Barack Obama

Barack Obama

Son dakika Barack Obama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Barack Obama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Barack Obama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barack Obama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barack obama gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.295 barack obama haberi bulunmuştur. Tüm barack obama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baba Vanga’nın bir kehaneti daha gerçek oluyor! İşte ünlü kâhinin 2024 kehanetleri...
Baba Vanga’nın bir kehaneti daha gerçek oluyor! İşte ünlü kâhinin 2024 kehanetleri... 11 Eylül saldırıları, 2004 yılında Hint Okyanusu'ndaki yıkıcı tsunami ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ile birlikte Barack Obama'nın da ABD başkanlığını tahmin eden Baba Vanga'nın bir kahaneti daha gerçek oluyor. Şaşırtıcı doğruluktaki kehanetleri ile “Balkanların Nostradamus'u” olarak tanınan Baba Vanga ölümünden önce 2024 yılı için de pek çok kehanette bulundu. Görme yetisi bulunmayan Bulgar kadın, gelecek yıl Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e suikast düzenleneceğini, ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın ise gizemli bir hastalığa yakalanacağını öngördü. Bulgar kahin ayrıca, gelecek yıl deprem, yangın ve sel gibi çok sayıda felaket yaşanacağını tahmin etti. İşte kanserin tedavisinin bulunmasından dünyanın sonunun geleceği yıla Baba Vanga'nın kehanetleri...
10.10.2023 Gündem
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi...
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi... Her konuda Türkiye düşmanlığı ve karşıtlığı yapan ABD'li senatör Bob Menendez ve eşi Nadine Arslanian'ya yönelik 3 iş insanından aldıkları iddia edilen rüşvetten ötürü hazırlanan iddianame büyük jüri tarafından kabul edildi. Bu, senatöre yönelik son 6 yılda ikinci yolsuzluk davası. Detayları CNN TÜRK Washington temsilcisi aktardı.
22.09.2023 Dünya
ABD ile kritik görüşme dünyada ses getirdi! Yeni Dışişleri Bakanı Fidan ile ilgili çarpıcı analiz
ABD ile kritik görüşme dünyada ses getirdi! Yeni Dışişleri Bakanı Fidan ile ilgili çarpıcı analiz Merkez Bankası Başkanlığı'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla Hafize Gaye Erkan atandı. Uluslararası ajanslar Erkan'ın kariyerine ve Türkiye'nin ilk kadın TCMB başkanı olduğuna dikkat çekti. Alman Welt gazetesi Türkiye'nin yeni Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ilgili çarpıcı bir analiz kaleme aldı. Fidan'ın ABD'li mevkidaşı ile yaptığı kritik görüşme de dış basında geniş yer buldu.
9.06.2023 Gündem
Skandal dünyada ses getirdi: 'Türkiye çılgına döndü' İsveç'e sınırsız bloke!
Skandal dünyada ses getirdi: 'Türkiye çılgına döndü' İsveç'e sınırsız bloke! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maketinin Stockholm belediye binası önünde terör yandaşları tarafından asılması, Türkiye-İsveç hattında gerilimi alevlendirdi. Dünya medyası 'Türkiye İsveç'i azarladı' başlıkları attı, yerel basında ise çalkantıya yol açan skandal videonun İsveç'te fark edilmeden önce Türkiye'de gündem olduğu yazıldı.
13.01.2023 Gündem
Trump’tan Biden’a “gizli belge” tepkisi: FBI, Biden'ın evine, hatta Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek?
Trump’tan Biden’a “gizli belge” tepkisi: FBI, Biden'ın evine, hatta Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek? ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden'ın eski ofisinde Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemden kalma "gizli belgeler" bulunmasına tepki göstererek, “FBI, Joe Biden'ın birçok evine, hatta belki de Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek?” dedi.
10.01.2023 Dünya
Sibirya'dan gelen haber dünyayı alarma geçirdi! Bulgar kâhin Baba Vanga'nın 2022 kehaneti gerçekleşti
Sibirya'dan gelen haber dünyayı alarma geçirdi! Bulgar kâhin Baba Vanga'nın 2022 kehaneti gerçekleşti 'Balkanların Nostradamusu' lakabıyla anılan Bulgar kâhin Baba Vanga'nın bir kehaneti daha gerçekleşti. Bulgar mistik Vangeliya Pandeva Gushterova, daha önce Rus denizaltısı Kursk'un batacağını tahmin etmiş, Barack Obama'nın ABD Başkanı seçilmesini öngörmüştü. Sibirya'dan gelen haber sonrası ise gözler bir kez daha bu kehanetlere çevrildi.
28.11.2022 Dünya
Donald Trump'a FBI baskını! ABD tarihinde bir ilk: Ajanlar evinde arama yaptı...
