Defacto

Defacto

Son dakika defacto haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan defacto ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını defacto haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Defacto

haberleri sayfasında son dakika yaşanan defacto gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 defacto haberi bulunmuştur. Tüm defacto haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
De Facto Ne Demek, Türkçesi Nedir? Defacto Cümle İçinde Kullanımı...
De Facto Ne Demek, Türkçesi Nedir? Defacto Cümle İçinde Kullanımı... Latince ödenen Türkçeye çevrildi vakit De Facto kelimesi gerçekte, fiilen veya uygulamada şeklinde bir anlama sahiptir. Yani bir olay ya da bir durumun gerçekte ve uygulamada hayatın içinde nasıl ele alınabileceğini anlatan bir yapısı bulunur. Türkçede çok fazla kullanılan bir sözcük olmamasının yanı sıra, bireysel açıdan ya da toplumsal düzeyde birçok alanda yaygın olarak değerlendirildiğini ifade etmek gerekir.
8.11.2022 Yaşam
2022 FIFA Dünya Kupası'nda dijital etkiyi GAİA yaratacak
2022 FIFA Dünya Kupası'nda dijital etkiyi GAİA yaratacak Bugüne kadar yapılmış en “akıllı” dünya kupası adayı olan organizasyon, GAIA ekipleri tarafından dijital dünyayla buluşacak.
14.03.2022 Futbol
Dolar, euro, ruble, doğal gaz, petrol fiyatlarında flaş gelişme!
Dolar, euro, ruble, doğal gaz, petrol fiyatlarında flaş gelişme! Dolar, euro, ruble, doğal gaz ve petrol fiyatlarıyla son dakika gelişmesi! Piyasalar Rusya'nın Ukrayna'ya askeri operasyonuyla altüst oldu. Borsalar düştü, altın ve petrol tırmandı. Rus borsasıyla rublede tarihi kayıplar görüldü. Avrupa'da doğal gaz fiyatı hızla artarken Gazprom hisselerinin çakılması da dikkat çekti. Döviz piyasasında euronun dolar karşısındaki kaybı yüzde 1'i aştı. Ancak asıl kayıp Rus rublesinde oldu. Ruble yüzde 6'nın üzerinde değer yitirdi. Döviz yurt içi piyasada da hareketli bir gün geçirdi. Dün gün içinde 14.65 TL'yi gören dolar yeni güne 14 TL'nin altında başladı. Dün 16.60 TL'ye kadar yükselen euro da güne 15.70 TL seviyesinden açılış yaptı.
25.02.2022 Ekonomi
Dileyen yurtdışından bile çalışabilecek
Dileyen yurtdışından bile çalışabilecek Pandemi döneminde alınan önlemlerle hibrit çalışma düzenine geçen pek çok şirket oldu. Bu şirketlerin bazıları süreci devam ettirme kararı aldı.
19.01.2022 Ekonomi
Markalar hem çalışanını hem de müşterisi korumaya odaklanıyor
Markalar hem çalışanını hem de müşterisi korumaya odaklanıyor Markalar küresel çaptaki ekonomik dalgalanmaları yönetmeye çalışıyor. DeFacto CEO’su İhsan Ateş, “İki önlem alarak süreci yönetiyoruz: Biri müşterilerimiz, diğeri 15 bin kişilik DeFacto Ailesi için. Ürünlerimizin yüzde 60’ında fiyatları indirdik. Diğer taraftan çalışanlarımızın da maaşlarına ek ödeme yaparak katkı sağlıyoruz” dedi.
21.12.2021 Ekonomi
Alina Boz ve Alp Navruz reklam yüzü oldu
Alina Boz ve Alp Navruz reklam yüzü oldu Son günlerde Aşk101 dizisiyle beğeni toplayan Alina Boz ve Ada Masalı dizisiyle de adından söz ettiren Alp Navruz ikilisi, giyim firmasının reklam yüzleri oldu.
