Coachella

Coachella

Son dakika Coachella haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Coachella ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Coachella haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Coachella

haberleri sayfasında son dakika yaşanan coachella gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 coachella haberi bulunmuştur. Tüm coachella haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dijital Heykel Holoflux Portakal Çiçeği Karnavalı'nın ilgi odağı oldu
Dijital Heykel Holoflux Portakal Çiçeği Karnavalı'nın ilgi odağı oldu Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, Türk mimar ve sanatçı Güvenç Özel‘in Holoflux mimari deneyim alanı ziyaretçilerin beğenisini topladı. Holoflux'un bir önceki durağı ise 2023 yılında ABD'de düzenlenen dünyaca ünlü Coachella festivaliydi.
20.04.2024 Adana
Irina Shayk cephesinden açıklama geldi!
Irina Shayk cephesinden açıklama geldi! Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tekrar bir araya geldiği konuşulan Irina Shayk, geçtiğimiz aylarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da görüntülenerek, kafaları karıştırmıştı. 37 yaşındaki güzelin adı son olarak Gisele Bündchen'in eski eşiyle anılıyor. İddiaya göre Rus model, katıldığı düğünde ünlü Amerikan futbolcusundan gözünü ayıramadı. Irina Shayk bu iddialara yanıt verdi.
12.06.2023 Magazin
Irına Shayk iddialı tarzıyla Leonardo Dicaprio'nun filminin galasında!
Irına Shayk iddialı tarzıyla Leonardo Dicaprio'nun filminin galasında! Üst üste genç modellerle adı anılan dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio'nun filmi Cannes Film Festivali'nde gala yaptı. Galada en dikkat çeken isimlerden biri de son dönemde yakışıklı oyuncu ile anılan model Irina Shayk oldu.
21.05.2023 Magazin
'Courtney Love tarafından tacize uğradım, o anın fotoğrafı da var
'Courtney Love tarafından tacize uğradım, o anın fotoğrafı da var Nirvana grubunun intihar eden solisti Kurt Cobain'in eşi ve çocuğunun annesi Courtney Love, bir gazetecinin anlattığı olayla gündeme geldi. 20'li yaşlarında Coachella'dayken Love tarafından tacize uğradığını söyleyen Frank Elaridi, yıllar sonra yaşananları anlattı.
20.05.2023 Magazin
Irina Shayk'ın Formula 1 tarzı 'uygunsuz' bulundu! 'Lütfen daha normal giyin'
Irina Shayk'ın Formula 1 tarzı 'uygunsuz' bulundu! 'Lütfen daha normal giyin' Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile barıştığı haberleriyle gündeme gelen ünlü model Irına Shayk, geçtiğimiz haftalarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da görüntülenmesiyle kafaları karıştırmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Shayk, son olarak Formula 1 yarışlarında giydiği kıyafet nedeniyle çok konuşuldu.
9.05.2023 Magazin
'Sıska değil, fazla seksi, asla manken olamaz'
'Sıska değil, fazla seksi, asla manken olamaz' Süper model Irina Shayk, kariyerinin başındayken sıska olmadığı ve seksi göründüğü için başarılı olamayacağının söylendiğini açıkladı.
23.04.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio'nun çapkınlık turu bitmiyor!  Irına Shayk ile Coachella'da görüntülendi
Leonardo DiCaprio'nun çapkınlık turu bitmiyor! Irına Shayk ile Coachella'da görüntülendi Geçtiğimiz sene sevgilisi Camila Morrone'den ayrıldığından beri üst üste genç modellerle adı anılan dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio, son olarak meslektaşı ve arkadaşı Bradley Cooper'ın eski sevgilisi Irina Shayk ile Coachella'da kameralara yansıdı. İkili, bir önceki akşam da birlikte görüntülenmişti.
18.04.2023 Magazin
Blackpink konseri ne zaman? Dünyanın en popüler K-Pop grubu Blackpink ilk sanal konserini verecek!
Blackpink konseri ne zaman? Dünyanın en popüler K-Pop grubu Blackpink ilk sanal konserini verecek! Dünyanın en popüler K-Pop grubu BLACKPINK ilk sanal konserini verecek. “The Virtual” isimli ilk sanal konseri için nefesler tutulurken PUBG Mobile’ın 2.1 güncellemesiyle birlikte yeni temalı oyun modu Antik Gizem: Yükseliş ve yepyeni içerikler de konserle birlikte oyunculara sunulacak. Blackpink ay sonunda PUBG MOBILE'a özel bir parça ve müzik videosuna da imza atacak. Peki, Blackpink konseri ne zaman, saat kaçta? K-Pop grubu Blackpink’in sanal konseri ile ilgili detaylar…
18.07.2022 Kültür Sanat
Coachella Festivali'nde ünlülerden cesur kıyafetler!
Coachella Festivali'nde ünlülerden cesur kıyafetler! Coachella Müzik ve Sanat Festivali ünlü isimlerin ilgisini çekti. Halsey'den Duygu Özaslan'a pek çok ünlü isim festivale gitti. Festival için cesur tercihler yapan ünlü isimler bakın neler giydi, nasıl pozlar verdi.
17.04.2022 Magazin
