Cinsel Organını Kesti

Cinsel Organını Kesti

Son dakika cinsel organını kesti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsel organını kesti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsel organını kesti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsel Organını Kesti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsel organını kesti gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 cinsel organını kesti haberi bulunmuştur. Tüm cinsel organını kesti haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtalyan mafya babasının inanılmaz kaçışı! Hapishaneden firar görüntüleri ortaya çıktı
İtalyan mafya babasının inanılmaz kaçışı! Hapishaneden firar görüntüleri ortaya çıktı Bir süredir hapis cezasını çeken İtalyan mafya babası Marco Raduano, kaldığı yüksek güvenlikli hapishaneden kaçmayı başardı. Mafya babasının hapishaneden inanılmaz kaçışı ülke gündemine oturdu. Mafya Raduano'nun kısa süre sonra da firar görüntüleri ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
1.03.2023 Dünya
Boris Johnson'ın atasının mumyası ortaya çıktı! Bilim dünyası şokta, hiç görülmedi
Boris Johnson'ın atasının mumyası ortaya çıktı! Bilim dünyası şokta, hiç görülmedi İngiltere'nin eski başbakanı Boris Johnson'un 18. yüzyılda yaşayan büyük annesinin mumyası üzerinde yapılan çalışmalar bilim insanlarını şaşırttı. Anna Catharina Bischoff adlı kadının cinsel yolla bulaşan bir hastalık olan frengi yerine, bilim dünyasında daha önce hiç görülmeyen bakteriyel bir enfeksiyon nedeniyle ölmüş olabileceği belirtildi.
28.02.2023 Dünya
Otelde dehşet! İlişki bahanesiyle kandırıp cinsel organını kesti
Otelde dehşet! İlişki bahanesiyle kandırıp cinsel organını kesti Dünya bu kan donduran olayı konuşuyor. Sevgilisinin tehditlerine dayanamayan kadın resmen dehşet saçtı. Erkek arkadaşını ilişkiye girme bahanesiyle otele götüren kadın burada sevgilisine dehşeti yaşattı. İşte haberin detayları...
28.02.2023 Dünya
Kocasını en yakın arkadaşıyla bastı! Cinsel organını kesip zehirledi
Kocasını en yakın arkadaşıyla bastı! Cinsel organını kesip zehirledi Zimbabve’de yaşayan 33 yaşındaki Janet Ekpe isimli bir kadın kocasının kendisini yakın arkadaşıyla aldattığını öğrenince korkunç bir intikam planına imza attı. Kocasının ihanetini affetmeyen kadın eşinin yemeğine zehir koydu. Ardından ise eşinin cinsel organını keserek çöpe attı. Olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı.
31.12.2022 Dünya
Üçlü ilişki cinayeti sanığı: Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraştım
Üçlü ilişki cinayeti sanığı: Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraştım Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçen yıl ocak ayında üçlü cinsel ilişki yaşadıkları Kadir Demir'i (39) öldürüp penisini kestikleri iddiasıyla sevgilisi Nadja Angela Grosser (40) ile tutuklanan Elvan Küçükaltun(48),  ilk duruşmada evde içki içerken Kadir Demir'in grup seks teklif ettiğini iddia ederek, "Nadja da ben de kabul etmedik. Ben tuvalette kusuyordum, bu sırada Kadir ve Nadja yatak odasına gitmişler, ilişkiye giriyorlardı. Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraşırken parmaklarım kesildi. Biz kavga ederken Nadja odadan çıkmıştı. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
9.11.2022 Gündem
Sünnet faciası: 4 yaşındaki çocuğun cinsel organı kesildi
Sünnet faciası: 4 yaşındaki çocuğun cinsel organı kesildi Kahramanmaraş’ta 4 yaşındayken sünnet sırasında cinsel organı kesilen çocuk tedavi için İstanbul’a nakledildi. Tedaviye ilişkin konuşan Doç. Dr. Süleyman Çelebi, “Bu bir sünnet faciası kesinlikle, sünnet basit bir işlem olarak görülmemeli. Penisinin duvarından tama yakın kesilmiş, gövdesinden zarar gördüğü içinde ağızdan bir doku alarak normal bir penis dokusu elde ettik. İşeme kanalını da düzelttik. Cinsel hayatta en fazla etkilenen bölge, tabi ki bunun etkisi olacaktır” dedi.
