Çöp Poşeti

Çöp Poşeti

Son dakika Çöp poşeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çöp poşeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çöp poşeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çöp Poşeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çöp poşeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 çöp poşeti haberi bulunmuştur. Tüm çöp poşeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar!
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar! İstanbul'un Bağcılar İlçesinde binanın duvarında açtıkları delikten önce kasap dükkanına sonra döviz bürosunun kasasına ulaşan hırsızlar, oksijen tüpü ile döviz bürosunun kasasını eritmeye çalışırken, alarm sistemi devreye girdi. Hırsızlar ise yanlarında getirdikleri malzemeleri bırakıp olay yerinden kaçtı. Döviz bürosu sahibi Çağlar Kaya, "İçeride 5-6 saatlik bir zaman geçirmişler ve kaza kaza gelmişler" ifadelerini kullandı.
7.04.2024 Gündem
Komşular arasındaki kavga görenleri hayrete düşürdü
Komşular arasındaki kavga görenleri hayrete düşürdü Sivas’ta bir apartmanda komşular arasında yaşanan gerginlik pes dedirtti. Apartmanda yaşanan tartışma anları güvenlik kameralarına yansıdı.
21.12.2023 Gündem
Karı kocanın parçalanmış cesetleri çöp poşetinde toprağa gömülmüştü! Kesik baş cinayetinde karar çıktı
Karı kocanın parçalanmış cesetleri çöp poşetinde toprağa gömülmüştü! Kesik baş cinayetinde karar çıktı İranlı karı kocanın parçalanmış cesetlerinin çöp poşetine konularak toprağa gömülmesine ilişkin açılan davanın duruşmasında, İran uyruklu tutuklu sanık hakkında mahkeme heyeti kararını verdi. Heyet, sanığın her bir maktul için "kasten öldürme" suçundan 25 yıl hapisle cezalandırılmasına hükmetti.
30.11.2023 Gündem
2 aylık bebeğin cesedi, siyah çöp poşetinde bulunmuş! Detaylar ortaya çıktı
2 aylık bebeğin cesedi, siyah çöp poşetinde bulunmuş! Detaylar ortaya çıktı Adana’da annesinin anahtarı içeride unuttuğunu belirtip yardım istediği ekiplerin evde cesediyle karşılaştığı 2 aylık Mehtap Talay'ın, ağzı bağlı siyah çöp poşetinde bulunduğu ortaya çıktı.
12.04.2023 Yaşam
Takıntılı 'aşık' kabusu! Üniversite öğrencinin feci sonu...
Takıntılı 'aşık' kabusu! Üniversite öğrencinin feci sonu... Üniversite öğrencisi genç kadın bir gece sırra kadem bastı. Oda arkadaşları telefon ve mesaj ile ulaşamayınca anlık konum bilgisi paylaşılan uygulama ile Haley'in bulunduğu eve gitti. Açık pencereden içeriye giren gençler, evin odalarını kontrol etmeye başladı. Yatak odasına girdiklerinde ise büyük bir şok yaşadılar.
23.01.2023 Dünya
Esra Erol Cemile kimdir, olay nedir? Esra Erol Cemile Hanımın isyanı!
Esra Erol Cemile kimdir, olay nedir? Esra Erol Cemile Hanımın isyanı! Esra Erol'un programına çıkan Cemile Hanım, canlı yayında kendisini sokağa attığını iddia ettiği kayınvalidesiyle karşı karşıya gelirken, verdiği tepkilerle sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu videoyu izleyenler Esra Erol Cemile kimdir, Cemile Hanımın olayı nedir? Esra Erol Cemile Hanımın isyanının nedeni ve diğer merak edilenler…
22.09.2022 Yaşam
Dursun Zehir cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı!
Dursun Zehir cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı! Rize’de kendisinden 171 gündür haber alınamayan ve televizyon programı sonrasında cinayete kurban gittiği ortaya çıkan yaşlı adamın cebindeki 5 bin lira yüzünden öldürüldüğü ortaya çıktı.
27.03.2022 Yaşam
Çarşafa sarılı cenin bulundu
Çarşafa sarılı cenin bulundu Başakşehir'de, ağaçlık alanda çarşafa sarılı 4 aylık cenin bulundu. Cenin, Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, polis bırakan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı.