29.10.2021 Magazin
Etiketlerde yer alan tohumlar toprakla buluşacak
Etiketlerde yer alan tohumlar toprakla buluşacak Okula dönüş heyecanı yaşayan öğrenciler için Doğa Kalp Ben temalı bir ‘Okula Dönüş’ koleksiyonu hazırlandı.
27.08.2021 Ekonomi
İş dünyasından fidan kampanyasına büyük destek
İş dünyasından fidan kampanyasına büyük destek Orman yangınları ile mücadele devam ederken şirketler de yardım kampanyaları ile mücadeleye destek olmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen zincir marketleri bölgede ihtiyaç duyulan malzemelerin tedarik edileceğini açıklarken, TOBB maddi yardımda bulunulacağını, TİM ve TESK de ağaçlandırma kampanyaları başlatılacağını ifade etti.
31.07.2021 Ekonomi
5 büyük bankadan 53,2 milyon dolarlık kredi
5 büyük bankadan 53,2 milyon dolarlık kredi Corona salgınının küresel ekonomik sistemi ve finansal piyasaları olumsuz etkilediği bir dönemde, dev şirket uluslararası düzeyde 53,2 milyon dolarlık sendikasyon finansman anlaşması yaptı.
11.06.2020 Ekonomi
Baroların seçim sistemi değişiyor! 4 yıl şartı
Baroların seçim sistemi değişiyor! 4 yıl şartı AK Parti, baroların yönetim yapısı ile seçim sistemini değiştiren yasa çalışmasında sona geldi. Düzenleme ile özellikle Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerde alternatif baroların kurulabilmesinin kriterleri de belirlendi. Buna göre; alternatif baroya geçen avukatlara 4 yıl geçiş yaptığı baroda kalma şartı geliyor. Hazırlıklar, 3 Haziran’da uzun bir aradan sonra Ankara’da ilk kez düzenlenecek Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak.
31.05.2020 Siyaset
AVM'deki mağazalarda yeni dönem! 'Acil butonlu' corona önlemi
AVM'deki mağazalarda yeni dönem! 'Acil butonlu' corona önlemi AVM'lerdeki mağazalarda prova edilen kıyafetlerde hijyeni sağlamak adına en yeni teknolojiler kullanılmaya başlandı. Kıyafet deneyen müşteri deneme kabininde her türlü ihtiyacı için, konulan ‘acil butonu’na basarak personeli çağırıyor. Bu sayede kıyafetle temas eden müşterinin dışarıyla fiziksel etkileşimi kesiliyor. Eğer kıyafeti satın almayacaksa kabinde bırakıyor. Müşteri kabinden çıktıktan sonra mağaza görevlileri gelip hem kabini hem de denenmiş kıyafeti özel nano-sprey ile dezenfekte ediyor.
14.05.2020 Ekonomi
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor Corona virüs salgınıyla kapanan AVM’lerin yüzde 80’i bugün kapılarını açıyor. AVM’lerde ilk günlerde yüzde 30 civarı bir trafik bekleniyor
11.05.2020 Ekonomi
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta...
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta... AVM’lerin 11 Mayıs’ta açılabileceği açıklamasının ardından perakende sektörü hazırlıklarını hızlandırdı. AVM’lerin tüm önlemleri almasıyla kapılar açılacak
6.05.2020 Ekonomi
Corona virüs sonrası dev şirketler destek paketlerini açıkladı!
Corona virüs sonrası dev şirketler destek paketlerini açıkladı! Çin'de ortaya çıkan ve Türkiye'de de yayılan corona virüse karşı dev şirketler tek tek destek paketlerini açıkladı.
31.03.2020 Ekonomi
Kumaşları hayalleriyle işleyerek çocuklara umut oldular
Kumaşları hayalleriyle işleyerek çocuklara umut oldular Bir yıl önce hayata geçirilen ‘Kumaştan Hayaller’ projesi ile yüzlerce kız çocuğunun hayatına dokundular. 16 ildeki 35 meslek lisesinde moda tasarım ve çocuk gelişimi bölümlerinde okuyan kız öğrenciler, kumaşları hayalleriyle işleyerek kanser tedavisi gören yüzlerce çocuğa umut oldular.
