D&R

D&R

Son dakika d&r haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan d&r ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını d&r haber sayfamızda bulabilirsiniz.

D&R

haberleri sayfasında son dakika yaşanan d&r gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.108 d&r haberi bulunmuştur. Tüm d&r haberleri aşağıda listelenmiştir.
2 ilde 'Daltonlar' çetesine 'Redkit' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
2 ilde 'Daltonlar' çetesine 'Redkit' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Kütahya'da 2 farklı silahlı yaralama olayının arkasında, liderliğini Barış Boyun'un yaptığı 'Daltonlar' suç örgütünün olduğu ortaya çıktı. Kütahya'ya il dışından gelerek para karşılığında 'tahsilat' adı altında tetikçilik yaptığı belirlenen çete üyelerine yönelik 'Redkit' adı verilen operasyon düzenlendi. Kütahya ve İstanbul'da 13 şüpheli, gözaltına alındı.
26.11.2023 Gündem
'Kredici Fatmanur' hayatlarını kararttı! ‘Bana şifre vererek saklamamı istedi'
'Kredici Fatmanur' hayatlarını kararttı! ‘Bana şifre vererek saklamamı istedi' Kocaeli'nde Instagram üzerinden kredi verme vaadiyle farklı şehirlerden 5 kişiyi dolandıran aile ve komşularının aralarında bulunduğu 8 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanıklardan bazıları suçlamaları kabul ederek, dolandırıcılık yapmak için Instagram sayfası satın aldıklarını söyledi.
1.01.2023 Ekonomi
Devre mülk dolandırıcısı, röportaj yapıp vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarmış
Devre mülk dolandırıcısı, röportaj yapıp vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarmış Adana merkezli 33 ilde devre mülklerini satmak isteyen kişileri 20 milyon TL dolandıran şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 57 şüpheliden 12’si, tutuklandı. Tutuklanan şüphelilerden Okan Onat’ın, operasyondan 2 gün önce yerel bir haber sitesine verdiği röportajda, devre mülk dolandırıcılığı uyarısı yaptığı ortaya çıktı.
6.12.2022 Gündem
Eşi için kayıp ilanı vermişti, korkunç gerçek 2 yıl sonra ortaya çıktı! Şüpheliler tutuklandı
Eşi için kayıp ilanı vermişti, korkunç gerçek 2 yıl sonra ortaya çıktı! Şüpheliler tutuklandı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde eşini öldürüp aile ferleriyle birlikte gömdükten sonra kayıp ilanı veren koca ile birlikte ona yardım eden 3 şüpheli aradan geçen 2 yıl sonra yakalandı. Korkunç gerçeğin ortaya çıkmasından sonra 4 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
20.09.2022 Gündem
Güngören'de kadına şiddet; sokak ortasında dövüldü, şikayetçi olmadı
Güngören'de kadına şiddet; sokak ortasında dövüldü, şikayetçi olmadı Güngören'de R.K.'yı (17) bıçak tehdidiyle sokağa çıkarıp kafasına yumrukla vuran B.E.D. (24), mahalle sakinlerinin müdahalesiyle durduruldu.  İhbar üzerine olay yerine gelen polis, R.K.'nin şikayetçi olmayacağını bildirmesi üzerine geri döndü. Mahalle sakini, "Yaklaşık bir senedir periyodik olarak yaşanıyor. Bildiğim kadarıyla erkek arkadaşı zaman zaman gelip kapıya dayanıyor" dedi.
2.09.2022 Yaşam
Evden rezalet çıktı! Uyuşturucu partisine baskın
Evden rezalet çıktı! Uyuşturucu partisine baskın Aydın'ın Nazilli ilçesinde polisin uyuşturucu partisi düzenlendiği ileri sürülen eve yaptığı operasyonda 1'i kadın, 8 kişi gözaltına alındı.
24.11.2021 Gündem
Ölen babanın su borcunu, 3,5 yaşındaki kızından istediler!
Ölen babanın su borcunu, 3,5 yaşındaki kızından istediler! İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), geçen yıl silahlı saldırıyla öldürülen A.R.'nin (39) 6 bin 930 TL'lik su borcunu, 3.5 yaşındaki kızı D.R.'den istedi. Küçük kız adına icra takibi başlatan İZSU gelen tepkiler üzerine 'yaşı gözden kaçırılmıştır' açıklaması yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Hakan Yıldız da "Bir tiyatro oyunu olacak kadar trajikomik bir durumla karşı karşıyayız" dedi.
24.03.2021 Gündem
İstanbul Valiliği duyurdu! 76 kişi serbest bırakıldı
İstanbul Valiliği duyurdu! 76 kişi serbest bırakıldı İstanbul Valiliği, Boğaziçi Üniversitesi eylemlerine destek için Kadıköy'de toplanmak isteyen gruplara müdahale sonrası gözaltına alınan 105 kişiden 76'sının ifadelerinin ardından serbest kaldığını açıkladı.
3.02.2021 Gündem
Kalbinden bıçaklanan genç hayatını kaybetti
Kalbinden bıçaklanan genç hayatını kaybetti Karaman’da bekar evinde arkadaşlarıyla birlikte alkol aldığı ileri sürülen geç, çıkan kavgada kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.
14.11.2020 Yaşam
WhatsApp üzerinden anlaşıp... Basıldılar!
