Covid

Covid

Son dakika Covid haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Covid ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Covid haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Covid

haberleri sayfasında son dakika yaşanan covid gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.336 covid haberi bulunmuştur. Tüm covid haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aşkın Nur Yengi'den Narin açıklaması! Konuyu covid aşısına bağladı
Aşkın Nur Yengi'den Narin açıklaması! Konuyu covid aşısına bağladıDiyarbakır'da kaybolan ve günlerdir haber alınamayan Narin'e dair konuşan Aşkın Nur Yengi konuyu covid aşılarına bağladı.
8.09.2024Magazin
Küreselde doğal gaz tüketiminin artması bekleniyor
Küreselde doğal gaz tüketiminin artması bekleniyorKüresel doğal gaz tüketiminin bu yıl bir önceki yıla göre yüzde 2,1 artarak 4 trilyon 138 milyar metreküpe ulaşması bekleniyor. Tüketimdeki artışta Çin'deki sanayi ve konutlardaki talep yükselişinin ana etken olacağı öngörülüyor.
30.08.2024Ekonomi
İstanbul'daki havalimanlarının 7 aydaki yolcu sayısı 70 milyona yaklaştı
İstanbul'daki havalimanlarının 7 aydaki yolcu sayısı 70 milyona yaklaştıBu yıl ocak-temmuzda toplam 69 milyon 337 bin 172 kişinin seyahat ettiği İstanbul'daki havalimanlarında yolcu sayısı, geçen senenin aynı dönemine göre 5 milyon 915 bin 118 arttı.
30.08.2024Ekonomi
Dünyanın en iyi üniversiteleri Eyyüp Taşçı'nın peşinde
Dünyanın en iyi üniversiteleri Eyyüp Taşçı'nın peşindeBoğaziçi Üniversitesi’nden bölüm ikincisi olarak mezun olan Eyyüp Taşçı, Massachusetts Institute of Technology (MIT), University of California (UCLA) ve California Institute of Technology (CALTECH) gibi dünyanın önde gelen üniversitelerinden doktora eğitimi için tam burslu kabul aldı.
26.08.2024Gündem
Bakan Memişoğlu: Maymun çiçeği için ekstra bir tedbire ihtiyaç yok
Bakan Memişoğlu: Maymun çiçeği için ekstra bir tedbire ihtiyaç yokSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, maymun çiçeği virüsüne ilişkin, "Bunun Covid gibi salgına sebebiyet vermeyeceği konusunda kanaat var. Tek tük görülebilir ama salgın olmaz. Ekstra bir tedbire ihtiyaç olmadığını belirtmen isterim." dedi.
21.08.2024Gündem
Maymun çiçeği virüsü pandemi yapar mı, maymun çiçeği virüsü nedeniyle kapanma olur mu? Tekrar pandemi olacak mı 2024?
Maymun çiçeği virüsü pandemi yapar mı, maymun çiçeği virüsü nedeniyle kapanma olur mu? Tekrar pandemi olacak mı 2024?Dünya Sağlık Örgütü (WHO), maymun çiçeği olarak da bilinen Mpox virüsü nedeniyle küresel halk sağlığı acil durumu ilan etti. Maymun çiçeği virüsü ilk olarak 1958 yılında araştırma için tutulan maymun kolonilerinde çiçek benzeri bir hastalığın görülmesiyle keşfedildi ve insanlardaki ilk maymun çiçeği vakası 1970 yılında Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde (DRC) kaydedildi. Dünya alarma geçerken vatandaşlar maymun çiçeği virüsünün tekrar bir kapanmaya neden olup olmayacağını sorgulamaya başladı. İşte uzman yorumlarına göre “Tekrar pandemi olacak mı 2024, maymun çiçeği pandemi olur mu? Eylülde kapanma olur mu maymun çiçeği virüsü terar pandemi yapar mı?” sorularının yanıtı…
17.08.2024Gündem
Sağlık Bakanlığı'ndan M virüsü açıklaması: Türkiye'de vaka yok, takipteyiz
Sağlık Bakanlığı'ndan M virüsü açıklaması: Türkiye'de vaka yok, takipteyizSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, maymun çiçeği virüsüne ilişkin açıklama yaptı. Afrika’dan dünyaya yayılan virüsün yakından takip edildiğini söyleyen Bakan Memişoğlu, “Şu anda herhangi bir alarm durumumuz söz konusu değil.”
