Chuck Hagel

Chuck Hagel

Son dakika chuck hagel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan chuck hagel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını chuck hagel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chuck Hagel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chuck hagel gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 chuck hagel haberi bulunmuştur. Tüm chuck hagel haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni Savunma Bakanı adayı
İşte ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni Savunma Bakanı adayı ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni Savunma Bakanı adayı Mark Esper daha önce silah üreticisi Raytheon'un lobicisiydi.
19.06.2019 Dünya
"Obama, iç savaşın eşiğinde bir Irak bıraktı!"
"Obama, iç savaşın eşiğinde bir Irak bıraktı!" ABD'de 2008 yılındaki başkanlık seçimlerinde Ortadoğu politikasını "Irak savaşını sona erdirme" üzerine kurarak oy toplayan Barack Obama, 8 yıllık başkanlık süresinin sonunda adeta iç savaşın eşiğine gelmiş bir Irak'ı miras bırakıyor.
24.11.2016 Dünya
ABD, 40 bin asker azaltıyor
ABD, 40 bin asker azaltıyor Amerikan Kara Kuvvetleri’nde asker sayısı iki yıl içinde 40 bin azaltılacak. Tasarruf önlemleri çerçevesinde sivil personel sayısının da 17 bin azaltılacağı bildirildi.
8.07.2015 Dünya
Bakan eşine ‘yakın temas’
Bakan eşine ‘yakın temas’ ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Chuck Hagel’in istifasının ardından Savunma Bakanlığı’na atanan Ashton Carter’ın yemin töreninde yeni bir skandala imza attı...
18.02.2015 Dünya
Kocasının yanında öyle bir şey yaptı ki...
Kocasının yanında öyle bir şey yaptı ki... ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Chuck Hagel'in istifa etmesinin ardından Başkan Barack Obama tarafından Savunma Bakanlığı'na atanan Ashton Carter'ın yemin töreninde bir skandala imza attı...
18.02.2015 Dünya
ABD askeri yine Irak’a girebilir
ABD askeri yine Irak’a girebilir ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel, Irak’ta IŞİD ile mücadelenin muharip misyon üstlenmese de hava saldırılarının hedeflerinin daha iyi belirlenmesi açısından sahada Amerikan askerini gerekli kılabileceğini söyledi...
1.02.2015 Dünya
ABD: Irak'a asker gönderebiliriz
ABD: Irak'a asker gönderebiliriz ABD Savunma Bakanı Hagel, hava sahalarında hedeflerin daha iyi belirlenmesi için Irak'a asker gönderilebileceğini söyledi.
1.02.2015 Dünya
ABD bunu ilk kez açıkladı!
ABD bunu ilk kez açıkladı! ABD Savunma Bakanlığı (Pentegon) Sözcüsü John Kirby, geçtiğimiz aylarda Rojava’nın Kobani kentinin düşmek üzere olduğunu söyledi...
24.01.2015 Dünya
ABD'den flaş karar! Geri çekiliyor
ABD'den flaş karar! Geri çekiliyor ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Avrupa'daki 15 askeri üs ya da tesiste operasyonlarını sona erdirerek, bu üslerin ev sahibi ülkelere geri verileceğini bildirdi.
9.01.2015 Dünya
Irak’ın F-16’ları havalanıyor
Irak’ın F-16’ları havalanıyor ABD’de eğitim alan Iraklı pilotlara bu ay F-16 savaş uçakları teslim edilecek...
14.12.2014 Dünya
IŞİD 1500 çocuk kaçırdı
IŞİD 1500 çocuk kaçırdı IŞİD'in, Sincar ilçesini ele geçirdiği 3 Ağustos'tan bugüne kadar bin 500 Yezidi çocuğu kaçırdığı bildirildi.
10.12.2014 Dünya
ABD, başarısız rehine kurtarma operasyonunu savundu
ABD, başarısız rehine kurtarma operasyonunu savundu ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel, Yemen'de El Kaide'nin elindeki ABD vatandaşı fotomuhabirin ve Güney Afrika vatandaşı öğretmenin militanlar tarafından öldürülmesiyle sonuçlanan başarısız kurtarma operasyonu girişimini savundu.
8.12.2014 Dünya
Son kez Afganistan'da...
Son kez Afganistan'da... ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel sürpriz şekilde Afganistan'a geldi.