18.11.2021 Yaşam
Ukraynalı model Kristina Novytska'nın ölümünde yeni gelişme!
Ukraynalı model Kristina Novytska'nın ölümünde yeni gelişme! Ukraynalı model Kristina Novytska’nın Bodrum’daki evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Savcılık Kristina’nın intihar ettiğine kanaat getirerek takipsizlik kararı verdi.
7.09.2021 Yaşam
Şirin Dilan Erdoğdu bulundu mu? Kayıp Şirin Dilan’ı kaçıran merak ediliyor!
Şirin Dilan Erdoğdu bulundu mu? Kayıp Şirin Dilan’ı kaçıran merak ediliyor! Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yaşayan zihinsel engelli Şirin Dilan Erdoğdu, dün saat 15.00 sıralarında annesi Türkan Erbil ile evlerinin bahçesini yıkadıktan sonra kedilerin su kabını değiştirmek için evden çıktı. Annesi ise o sırada mutfaktan çöp poşeti almak için eve girdi. Ancak döndüğünde kızını bulamadı. Sokakta ve evin yakınındaki parkta kızını arayan anne Türkan Erbil yine bulamayınca babasına haber vererek polise kayıp müracaatında bulundu. Peki, kayıp Şirin Dilan Erdoğdu bulundu mu? Kayıp Şirin Dilan’ı kim kaçırdı, belli mi?
5.08.2021 Gündem
Şirin Dilan'dan 'zorla tutuluyorum' mesajı
Şirin Dilan'dan 'zorla tutuluyorum' mesajı Ankara'da, kedilerin su kabını değiştirmek için evden çıkan zihinsel engelli Şirin Dilan Erdoğdu'dan (26) bir daha haber alınamadı. Telefonla aramasına rağmen cevap alamayan anne Türkan Erbil, ancak arkadaşına gönderilen mesajda zorla tutulduğunu söylediğini öğrenince polise başvurdu. Kızının hayatından endişe eden anne Erbil, "Kızımın telefonundan mahalle arkadaşının telefonuna mesaj geldi. Bir 'zorla tutuluyorum' dendi. Sonra, 'Ben yalnızım, yeri bilmiyorum' dendi. Böyle karışık bir şeyler. diye konuştu.
5.08.2021 Yaşam
Köpeğin ağzında gördüler! 13 parçaya bölünmüş, başsız cesetler...
Köpeğin ağzında gördüler! 13 parçaya bölünmüş, başsız cesetler... Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, parçalara bölünerek gömülen, başları ise bulunamayan emlakçı İranlı çift cinayetiyle ilgili 2 şüphelinin İran'a kaçtığı belirlendi. Öldürülen M.Z.'nin üvey kız kardeşi ve erkek arkadaşının, emlak komisyonu nedeniyle cinayeti işleyerek, kaçtıkları tespit edildi. 2 kişinin iade edilmesi için görüşmeler yapıldığı öğrenildi.
29.07.2021 Gündem
Sapanca'daki başsız cesetlerin kimliği ve uyruğu belli oldu!
Sapanca'daki başsız cesetlerin kimliği ve uyruğu belli oldu! Son dakika haberine göre; Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, parçalara bölünen başsız cesetlerin, kadının göğüslerindeki silikonun seri numarasından, 2 İranlıya ait olduğu tespit edildi. İranlıların kimlikleri, operasyon sürdüğü için açıklanmadı.
7.07.2021 Gündem
Özge Ulusoy'dan 'çöp poşeti' açıklaması! 'Çok güldürdü'
Özge Ulusoy'dan 'çöp poşeti' açıklaması! 'Çok güldürdü' Özge Ulusoy, önceki gün Etiler’de alışveriş turundaydı. Zarif giyim tarzıyla dikkatleri üzerine çeken model, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı.
10.04.2021 Magazin
Ankara'da vahşet! Poşetler içinde çok sayıda ölü  köpek bulundu
Ankara'da vahşet! Poşetler içinde çok sayıda ölü köpek bulundu Ankara'da, boş arazide poşetler içinde çok sayıda ölü köpek bulundu.
