Çok Sayıda İstifa

Çok Sayıda İstifa

Son dakika çok sayıda istifa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çok sayıda istifa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çok sayıda istifa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çok Sayıda İstifa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çok sayıda istifa gelişmeleri de dahil olmak üzere 826 çok sayıda istifa haberi bulunmuştur. Tüm çok sayıda istifa haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP'de 41 üye partisinden istifa etti
MHP'de 41 üye partisinden istifa etti DENİZLİ MHP Çivril İlçe Başkanlığı'nda 41 üye partilerinden istifa etti.
30.09.2017 Siyaset
MHP Baklan İlçe Teşkilatında 25 istifa
MHP Baklan İlçe Teşkilatında 25 istifa Denizli'de, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Baklan İlçe Yönetim Kurulu üyesi 25 kişi istifa etti.
29.09.2021 Gündem
MHP’de istifa depremi yaşandı
MHP’de istifa depremi yaşandı MHP'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Safranbolu İlçe Yönetiminden 8 kişi istifa ettiklerini açıkladı
29.09.2021 Gündem
Batman Osmanlı Ocakları'ndan 2 bin kişi istifa etti
Batman Osmanlı Ocakları'ndan 2 bin kişi istifa etti Batman Osmanlı Ocakları İl Başkanı Mehmet Zahat Kırtak, 5 ilçe teşkilatı üyeleri ile istifa kararı aldıklarını açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Balıkesir Osmanlı Ocakları’ndan toplu istifa
Balıkesir Osmanlı Ocakları’ndan toplu istifa CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın bir süre önce Osmanlı Ocakları ile ilgili bazı konularda rahatsızlığını dile getirmesinin ardından, Osmanlı Ocakları Balıkesir İl Başkanı Nuri Solak, 25 kişilik yönetim kurulu ve 200 civarında üyesiyle istifa ettiğini duyurdu
29.09.2021 Gündem
Beşir Atalay'dan flaş açıklama
Beşir Atalay'dan flaş açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Beşir Atalay, milletvekilliği aday adaylığı için parti teşkilatlarından istifa olacağına dair duyumlar aldıklarını belirterek, ''O arkadaşlarımıza şimdiden söylüyoruz hiç başvuru yapmasınlar...
29.09.2021 Gündem
Son dakika skandalına tepki yağdı:
Son dakika skandalına tepki yağdı: ÖSYM kabak tadı verdi artık ipe un seriyorlar!
29.09.2021 Gündem
Erdoğan boşuna yoruluyor!
Erdoğan boşuna yoruluyor! BDP'den K.Irak ziyaretine ilginç yorum
29.09.2021 Gündem
Alemdaroglu görevden alınırsa istifalar olur
Alemdaroglu görevden alınırsa istifalar olur İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Kemal Alemdaroğlu'nun görevden alınma sürecinin başlaması üzerine dün üniversitede hareketli saatler yaşandı. Öğretim üyeleri arasında yaşanan telefon trafiğinin ardından "üniversite senatosu" olağanüstü toplandı
29.09.2021 Gündem
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı! Fransa ve İran'dan Ermenilere destek gecikmedi
Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı! Fransa ve İran'dan Ermenilere destek gecikmedi Azerbaycan'ın 24 saatlik müthiş operasyonu sonrası Dağlık Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı. Azerbaycan'ın Karabağ'ı işgalden kurtarması üzerine koşa koşa Erivan'a giden Fransa Dışişleri Bakanı Colonne, Ermenistan'a silah sağlayacaklarını "Fazla ayrıntı veremem" diyerek açıkladı. Saydığı bahaneler arasında ise Türkiye de vardı.
4.10.2023 Dünya
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın başlattığı antiterör operasyonunun 24 saatte başarıyla sonuçlanması Ermenistan'ı karıştırdı. Göstericiler ülke genelinde bir itaatsizlik eylemi ilan etti, Vazgen Manukyan 'Önümüzdeki üç gün içinde tüm Ermenistan felç olacak.' dedi. Paşinyan ülkedeki bazı örgütlerin iktidarını devirmek için 'darbe planı' içerisinde bulunduğunu öne sürerken, isim vermeden Rusya'ya da göndermede bulundu.
25.09.2023 Dünya
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl ağustos ayında ortadan kaybolan eşi, 1 çocuk annesi Mine Kocadağ'ı (26), çıktığı televizyon programında boğarak öldürüp, gömdüğünü itiraf eden ve tutuklanan Mithat Kocadağ (33) hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
5.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 22. kuruluş yıldönümü programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Ayrım yapmadan 85 milyona saygı duyan, hesap veren, cesaretle hesap sorabileceğiniz parti ve ittifak arıyorsanız gelin AK Parti ve Cumhur İttifakına katılın. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yerel seçimlerde zafer için koşacağız." ifadelerini kullandı.
