Cumhurbaşkanlığı Adayı

Cumhurbaşkanlığı Adayı

Son dakika cumhurbaşkanlığı adayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cumhurbaşkanlığı adayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cumhurbaşkanlığı adayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı Adayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanlığı adayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.115 cumhurbaşkanlığı adayı haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanlığı adayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilme kararı dünyada basınında!
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilme kararı dünyada basınında! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yaptığı açıklamada cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurdu. İnce'nin açıklaması dünya basınında geniş yer buldu.
11.05.2023 Dünya
France 24'ten kritik analiz: Tüm başkentlerin gözü Türkiye'de... Spiegel'den dikkat çeken Bayraktar yazısı
France 24'ten kritik analiz: Tüm başkentlerin gözü Türkiye'de... Spiegel'den dikkat çeken Bayraktar yazısı Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim için geri sayım sürerken France 24 '2023 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimleri Batı başkentlerinde ve Moskova'da hevesle izlenecek' dedi. Alman Spiegel'den ise dikkat çeken bir Bayraktar analizi geldi.
26.04.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na destek
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na destek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan kalkmasının ardından CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Zeydan Karalar, Tunç Soyer ve Vahap Seçer'in Ankara'da bir araya geldi. İmamoğlu ve Yavaş sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Kılıçdaroğlu'na destek mesajı verdiler.
3.03.2023 Gündem
Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırı
Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırı Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz, Ankara'daki ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı. Öztürk, hastaneye kaldırıldı.
7.12.2022 Siyaset
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Ziyareti şaibelidir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Ziyareti şaibelidir Konya mitinginde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu, ABD'de 8 saat ortadan kayboldu. Kılıçdaroğlu'nun ziyareti şaibelidir, A'dan Z'ye şüphelidir" ifadelerini kullandı.
16.10.2022 Siyaset
Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu’na destek mestek vermiyorum
Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu’na destek mestek vermiyorum Kocaeli’de basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Muharrem İnce’ye kendisi aday olmazsa Kılıçdaroğlu’nu destekleyip desteklemeyeceği soruldu. İnce, “Niye destek vereyim? Kendime destek vereceğim. Destek mestek vermiyorum, kendimi destekliyorum” dedi.
26.05.2022 Siyaset
Millet İttifakı’nın aday çıkmazı deşifre oldu! Kılıçdaroğlu, Akşener, Karamollaoğlu, İmamoğlu...
Millet İttifakı’nın aday çıkmazı deşifre oldu! Kılıçdaroğlu, Akşener, Karamollaoğlu, İmamoğlu... Seçim tartışmaları her geçen gün alevlenirken Millet İttifakı’nın aday belirlemede girdiği çıkmaz deşifre oldu. Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve Ekrem İmamoğlu’nun adaylık sürecindeki kriterleri belli oldu. Kimin cumhurbaşkanı adayı olacağı konusunda hala uzlaşamayan muhalefet cephesinde Abdullah Gül ismi yeniden gündeme gelirken, olası bir Kılıçdaroğlu adaylığına ise endişe ile bakılıyor. Peki hangi isim kimi istiyor, kimi istemiyor? İşte isim isim muhalefetteki cumhurbaşkanlığı adayı çıkmazı....
8.12.2021 Siyaset
İmamoğlu'nun yeni planı!
İmamoğlu'nun yeni planı! Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi siyaset kazanı kaynamaya devam ediyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Cumhurbaşkanı adayı olması istenmeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni planını belirledi.
26.08.2021 Siyaset
İran'ın önde gelen din adamlarından Ayetullah Misbah Yezdi öldü
İran'ın önde gelen din adamlarından Ayetullah Misbah Yezdi öldü İran'ın önde gelen muhafazakar din adamlarından Ayetullah Muhammed Taki Misbah Yezdi, 85 yaşında hayatını kaybetti.
1.01.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı adaylığı hesabı karıştı! Gül, Yavaş, İmamoğlu, Babacan...
Cumhurbaşkanı adaylığı hesabı karıştı! Gül, Yavaş, İmamoğlu, Babacan... Millet İttifak'ında cumhurbaşkanlığı adayı için hesaplar iyice karıştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak Abdullah Gül'ü göstermek isteği ifade ediliyor. Ek seçenekler olarak, Mahsur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Ali Babacan gibi isimleri öne çıkıyor.
10.12.2020 Siyaset
‘Olay rahibe  bağlı değil’
‘Olay rahibe bağlı değil’ Ekonomideki gelişmelerin rahip Brunson krizine bağlı olmadığını söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Bu olay rahibe bağlı değil, çok daha derin ve köklü. Rahibi verirsen Türkiye kurtulmuş olur, yok öyle bir şey. Bırakılırsa ne olur? Dolar 2 lirayı mı düşecek?” dedi
16.08.2018 Siyaset
Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar
Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli canlı yayında soruları yanıtladı.