8.04.2021 Yaşam
Mide bulandıran görüntü sonrası bakanlık hareket geçti!
Mide bulandıran görüntü sonrası bakanlık hareket geçti! Hazır döner paketleyen iki çalışan maske kullanmadan etlerle oynadı. O anlar da sosyal medyada paylaşıldı. Çok sayıda kişi görüntülere tepki gösterdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanlığı işletme hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu belirtti.
21.01.2021 Gündem
Hazır döner paketlerken bunu yaptılar! Büyük tepki...
Hazır döner paketlerken bunu yaptılar! Büyük tepki... Sosyal medya hesapları üzerinden hazır döner paketleyen iki çalışanın maske kullanmadan etlerle oynayarak çektiği video, tepki çekti.
21.01.2021 Yaşam
Öldürüp sahneye çıktı! Kan donduran detaylar ortaya çıktı...
Öldürüp sahneye çıktı! Kan donduran detaylar ortaya çıktı... Son dakika haberine göre; Bingöl'de, silahla ateş edilmiş cansız bedeni arazide çöp poşeti içinde bulunan müzisyen Deniz Ayaz'ın (35),kendisine 50 bin lira borçlu olan meslektaşı Samet Ateş (40) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Ateş'in, Ayaz'ı vurduğu gün düğün salonunda sahne aldığı da belirlendi
8.01.2021 Gündem
Kristina'nın şüpheli ölümü! Kelepçeyi kim aldı?
Kristina'nın şüpheli ölümü! Kelepçeyi kim aldı? Bodrum’daki evinde sandalye üstünde elleri arkadan kelepçeli, başında çöp poşetiyle ölü halde bulunan 31 yaşındaki Ukraynalı Kristina’nın ölümü arkada birçok soru işareti bıraktı. Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılırken, kapının arkadan kilitli olması, evde boğuşma izi ve vücudunda darp izi bulunmaması ölümü bir muammaya dönüştürdü.
4.01.2021 Yaşam
Aldatıldığını iddia eden adamdan akılalmaz ceza! Çırılçıplak soyup mahallede gezdirdi
Aldatıldığını iddia eden adamdan akılalmaz ceza! Çırılçıplak soyup mahallede gezdirdi İstanbul Halkalı'da vatandaşlar akılalmaz bir olaya şahit oldu. İsmi öğrenilemeyen bir koca, karısı ile ilişki yaşadığını iddia ettiği kişiyi sokak ortasında soyundurup çırılçıplak gezdirdi.
21.12.2020 Gündem
Çöp kamyonunda erkek cesedi bulundu
Çöp kamyonunda erkek cesedi bulundu Samsun'da çöp toplama kamyonunda battaniyeye sarılı vaziyette bulunan cesedin, kimliğini belirlemek üzere çalışma başlatıldı.
12.01.2020 Yaşam
Bahçelievler'deki dehşetin detayları ortaya çıktı
Bahçelievler'deki dehşetin detayları ortaya çıktı Bahçelievler'de imam nikahlı eşi Najiha Arabzaı'yı (24) öldürüp yüz derisini yüzen, parmaklarını ve kulaklarını kesen Zıvar Gol Ravan (28) hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede sanık Ravan'a müebbet hapis cezası verilmesi istendi.
9.11.2019 Yaşam
Polis alarma geçti! Yol kenarına atılmış onlarca ayakkabı...
Polis alarma geçti! Yol kenarına atılmış onlarca ayakkabı... Samsun’un Bafra ilçesinde Sedde Yolu'nda, yol kenarına atılmış onlarca ayakkabı polis ve belediye ekiplerini alarma geçirdi.
1.10.2019 Yaşam
Yolda yürürken kafasına çöp dolu poşet düştü
Yolda yürürken kafasına çöp dolu poşet düştü Şişli'de yolda yürüyen bir kadının kafasına bir binanın 3'üncü katından atılan içi çöp dolu poşet düştü. Bir süre önce beyin ameliyatı geçirdiği öğrenilen kadın olayda yara almazken, sağlık görevlileri tedbir amacıyla kadının sağlık kontrolünü yaptı.
28.07.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çöp Poşeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çöp poşeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.