23.05.2022 Yaşam
Sevgilisini öldürüp cinsel organını kesti! Bir ülke bu olay ile çalkalanıyor
Sevgilisini öldürüp cinsel organını kesti! Bir ülke bu olay ile çalkalanıyor İddiaya göre Avustralya'da bir kadın, cinnet getirerek vahşet saçtı. Sevgilisini ve onun arkadaşını öldüren ve sokakta üstsüz halde güvenlik kameralarına yakalanan kadının geçtiği her sokakta kan izleri bıraktığı bildirildi.
9.05.2022 Dünya
3'lü cinsel ilişki cinayetinde flaş gelişme! Alman kadın da tutuklandı: 'Agresif ve sert tavırları yüzünden...'
3'lü cinsel ilişki cinayetinde flaş gelişme! Alman kadın da tutuklandı: 'Agresif ve sert tavırları yüzünden...' Antalya'nın Manavgat ilçesinde, üçlü cinsel ilişki sırasında Kadir Demir'i (39) bıçaklayıp, cinsel organını keserek öldüren Elvan Küçükaltun’un (48) ardından, adli kontrolle serbest bırakılan Alman sevilisi Nadia Angela Grosser (40) de güvenlik kamerası görüntülerinde olay sonrası eve geldiği tespit edilince yeniden gözaltına alınıp tutuklandı.
2.02.2022 Yaşam
Üçlü iğrenç ilişkinin sonu dehşet ile bitti! Cinsel organını kesti
Üçlü iğrenç ilişkinin sonu dehşet ile bitti! Cinsel organını kesti Antalya’da Elvan Küçükaltun (48), evine çağırdığı arkadaşı Kadir Demir'i (39) bıçaklayıp, cinsel organını keserek öldürdü. Küçükaltun'un birlikte yaşadığı Alman sevgilisi Nadia Angela Grosser (40) ifadesinde, “Hep birlikte yatak odasına geçtik ve ilişki yaşamaya başladık. Cinsel ilişki esnasında Kadir bana agresif ve sert davrandı. Bu nedenle Elvan'la önce tartıştılar, ardından yumruklaştılar" dediği öğrenildi.
30.01.2022 Yaşam
Sevgilisine ilgi duyduğunu iddia etti, arkadaşını öldürüp cinsel organını kesti!
Sevgilisine ilgi duyduğunu iddia etti, arkadaşını öldürüp cinsel organını kesti! Antalya'da kan donduran olay! Elvan Küçükaltun (48), birlikte yaşadığı Alman sevgilisi Nadia Angela Grosser'e (40) ilgi duyduğunu öne sürdüğü arkadaşı Kadir Demir'i (39), çıkan tartışmada öldürüp cinsel organını kesti. Cesedi gömmek için otel yakınındaki parkta çukur kazarken görülen Küçükaltun, jandarma tarafından yakalandı.
29.01.2022 Yaşam
Uyuyan sevgilisinin cinsel organını kesip tuvalete attı!
Uyuyan sevgilisinin cinsel organını kesip tuvalete attı! Tayvan’da kıskançlık krizine giren bir kadın, uyuyan 52 yaşındaki sevgilisinin cinsel organını kesti. Kopan parçayı tuvalete atan kadın, polise teslim oldu.
4.04.2021 Dünya
Jandarma gözlerine inanamadı! Önce vurdu sonra cinsel organını kesti!
Jandarma gözlerine inanamadı! Önce vurdu sonra cinsel organını kesti! Mardin Midyat ilçesinde bir kişi, birlikte gezmeye çıktığı şahsın bacaklarına ateş ettikten sonra cinsel organını kesti. Olay yerinden kaçan saldırgan jandarma ekiplerince yakalanırken, yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.
16.09.2020 Yaşam
Cinsel organını kesti! Pişman olunca da...
