Çizgi Film

Çizgi Film

Son dakika çizgi film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çizgi film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çizgi film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çizgi Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çizgi film gelişmeleri de dahil olmak üzere 785 çizgi film haberi bulunmuştur. Tüm çizgi film haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Tokyo’da gençlerin gözdesi yavru köpekli kafeler
Tokyo’da gençlerin gözdesi yavru köpekli kafeler Japonya’nın başkenti Tokyo’da önemli sosyalleşme ve canlı sokak etkinlikleri merkezleri arasında Shibuya ve Harajuku semtleri yer alıyor. Shibuya’nın Haçiko Heykeli ve ünlü beşli Yaya Geçidi bölgenin merkezinde yer alırken gençlerin favorileri arasında bulunan Harajuku’daki evcil hayvan kafeleri yoğun ilgi görüyor.
1.01.2024 Dünya
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam
Simpsonlar,11 yıl öncesinden bilmiş! Şaşırtan X tahmini
Simpsonlar,11 yıl öncesinden bilmiş! Şaşırtan X tahmini Dünyada yaşanan büyük olayları öncesinde tahmin ettiği söylenen Simpsonlar, bu kez de Elon Musk'ın Twitter ismini X olarak değiştireceğini önceden görmüş. Yıllar öncesinde yayınladığı bir bölümde Twitter'ın logosunda yaşanan değişikliğin sinyalini veren çizgi film, yine herkesi şaşırtmayı başardı.
27.07.2023 Dünya
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler!
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler! Gaziantep’te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın katil zanlıları ilk defa SEGBİS ile hakim karşısına çıktı. Sanıkların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 19 Eylül'e erteledi.
9.06.2023 Yaşam
‘Çocukların Festivali’ 5-6-7 Mayıs’ta
‘Çocukların Festivali’ 5-6-7 Mayıs’ta ‘Çocukların Festivali’ bu sene beşinci kez 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM ev sahipliğinde İstanbul ve deprem bölgesindeki çocuklar için kapılarını aralıyor.
20.04.2023 Yaşam
Depremzede çocuklar afetin izlerini oyunlarla silmeye çalışıyor
Depremzede çocuklar afetin izlerini oyunlarla silmeye çalışıyor Kahramanmaraş’ta konteyner ve çadır kentlerde yaşayan çocuklar, afetin izlerini oyunlarla silmeye çalışıyor.
5.04.2023 Eğitim
TikTok kullanıcıları dikkat! Yeni özellik devreye giriyor
TikTok kullanıcıları dikkat! Yeni özellik devreye giriyor Kötü günleri geride bıraktık, şimdi sırada daha kötü günler var...
18.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Çöp ev skandalı! Üç kardeşin kahreden görüntüsü
Çöp ev skandalı! Üç kardeşin kahreden görüntüsü Bursa’da çöp evde bulunan Cem Muhammet A.’nın yaşadıkları gündemdeki sıcaklığını korurken, İstanbul Eyüpsultan'dan gelen bir haber yürekleri dağladı. İhbar üzerine bir eve giden polis ekipleri, anne ve babaları tarafından terk edilmiş üç çocukla karşılaştı. Polisler gördüğü manzara karşısında şoke olurken, o anların görüntüleri ortaya çıktı.
26.01.2023 Yaşam
Çöp evde bulunmuştu! Cem Muhammet'in son hali ortaya çıktı
Çöp evde bulunmuştu! Cem Muhammet'in son hali ortaya çıktı Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa'da çöp evde uygunsuz koşullarda yaşarken bulunduktan sonra AÜ Hastanesi'nde tedavi edilen Cem Muhammet A.'yı (9), devlet koruması altında kaldığı Antalya Çocuk Evleri Sitesi'nde ziyaret etti, satranç oynadı.
24.01.2023 Yaşam
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi?