Donald Trump'a FBI baskını! ABD tarihinde bir ilk: Ajanlar evinde arama yaptı... ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın Florida eyaletinde Mar-a-Lago bölgesindeki evine, Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) baskın düzenlediğini açıklandı. CNN'in iddiasına göre Trump, baskın sırasında New York'taydı. Baskınla birlikte Donald Trump taraftarları hemen konutunun önünde toplandı ve eski başkana destek verdi. Öte yandan, Trump'ın Oval Ofis belgelerini, tuvalete atıp yok ettiğine dair iddialara kanıt gösterilen fotoğraf da baskından saatler önce yayınlandı!
9.08.2022 Dünya
Kahin Baba Vanga’dan 2022 yılı için 6 kehanet!
Kahin Baba Vanga’dan 2022 yılı için 6 kehanet! Bulgar kahin Baba Vanga’nın geleceğe yönelik yaptığı isabetli tahminlerle tüm dünyayı şaşkına çeviriyor. Baba Vanga’nın 2022 yılı için yaptığı 6 kehanetten 2'si şimdiden gerçek oldu. Baba Vanga, daha önce de tüm dünyayı etkileyen bazı olayları yıllar öncesinden tahmin ederek şaşkına çevirmişti.
16.07.2022 Dünya
ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj kararı ülkede deprem etkisi yarattı! Öfkeli on binler sokağa döküldü...
ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj kararı ülkede deprem etkisi yarattı! Öfkeli on binler sokağa döküldü... ABD Yüksek Mahkemesi, ülkede 50 yıldır yürürlükte olan kadına Kürtaj hakkı veren 1973 tarihli "Roe V. Wade" kararını bozdu. Mahkeme tarafından yapılan açıklamada, "Anayasa kürtaj hakkı vermemektedir. Roe v. Wade reddedildi. Kürtaj hakkını düzenleme yetkisi halka ve seçilmiş temsilcilere iade edildi" ifadeleri kullanıldı.
25.06.2022 Dünya
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi?
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi? Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscar Ödülleri, bu yıl 94. kez sahiplerini buldu. Ödül töreni pandemi öncesinde olduğu bu yıl geniş bir katılımla düzenlendi. Törene, ünlü oyuncu Will Smith'in sunucu Chris Rock'a tokat atması damga vurdu. Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith kimdir, Jada Smith’in hastalığı ne? Jada Pinkett Smith kanser mi?
29.03.2022 Televizyon
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı...
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı... Rusya Ukrayna Savaşı'nın 14'üncü gününe girdiği dakikalarda, dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişinin sosyal medya akışlarına bir paylaşım düştü. Ukrayna lideri Zelenski'nin eşi Olena Zelenska'nın "Küresel Medyaya Açık Mektup" başlığıyla paylaştığı çok güçlü ifadeler içeren metin, Zelenska için neden "Ukrayna'nın en güçlü silahı" yorumları yapıldığını da bir kez daha ortaya koymuş oldu...
9.03.2022 Dünya
Ünlü sanatçı Stephen Sondheim hayatını kaybetti
Ünlü sanatçı Stephen Sondheim hayatını kaybetti Amerikan müzikal tiyatrosunda devrim yaratan efsanevi Broadway söz yazarı Stephen Sondheim, Cuma günü 91 yaşında öldü.
27.11.2021 Dünya
Fatih Birol kimdir? TİME Dergisi’nin açıkladığı en etkili 100 isim arasında yer alan tek Türk Fatih Birol’un hayatı…
Fatih Birol kimdir? TİME Dergisi’nin açıkladığı en etkili 100 isim arasında yer alan tek Türk Fatih Birol’un hayatı… Dünyada en haber ve politika alanında en çok okunan dergilerinden Time Dergisi, 2021 yılının en etkili 100 kişisini açıkladı. TİME dergisinin açıkladığı en etkili 100 kişi arasında yer alan tek Türk merak konusu oldu. Listede yer alan tek Türk Fatih Birol kimdir? İşte Türk Fatih Birol’un hayatı…
16.09.2021 Gündem
ABD'li komutandan itiraf gibi açıklama: Harcanan paraya değmedi!
ABD'li komutandan itiraf gibi açıklama: Harcanan paraya değmedi! ABD'nin Afganistan Kuvvetleri Komutanlığı ve ABD'nin Kabil Büyükelçiliği görevlerinde bulan emekli Korgeneral Karl Eikenberry, Afganistan işgalinin harcanan paraya değmediğini belirterek, Afgan ordusuna eğitim verebildiklerini ancak ruh veremediklerini söyledi.
13.09.2021 Dünya
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı?
