Darbeci Asker

Darbeci Asker

Son dakika darbeci asker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan darbeci asker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını darbeci asker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Darbeci Asker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan darbeci asker gelişmeleri de dahil olmak üzere 525 darbeci asker haberi bulunmuştur. Tüm darbeci asker haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şiirleri, 15 Temmuz’un yıldönümünün 7. Yılda gündeme geldi. 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık ve en uzun gecelerinden birini yaşadı. Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış olan FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) mensuplarının halka ait silahlarla halka karşı gerçekleştirdiği terörist eylemleri, Türk halkı engellemiş, cesareti ve inancıyla birlikte, sokaklara çıkarak demokrasiye sahip çıktı. Bu tarih sonrasında15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak kabul edildi. Biz de bu tarihi ve şehitleri anan 15 Temmuz şiirleri bir araya getirdik. İşte 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler…
14.07.2023 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı
Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimini yöneten sivil imamlardan Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Öksüz, 15 Temmuz gecesi Ankara'da terör estiren pilotların talimat aldığı 143. Filo Komutanlığının güvenlik kameralarınca kaydedildi.
20.07.2021 Gündem
Libya ordusu harekete geçti! Hafter güçleri konvoylarla yola çıktı
Libya ordusu harekete geçti! Hafter güçleri konvoylarla yola çıktı Libya Başkanlık Konseyi, ülkede konseyin onayı dışındaki tüm askeri hareketliliğin yasaklandığını duyurdu.
19.06.2021 Dünya
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Libya'da sıcak gelişme! Kontrol altına aldılar
Libya'da sıcak gelişme! Kontrol altına aldılar Libya'da uluslararası meşruiyete sahip Ulusal Mutabakat Hükümeti'ne (UMH) bağlı kuvvetler, başkent Trablus'un güneyinde iki cepheyi kontrol altına aldı.
30.04.2020 Dünya
UMH, Libya'da Surman kent merkezini ele geçirdi
UMH, Libya'da Surman kent merkezini ele geçirdi Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti birlikleri, başkent Trablus'un güneyinde Hafter güçlerinin işgalindeki Surman kentinde kontrolü sağladı. Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti askeri birlikleri, başkent Trablus'un batısında yer alan Sabrata şehrinde kontrolü tekrar sağladı. UMH askerleri, Hafter milislerine ait Rus yapımı Mi-35 tipi savaş helikopterini düşürdü.
13.04.2020 Dünya
Hafter güçlerinden askeri okul öğrenci yurduna saldırı: 30 ölü, 33 yaralı
Hafter güçlerinden askeri okul öğrenci yurduna saldırı: 30 ölü, 33 yaralı Libya'nın doğusundaki darbeci milis lideri Halife Hafter'e bağlı savaş uçaklarının başkent Trablus’un güneyindeki Hadba bölgesindeki askeri okul öğrenci yurduna düzenlediği saldırıda çoğu öğrenci 30 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
5.01.2020 Dünya
Yabancı savaş uçakları Libya'yı vurdu
Yabancı savaş uçakları Libya'yı vurdu Başkent Trablus'un doğusundaki Misrata kentinde bazı hedefler savaş uçakları tarafından bombalandı.
19.12.2019 Dünya
Türkiye darbeci asker İlhami Polat'ın Almanya'dan iadesini istedi
Türkiye darbeci asker İlhami Polat'ın Almanya'dan iadesini istedi Türkiye, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ihanet girişimi sırasında aktif rol oynayan eski Kara Harp Okulu kurmay başkanı İlhami Polat'ın Almanya'dan iadesini istedi.
15.07.2019 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
Darbeci eski Albay Öktem'in ses kayıtları ortaya çıktı
Darbeci eski Albay Öktem'in ses kayıtları ortaya çıktı Jandarma karargahındaki darbe girişimini yöneten eski albay Öktem’in polis araçlarının vurulması emri, ilk kez ortaya çıkan telsiz kayıtlarına yansıdı.
6.04.2019 Gündem
TÜRKSAT'ı işgal eden darbecilere verilen rekor ceza onandı
TÜRKSAT'ı işgal eden darbecilere verilen rekor ceza onandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında, TÜRKSAT'ı işgal ederek iki kurum çalışanını şehit eden 8 darbeci asker hakkında yerel mahkemenin verdiği 3'er kez "ağırlaştırılmış müebbet" ile bin 463 yıl 6'şar ay hapis cezası, Ankara Bölge Adliye Mahkemesince onandı.
