Çukurova Havalimanı

Çukurova Havalimanı

Son dakika Çukurova Havalimanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çukurova Havalimanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çukurova Havalimanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çukurova Havalimanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çukurova havalimanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 çukurova havalimanı haberi bulunmuştur. Tüm çukurova havalimanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Uçuş ağımız 130 ülkede 342 noktaya ulaştı
Bakan Uraloğlu: Uçuş ağımız 130 ülkede 342 noktaya ulaştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “2003 yılında hava ulaştırma anlaşmamız bulunan ülke sayısını 81’den 173’e yükselttik. Bu anlaşmalar ve müzakereler neticesinde, 2003 yılında 50 ülkede 60 olan dış hat uçuş nokta sayımıza 282 yeni nokta ekledik. Uçuş ağımız, bugün 130 ülkede 342 noktaya ulaştı" dedi.
10.06.2023 Gündem
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin İş Dünyası Buluşması'nda konuşuyor. Bakan Nebati "Son dönemde tarihimizin en yüksek seviyesine ulaşan istihdam piyasamızda daha fazla ve daha nitelikli iş imkânları oluşturacağız" dedi. Nebati "Halkımızın refahının artması, sosyal adalet ve gelir dağılımının iyileşmesi için enflasyonda kalıcı düşüşün sağlanması, Türkiye Yüzyılı’nda vazgeçilmez hedefimiz olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.
2.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız"
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da yüzyılın dönüşümünü başlatacak adımları attıklarını belirterek, "Avrupa yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin, Asya yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin konut yapmayı hedefliyoruz. Buralara taşıyacağımız nüfusla büyük oranda seyrelteceğimiz mevcut yerleşim yerlerinde de 500 bin konutu yerinde dönüştürmeyi planlıyoruz. Her yıl 300 bin, 5 yılda toplam 1.5 milyon yeni konutla, en az 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" dedi.
25.04.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Onları yalanlamaktan bıkmayacağız
Bakan Karaismailoğlu: Onları yalanlamaktan bıkmayacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün TBMM'deki grup konuşmasında İstanbul Havalimanı hakkındaki açıklamalarına ilişkin yanıt vererek, "Bugün Sayın Kılıçdaroğlu'nun grup konuşmasında yaptığı her zaman ki, maalesef üzülerek izlediğimiz yalanların ve hezeyanların tekrarlanması şeklindedir. Biz bunları onlarca kez yalanladık fakat onlar bu yalanları söylemekten bıkmadılar. Biz de onları yalanlamaktan bıkmayacağız" dedi.
7.06.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması
Bakan Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nde çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte haziranda atacağız. Diğer köprülerin de imalatlarına devam ediyoruz. 2021, Kanal İstanbul için önemli bir yıl olacak. Hedefimiz ihalelerimizi yapıp çalışmalara tam gaz başlamak." dedi.
30.04.2021 Gündem
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! İlk etabı 2022'de tamamlanacak
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! İlk etabı 2022'de tamamlanacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Mersin'in Tarsus ilçesinde yapımı devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın ilk etabının 2022'de tamamlanıp hizmete açılacağını belirterek, "Projemizin 1'inci ve 2'nci etap yatırımları kapsamında yolcu kapasitesini yıllık 8 milyon kişi olarak öngörüyoruz" dedi.
19.03.2021 Ekonomi
Kazanan belli oldu! Çukurova Havalimanı...
Kazanan belli oldu! Çukurova Havalimanı... Çukurova Havalimanı üstyapı tesislerinin yap-işlet-devret (YİD) modeli çerçevesinde yaptırılması, havalimanının işletilmesi ve devri ihalesinin sonucu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından onaylandı.
27.11.2020 Ekonomi
Çukurova Havalimanı ihalesi ne zaman? Çukurova Havalimanı ihalesi ne neden iptal edildi?
Çukurova Havalimanı ihalesi ne zaman? Çukurova Havalimanı ihalesi ne neden iptal edildi? Çurkurova Havalimanı ihalesi ne zaman, neden iptal edildi? Çukurova Havalimanı üstyapı tesislerinin yap-işlet-devret (YİD) modeli çerçevesinde yaptırılması, havalimanının işletilmesi ve devrine ilişkin ihale ertelendi.
24.10.2020 Gündem
Çukurova Havalimanı inşaatı için bin kişilik istihdam sağlanacak
Çukurova Havalimanı inşaatı için bin kişilik istihdam sağlanacak Çukurova Havalimanı inşaatında 1000 kişilik yeni istihdam sağlanacak. Terminal Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Delimollaoğlu, "Corona virüs nedeniyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan istihdamı korumak adına önemli adımlar atıyor. Biz de Terminal Yapı olarak ülkemize bin kişilik yeni istihdam kazandıracağız" dedi.
13.04.2020 Ekonomi
Demir yolu ağı ülkeyi saracak, mesafeler kısalacak
Demir yolu ağı ülkeyi saracak, mesafeler kısalacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan "Türkiye genelinde şehirler arasındaki mesafeleri kısaltmak ve insanımızın hayatını kolaylaştırmak amacıyla bin 889 kilometre yüksek hızlı tren, bin 786 kilometre hızlı tren ve 429 kilometre konvansiyonel olmak üzere toplam 4 bin 104 kilometre yeni demir yolu yapım çalışmalarımız devam ediyor. 152 kilometrelik hızlı tren hattının yapımı ise ihale aşamasında bulunuyor" dedi.
