Coşkun

Coşkun

Son dakika coşkun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan coşkun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını coşkun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Coşkun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan coşkun gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.188 coşkun haberi bulunmuştur. Tüm coşkun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1 Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30’uncu dakikada Michy Batshuayi ve 69’uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın tek sayısı ise 82’nci dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Öte yandan Beşiktaş’ta Al Musrati, 25’inci dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
27.04.2024 Fenerbahçe
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor Antalya'da son yıllarda balık popülasyonunun azalması ve balıkçıların çözüm beklentisi, yapay resif yapılmasını gündeme getirdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yapay resif alanında uzman isimlerinden biri olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Altan, yapay resiflerde 'istilacı tür' endişesi gündeme gelmesinden sonra açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyleyen Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, havanın ısınmaya başlamasıyla kene vakalarının görülmeye başlandığını söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Adana’da mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi! Duayı yanlış okuyunca yakalandı
Adana’da mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi! Duayı yanlış okuyunca yakalandı Adana’da Ramazan Bayramı arifesinde mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi gerçekleştirildi. Vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalar mezarlıktan dışarı çıkartıldı.
9.04.2024 Adana
Tümgeneral, uygulamayı denetleyip çocuklara şeker ve hediye verdi! Bayram boyunca devam edecek
Tümgeneral, uygulamayı denetleyip çocuklara şeker ve hediye verdi! Bayram boyunca devam edecek Adana İl Jandarma Komutanı Tümgeneral, Coşkun Sel, uygulama noktalarını denetleyerek, durdurulan araçlardaki çocuklara şeker ve hediye verdi.
9.04.2024 Adana
Karadeniz'de göç başladı!
Karadeniz'de göç başladı! Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı Karadeniz'de hamsilerin erken göç'e başladığını vurgulayan Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden (KTÜ) Prof. Dr. Coşkun Erüz, birçok balık neslinin tehlikeyle karşı karşıya olduğunu söyledi.Erüz, "Hamsinin de eskiden olduğu gibi 1 milyon ton, 600 bin ton avlanmayacağını kabul edip, balıkçılığımızı ona göre planlamamız gerekiyor"dedi.
5.04.2024 Vatan TV
Karadeniz'de göç başladı!
Karadeniz'de göç başladı! Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı Karadeniz'de hamsilerin erken göç'e başladığını vurgulayan Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden (KTÜ) Prof. Dr. Coşkun Erüz, birçok balık neslinin tehlikeyle karşı karşıya olduğunu söyledi.Erüz, "Hamsinin de eskiden olduğu gibi 1 milyon ton, 600 bin ton avlanmayacağını kabul edip, balıkçılığımızı ona göre planlamamız gerekiyor"dedi.
5.04.2024 Gündem
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor Psikiyatrist Dr. Süreyya Işık Coşkun, kanser teşhisinin tıpkı yas sürecine benzer psikolojik tepkilere yol açtığını ve hastaların yas sürecine benzer evrelerden geçtiğini vurgulayarak, tedavi boyunca uyum bozuklukları, anksiyete, depresyon, azalan yaşam memnuniyeti ya da öz güven kayıplarının yaygın görülebileceğini söyledi. Coşkun, bu süreçte psikonkoloji alanının hastaya destek olduğunu ifade etti.
5.04.2024 Adana
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana
Akdeniz'i istila etmişlerdi! Yerlisi haline geldiler
Akdeniz'i istila etmişlerdi! Yerlisi haline geldiler Kızıldeniz’den Akdeniz’e gelerek körfeze yerleşen balık türleri, yerli türler haline gelmeye başladı. Bu balıklardan balon balığı dışındaki aslan balığı, barbun, lokum ve diğer türler, ekonomik olarak da karşılık buldu. Balıkçılar bu türleri satıp gelir elde ettiklerini vurguladı.
