Çobanbey

Çobanbey

Son dakika ÇOBANBEY haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÇOBANBEY ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÇOBANBEY haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çobanbey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çobanbey gelişmeleri de dahil olmak üzere 294 çobanbey haberi bulunmuştur. Tüm çobanbey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çobanbey Sınır Kapısı'nda 'rüşvet' operasyonu: 10 gözaltı
Çobanbey Sınır Kapısı'nda 'rüşvet' operasyonu: 10 gözaltı Kilis'teki Çobanbey Sınır Kapısı'nda rüşvet karşılığı Suriye'ye ürün geçişi yaptırıldığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda 4'ü kamu görevlisi 10 şüpheli gözaltına alındı.
12.06.2023 Gündem
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
Afrin şehidi Özalkan'ın vasiyeti gerçekleştirildi
Afrin şehidi Özalkan'ın vasiyeti gerçekleştirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Musa Özalkan'ın adına okul yapılmasıyla ilgili vasiyetini gerçekleştirdiklerini duyurdu.
13.11.2022 Gündem
Sınır kapılarında kaçakçılığa geçit yok
Sınır kapılarında kaçakçılığa geçit yok Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı sınır kapılarında son 3 ayda 72 kaçakçılık olayında 15 milyon 305 bin 232 TL gümrük kaçağı eşya ele geçirildi.
22.09.2022 Yaşam
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Temmuz itibarıyla otoyollarda hız sınırının artırılacağını açıkladı. Buna göre, otobanlardaki azami hız sınırı 120 km'den 140 km'ye çıkacak. Ceza limiti ise 154 km olacak. Bununla birlikte Soylu Türkiye'de mültecilerin durumuna ilişkin "Dünya tarihinin güçlü göçmen krizlerinden birisini yaşıyoruz. Yaşanan demokratik kıyımı kimse görmüyor" dedi.
5.05.2022 Gündem
PKK'lı teröristlerden Mare'ye roketli saldırı: 6 polis yaralı
PKK'lı teröristlerden Mare'ye roketli saldırı: 6 polis yaralı Suriye'nin Mare kasabasına PKK/YPG'li teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda zırhlı araçtaki 6 özel harekat polisi yaralandı. Polislerin durumlarının iyi olduğu bildirildi.
22.04.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan flaş 'göç' açıklaması: 462 bin Suriyeli ülkesine geri döndü
Bakan Soylu'dan flaş 'göç' açıklaması: 462 bin Suriyeli ülkesine geri döndü İçişleri Bakanı Soylu, "Göç Kurulu Toplantısı"nda konuştu. Bakan Soylu, '462 bin Suriyeli ülkesine geri dönmüştür' dedi. Soylu ayrıca, 'Buradan bir haber daha vermek istiyorum, Van sınırının İran'da kalan 242 km'lik bölümünü de başlatıyoruz. Doğuda İran sınırlarımızda şu ana kadar yaptığımız 221 km'ye bir 242 km daha ekleyeceğiz ve bitirmiş olacağız. Böylece İran sınırımızın büyük bir bölümünü bitirmiş olacağız.' ifadelerini kullandı.
15.09.2021 Gündem
Bakan Soylu: 3 yılda 1 milyon 250 bin kaçak göçmeni sınırda engelledik
Bakan Soylu: 3 yılda 1 milyon 250 bin kaçak göçmeni sınırda engelledik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin son 3 yılda 1 milyon 250 bin kaçak göçmeni sınırda engellediğini belirterek, "Biz bu tedbirleri almamış olsaydık, 1 milyon 250 bin kaçak göçmen Türkiye'ye gelmiş olacaktı." dedi.
10.09.2021 Gündem
DEAŞ'ın hücre evine düzenlenen operasyon! Türkiye'ye getirildiler
DEAŞ'ın hücre evine düzenlenen operasyon! Türkiye'ye getirildiler Suriye'nin El Bab kentinde, terör örgütü DEAŞ'a ait hücre evine düzenlenen operasyonda yaralanan 1 Türk güvenlik görevlisi ile 1 Suriye yerel polisi tedavi için Türkiye'ye getirildi.
28.05.2021 Gündem
Üç PKK'lı terörist iki milyon dolarla yakalandı
Üç PKK'lı terörist iki milyon dolarla yakalandı Türkiye-Suriye sınır hattındaki Çobanbey'de terör örgütü PKK/YPG üyesi 3 terörist, örgüte gönderilen yaklaşık 2 milyon dolarla yakalandı.
6.03.2021 Gündem
Bakan Soylu: Bulacağız ve onları imha edeceğiz!
Bakan Soylu: Bulacağız ve onları imha edeceğiz! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün Türkiye'de terör örgütü PKK'nın sayısını 320'nin altına kadar düşürdük. Yaz-kış operasyonlarımız devam ediyor. Eren-5'e başladık, mağara mağara giriyoruz. Bulacağız ve onları imha edeceğiz. Burada hiçbir tedirginliğimiz söz konusu değildir." dedi.
27.01.2021 Siyaset
Fırat Kalkanı  bölgesine komando sevkiyatı
Fırat Kalkanı bölgesine komando sevkiyatı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılan Suriye'ye, zırhlı araç ve komandolar sevk edildi.