Işın Karaca'dan Gülşen'e olay yaratacak çıkış: Yaptığının sanatla alakası yok
Işın Karaca'dan Gülşen'e olay yaratacak çıkış: Yaptığının sanatla alakası yok Işın Karaca, son dönemde çok tartışılan sahne kostümleri hakkında konuştu: "Gülşen'i severim ama sahne adabı diye bir şey olmalı. Her şeyin bir kalitesi olmalı. Bazı hareketler çok kalitesiz..."
10.04.2022 Magazin
Kylie Jenner'dan karnı burnunda paylaşım
Kylie Jenner'dan karnı burnunda paylaşım Dünyaca ünlü şarkıcı Travis Scott ile ikinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan Kylie Jenner, 2022'ye hamilelik pozunu paylaşarak girdi. Büyüyen karnını gözler önüne seren ünlü yıldız, yeni yıl dileklerini sıraladı.
1.01.2022 Magazin
Linet: Hologramla tanışacağız
Linet: Hologramla tanışacağız Linet, Emrah’ın sanat hayatındaki 40’ıncı yılına özel hazırlanan ‘Tribute’ albümdeki ‘Dön’ parçasını seslendirmek için stüdyoya girdi.
30.01.2021 Magazin
Corona virüsü görülen ülkeler | Corona virüsü (yayılma) haritası, en çok ölüm olan ülkeler hangileri?)
Corona virüsü görülen ülkeler | Corona virüsü (yayılma) haritası, en çok ölüm olan ülkeler hangileri?) Corona virüsü dünya genelinde panik havası yarattı. Corona virüsü vaka sayısı 100 bini, ölü sayısı ise 4 bini aştı. Virüs yakın zamanda Burkina Faso, Brunei, KKTC, Manş Adaları ve Moğolistan'da ortaya çıkarken, sonunda Türkiye’de de görüldü. Peki, Corona virüsü görülen ülkeler hangileri? En çok ölüm olan ülkeler hangileridir? Corona virüsü (yayılma) haritası...
11.03.2020 Gündem
Mini Türkiye turnesi başlıyor!
Mini Türkiye turnesi başlıyor! Nilüfer Yanya, iki özel konser için Türkiye’ye geliyor.
20.02.2020 Kültür Sanat
Marshmello ilk kez İstanbul'da!
Marshmello ilk kez İstanbul'da! "Electric Playground", Marshmello ve Kungs ile 3 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park'a geri dönüyor. Sürpriz isimler ve eşsiz bir görsel show ile “Electric Playground” Epifoni ve Charm Music organizasyonuyla yeniden müzikseverlerle buluşuyor.
28.05.2019 Kültür Sanat
Şeyma Subaşı: Yeterli değil
Şeyma Subaşı: Yeterli değil Form tutmak için spora başlayan Şeyma Subaşı, Instagram'dan bir paylaşımda bulundu.
25.04.2019 Magazin
Olivia’nın yeni aşkı ortaya çıktı!
Olivia’nın yeni aşkı ortaya çıktı! ABD’li model Olivia Culpo ve DJ Zedd’in birlikte olduğu öğrenildi.
19.04.2019 Magazin
Ünlü model fena rezil oldu!
Ünlü model fena rezil oldu! Coachella'da yer alan ünlü isimlerden model Tammy Hembrow, sosyal medyada yayılan bir görüntüyle gündemde.
17.04.2019 Magazin
Her şey aşk mı?
Her şey aşk mı? Dünyanın en değerli çiftlerinden Beyoncé ve Jay-Z, Everything Is Love albümlerini yayınlamadan önce On The Run II (OTR) turnesini duyurmuştu. Beyoncé’nin ayakları yerden kesen Coachella performansının ardından hızını alamayan ikili için bu turne acaba “güçlüyüz” mesajı mıydı? Yoksa son pazarlama hamlesi miydi? Turneyi Miami ayağında izledik
5.09.2018 Magazin
Salon’da fark yaratan sesler
Salon’da fark yaratan sesler 2010 senesinden bu yana müzikseverlerin buluşma noktalarından biri haline gelen Salon, 8 Eylül’de başlayacak yeni sezonunda sanatın her alanına yer ayırırken takipçilerine de şimdiden ajandalarına alacakları dopdolu bir program sunuyor. Yeni sezonda öne çıkan konserler...
12.08.2018 Magazin
Çok özlüyoruz kavga ediyoruz
Çok özlüyoruz kavga ediyoruz Kylie Jenner ile Travis Scott, ilk kez bir dergiye beraber poz verdi. Samimi açıklamalarda bulunan çift, “Tartışmalarımızın en büyük nedeni birbirimize duyduyğumuz özlem” dedi
18.07.2018 Magazin
Coachella tarihinin rekorunu kırdı!
Coachella tarihinin rekorunu kırdı! Bu yıl ülkemizden de çok sayıda ismin katıldığı Coachelle Festivali tarihinde bir ilk yaşandı.
24.04.2018 Magazin
Hadise'den Ebru Şancı'ya yanıt
Hadise'den Ebru Şancı'ya yanıt İsim vermeden bacaklarını Roberto Carlos'un bacaklarına benzeten Ebru Şancı'ya yanıt veren Hadise, "Yaradan güzel bakmayı, güzel niyetler taşımayı nasip eylesin. Herkes gönlüne göre bakar, görür" dedi
25.04.2018 Magazin
Hadise'nin son hali şaşırttı!
Hadise'nin son hali şaşırttı! Hadise’nin Coachella Festivali’nde paylaştığı fotoğraflar ‘photoshop’ çıktı! Önceki akşam Maltepe’de konser veren popçunun kilolu hali dikkat çekti.
23.04.2018 Magazin
Hayaller gerçekler
Hayaller gerçekler Hadise’nin Coachella Festivali’nde paylaştığı fotoğraflar ‘photoshop’ çıktı! Önceki akşam Maltepe’de konser veren popçunun kilolu hali dikkat çekti.
22.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Coachella ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki coachella haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.