24.08.2023 Gündem
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
CHP'den art arda değişim mesajları! Kılıçdaroğlu'nun en yakınlarından sert eleştiriler
CHP'den art arda değişim mesajları! Kılıçdaroğlu'nun en yakınlarından sert eleştiriler CHP'de 28 Mayıs seçimlerinin ardından başlayan 'değişim' tartışması sürüyor. İBB Başkanı İmamoğlu'nun çıkışlarının ardından çok konuşulacak bir mesaj da CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı'dan geldi.
12.06.2023 Gündem
İngiltere'den muhalefet analizi: 'Çatlaklar ortaya çıkıyor!' Yunan gazeteden skandal manşet
İngiltere'den muhalefet analizi: 'Çatlaklar ortaya çıkıyor!' Yunan gazeteden skandal manşet Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için geri sayıma sürerken CNN International 'Erdoğan kazanmaya hazır' dedi. İngiliz Middle East Eye muhalefetteki çatlağı sayfasına taşırken seçinden sonra Ankara - Atina ilişkilerinin ne yönde ilerleyeceğini analiz eden Yunan gazete ise skandal bir başlıkla okurlarının karşısına çıktı.
25.05.2023 Dünya
19 Mayıs kutlu olsun... Cumhuriyet'e atılan ilk adım
19 Mayıs kutlu olsun... Cumhuriyet'e atılan ilk adım Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlatılan Milli Mücadele ile 100. yılını kutladığımız Cumhuriyet’in ilk adımı atıldı... İşgal ile Cumhuriyet’in ilan edildiği 5 yıllık dönemde; kurtuluş, kuruluş ve Cumhuriyet’e geçiş, iç içe verilen destan gibi bir mücadele ile sağlandı...
19.05.2023 Gündem
İşlerinden istifa edip şirket kurarak başlıyorlar! ‘Mesaiye patron değil biz karar veriyoruz’
İşlerinden istifa edip şirket kurarak başlıyorlar! ‘Mesaiye patron değil biz karar veriyoruz’ Son dönemde çok sayıda vatandaş işinden istifa edip esnaf kurye olmayı seçiyor. Şirketler aylık 35 bin lira vaat ediyor ama gerçekler farklı. Kuryeler bu ücretler için sınırların zorlanması gerektiğini ifade ediyorlar. Onlar için en büyük avantaj ise ne kadar çalışacaklarına patronun değil kendilerinin karar veriyor olması...
11.05.2023 Ekonomi
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri 28’inci dönem için milletvekili listeleri hazırlıklarına başlayan siyasi partiler, renkli aday adayları ile dikkat çekiyor. Bu isimler arasında sinema ve müzik dünyasından spor sahalarına, akademiden basına kadar çok farklı yelpazeden aday adayları bulunuyor. İşte vekilliğe talip olan renkli simalardan sadece birkaçı...
31.03.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden 120 kişi AK Parti’ye geçti
Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden 120 kişi AK Parti’ye geçti Cumhur İttifakına katılma kararını olumsuz değerlendiren Yeniden Refah Partisi’nin Orhangazi ilçe teşkilatında aralarında ilçe başkanvekili ve yönetim kurulu üyelerinin de olduğu yaklaşık 120 kişi partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçti. AK Parti lokalinde düzenlenen törenle partiye katılanlara AK Parti rozeti takıldı.
22.03.2023 Gündem
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız'
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız' Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! 2023 yılında yapılan site yönetim genel kurullarında alınan kararlarla aidat fiyatlarında artış yaşandı. Bazı sitelerde yüksek artış protesto edildi. Küçükçekmece'de bir sitede 2022'de 370 lira olan aidat bu yıl 970 liraya yükselince site sakinleri eylem yaptı. Fahiş aidat bedeline karşı dava açılabileceğine dikkat çeken uzmanlar, yapılan bu hatanın itirazının önün kapattığını söyledi.
11.01.2023 Yaşam
KMÜ rektör ataması! Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) yeni rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı kimdir, hangi görevlerde yer aldı?
KMÜ rektör ataması! Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) yeni rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı kimdir, hangi görevlerde yer aldı? KMÜ rektör ataması yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 4 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Gavgalı atandı. Peki, Mehmet Gavgalı kimdir, kaç yaşında, nereli? Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi yeni rektörü Mehmet Gavgalı’nın biyografisi!
11.01.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Çok Sayıda İstifa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çok sayıda istifa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.