Coşkun Yıldız

Coşkun Yıldız

Son dakika coşkun yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan coşkun yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını coşkun yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Coşkun Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan coşkun yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 436 coşkun yıldız haberi bulunmuştur. Tüm coşkun yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu Adalet Bakanı Tunç, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 12 şüphelinin gözaltına alındığını, 7 şüphelinin ise arandığını açıkladı.
11.02.2024 Gündem
Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız kimdir? Coşkun Yıldız kaç yaşında?
Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız kimdir? Coşkun Yıldız kaç yaşında? Seda Sayan’ın eniştesi Coşkun Yıldız hayatını kaybetti. 7 aydır hastanede tedavi gören Coşkun Yıldız şubat ayında trafik kazası geçirmişti. Seda Sayan da eniştesi Coşkun Yıldız'ın vefatının ardından açıklama yaptı. Peki, Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız kimdir? Coşkun Yıldız kaç yaşında ve nereli? İşte Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız hakkındaki açıklaması...
30.08.2021 Gündem
Seda Sayan'dan duygusal paylaşım!
Seda Sayan'dan duygusal paylaşım! Seda Sayan, motosiklet ile seyir halindeyken bir aracın çarpması sonucu kaza geçiren, hasta yatağındaki eniştesi ile ablasının 15. evlilik yıl dönümlerini kutladı...
29.07.2021 Magazin
Seda Sayan'dan üzen haber! 'Dua istiyoruz'
Seda Sayan'dan üzen haber! 'Dua istiyoruz' Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde yaşayan şarkıcı Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız kaza geçirdi.
11.02.2021 Magazin
Seda Sayan'nın transparan elbisesi...
Seda Sayan'nın transparan elbisesi... Seda Sayan, Nur Yerlitaş imzalı mayo tarzında transparan kıyafeti ile sahneye çıktı.
14.08.2017 Magazin
Seda Sayan'ın eniştesi ölümden döndü
Seda Sayan'ın eniştesi ölümden döndü Ünlü sunucu Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız, İstanbul Gaziosmanpaşa'da kaza yaptı.
8.12.2016 Magazin
TEM'de TIR kazası! Trafik kilitlendi
TEM'de TIR kazası! Trafik kilitlendi TEM Otoyolu'nda kontrolden çıkan tır, dehşet saçtı. Önce bariyerlere ardından da elektrik direğine çarpan tır, güçlükle durdu. Karşı şeride devrilen elektrik direğinden kaçmaya çalışan otomobiller ise birbiri ile çarpıştı. Kazada ünlü sanatçı Seda Sayan'ın eniştesi olduğu öğrenilen Coşkun Yıldız ölümden döndü.
7.12.2016 Yaşam
Çöpçatanlık şahane
Çöpçatanlık şahane Seda Sayan Show TV’de, Esra Erol’da Fox TV’de her gün canlı yayında çöpçatanlık yapıyor...
14.03.2015 Arşiv
Seda Sayan nişanlandı mı?
Seda Sayan nişanlandı mı? Sayan, Erkan Çelik'le nişanlandığı yönündeki iddialara açıklık getirdi.
8.11.2013 Magazin
'Vurulmasına üzülmedim'
'Vurulmasına üzülmedim' Abdullah Uçmak, "Bu planlanmış bir komplodur." diye açıklama yaptı
26.01.2012 Magazin
Saldırı davasında olay!
Saldırı davasında olay! İbrahim Tatlıses’e düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili davanın ilk duruşması görülmeye başlandı
29.09.2021 Gündem
Saldırı emri PKK’dan geldi
Saldırı emri PKK’dan geldi İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırının iddianamesi tamamlanarak 17. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi
29.09.2021 Gündem
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.
20.01.2024 Gündem
Halil Falyalı cinayeti davasında karar
Halil Falyalı cinayeti davasında karar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Mustafa Söylemez'i iki kez müebbet hapis cezasına çarptırırken; sanık Mehmet Faysal Söylemez'in tüm suçlardan beraatine karar vererek tahliyesine hükmetti. Sanıklar Abdurrahim Çelik, Cengiz Şener ve Ender Yıldız'a ise toplam 25 yıl hapis cezası veren mahkeme, sanık Metin Süs'ün beraatine, firari sanık Cemil Önal'ın dosyasının ise ayrılmasına hükmetti.
19.01.2024 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
42 ilin jandarma komutanı değişti
42 ilin jandarma komutanı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Karar ile; birçok kaymakam ve vali yardımcısı da yeni görev yerlerine atandı. 
24.08.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı Adıyaman’da yıkılan Huzur Apartmanı’nın müteahhiti Yıldıray Varki İstanbul Havaalanı’ndan İsviçre’ye gitmeye çalışırken yakalandı. Yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 134’e ulaştı. Adıyaman barosu konteynerde şikayetleri topluyor.
21.02.2023 Gündem
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı İstanbul Fatih'te bulunan bir kafede iğrenç bir olay yaşandı. Tuvalette tespit edildi, duyanlar paniğe kapıldı, polis ise şüpheliyi hemen gözaltına aldı. Skandalı müşterilerden Merve B. ortaya çıkarırken, mide bulandıran olay sonrası kadınlar, yaşadıklarını anlattı.
28.12.2022 Yaşam
Ressam Komet kimdir, neden öldü? Gürkan Coşkun ne kanseriydi? İşte Ressam Komet’in eserleri ve hayatı…
Ressam Komet kimdir, neden öldü? Gürkan Coşkun ne kanseriydi? İşte Ressam Komet’in eserleri ve hayatı… Ressam Gürkan Coşkun hayatını kaybetti. 'Komet' adıyla bilinen ressam ve şair Gürkan Coşkun, 81 yaşında hayata veda etti. Peki, Ressam Komet kimdir, neden öldü? Gürkan Coşkun ne kanseriydi? İşte Ressam Komet’in eserleri ve hayatı…
26.09.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Coşkun Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki coşkun yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.