Cumhurbaşkanlığı Sarayı

Cumhurbaşkanlığı Sarayı

Son dakika Cumhurbaşkanlığı Sarayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanlığı Sarayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanlığı sarayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.209 cumhurbaşkanlığı sarayı haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanlığı sarayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye ile Cezayir arasında dev iş birliği!
Türkiye ile Cezayir arasında dev iş birliği! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir’e düzenlediği resmi ziyarette Türkiye ve Cezayir arasında çeşitli alanlarda 12 anlaşma imzalandı.
21.11.2023 Ekonomi
Nijer'deki Türk vatandaşları Türkiye'ye getirildi
Nijer'deki Türk vatandaşları Türkiye'ye getirildi Askeri darbe yönetimi tarafından hava sahası kapatılan Nijer'de mahsur kalan Türk vatandaşları, özel izinle gerçekleşen bir uçuşla Türkiye'ye getirildi.
9.08.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar Azerbaycan’da: Haklı davalarında hep yanlarında olduk
Milli Savunma Bakanı Akar Azerbaycan’da: Haklı davalarında hep yanlarında olduk Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesi, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi. Akar ve beraberindeki heyet, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.
5.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokayev ile masa tenisi oynadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokayev ile masa tenisi oynadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile masa tenisi oynadı.
12.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turunun ikinci durağı olan Sırbistan’a geldi. Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç tarafından resmi törenle karşılandı.
7.09.2022 Siyaset
Irak Cumhurbaşkanı Salih’ten erken seçim için ulusal uzlaşı şartı
Irak Cumhurbaşkanı Salih’ten erken seçim için ulusal uzlaşı şartı Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, ulusal uzlaşı sağlandığı takdirde erken seçimin yapılmasının ülkedeki siyasi krize bir çözüm olacağına inandığın belirtti. Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr'ın destekçilerine Yeşil Bölge’den çekilmesi yönündeki çağrının ardından Koordinasyon Grubu destekçileri de bölgeden çekildi.
30.08.2022 Dünya
Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var? Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor?
Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var? Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor? Irak'ta Sadr Grubu Şii lideri Mukteda Sadr'ın siyaseti bırakma kararını açıklaması ardından Irak'ta gerilim tırmandı. Sadr'ın destekçileri korunaklı Yeşil Bölge'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın önünde toplanarak, sarayı basarken, görüntülerde sarayın bahçesinde bulunan havuza girdikleri görüldü. Söz konusu gelişmenin ardından “Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var?” sorularına yanıt aranırken Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor, Sadr yanlıları kim, Sadr ne demek, Sadr hareketi ne demek? gibi soruların da yanıtı araştırılmaya başlandı.
30.08.2022 Dünya
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek? Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyaseti bırakma kararının üzerinden birkaç saat geçmeden, Sadr Grubu destekçileri Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı bastı. Başkent Bağdat’ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Söz konusu gelişmenin ardından Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
30.08.2022 Dünya
Irak'ta durumlar giderek kötüleşiyor! Sokağa çıkma yasağı geldi
Irak'ta durumlar giderek kötüleşiyor! Sokağa çıkma yasağı geldi Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyaseti bırakma kararının ardından patlak veren protestolar sonrası gözler bölgede. Başkent Bağdat’taki Yeşil Bölge’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı basan Sadr destekçileri ise güvenlik güçleri tarafından saraydan çıkarıldı.
29.08.2022 Dünya
İtalya'da hükümet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu lağvetti
İtalya'da hükümet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu lağvetti İtalya Başbakan Mario Draghi, liderlik ettiği koalisyondaki 3 partinin hükümetine dün parlamentoda destek vermemesi sonrasında, Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya istifasını sunmuştu. Mattarella, istifayı kabul ederek İtalya Parlamentosu'nu lağvetti. Böylece ülkede erken seçime gidilmesi de kesinleşti.
21.07.2022 Dünya
Bakan Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesi, Aliyev ile görüştü
Bakan Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesi, Aliyev ile görüştü Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesini kabul etti. Aliyev görüşmede, “Bağımsızlık Günü’nde sizlerle bir arada olmak büyük mutluluk” dedi.