29.12.2020 Gündem
Suriye’nin kuzeyinde seyir halindeki Türk Kızılay aracına silahlı saldırı
Suriye’nin kuzeyinde seyir halindeki Türk Kızılay aracına silahlı saldırı Suriye’nin kuzeyinde seyir halindeki Türk Kızılay aracına düzenlenen silahlı saldırıda bir Kızılay personeli şehit oldu, bir personel yaralandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, hain saldırı ile ilgili "Araçlarında Kızılay amblemi bulunan ekibimize yapılan bu saldırı, aynı zamanda uluslararası hukuku da hedef almıştır. Bu alçak saldırıyı şiddetle lanetliyoruz." ifadelerini kullandı.
14.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz! Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Libya'da Trablus'u tehdit eden darbecileri gerilettik. Libya halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kimse heveslenmesin ona da prim vermeyeceğiz." dedi.
21.07.2020 Siyaset
İstanbul'dan El-Bab'a uzanan operasyon!
İstanbul'dan El-Bab'a uzanan operasyon! Suriye'deki Türk birliklerine saldırı hazırlığındaki terör örgütünün planı İstanbul'dan El-Bab'a uzanan operasyonla engellendi. Operasyonda 3,5 ton patlayıcı hazırlamaya yetecek ham madde ele geçirildi.
5.03.2020 Yaşam
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi?
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs salgını nedeniyle İran'la olan sınır kapılarının geçici olarak kapatıldığını açıkladı. İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 15 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Peki Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? İşte detaylar…
23.02.2020 Gündem
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?)
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?) İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 4 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Sosyal medya üzerinden ‘’İran sınırları kapatılsın’’ etiketiyle açıldı. Irak, komşu İran'daki koronavirüs vakaları nedeniyle bir sınır kapısını kapattı. Irak, koronavirüs nedeniyle İran sınırını kapatırken sosyal medyada Türkiye'nin de İran sınır kapılarını kapatması yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapıldı. Peki, Türkiye ile İran arasında hangi sınır kapıları var?
21.02.2020 Gündem
Terör örgütünde çözülme sürüyor:2 terörist teslim oldu
Terör örgütünde çözülme sürüyor:2 terörist teslim oldu Milli Savunma Bakanlığı "Terör örgütü PKK’da çözülme devam ediyor. Suriye’nin kuzeyinden kaçan 2 PKK/YPG’li terörist daha Kilis/Çobanbey ve Şanlıurfa/Suruç’taki hudut karakollarımıza teslim oldu" açıklaması yaptı.
17.02.2020 Gündem
Bakan Pekcan tarih verdi! İki önemli uygulama başlıyor
Bakan Pekcan tarih verdi! İki önemli uygulama başlıyor Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Öncüpınar, Kapıkule, İpsala ve Hamzabeyli gümrük kapılarındaki inşaat çalışmalarını 2020'de tamamlayacaklarını belirterek, "Habur Gümrük Kapısı'nda inşaat çalışmalarımıza başladık. Gürbulak, Pazarkule ve Türkgözü gümrük kapılarının ise yeniden inşasına yönelik ön çalışmalarımız başladı." dedi.
14.12.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan güvenli bölge açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan güvenli bölge açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Suriye'deki insani krizin sonlanmasını samimiyetle isteyen herkes güvenli bölge konusunda elini taşın altına koymalı" açıklamasında bulundu. Oktay ayrıca, "Biz kimin ne dediğine, ne kadar destek verdiğine bakmadan barış koridorunu hayata geçirmekte kararlıyız." ifadelerinde bulundu.
26.11.2019 Siyaset
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Biz sömüren bir devlet olmadık!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Biz sömüren bir devlet olmadık! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye'de düzenlenen harekatlarla terörden arındırılan bölgelerin huzurlu bir ortama kavuşturulduğunu dile getirerek, "Amerika, Almanya, İngiltere bunu yapamaz. Yıllarca Afrika'yı Asya'yı sömürdüler. Oraları neredeyse boş bir çuval gibi bıraktılar. Biz bir yeri sömüren bir devlet olmadık hiçbir zaman. Allah'tan korkar, medeniyetimizden çekiniriz" dedi.
22.11.2019 Siyaset
Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili TBMM'yi bilgilendirdi
Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili TBMM'yi bilgilendirdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin Fırat'ın doğusunda terör örgütüne yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin TBMM'deki milletvekillerini bilgilendirdi. Çavuşoğlu, terör örgütü YPG'nin Türkiye'ye saldırması için DEAŞ üyelerini serbest bıraktığını ve onlara para verdiğini açıkladı.
16.10.2019 Siyaset
Çobanbey ve Azzez'de patlamalar: 18 yaralı
Çobanbey ve Azzez'de patlamalar: 18 yaralı Suriye’nin kuzeyindeki Çobanbey ve Azez’de patlama meydana geldi. Patlamalarda toplamda 18 kişinin yaralandığı belirtildi.
7.10.2019 Dünya
3'lü Suriye Zirvesi sonrası önemli açıklamalar
3'lü Suriye Zirvesi sonrası önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in Ankara'da gerçekleştirdiği üçlü zirve sona erdi. Zirve sonrasında üç lider önemli açıklamalarda bulundu.
16.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çobanbey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çobanbey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.