İlişki sırasında ortaya çıkıyor! Evli kadınlar...
İlişki sırasında ortaya çıkıyor! Evli kadınlar... Balayı sistitinin, genellikle yeni evli kadınlarda görüldüğünü belirten Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, “Sistit, mesanenin enfeksiyonudur. Balayı sistiti her yaştaki kadında görülebilir. Ancak 20’li yaşlarındaki genç kadınlar arasında daha yaygındır. Cinsel birleşme sırasında derideki mikroorganizmaların idrar yollarına geçişi ile enfeksiyon tablosu ortaya çıkar” dedi.
11.12.2021 Sağlık
10 kadından 1’i cinsel ilişkiye giremiyor! İşte nedeni…
10 kadından 1’i cinsel ilişkiye giremiyor! İşte nedeni… Çiftlerin birleşmesi sırasında bilinçdışı gerçekleşen vajinusmus, panik atak benzeri bir duruma neden olarak çiftler arasındaki uyumu bozan en büyük sorunlar arasında gösteriliyor. Psikolojik kaygılar ve yanlış inanışların etkilediği vajinismus hakkında bilgi veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gülcan Türkeli cinsel terapiye dikkat çekiyor.
8.09.2021 Sağlık
Yargıtay yerel mahkemenin kararını bozdu
Yargıtay yerel mahkemenin kararını bozdu Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, aralarında cinsel birleşme olmadığı için kocasından boşanan kadına nafaka ve tazminat ödenmesine hükmeden yerel mahkeme kararını bozdu.
19.10.2014 Yaşam
"Kadın orgazmının yolu klitoristen geçer"
"Kadın orgazmının yolu klitoristen geçer" Yıllardır kadınlar, seks veya ön sevişme ile orgazm olduklarını iddia ederler. Ancak yeni yapılan bir araştırma bunun yanlış olduğunu ortaya koyuyor.
8.10.2014 Sağlık