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı? Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Peki, 11 Eylül saldırısı nedir, nasıl, ne zaman ve hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısı…
11.09.2021 Gündem
Resmen duyurdular! ABD'den çok sayıda savaş uçağı aldılar
Resmen duyurdular! ABD'den çok sayıda savaş uçağı aldılar Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın, terörle mücadele kapsamında ABD'den 6 "A-29 Süper Tucano" saldırı uçağı aldığı bildirildi.
23.07.2021 Dünya
ABD duyurdu! Kritik üs Afganlara bırakıldı
ABD duyurdu! Kritik üs Afganlara bırakıldı Afganistan'dan çekilme sürecini tamamlamak üzere olan ABD, Bagram Hava Üssü'nü de Afganlara devrettiğini duyurdu.
2.07.2021 Dünya
Airbnb hakkında tüyler ürperten gerçek! Taciz, tecavüz, saldırı...
Airbnb hakkında tüyler ürperten gerçek! Taciz, tecavüz, saldırı... Dünya genelinde kısa süreli ev kiralama hizmeti veren Airbnb hakkında tüyler ürperten gerçekler ortaya çıktı. Eski Airbnb çalışanlarının iddialarına göre, kiralanan evlerde yaşanan korkunç olayları örtbas etmek için şirket her yıl 50 milyon dolar para harcıyor...
22.06.2021 Ekonomi
Pentagon'dan skandal YPG/PKK talebi! Tam 522 milyon dolar...
Pentagon'dan skandal YPG/PKK talebi! Tam 522 milyon dolar... ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), 2022 mali yılı savunma harcamaları için 715 milyar dolar istediği bütçe talebinde, YPG/PKK terör örgütünün de dahil olduğu Irak ve Suriye’de “DEAŞ ile Mücadele Eğit-Donat Programı” için 522 milyon dolar fon talep etti.
28.05.2021 Dünya
Dünya merak ediyor! Trump'tan bomba UFO açıklaması
Dünya merak ediyor! Trump'tan bomba UFO açıklaması ABD'nin eski başkanı Trump, "Ben öyle pek inanan biri değilim ama bazı insanlar inanıyor. Bu yüzden onların hayallerine veya korkularına zarar vermek istemem" dedi.
26.05.2021 Dünya
Obama'nın köpeği Bo öldü
Obama'nın köpeği Bo öldü ABD’nin eski Başkanı Obama 12 yıllık dostu olan köpeği Bo'nun hayatını kaybettiğini duyurarak, " Ailemiz gerçek ve sadık dostunu kaybetti" dedi.
9.05.2021 Dünya
Antalya, tam kapanmada 100 bin turist ağırlıyor
Antalya, tam kapanmada 100 bin turist ağırlıyor Antalya'nın dünyaca ünlü otellerinde mayıs ayında yüzde 90 doluluk beklenirken, Rusya'nın 1 Haziran'a kadar charter uçuşları durdurması ve Türkiye'deki tam kapanma nedeniyle oran yüzde 30'lara geriledi. İl genelinde 100 bin yabancı turist misafir ediliyor. Türk turistlerin ise daha çok yazlık ev sahiplerinden oluştuğu kaydedildi.
3.05.2021 Ekonomi
ABD'den skandal 1915 olayları kararı! Türkiye'den ilk tepki geldi
ABD'den skandal 1915 olayları kararı! Türkiye'den ilk tepki geldi ABD Başkanı Joe Biden, 1915 olaylarına ilişkin açıklamasında, "Her yıl bugün Osmanlı dönemindeki Ermeni soykırımında ölenleri hatırlıyoruz ve böyle bir zulmün bir daha yaşanmaması için taahhüdümüzü yeniliyoruz." ifadesini kullandı. ABD Başkanı Biden, 1915 olaylarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olayları ile ilgili skandal açıklamasına sosyal medya hesabı Twitter üzerinden çok sert tepki gösterdi. Çavuşoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sözcükler tarihi değiştiremez, yeniden yazamaz. Tarihimiz hakkında kimseden ders alacak değiliz. Siyasi fırsatçılık barış ve adalete karşı en büyük ihanettir. Tek dayanağı popülizm olan bu açıklamayı tümüyle reddediyoruz." dedi.
24.04.2021 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden'a Türkiye'den tarihi çağrı!
ABD Başkanı Joe Biden'a Türkiye'den tarihi çağrı! ABD basını ve Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı yetkililer, Başkan Joe Biden’ın 1915 olaylarının anma günü olan 24 Nisan’daki açıklamasında ‘soykırım’ ifadesini kullanacağını iddia etti. Biden’ın, son dakikada fikrini değiştirme ihtimali de var.
23.04.2021 Dünya
Eski ABD Başkanı Obama'nın acı günü
Eski ABD Başkanı Obama'nın acı günü Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın büyükannesi Sarah Obama'nın Kenya'da yaşamını yitirdiği bildirildi.
29.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Barack Obama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barack obama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.