15.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni sezon hayırlı olsun! Futbolda kavga ve ideoloji olmamalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni sezon hayırlı olsun! Futbolda kavga ve ideoloji olmamalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Futbol Akademisi ve Kupa Meydanı'nın açılışında açıklamalarda bulundu. Erdoüan, "Yeni sezonda tüm kulüplerimize başarılar diliyoruz. Futbol aşkıyla yürekleri coşan milletimize futbol resitali yaşatacaklarına inanıyorum. Husumetin, kavganın, ideolojinin futbola girmesi sporun ruhuna zarar verir. Herkesin tuttuğu bir takımı, renklerine aşık olduğu bir takımı, hayran olduğu bir futbolcusu vardır ama hiçbir şey ülkemizin huzurundan daha muhim değildir." dedi.
9.08.2024Gündem
Roblox açılacak mı 2024, Roblox geri gelecek mi 2024? Roblox erişim engeli ne zaman kaldırılacak 2024?
Roblox açılacak mı 2024, Roblox geri gelecek mi 2024? Roblox erişim engeli ne zaman kaldırılacak 2024?15 milyondan fazla kullanıcısı olan çevrimiçi oyun platformu Roblox’a erişim engeli getirildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Roblox'un çocukların istismarına neden olacak içerikler barındırması nedeniyle kapatıldığını açıkladı. Tunç, yaptığı açıklamada, "Çocukların istismarına neden olacak içerikler barındırması sebebiyle Roblox isimli oyun platformuna ve uygulama marketlerindeki linklerine Adana 6. Sulh Ceza Hakimliğince erişim engeli getirilmiştir" dedi. Tunç, bu kararın çocukların korunması ve toplumsal yapının sağlıklı bir şekilde devam ettirilmesi amacıyla alındığını belirtti. Peki, Roblox açılacak mı 2024, Roblox geri gelecek mi 2024? Roblox erişim engeli ne zaman kaldırılacak 2024?
8.08.2024Gündem
İstanbul Havalimanı yük ve yolcu artışında Avrupa'da lider
İstanbul Havalimanı yük ve yolcu artışında Avrupa'da liderUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın COVID-19 salgını öncesi döneme kıyasla yılın ilk yarısında Avrupa'da yolcu sayısını en fazla artıran havalimanı olduğunu duyurdu.
2.08.2024Ekonomi
‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor! Trump’a suikast girişimini önceden bildi… Yeni öngörülerini paylaştı
‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor! Trump’a suikast girişimini önceden bildi… Yeni öngörülerini paylaştıÖngörüleriyle dikkat çeken medyumların sayısında gözle görülür bir artış yaşanıyor. Nostradamus’un mirasından ilham alan İngiliz medyum Craig Hamilton-Parker ise 'Yeni Nostradamus' ve ‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor. Daha önce koronavirüs pandemisi, terör saldırıları ve Brexit gibi olayları doğru tahmin eden Hamilton-Parker, son olarak da Trump'a suikast girişimini önceden bildi. Kehanetleriyle ilgi gören Hamilton-Parker sırlarını ve bundan sonra neler yaşanacağını açıkladı.
24.07.2024Dünya
Biden'ın koronavirüs testi negatif çıktı
Biden'ın koronavirüs testi negatif çıktı ABD Başkanı Joe Biden'ın doktoru Kevin O'Connor, Biden'ın Covid-19 testinin negatif çıktığını açıkladı.
23.07.2024Dünya
Türkiye'de yeni salgın vakası: Klima önünde fazla vakit geçirenler dikkat!
Türkiye'de yeni salgın vakası: Klima önünde fazla vakit geçirenler dikkat!Yaz aylarının gelmesiyle birlikte klima kullanımının artması, çocuklarda 'lejyoner hastalığı' olarak bilinen Legionella pneumophila bakterisi kaynaklı zatürre vakalarında da artışa neden oldu. Özellikle otel ve tatil köylerinde klima maruziyetine bağlı hastalıkların arttığını söyleyen Prof. Dr. Şevket Özkaya, çocuklarda COVID-19'a oranla daha fazla zatürreye neden olduğunu ve bu durumun şaşırtıcı ve endişe verici olduğunu ifade etti.
8.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin beklentisinin farkındayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin beklentisinin farkındayızCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin başta değişim ve yenilenme talebi olmak üzere sandık sonuçlarıyla bize ulaştırdığı beklentilerinin tamamının farkındayız. Mesajların gereğini vakti saati geldiğinde muhakkak yapacağız. Bu süreçte ince eleyip sık dokuyor, gerçekten çok titiz davranıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bizi ziyaret etti. Arayı uzatmadan bayramdan önce biz de kendisine iade-i ziyarette bulunacağız" dedi.