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi? 2 kız çocuğunu alıp kaçan, büyük kızının aylarca işkence görüp istismar edilerek sonunda da öldürülüp buzlukta saklanmasına göz yuman anne küçük kızını almak için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Taraflar bugün yine Müge Anlı'da yüzleşti. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
11.01.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan kanser hastası çocuklara moral ziyareti
Emine Erdoğan'dan kanser hastası çocuklara moral ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavi gören kanser hastası çocukları TRT Çocuk'ta yayımlanan çizgi film kahramanlarının maskotlarıyla ziyaret ederek moral verdi.
29.12.2022 Gündem
Marketlerde büyük tuzak! Şikayet yağıyor, Ekipler gözlerine inanamadı
Marketlerde büyük tuzak! Şikayet yağıyor, Ekipler gözlerine inanamadı İstanbul’da tüketiciler market reyonlarında yeni ürünlerin yanında eski tarihi geçmiş ürünlerin de satıldığını iddia ederek adeta şikayet yağdırdı. Bazı marketlerde ise tarihi geçmiş ürünlere özel indirim kampanyasının düzenlendiği de iddia edildi. Şikayetler üzerine denetime çıkan zabıta ekipleri ise gözlerine inanamadı. Dikkat! Tarihi geçen ürünler arasında en çok çocuklara yönelik satılan ürünler var.
10.12.2022 Ekonomi
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar!
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar! "Dünyanın en güzel çifti" olarak nitelendiren Bradley Cooper ve Irina Shayk dört yıllık ilişkilerini 2019 yılında bitirmişti. Fakat Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığa fazla dayanamadı ve barıştılar. Ünlü çift hakkında şaşırtan bir iddia daha ortaya atıldı.
19.11.2022 Magazin
Megan Fox'un yeni imajı bakın kime benzetildi!
Megan Fox'un yeni imajı bakın kime benzetildi! Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Megan Fox ile rapçi Machine Gun Kelly ikilisinden güzel oyuncu, nişanlısıyla katıldığı galadaki tarzıyla adından söz ettirdi. Kızıl saçları ve vücudunu saran elbisesiyle kırmızı halıda boy gösteren Fox, ünlü çizgi film karakteri Jessica Rabbit'e benzetilerek; kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
27.10.2022 Magazin
Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu, nasıl öldü? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Meryem'i Recep Aldemir mi öldürdü?
Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu, nasıl öldü? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Meryem'i Recep Aldemir mi öldürdü? Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Öte yandan Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
12.10.2022 Gündem
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü!
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü! Oyuncu Cemal Hünal, 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Başrolünü Melis Birkan ile paylaştığı, büyük gişe başarısı elde eden 'Issız Adam'da hayat verdiği 'Alper' karakteriyle şöhreti yakalayan Hünal, filmin yönetmeni Çağan Irmak ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
22.09.2022 Magazin
Çöp evde bulunan çocuğun annesi konuştu
Çöp evde bulunan çocuğun annesi konuştu Bursa'da çöple dolu evin tahliyesi sırasında kilitli bir odada bitkin halde bulunan 9 yaşındaki çocuğun Antalya’da yaşayan annesi Yasemin A., 3 yıldır çocuğunu aradığını ve kardeşi tarafından kaçırılması nedeniyle ulaşamadığını söyledi. Kardeşinin tutuklanmasını ‘Olması gereken oldu devletime güveniyorum’ sözleriyle değerlendiren Yasemin A., "Bana kimse yardım etmedi, herkes kendi kuyruğunu kurtarmaya çalışıyor. Ben 3 yıldır çocuğumu istiyorum. Sevgi Evi nedir, kim beni çocuğumdan ayırabilir. Ben bir anneyim. O benim çocuğum ve yanımda olması gerekiyor” dedi.
25.07.2022 Gündem
Latif Demirci neden öldü, kaç yaşında? Karikatürist Latif Demirci kimdir, nereli? Latif Demirci karakterleri!