28.05.2022 Siyaset
Biden'dan Ukrayna sınırında Putin'e mesaj: Başaramadın
Biden'dan Ukrayna sınırında Putin'e mesaj: Başaramadın ABD Başkanı Joe Biden, Varşova’ya gerçekleştirdiği ziyarette Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile Ukrayna konusunu görüştü
26.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Embalo ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Embalo ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ile görüştü. Görüşme, basına kapalı olarak gerçekleşti.
22.02.2022 Siyaset
Tunus'ta eski Cumhurbaşkanı Merzuki hakkında "uluslararası tutuklama"  kararı
Tunus'ta eski Cumhurbaşkanı Merzuki hakkında "uluslararası tutuklama" kararı Tunus'ta eski Cumhurbaşkanı Munsif el-Merzuki hakkında "uluslararası tutuklama" kararı çıkartıldı.
4.11.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Cumhurbaşkanı Mattarella'nın verdiği yemeğe katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Cumhurbaşkanı Mattarella'nın verdiği yemeğe katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesine ev sahipliği yapan İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'nın, liderler ve eşleri onuruna verdiği akşam yemeğine katıldı.
30.10.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Nijerya ile iş birliğimizi güçlendiriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Nijerya ile iş birliğimizi güçlendiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammed Buhari ile Ortak Basın Toplantısı düzenledi. Erdoğan, "Türkiye - Nijerya ilişkilerini tüm cepheleri ile gözden geçirdik. Nijerya'yla askeri savunma ve güvenlik konularında iş birliğimizi güçlendiriyoruz. Nijerya ile askeri savunma ve güvenlik konusundaki iş birliğimizi güçlendiriyoruz." dedi.
20.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Nijerya'da törenle karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Nijerya'da törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Buhari tarafından başkent Abuja’da resmi törenle karşılandı.
20.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Liberya Devlet Başkanı Weah ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Liberya Devlet Başkanı Weah ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Liberya Devlet Başkanı George Manneh Weah??????? ile bir araya geldi.
19.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togo'da üç Afrika ülkesinin liderleriyle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togo'da üç Afrika ülkesinin liderleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togo Cumhurbaşkanı Faure Essozimna Gnassingbe, Burkina Faso Cumhurbaşkanı Christian Kabore ve Liberya Devlet Başkanı George Manneh Weah ile çalışma yemeğinde bir araya geldi.
19.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togo Cumhurbaşkanı Gnassingbe tarafından resmi  törenle karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togo Cumhurbaşkanı Gnassingbe tarafından resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togo Cumhurbaşkanı Faure Essozimna Gnassingbe tarafından resmi törenle karşılandı.
19.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Angola'da duyurdu: 7 anlaşma imzaladık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Angola'da duyurdu: 7 anlaşma imzaladık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Angola Devlet Başkanı Manuel Gonçalves Lourenço ile anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Angola'nın daha önce Türkiye'den İHA ve SİHA talepleri olduğunu, bugün de zırhlı taşıyıcılarla ilgili bazı görüşmeler yaptıklarını bildirdi.
18.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Angola'da resmi törenle karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Angola'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Angola Devlet Başkanı Manuel Gonçalves Lourenço tarafından tarafından başkent Luanda’da resmi törenle karşılandı.
18.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Angola'ya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Angola'ya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TUR" ile Angola'nın başkenti Luanda'ya geldi.
17.10.2021 Siyaset
Taliban hazinenin peşine düştü! Milyarlarca dolar değerinde
Taliban hazinenin peşine düştü! Milyarlarca dolar değerinde Uzmanların paha biçemediği, iki bin yıllık geçmişiyle ülkeye yıllarca yüklü miktarda turizm geliri kazandıran Afganistan'ın ünlü Baktriya hazinesi Taliban'ın radarına girdi. Taliban, dünyanın en büyük altın koleksiyonu olduğu iddia edilen hazinenin ülke dışına çıkmasına izin verilmeyeceğini açıkladı.
25.09.2021 Dünya
Türkiye'den Gine'deki darbe girişimine kınama
Türkiye'den Gine'deki darbe girişimine kınama Dışişleri Bakanlığı, yaptığı açıklamada "Gine'de meydana gelen darbe girişimini ve Cumhurbaşkanı Alpha Conde'nin alıkonulmasını kınıyor ve derin endişeyle karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.
5.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanlığı sarayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.