6.12.2014 Dünya
Pentagon adayını belirledi
Pentagon adayını belirledi ABD Başkanı Obama, Chuck Hagel’in yerine Savunma Bakanlığı’nın başına eski bakan yardımcısı Ashton Carter’i aday gösterdi...
5.12.2014 Dünya
Obama'dan kaçan kaçana! Sırada iki numara var
Obama'dan kaçan kaçana! Sırada iki numara var ABD’nin siyaset kulislerinde, Başkan Yardımcısı Joe Biden’ın, Başkan Obama’nın Savunma Bakanı Hagel’in istifaya zorlanmasından büyük rahatsızlık duyduğu ve ipleri koparma noktasına geldiği konuşuluyor SON yaşanan gelişmeler ve kulislerde konuşulanlara bakılırsa yeni yılda ABD siyasetinde taşlar yeniden yerinden oynayabilir...
30.11.2014 Dünya
‘Bu adamla bu iş olmaz’
‘Bu adamla bu iş olmaz’ ABD Başkanı Obama’nın, Savunma Bakanı Hagel’in IŞİD’le mücadele konusunda yetersiz kalmasından ötürü istifasını kabul ettiği öne sürülüyor
25.11.2014 Dünya
Milli Savunma İsmet Yılmaz 'Eğit-Donat' açıklaması
Milli Savunma İsmet Yılmaz 'Eğit-Donat' açıklaması Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "IŞİD'e karşı oluşturulan uluslararası koalisyonun ÖSO mensuplarına yönelik eğit-donat sürecinde Kırşehir'in eğitim merkezi olarak seçildiği" iddialarının hatırlatılması üzerine, "Söyleniyor. Şu ana kadar bilgim dahilinde sözleşme imzalanmadı. Görüşmeler devam ediyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
IŞID’in son kurbanı Savunma Bakanı Hagel
IŞID’in son kurbanı Savunma Bakanı Hagel ABD Başkanı Obama’nın IŞİD’i bitirmek için Esad rejimiyle de mücadele etmesi gerektiğini savunan Savunma Bakanı Hagel görevinden istifa etti...
24.11.2014 Dünya
Hagel'in istifası sonrası ilk açıklamalar!
Hagel'in istifası sonrası ilk açıklamalar! ABD Başkanı Barack Obama, Beyaz Saray'da Chuck Hagel'ın istifasını açıklıyor.
24.11.2014 Dünya
ABD Savunma Bakanı istifa etti!
ABD Savunma Bakanı istifa etti! ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel görevinden istifa etti. İstifayı kabul eden Başkan Obama, yerine yeni bir isim atanıncaya kadar Hagel'ın görevini sürdüreceğini söyledi.
24.11.2014 Dünya
‘Yeni silahlara ihtiyacımız var’
‘Yeni silahlara ihtiyacımız var’ ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel, Amerikan ordusunun günümüzde teknolojik olarak geride kalmaya başladığını, 21...
16.11.2014 Dünya
Obama, ılımlı muhaliflere ‘işkence muafiyeti’ istiyor
Obama, ılımlı muhaliflere ‘işkence muafiyeti’ istiyor Beyaz Saray, IŞİD’le mücadelede rol alacak Suriyeli muhaliflere yardımın önünü kesen ‘işkence yapan örgüt ya da ülkeleri müttefiklikten men eden’ yasanın esnetilmesini istiyor
29.09.2021 Gündem
Obama IŞİD'e karşı mücadelede 'işkence muafiyeti' istiyor
Obama IŞİD'e karşı mücadelede 'işkence muafiyeti' istiyor ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey ve Savunma Bakanı Chuck Hagel, ABD'nin desteklediği ve IŞİD'e karşı savaşan güçlerle ilişkilerin işkence yaptıkları gerekçesiyle kesilmemesi gerektiğini belirtti ve 'Bölgede masum müttefik bulmak zor" dedi.
14.11.2014 Dünya
ABD'den IŞİD'le ilgili Esad planı!
ABD'den IŞİD'le ilgili Esad planı! CNN televizyonu Başkan Obama’nın Suriye politikasını değiştirmeye hazırlandığını iddia etti. Yetkililer Türkiye ve diğer ülkelerin ısrarıyla Esad’ın gitmesinin planın bir parçası haline gelebileceğini söyledi.
14.11.2014 Dünya
ABD Türkiye’nin sözüne geldi mi?
ABD Türkiye’nin sözüne geldi mi? Esad haberine jet yalanlama
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Chuck Hagel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chuck hagel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.