16.02.2019 Gündem
'Yunanistan'a kaçan darbeciler için başka bir ülke aranıyor'
'Yunanistan'a kaçan darbeciler için başka bir ülke aranıyor' Yunanistan'ın Real News gazetesi, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Yunanistan'a kaçan 8 eski askerin bir başka ülkeye gitmesi için müzakerelerde bulunulduğunu ileri sürdü.
14.01.2019 Dünya
Bedelli erken çıkabilir
Bedelli erken çıkabilir Başkan Erdoğan, merakla beklenen paralı askerlik konusunda müjde verdi. Erdoğan; “Bedelli askerlikle ilgili olarak Milli Savunma Bakanımız çalışmalarını, hazırlıklarını yapacaklar. Zannediyorum en kötü ihtimalle yeni yasama döneminde açıklamış oluruz. Belki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çıkarmayı da deneyebiliriz. O zaman daha erkene çekmiş oluruz” dedi.
13.07.2018 Gündem
Yunanistan korkuyor!
Yunanistan korkuyor! Yunanistan Savunma Bakanı Fotis Kouvelis Guardian'a, "Türk askerlerinin güvenliği için mümkün olabilecek her şeyi yaptık ve bir yere götürdük. Bariz sebeplerden dolayı yerini söylemeyeceğim. Birkaç ay önce bölgede olanları unutmadık" ifadesini kullandı.
11.06.2018 Dünya
Yunanistan'dan skandal karar! Darbeci hainler tahliye edildi
Yunanistan'dan skandal karar! Darbeci hainler tahliye edildi Yunanistan 15 Temmuz darbesinin ardından, ülkelerine kaçan FETÖ'cü hainleri 18 aylık tutukluluk süreleri dolduğu gerekçesi ile tahliye etti.
4.06.2018 Gündem
Yunanistan darbeciyi 90 polisle koruyor!
Yunanistan darbeciyi 90 polisle koruyor! 15 Temmuz darbe girişimi başarısız olunca helikopterle Yunanistan’a kaçan 8 darbeciden eski binbaşı Ahmet Güzel tahliye edildi ve evinin korunması için 90 polis görevlendirildi
13.05.2018 Dünya
Darbeci askere VİP koruma!
Darbeci askere VİP koruma! Yunan polisi, 15 Temmuz sonrası Yunanistan’a askeri helikopterle kaçtıktan sonra geçen hafta serbest kalan darbeci yüzbaşı Süleyman Özkaynakçı’yı “1 numaralı korunan hedef” ilan etti. 10’u keskin nişancı 90 polisin koruduğu darbeci için helikopter bile tahsis edildi
27.04.2018 Dünya
Yunanistan 8 askerin iade talebini reddetti!
Yunanistan 8 askerin iade talebini reddetti! Atina İstinaf Mahkemesi, Yunanistan'a kaçan darbeci askerlere ilişkin Türkiye'nin üçüncü iade talebini de reddetti. Yunanistan daha önce de DHKP-C'li üç teröristin iadesini de reddetmişti.
16.03.2018 Gündem
Yunan mahkemesinden darbeci asker için yapılan itiraza ret
Yunan mahkemesinden darbeci asker için yapılan itiraza ret FETÖ'cü askerlerden Süleyman Özkaynakçı'nın gözaltına alınmasına yapılan itiraz kabul edilmedi.
16.01.2018 Dünya
Son dakika: Yunanistan'dan yeni karar! Gözaltında!
Son dakika: Yunanistan'dan yeni karar! Gözaltında! Atina İdari İstinaf Mahkemesi, sığınma talebi kabul edilerek serbest bırakılan bir darbeci askerin sığınma talebinin askıya alınması karar verdi. Serbest kalan darbeci asker, daha sonra yeniden idari gözaltına alındı.
8.01.2018 Dünya
Son dakika haberi: Yunanistan kabul etti!
Son dakika haberi: Yunanistan kabul etti! Yunanistan'dan son dakika haberi... Yunanistan 8 darbeci askerden birinin iltica talebini kabul etti. Asker serbest kaldı.
30.12.2017 Dünya
Erdoğan: Çipras darbeci askerleri 15-20 günde iade edeceğini söyledi
Erdoğan: Çipras darbeci askerleri 15-20 günde iade edeceğini söyledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe süreci sonrasında Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile Yunanistan’a kaçan darbeci askerlerle ilgili yaptığı konuşmasında “Çipras, bana darbeci askerleri 15-20 günde iade edeceğini söyledi. Ama hala Yunanistan’dalar" dedi.
6.12.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Darbeci Asker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki darbeci asker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.