Cumartesi

Cumartesi

Son dakika Cumartesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumartesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumartesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumartesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumartesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.388 cumartesi haberi bulunmuştur. Tüm cumartesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Partili Erhan Usta, grup başkan vekilliğinden istifa etti!
İYİ Partili Erhan Usta, grup başkan vekilliğinden istifa etti! İYİ Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin 5'inci Olağanüstü Kurultayı'nda başkan adayı Koray Aydın'ı desteklediği için TBMM grup başkan vekilliği görevinden istifa ettiğini açıkladı. Usta, "Bugün itibariyle İYİ Parti TBMM grubuna istifa dilekçemi verdim. Bu kararı ivedilikle açıklamamın nedeni, yeni kurulacak İYİ Parti grubunun önünü açmaktadır. Göreve getirilecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
29.04.2024 Gündem
Aziz Yıldırım'dan kongre hamlesi! Fenerbahçe'de sürpriz gelişme
Aziz Yıldırım'dan kongre hamlesi! Fenerbahçe'de sürpriz gelişme Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu'nun divan başkanı olmasıyla sonuçlanan Seçimli Yüksek Divan Kurulu'na katılan Aziz Yıldırım, Haziran ayında gerçekleştirilecek seçimli genel kurul öncesi sürpriz bir hamle yapabilir.
29.04.2024 Şampiy10
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak Küçükçekmece’de kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer hayatını kaybetmişti. Küçük kızın cenazesini almak isteyen ailesi ve yakınları Adli Tıp Kurumu Morgu önüne geldi. Edanur Gezer'in cenazesi kimliği olmadığı öğrenilen annesi Nurcan Gezer'e teslim edilmedi. Cenazenin teslim edilebilmesi için, cezaevinde olan babadan DNA örneği alınacağı ve test yapılacağı öğrenildi. Anne Nurcan Gezer, "'Ben çocuğun annesiyim, doğum kağıdım var bana teslim edin' diyorum, vermiyorlar babasının DNA testini bekliyorlar." diye konuştu.
28.04.2024 Gündem
108. dönem Özel Güvenlik Sınav (ÖGG) soruları ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG 108. sınav sonuçları
108. dönem Özel Güvenlik Sınav (ÖGG) soruları ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG 108. sınav sonuçları 108. ÖGG dönem soruları ve cevapları açıklandı mı, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonuçları ve cevap anahtarı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. 27 Nisan Cumartesi günü 108.dönem Özel Güvenlik Temel Eğitimi ve 84. Yenileme Eğitimi sınavları düzenlendi. 100 soru sorulan sınavda soruların doğru cevapları sorgulanıyor. Sınavın değerlendirmesi yapılırken yanlış cevaplar doğru yanıtları etkilemeyecek. Peki, 108. dönem Özel Güvenlik Sınav (ÖGG) soruları ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
27.04.2024 Yaşam
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Çarşamba günü resmi tatil olduğundan nerelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. İşçi ve emekçinin bayramı olarak da bilinen 1 Mayıs sebebiyle gözler okullara çevrildi. Resmi tatil günlerinde okullar, üniversiteler, bankalar, sağlık ocakları, eczaneler, noter ve hastaneler ile beraber tüm kamu kurumları kapalı oluyor. Peki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
27.04.2024 Gündem
Kurban Bayramı bu yıl ne zaman, Kurban Bayramı tatili ayın kaçında? İşte Diyanet takvimi
Kurban Bayramı bu yıl ne zaman, Kurban Bayramı tatili ayın kaçında? İşte Diyanet takvimi Kurban Bayramı bu yıl Haziran ayına denk geliyor. Tatilini yıllık izniyle birleştirmek isteyenler Kurban bayramı tatilinin hangi günler arasında idrak edileceğini sorgulamaya başladı. Peki, Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihte idrak edilecek? İşte Diyanet ile 2024 Kurban Bayramı tarihleri…
27.04.2024 Yaşam
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı?
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 2024 saat kaçta başlıyor, bitiyor? Sorularına yanıt aranırken İzmir bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar da sorgulanmaya başlandı. Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İşte İzmir bisiklet turu kapalı yollar ve güzergahı…
27.04.2024 Yaşam
ÖGG SINAV SORULARI CEVAPLARI: ÖGG sınavı kaçta başladı, kaçta bitti? EGM 108. dönem sınavı
ÖGG SINAV SORULARI CEVAPLARI: ÖGG sınavı kaçta başladı, kaçta bitti? EGM 108. dönem sınavı Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı (ÖGG) 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan kılavuzda 2024 yılının ikinci sınavı için saat ve süre bilgileri yanı sıra soru sayısı ve sonuç açıklanma tarihine de yer verilmişti. Peki, 108. dönem ÖGG sınavı saat kaçta başlıyor, bitiyor, kaç dakika sürecek? İşte 2024 ÖGG sınav soru ve cevapları
27.04.2024 Gündem
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı?