18.06.2018 Siyaset
CHP'de aday belirlemek için Kılıçdaroğlu'na yetki verildi
CHP'de aday belirlemek için Kılıçdaroğlu'na yetki verildi CHP Grubu, oy birliğiyle Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na ittifak ve cumhurbaşkanlığı adayını belirleme yetkisi verdi
25.04.2018 Siyaset
MHP aday göstermeyecek Erdoğan’ı destekleyecek
MHP aday göstermeyecek Erdoğan’ı destekleyecek Genel seçime ittifakla girmek için yasal düzenleme talep eden MHP lideri Bahçeli, “MHP ittifak olmazsa kendi partisi olarak milletvekilliği seçimlerine girer, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı alır” dedi
8.01.2018 Siyaset
Devlet Bahçeli açıkladı! Cumhurbaşkanı adayı...
Devlet Bahçeli açıkladı! Cumhurbaşkanı adayı... İttifak tartışmalarıyla ilgili konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, "3 Kasım yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Şu ana kadar bir görüşme olmadı. İleriki günlerde, arzu ediliyorsa bir görüşme talebi olduğu takdirde görüşülür" dedi. MHP'nin 2019 yılında cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağını da açıklayan Bahçeli, "7 Ağustos'ta başlatılan bir ruha MHP sadıktır. MHP, cumhurbaşkanlığı seçiminde, Yenikapı ruhuyla hareket ederek Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecektir" dedi.
8.01.2018 Siyaset
Günün bomba kulisi! Bahçeli aday olmayacak
Günün bomba kulisi! Bahçeli aday olmayacak Siyasi partiler 2019’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi ile milletvekili genel seçimleri için strateji ve taktiklerini belirleme çalışmalarını sürdürüyor.
8.09.2017 Siyaset
İran'da Cumhurbaşkanlığı için 1636 kişi aday oldu
İran'da Cumhurbaşkanlığı için 1636 kişi aday oldu İran'da 19 mayıs'ta yapılacak olan 12. dönem Cumhurbaşkanlığı seçimleri için toplam 1636 kişi adaylığını ilan etti
16.04.2017 Dünya
Yarış kızıştı! O da adaylığını koydu!
Yarış kızıştı! O da adaylığını koydu! İran devlet televizyonu, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylık başvurusunda bulundu.
14.04.2017 Dünya
Fransa Başbakanı Valls istifasını sundu
Fransa Başbakanı Valls istifasını sundu İçişleri Bakanı Cazeneuve başbakanlık görevini üstlenecek
17.06.2021 Dünya
Fransa Başbakanı Valls istifa edeceğini açıkladı
Fransa Başbakanı Valls istifa edeceğini açıkladı Fransa Başbakanı Manuel Valls, ülkesinin gelecek yıl yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için aday olduğunu yarın başbakanlıktan istifa edeceğini açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Rıza Türmen aday olsaydı...
Rıza Türmen aday olsaydı... Dün sabah bir grup gazeteci, cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş ile görüştü...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan o sözünde belki haklıydı!
Erdoğan o sözünde belki haklıydı! CHP lideri Kılıçdaroğlu; “Erdoğan söylerdi 'Sivas'ın ötesine geçemiyorsunuz diye bir dönem' belliki haklıydı bu eleştiride. Ama şimdi geçiyoruz. O geçemiyor. Oy alamıyoruz neden? Yıllardır oy alamadığınız bir kitleden bir anda oy alamazsınız bunun bir süreci var. Önce samimi olduğunuzun testini yapacaktır. Oy vermedi diye gitmemezlik yapmayacağız. 3-4 yıl içinde partide çok önemli değişiklikler yaptık. Hatadan ders çıkarmak gibi bir alışkanlığımız var" ifadelerini kullandı.
29.09.2021 Gündem
CHP'de son dakika gelişmesi!
CHP'de son dakika gelişmesi! Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan PM toplantısı, 3 saate yakın sürdü...
29.09.2021 Gündem
'Cumhurbaşkanı adayı kurnazlıkla seçilmez'
'Cumhurbaşkanı adayı kurnazlıkla seçilmez' Türkiye günlerdir Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığını tartışıyor...
29.09.2021 Gündem
'İhsanoğlu'nun fotoğraflarına kadar baktım'
'İhsanoğlu'nun fotoğraflarına kadar baktım' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın İhsanoğlu’nu fotoğraflarına kadar araştırdım...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Adayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanlığı adayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.