7.03.2020 Ekonomi
Artık beraberiz
Artık beraberiz Aslı Enver, ünlü giyim markası DeFacto’nun reklam yüzü oldu.
6.10.2018 Magazin
Ticaret savaşı bize yaradı
Ticaret savaşı bize yaradı Çin ve ABD arasında yaşanan ticaret savaşı Türk giyim sanayicilerine yaradı. ABD’li alım heyetlerinin ilgisinden hayli memnun olan sanayiciler, “Akın akın geliyorlar. Şimdiden Amerika pazarıyla ticaret yüzde 30’lara varan oranda gelişti” diyorlar.
20.09.2018 Ekonomi
Babanıza özel Damat şıklığı
Babanıza özel Damat şıklığı Bu babalar gününde, hediyenizi Damat’ın kusursuz tasarımlarından seçin, hediye çekinizi alın! 17 Haziran’a kadar Damat Tween mağazalarından yapacağınız alışverişlerde, alışveriş tutarınızın yarısı size Damat’tan hediye.
12.06.2018 Magazin
Penta da çekildi
Penta da çekildi Perakende sektörünün iki büyük markası DeFacto ve Beymen’in ardından Penta Teknoloji de halka arzını yeterli talep gelmemesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.
14.05.2018 Ekonomi
Anneler ve çocuklar İstanbul Optimum Outlet’te buluşuyor
Anneler ve çocuklar İstanbul Optimum Outlet’te buluşuyor Yenilenen yüzü, dünya çapındaki marka karması, keyif ve eğlence alanları ile İstanbul Anadolu yakasının vazgeçilmez yaşam merkezi İstanbul Optimum Outlet, Anneler Günü’ne özel, çocuk gelişimi, ebeveynlik ve annelik alanında ünlü iki ismi ağırlıyor; yazar Şermin Yaşar ve uzman psikolog Çiğdem Doğan…
10.05.2018 Magazin
‘En cazip halka arz bizimki’
‘En cazip halka arz bizimki’ Halka arzda talep toplamaya başlayan Şok Marketler’in CEO’su Demirel, “163 yatırımcıyla konuştuk. Şu anda dünya genelinde yapılacak 10 halka arzdan en cazip şirket biziz. Gong törenini 16 Mayıs’ta yapacağız” dedi
7.05.2018 Ekonomi
Manidar zamanlamanın iki kurbanı da çekildi
Manidar zamanlamanın iki kurbanı da çekildi S&P’nin sürpriz not indirimi, Borsa’daki satışlar ve kurdaki sert hareket, halka arz planı yapan Beymen ve Defacto’yu vurdu. İki şirket halka arzı ertelerken, Şok Marketler Zinciri ve Penta Teknoloji şirketleri ise planlandığı şekilde halka arz sürecine devam edecek.
5.05.2018 Ekonomi
10 TL’lik tişört mü 10 binlik gömlek mi
10 TL’lik tişört mü 10 binlik gömlek mi Yarın Beymen ve DeFacto halka arz yolculuğuna çıkıyor. Birinde 10TL’ye tişört satılırken, diğerinde 10 bin TL’lik gömlek var. Gelirleri, net kârları ve kâr marjlarına tüketici değil de borsacı gözüyle bakıldığında ikisinin de eşit değere sahip olduğu ortada.
1.05.2018 Ekonomi
7 yılda 8 kat büyüdü şimdi borsaya geliyor
7 yılda 8 kat büyüdü şimdi borsaya geliyor Halka arzı kapsamında 3-4 Mayıs’ta talep toplayacak olan DeFacto’nun payları için fiyat aralığı 12.50-15 TL olarak belirlendi. Ek satış dahil yüzde 29.81 hissesi halka arz edilecek DeFacto’nun piyasa değeri böylece 2.87 milyar ile 3.45 milyar TL arasında hesaplandı.
30.04.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Defacto ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki defacto haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.