21.10.2019 Ekonomi
Türkiye hava ulaşımında aktarma merkezi olacak
Türkiye hava ulaşımında aktarma merkezi olacak Türkiye'nin 2019'da uluslararası hava trafiğinde önemli bir aktarma merkezi olması amaçlanıyor.
28.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarsus'a müjdeleri peş peşe verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarsus'a müjdeleri peş peşe verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarsus Devlet Hastanesi'nin Temel Atma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, Tarsus Devlet Hastanesi'ni yapacak olan müteahhit İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan söz aldı, hastane 6 ayda tamamlanacak. Erdoğan konuşmasında, cumhurbaşkanı adayı İnce'yi eleştirdi, "Şimdi çıkmış Bay İnce, çok da ince değil ya. Geometrik olarak söylüyorum. Külliye'yi yıkacakmış. Senin genel başkanın da öyle diyordu, tıpış tıpış Külliye'ye geldi. Bak ben bu akşam orada 2500 muhtarımıza iftar vereceğim. Orası kralların değil, muhtarların yeridir" dedi
7.06.2018 Siyaset
Bakan'dan canlı yayında HGS'ler ile ilgili çok önemli açıklama
Bakan'dan canlı yayında HGS'ler ile ilgili çok önemli açıklama Bakan Arslan "Bakiye yetersizliği olabildiği gibi, HGS sticker'ı yıpranmış ve eskimiş olabiliyor veya yanlış yere yapıştırılmış olabiliyor. Okumuyor ve ödeme yapılmıyor ve nakit gişesine yönlendiriliyor. HGS stickerında bir sıkıntı varsa, stickerlarını değiştirsinler" dedi.
4.05.2018 Ekonomi
Her 100 km’ye 1 havalimanı
Her 100 km’ye 1 havalimanı Ulaştırma Bakanı Arslan, 2023’e kadar isteyen herkesin en fazla 100 kilometre yol katederek bir havalimanına ulaşabileceğini söyledi.
20.03.2018 Ekonomi
Şehir Hastaneleri hayaldi gerçek oldu
Şehir Hastaneleri hayaldi gerçek oldu Şehir Hastaneleri’nin ilki Mersin’de açıldı. Bin 259 yataklı, şehir merkezine 20-25 dakika uzaklıktaki hastaneye Mersin Devlet Hastanesi’nden hastalar taşınmaya başladı bile.Açılışa Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldı.
29.09.2021 Gündem
Bakan Elvan'dan Çukurova Havalimanı müjdesi
Bakan Elvan'dan Çukurova Havalimanı müjdesi Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesinde sürecin tamamlandığını, işi kazanan firmanın belirlendiğini açıkladı
3.01.2017 Yaşam
Çukurova Havalimanı ihalesi ertelendi
Çukurova Havalimanı ihalesi ertelendi Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünce yapılacak Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi ileri bir tarihe ertelendi...
14.12.2015 Ekonomi
İnşaat devi batıyor!
İnşaat devi batıyor! Çukurova Havalimanı'nı 357 milyon euroya üstlenen Koçoğlu İnşaat kredi bulamayınca iflas erteleme istedi. Mahkeme kayyum atadı
23.12.2014 Ekonomi
İnşaat devi iflas erteleme istedi
İnşaat devi iflas erteleme istedi Çukurova Havalimanı’nı 357 milyon euroya üstlenen Koçoğlu İnşaat kredi bulamayınca iflas erteleme istedi. Mahkeme kayyum atadı
22.12.2014 Ekonomi
Çukurova Havalimanı İçin Düğmeye Basıldı
Çukurova Havalimanı İçin Düğmeye Basıldı Türkiye'nin en eski ticaret ve sanayi kentlerinden Adana ile limandan aldığı güçle organize sanayi bölgesine büyük yatırımlar çeken Mersin'in bölgesel havalimanı için geri sayım başladı.
20.06.2012 Arşiv
Aeroports de Paris Sarkozy yüzünden ‘TAV’layamayacak mı?
Aeroports de Paris Sarkozy yüzünden ‘TAV’layamayacak mı? Dünya devlerinin gözü Türkiye'ye çevrildi
15.12.2011 Ekonomi
Avrupa ve ABD'de otel arıyor!
Avrupa ve ABD'de otel arıyor! İstanbul’a ‘Euraisa’ ile girdi, Avrupa ve ABD’de otel arıyor...
22.09.2011 Ekonomi
MİT'e devrediliyor!
MİT'e devrediliyor! G.Kurmay'dan tarihi adım...
29.09.2021 Gündem
Adana Havalimanı kapatılacak mı?
Adana Havalimanı kapatılacak mı? AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Adana Milletvekili adayı Necati Çetinkaya konuya ilişkin açıklamada bulundu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çukurova Havalimanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çukurova havalimanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.