1.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yılın 2. yarısından sonra dezenflasyon süreci başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yılın 2. yarısından sonra dezenflasyon süreci başlayacakCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda DEİK Genel Kurulu ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk ekonomisi rayında ilerliyor. Asli önceliğimiz enflasyonu tek haneye indirmek. Geçici rahatlama değil, enflasyonda kalıcı düşüş hedefliyoruz. Yılın ikinci yarısından itibaren dezenflasyon dönemine gireceğiz" ifadelerini kullandı.
25.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024Gündem
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdüYapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024Ekonomi
İtalya'dan çalışma vizesi! 28 bin euro kazanmak mümkün
İtalya'dan çalışma vizesi! 28 bin euro kazanmak mümkünİtalya'da geçen yıl 28 Mart’ta parlamentoda onaylanan, uzaktan çalışanlar için yeni vize uygulaması yürürlüğe girdi.Dünyada tatil için tercih edilen ülkeler arasında ilk sıralarda yer alan İtalya, bu vize sayesinde artık ofiste çalışmak zorunda olmayan milyonlarca “dijital göçebeyi” ağırlayacak. 4 Nisan’da yürürlüğe giren uygulamanın İtalyan ekonomisine de önemli katkılar sağlaması bekleniyor.
12.04.2024Gündem
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan olduAdana'da Geleneksel Karakucak Güreşleri'ni 3 kez üst üste kazanan pehlivan İbrahim Bölükbaşı'na 910 gramlık 24 ayar altın kemeri vermeyen ve mahkeme sonucu haczedilen Karaisalı Belediyesi'nin başkanı Saadettin Aslan, MHP'den aday gösterilmedi. Aslan, bağımsız girdiği seçimi kaybetti.
3.04.2024Adana
Doç. Dr. Gökhan Alıcı: “Kan sulandırıcı kullanma kararı mutlaka hekime bırakılmalı”
Doç. Dr. Gökhan Alıcı: “Kan sulandırıcı kullanma kararı mutlaka hekime bırakılmalı”Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Alıcı, kalp damar hastalıklarında yoğunlukla kullanılan ve dünyanın en çok bilinen ilacı olan kan sulandırıcı kullanımı konusundaki kararın mutlaka hekimler tarafından verilmesi gerektiğini, aksi takdirde fayda yerine zarar verebildiğini söyledi.
20.03.2024Adana
AK Parti İBB  Başkan Adayı Murat Kurum: Fırınlarda ‘pazar tatili' uygulamasına geçeceğiz
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Fırınlarda ‘pazar tatili' uygulamasına geçeceğizİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar’da fırıncılar ile bir araya geldi. Konuşmasında hem fırıncıların hem de vatandaşların yaşadıkları sıkıntıların çözümü için projelerinin hazır olduğunu belirten Kurum, ekmek fiyatlarında standardı sağlayacaklarının ve ruhsatsız çalışan fırınlar için harekete geçeceklerinin altını çizdi. Kurum, çalışanların yeterince dinlenebilmesi için ‘Pazar Tatili’ uygulamasına geçileceğini dile getirdi.
29.02.2024Gündem
Eğitimde önemli dönüşüm: "S2DInTs Projesi"
Eğitimde önemli dönüşüm: "S2DInTs Projesi"Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ve 2 yıl devam eden “S2DInTs Projesi” tamamlandı.
27.02.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bulgaristan müttefikimiz ve dostumuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bulgaristan müttefikimiz ve dostumuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Kurultayı’na gönderdiği video mesajda, "Çok boyutlu meydan okumalarla karşılaştığımız bir dönemde Türkiye Bulgaristan ilişkilerinin ilerletilmesine ayrı bir ihtimam gösteriyoruz. Bulgaristan’la münasebetlerimizi her alanda geliştirmenin çabasındayız" dedi.
24.02.2024Gündem
23. Vehbi Koç Ödülü’nün sahibi KAHEV oldu
23. Vehbi Koç Ödülü’nün sahibi KAHEV oldu55 yıl önce kurulan Vehbi Koç Vakfı’nın her yıl verdiği Vehbi Koç Ödülü’nün bu yılki sahibi Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) oldu.
21.02.2024Vitrin
Petrolde 3 ay sonra yeni zirve! Gözler kritik toplantıya çevrildi
Petrolde 3 ay sonra yeni zirve! Gözler kritik toplantıya çevrildiKızıldeniz'deki gerilim Husilerin yeni bir saldırısıyla tırmanırken petrol fiyatları son üç ayın en yüksek seviyesi yakınında sabit kaldı. Ham petrol, zayıf talep ve jeopolitik gerilimler gibi çelişkili faktörler nedeniyle dar bir aralıkta işlem görüyor. Yatırımcılar için bir sonraki odak noktası, üretim kesintilerini görüşmek üzere Mart ayında yapılacak OPEC+ toplantısı.
20.02.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Covid ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki covid haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.