3.04.2024 Gündem
Balon balığı, aslan balığı, barbun, lokum! Akdeniz'i ele geçirip yerli tür haline geldiler
Balon balığı, aslan balığı, barbun, lokum! Akdeniz'i ele geçirip yerli tür haline geldiler Kızıldeniz’den Akdeniz’e gelerek körfeze yerleşen balık türleri, yerli türler haline gelmeye başladı. Bu balıklardan balon balığı dışındaki aslan balığı, barbun, lokum ve diğer türler, ekonomik olarak da karşılık buldu. Balıkçılar bu türleri satıp gelir elde ediyor.
3.04.2024 Gündem
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart Sarıyer ilçe seçim sonuçları 2024: Sarıyer ilçesinde kim kazandı? 2024 Sarıyer belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Sarıyer ilçe seçim sonuçları 2024: Sarıyer ilçesinde kim kazandı? 2024 Sarıyer belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Sarıyer ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Sarıyer belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Sarıyer ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Sarıyer ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Sarıyer ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kayseri geldi. Kayseri yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kayseri'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kayseri yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Sandık Kokusu’ndaki Cennet Sitesi nerede? Sandık Kokusu nerede çekiliyor?
Sandık Kokusu’ndaki Cennet Sitesi nerede? Sandık Kokusu nerede çekiliyor? Sandık Kokusu ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Sandık Kokusu dizisinin çekim yeri merak ediliyor. İşte Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor? Cennet Sitesi nerede?
23.03.2024 Magazin
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Doğum gününde şehit olan  polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı
Doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta görev sırasında geçirdiği trafik kazasında doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der'in (34) cenazesi, memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel ile birlikte asayiş toplantısı düzenlediler. Organize suç örgütlerine 9 operasyon yapıldığını vurgulayan Köşger,"Suç örgütlerinin üzerine en şiddetli şekilde gideceğiz" dedi.
13.03.2024 Adana
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
AVM inşaatında 11 işçinin hayatını kaybetmesine ilişkin dava yeniden görülmeye başlandı
AVM inşaatında 11 işçinin hayatını kaybetmesine ilişkin dava yeniden görülmeye başlandı Esenyurt'ta 2012 yılında bir AVM inşaatında, 11 işçinin kaldığı çadırın yanması sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin Yargıtay, mahkemenin verdiği kararın bir kısmını onarken bir kısmını da bozdu. Yargıtay'ın kararı bozmasının ardından bugün ilk kez görülen duruşmada bir kısım şikâyetçilerin avukatı Berrin Demir, "Yargıtay sanki olayın ortaya çıkmasını engelleme noktasında yetkili kişilerin ceza almaması için cımbızla çeker gibi bir bozma kararı vermiş" dedi.
7.03.2024 Gündem
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, aidatların makul seviyelere çekilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek; "Bazı sitelerimizde fahiş oranda, nerdeyse bir kira kadar aidat alınmakta. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi
17.02.2024 Gündem
Kardeşlerim Asiye ölüyor mu? Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim'den ayrılıyor mu?
Kardeşlerim Asiye ölüyor mu? Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim'den ayrılıyor mu? Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteri ölüyor mu? Su Burcu Yazgı Coşkun'un canlandırdığı ve ilk bölümden bu yana ilgi çeken Asiye kararkterinin geleceği merak ediliyor. Peki, Kardeşlerim Asiye diziden ayrılıyor mu?
14.02.2024 Magazin
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu Adalet Bakanı Tunç, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 12 şüphelinin gözaltına alındığını, 7 şüphelinin ise arandığını açıkladı.
11.02.2024 Gündem
Adana'da eğitim zirvesi gerçekleşti!
Adana'da eğitim zirvesi gerçekleşti! Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Büyükşehir Öğretmenevleri ve ASO Değerlendirme Komisyon Toplantısı Sosyal Tesisler ve İşletmeler Daire Başkanı Abdullah Nehir başkanlığında Adana’da yapıldı.
11.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Coşkun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki coşkun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.