Cinsel organını kesti! Pişman olunca da... Düzce'de, aşırı alkollü olduğu öne sürülen V.K.B. (35), cinsel organını kestikten sonra pişman olunca 112 Acil servisi aradı. Hastaneye kaldırılan V.K.B.nin cinsel organı dikildi.
26.05.2020 Yaşam
Kastamonu'da dehşete düşüren olay!
Kastamonu'da dehşete düşüren olay! Kastamonu'da bir adam tartıştığı eşi tarafından cinsel organı kesilerek hastanelik oldu.
23.11.2019 Yaşam
Evli kadın, yasak aşkının cinsel organını kesti!
Evli kadın, yasak aşkının cinsel organını kesti! Hindistan'da 24 yaşındaki evli Kamla Patra, sevgilisi Rajendra Nayak’la kıskançlık yüzünden tartıştı. Genç kadın arkadaşıyla bir olup Nayak'ın cinsel organını kesti. Kanlar içinde kalan adam zorlukla hastaneye yetiştirildi
14.11.2018 Dünya
Karısının yanında çıplak görünce cinsel organını kesti!
Karısının yanında çıplak görünce cinsel organını kesti! Tayland'da usta başı, misafirine içki almak için evden çıktı döndüğünde ise misafirini karısının yanında çıplak halde bulunca sokak ortasında cinsel organını kesti. Hastaneye kaldırılan adamın cinsel organının köpekler tarafından yenildiği söylendi.
25.07.2018 Dünya
Aldattığından şüphelendikten sonra eşinin cinsel organını kesip...
Aldattığından şüphelendikten sonra eşinin cinsel organını kesip... Eşinin ihanetinden şüphelenen 24 yaşındaki Karuna Sanusan isimli genç kadın, palayla eşinin cinsel organını kestikten sonra camdan aşağı attı.
3.07.2018 Dünya
Sevgilisinin cinsel organını kesti! Şimdi...
Sevgilisinin cinsel organını kesti! Şimdi... Arjantin'de bir kadın sevgilisine bahçe makasıyla saldırarak cinsel organını kesti. Kadının duruşma öncesi verdiği ifade olayın sebebini ortaya çıkardı.
24.04.2018 Dünya
Kendisini aldattığını duyunca cinsel organını kesti!
Kendisini aldattığını duyunca cinsel organını kesti! Kazakistan'da dehşet verici bir olay yaşandı. 36 yaşındaki kadın aldattığını iddia ettiği erkek arkadaşını ilaçla uyutup cinsel organını kesti.
1.02.2018 Dünya
Uyurken erkek arkadaşının cinsel organını kesti
Uyurken erkek arkadaşının cinsel organını kesti Arjantin'de Brenda Barattini isimli genç kadın bahçıvan makasıyla erkek arkadaşının cinsel organını kesti.
28.11.2017 Dünya
Genç kız, tecavüze kalkışan adamın cinsel organını kesti!
Genç kız, tecavüze kalkışan adamın cinsel organını kesti! 20 yaşındaki bir genç kız, Hindistan'daki bir iş yerinde kendisine tecavüz etmeye kalkan adamın penisini kesti.
7.09.2017 Dünya
Cinnetle kendini kesti
Cinnetle kendini kesti Aydın'da 25 yaşındaki genç psikolojik nedenlerden dolayı kendini kaybedip cinsel organını kesti, kanıyla duvara not yazdı. Yoğun bakımda 'kadın olmak istiyorum' dedi.
23.05.2017 Yaşam
İlişki sırasında ereksiyon olamayınca cinsel organını kesti
İlişki sırasında ereksiyon olamayınca cinsel organını kesti ADANA’da üniversite öğrencisi 24 yaşındaki K...
20.06.2016 Yaşam
Aldatılan eş kocasının cinsel organını kesti
Aldatılan eş kocasının cinsel organını kesti Tayland'da eşinin kendisini en yakın arkadaşıyla öğrenen bir kadının intikamı acı oldu...
9.06.2016 Yaşam
Uyuşturucu etkisindeki adam cinsel organını kesti
Uyuşturucu etkisindeki adam cinsel organını kesti Uyuşturucu madde kullanan adam, kız arkadaşını dövdükten sonra cinsel organını kesti.
22.04.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel Organını Kesti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsel organını kesti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.