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi üniversite öğrencileri "1 Mayıs'ta üniversiteler tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olarak kutlanıyor. 
26.04.2024 Yaşam
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar?
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar? Süper Lig 34. hafta derbi mücadelesi Fenerbahçe Beşiktaş arasında olacak. Karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen taraftarlar FB-BJK derbisinin biletlerinin satışa çıkacağı tarih sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçının biletleri ne zaman satışa çıkıyor, 27 Nisan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için bilet ne zaman satışa çıkacak 2024? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, derbinin biletleri satışa çıktı m?
26.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak.
25.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi son maçlarda beraberlikler ön plana çıkıyor.
24.04.2024 Fenerbahçe
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu Türkiye'deki organize sanayi bölgeleri içinde birçok ilki hayata geçiren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin, bu yıl ulusal çapta 3’ncüsünü düzenleyeceği Türkiye’nin “Sanayi” temalı tek Gençlik Koşusu için başvurular devam ediyor.
24.04.2024 Adana
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı?
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşku tüm yurtta kutlanırken bir sonraki gün olan 24 Nisan’da okulların tatil olup olmadığı da sorgulanıyor. Öğrenciler ve velileri 24 Nisan'ın resmi tatil olup olmadığını merak ediliyor. Peki, 24 Nisan okullar tatil mi, 24 Nisan’da okullar ve üniversiteler var mı?
23.04.2024 Yaşam
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi?
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Salı gününe gelmesi nedeniyle borsanın çalışma durumu sorgulanıyor. Resmi tatil olduğundan salı günü hangi kurumların tatil olup kapalı olduğu merak ediliyor. Peki, 23 Nisan borsa açık mı, kapalı mı, resmi tatil mi?
23.04.2024 Yaşam
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti. 2.5 saat süren görüşmede Gazze'de ateşkes ve insani yardım konuları ele alındı. İstanbul'daki kritik zirve dünya basınında geniş yer buldu. İsrail basını zirvedeki 'siyasi sembolizm'i yazdı.
21.04.2024 Gündem
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı?
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü olacak? Ramazan Bayramı tatilin 9 güne çıkarılmasının ardından gözler Kurban Bayramı tatiline çevrildi. Zilhicce ayının 10 - 11 - 12 ve 13. günlerinde kutlanan Kurban Bayramı tarihi bu yıl haziran ayında idrak edilecek. 2024 Kurban Bayramı tarihi…
20.04.2024 Yaşam
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu Galatasaray Kulübü, olağan seçimli genel kurulun 18 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 25 Mayıs'ta yapılacağını duyurdu.
20.04.2024 Galatasaray
20 Nisan kandil mi 2024, bugün ne kandili? 20 Nisan dini olarak ne günü?
20 Nisan kandil mi 2024, bugün ne kandili? 20 Nisan dini olarak ne günü? Bugün 20 Nisan, vatandaşlar bugünün dini olarak ne günü olduğunu kandil olup olmadığını araştırıyor. Müslümanlar için büyük bir öneme sahip olan kandil günlerinin hangi günlere denk geldiği de araştırılan bir diğer konu oldu. Peki, Bugün kandil mi? 20 Nisan ne kandili, 20 Nisan dini olarak ne günü?
20.04.2024 Yaşam
Gaziosmanpaşa'da toprak kayması; 24 bina ve toplam 96 kişi tahliye edildi
Gaziosmanpaşa'da toprak kayması; 24 bina ve toplam 96 kişi tahliye edildi Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde bulunan alanda toprak kayması meydana geldi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Toprak kaymasının yaşandığı alanda tahliye edilen bina sayısı 24'e yükselmiştir. Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir" denildi.
19.04.2024 Gündem
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır?
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (2024-ALES/1) başvuran adaylar Sınava Giriş Belgesi’ni, 04 Nisan 2024 tarihinde saat 14.00'ten itibaren almaya başladı. 21 Nisan 2024 tarihinde uygulanacak 2024-ALES/1 sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak Peki, 2024 ALES/1 saat kaçta? ALES/1 sınav giriş belgesi nasıl alınır? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor?
19.04.2024 Yaşam
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Cumartesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumartesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.