WhatsApp üzerinden anlaşıp... Basıldılar! Karabük’te Emniyet Müdürlüğü ekipleri, fuhuşla mücadele kapsamında bir eve baskın yaptı. Baskında biri Özbek uyruklu bir kadın ile 3 müşteriye idari para cezası kesilirken 450 TL’ye ise el konuldu.
27.06.2019 Gündem
Otopside fark edildi, apartman karantinaya alındı
Otopside fark edildi, apartman karantinaya alındı Denizli'de intihar eden üniversite öğrencisinin siyanür içtiği otopsi sırasında siyanürden etkilenen doktorlar tarafından fark edildi. Gencin intihar ettiği dairenin bulunduğu bina boşaltılarak karantina altına alındı.
27.03.2019 Yaşam
Dikkat! Yılda 1.3 milyon kişi bu yüzden ölüyor
Dikkat! Yılda 1.3 milyon kişi bu yüzden ölüyor Yılda 1.3 milyona yakın insan antibiyotiklere karşı gelişmiş direnç sebebi ile ölüyor
26.11.2018 Sağlık
D&R'dan enflasyon ile mücadeleye destek
D&R'dan enflasyon ile mücadeleye destek D&R Genel Müdürü Cem Eriç, hükümet, iş dünyası ve sivil toplum tarafından başlatılan enflasyonla mücadeleye D&R olarak destek verdiklerini belirterek, "Bu konuda milli bir dayanışma içine girmeye, hükümetimiz ve iş dünyasıyla birlikte elimizi taşın altına koymaya hazırız" dedi.
9.10.2018 Ekonomi
İş adamlarını haraca bağlayan çete çökertildi: 23 gözaltı
İş adamlarını haraca bağlayan çete çökertildi: 23 gözaltı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde birçok iş adamını haraca bağladıkları iddia edilen 23 kişi gözaltına alındı. Emniyette sorguları tamamlanan 23 kişiden 14’ü adliyeye sevk edildi.
23.05.2018 Yaşam
2 bin yıllık yılan zehri ve şarap mayası ele geçirildi
2 bin yıllık yılan zehri ve şarap mayası ele geçirildi Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Susurluk ilçesinde piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 2 bin yıllık yılan zehri ve şarap mayası ele geçirdi. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.
30.01.2018 Yaşam
Sevgili dehşeti! Günlerce tecavüz ederek...
Sevgili dehşeti! Günlerce tecavüz ederek... Adana’da sevgilisi tarafından 5 gün alıkonulan kadın önce tecavüze uğradığı daha sonra elleri ve ayakları bağlı bir şekilde dayak yediğini ileri sürdü. Kadın sevgilisinin elinden kaçarak bir esnafa sığındı.
20.11.2017 Yaşam
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 11 FETÖ'cü yakalandı
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 11 FETÖ'cü yakalandı Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi oldukları iddiasıyla haklarında yakalama kararı bulunan 11 kişi, yanlarındaki 9 çocuk ile Yunanistan'ın Rodos Adası'na yasa dışı yollardan kaçmaya çalışırken yakalandı. FETÖ/PDY mensubu 3 kişinin ise kaçtığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Yemeklerinize bayıldım
Yemeklerinize bayıldım D&R ve Goblincon’un en büyük sürprizi, Game of Thrones’tan Gregor ‘The Mountain’ Clegane karakteriyle tanınan Hafthor Julius Bjönsson oldu.
1.10.2017 Magazin
D&R'ye rekabet soruşturması
D&R'ye rekabet soruşturması Rekabet Kurulu, Doğan Müzik Kitap Mağazacılık ve Pazarlama (D&R) AŞ hakkında soruşturma açtı.
6.07.2017 Ekonomi
Öğrencileri teröristlere HDP İl Başkanı teslim etmiş
Öğrencileri teröristlere HDP İl Başkanı teslim etmiş Kırşehir'de, terör örgütü PKK'nın dağ kadrosuna eleman kazandırmak için faaliyet yürüttükleri iddiasıyla "silahlı terör örgütü üyesi olma" suçundan 14'ü tutuklu 23 sanık hakkında hazırlanan iddianamede HDP Kırşehir İl Başkanı D.R'nin, terör örgütünün dağ kadrosuna katılacak öğrencilerin teröristlere teslim edilmesinde rol aldığı bilgisine yer verildi
29.09.2021 Gündem
Niğde'de fuhuş operasyonuna 3 tutuklama
Niğde'de fuhuş operasyonuna 3 tutuklama Niğde'de fuhuş yaptırmak ve yer temin etmek suçundan gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
8.06.2017 Yaşam
Niğde'de fuhuş operasyonu: 6 gözaltı
Niğde'de fuhuş operasyonu: 6 gözaltı Niğde'de fuhuş yaptırmak ve yer temin etmek suçundan 2'si kadın 6 kişi gözaltına alındı.
7.06.2017 Yaşam
270 derece ayrıcalık
270 derece ayrıcalık Turkcell Platinum, şimdi müşterilerine daha fazla ayrıcalık sağlıyor.
28.05.2017 Ekonomi
Grammy’ler için geri sayım başladı
Grammy’ler için geri sayım başladı Dünyanın en prestijli müzik ödülleri olarak kabul edilen Grammy’ler, bu yıl 59. kez verilecek.
2.02.2017 Kültür Sanat
İş adamlarına FETÖ operasyonu: 21 gözaltı
İş adamlarına FETÖ operasyonu: 21 gözaltı Manisa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 21 zanlı gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

D&R ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki d&r haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.