Latif Demirci neden öldü, kaç yaşında? Karikatürist Latif Demirci kimdir, nereli? Latif Demirci karakterleri! Karikatürist Latif Demirci bu sabah hayatını kaybetti. Peki, Latif Demirci neden öldü, kaç yaşında? Karikatürist Latif Demirci kimdir, nereli? Latif Demirci karakterleri…
6.06.2022 Gündem
Emre Aydın'dan 'business' tepkisi! 'Görgüsüzlük!'
Emre Aydın'dan 'business' tepkisi! 'Görgüsüzlük!' Ünlü şarkıcı Emre Aydın, business uçak biletlerini sosyal medya hesabından yayınlayanlara tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, bu durumu "görgüsüzlük" olarak nitelendirdiğini ifade etti.Takipçilerinden, Emre Aydın'ın paylaşımına destek yağdı.
24.05.2022 Magazin
Bakan Varank: Gençlerle, sektördeki arkadaşlarımızla oyunu konuştuk, animasyonu konuştuk
Bakan Varank: Gençlerle, sektördeki arkadaşlarımızla oyunu konuştuk, animasyonu konuştuk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, gençlerin fikirlerini almak ve bakanlık ile ilgili düşüncelerini öğrenmeyi istediğini belirterek, “Gençlerle, sektördeki arkadaşlarımızla oyunu konuştuk, animasyonu konuştuk, Türkiye’yi nasıl daha iyi noktalara getirebiliriz, onların fikirlerini dinledik” dedi.
28.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye günlerce onu konuşmuştu! Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber
Türkiye günlerce onu konuşmuştu! Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber Gaziantep’te uğradığı pitbull saldırısıyla tüm Türkiye’nin gündemine oturan 4 yaşındaki Asiye Ateş’in son hali görüntülendi. Şahinbey Belediyesi’nin “Çocuk Şenliği”ne katılarak 23 Nisan’ı doyasıya eğlenerek geçiren minik Asiye’nin babası Hüseyin Ateş, Asiye’nin önümüzdeki günlerde yeni ameliyatlar geçireceğini söyledi.
23.04.2022 Yaşam
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri…
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri… Konserler, sergiler ve atölyeler… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  23 Nisan haftası çocukların keyifli vakit geçirecekler 23 Nisan etkinlikleri…
22.04.2022 Gündem
1 Nisan şakaları nelerdir? Arkadaşa, sevgiliye, eşe dış macunu, gıda boyası, soğandan elma şekeri gibi 1 Nisan şakası örnekleri 2022!
1 Nisan şakaları nelerdir? Arkadaşa, sevgiliye, eşe dış macunu, gıda boyası, soğandan elma şekeri gibi 1 Nisan şakası örnekleri 2022! 1 Nisan şakaları her yıl olduğu gibi bu yıl da gündeme geldi. 16. Yüzyıla dayanan 1 Nisan şakaları bu yıl Cuma gününe denk geliyor. 1 Nisan yaklaştıkça sevgiliye, arkadaşa, anneye, babaya komik 1 Nisan şakaları araştırması da başlıyor. Peki, 1 Nisan şakaları nelerdir, nasıl yapılır? İşte Arkadaşa, sevgiliye, eşe 1 Nisan şakası örnekleri 2022...
1.04.2022 Gündem
YÖK duyurdu! Üniversitelerde özel yetenekle öğrenci alan bölümlere dair yeni karar!
YÖK duyurdu! Üniversitelerde özel yetenekle öğrenci alan bölümlere dair yeni karar! Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) duyurdu! Özel yetenek sınavıyla öğrenci alan lisans programlarıyla ilgili yeni karar! Özel yetenekle öğrenci alan 14 programa öğrenci alımında değişiklik yolda. YÖK, özel yetenekle öğrenci alan bölümlere merkezi yerleştirmeyi kaldırdı. Peki, 2022 YKS’de özel yetenekle öğrenci alan üniversite bölümlerine yerleştirme nasıl yapılacak? 2022 YKS’de yerleştirme nasıl yapılacak? İşte YÖK’ün açıklaması…
21.02.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Çizgi Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çizgi film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.