Christiane Amanpour

Christiane Amanpour

Son dakika Christiane Amanpour haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Christiane Amanpour ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Christiane Amanpour haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Christiane Amanpour

haberleri sayfasında son dakika yaşanan christiane amanpour gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 christiane amanpour haberi bulunmuştur. Tüm christiane amanpour haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya Gazeteciler günü mesajı ve anlamlı sözleri! 21 Dünya Gazeteciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi, neden kutlanıyor? 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlama mesajları
Dünya Gazeteciler günü mesajı ve anlamlı sözleri! 21 Dünya Gazeteciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi, neden kutlanıyor? 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlama mesajları 21 Dünya Gazeteciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi? Gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü bugün kutlanıyor. Biz de bugüne özel 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlama mesajları ve kutlama sözlerini bir araya getirdik.
21.10.2022 Gündem
İran Cumhurbaşkanı Reisi, CNN muhabiri Amanpour ile olan röportajını iptal etti
İran Cumhurbaşkanı Reisi, CNN muhabiri Amanpour ile olan röportajını iptal etti CNN muhabiri Christiane Amanpour, ABD'nin New York kentinde bulunan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile yapacağı röportajın başörtüsü takmayı kabul etmediği için iptal edildiğini ileri sürdü.
22.09.2022 Dünya
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajları! Dünya gazeteciler günü nedir-nasıl ortaya çıktı? Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili sözler…
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajları! Dünya gazeteciler günü nedir-nasıl ortaya çıktı? Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili sözler… Gazeteciler, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutluyor. Gazetecilik mesleğini icra edenlerin gününü kutlamak ve onurlandırmak Dünya Gazeteciler Günü mesajları araştırılıyor. Peki, Dünya Gazeteciler Günü nedir? İşte 21 Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili mesajlar ve sözler…
21.10.2021 Gündem
CNN sunucusu Christiane Amanpour kansere yakalandığını canlı yayında duyurdu
CNN sunucusu Christiane Amanpour kansere yakalandığını canlı yayında duyurdu Son dakika haberine göre; Amerikan CNN televizyonunun baş uluslararası haber programcı ve sunucusu Christiane Amanpour, yumurtalık kanseri olduğunu duyurdu.
15.06.2021 Dünya
Fahrettin Altun: Türkiye'nin haklı tezlerini yok saymaya çalışanları rahatsız etmeye devam edeceğiz
Fahrettin Altun: Türkiye'nin haklı tezlerini yok saymaya çalışanları rahatsız etmeye devam edeceğiz İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ABD Başkan adayı Joe Biden'ın sözleri ve muhalefetin tepkisini değerlendirirken, "ABD'nin on yıllardır dünyanın her yerinde darbeleri azmettirdiğini kendi resmi kayıtlarından biliyoruz. Dolayısıyla 'darbe değil seçim' ifadesi, esasen Türkiyede iktidarın ancak seçimlerle el değiştirebileceğinin kabulüdür. Bir tercihin değil, mecburiyetin ifadesidir" dedi. Altun, CNN International kanalında Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis röportajı sırasında kendi açıklamasının okunmasıyla ilgili de "Türkiyenin haklı tezlerini yok saymaya çalışanları rahatsız etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
20.08.2020 Siyaset
'Bir NATO müttefikine karşı Kürtleri savunmak üzere görevlendirilmedik'
'Bir NATO müttefikine karşı Kürtleri savunmak üzere görevlendirilmedik' ABD Savunma Bakanı Mark Esper, "Uzun süredir NATO müttefiki olan bir ülkeye karşı Kürtleri (YPG/PKK) savunmak ya da otonom bir Kürt devlet kurabilsinler diye onlara yardım etmek üzere görevlendirilmedik." dedi.
22.10.2019 Dünya
Cumhurbaşkanlığı'ndan net açıklama: Tahammül edemeyiz
Cumhurbaşkanlığı'ndan net açıklama: Tahammül edemeyiz Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "YPG'nin devlet gibi yapı kurmasına tahammül edemeyiz. ABD YPG'ye verdiği bütün silahları toplamalı" dedi.
24.01.2018 Gündem
Barzani ABD'yle neden anlaşamadığını açıkladı
Barzani ABD'yle neden anlaşamadığını açıkladı Eski IKBY lideri Mesud Barzani, ABD'nin bağımsızlık referandumunun ertelenmesi için sunduğu öneriyi neden kabul etmediğini açıkladı.
11.11.2017 Dünya
Clinton mağlubiyetten Rusya ve FBI'ı sorumlu tuttu
Clinton mağlubiyetten Rusya ve FBI'ı sorumlu tuttu Başkanlık seçiminden sonra canlı yayınlanan bir televizyon programında ilk kez konuşan Clinton, seçimi kaybetmesinde Rusya ve FBI'ın etkisi olduğunu iddia etti
3.05.2017 Dünya
Trump'ın baş stratejisti: Medya çenesini kapamalı
Trump'ın baş stratejisti: Medya çenesini kapamalı ABD Başkanı Trump’ın kendisini Darth Vader’a benzeten başstratejisti Bannon, Amerikan medyasının ‘muhalefet partisi’ gibi davrandığı iddia ederek “Çenelerini kapalı tutmalılar” dedi.
17.06.2021 Dünya
Resmi siteden Donald Trump'ı tebrik etti!
Resmi siteden Donald Trump'ı tebrik etti! 45. Amerikan Başkanı seçilen Donald Trump'a dünyanın her yerinden tebrik mesajları yağarken bir tebrik de Türkiye'den geldi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Çavuşoğlu: FETÖ Dışişleri Bakanlığına da sızdı
Çavuşoğlu: FETÖ Dışişleri Bakanlığına da sızdı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 40 yıldır asker, yargı, polis gibi devlet kurumlarının yanı sıra Dışişleri Bakanlığına da sızdığını ve örgütle bağlantılı bakanlık çalışanı sayısının son 5-6 yıldır 500'den fazla olduğunu belirterek, "Başka devlet kurumlarına sızanların sayısının ne kadar olduğunu aslında siz tahmin edebilirsiniz. Türk ulusunun bir daha böyle bir durumla karşı karşıya gelmemesi konusunda emin olmak zorundayız." dedi.
29.09.2021 Gündem
'Tarih insanları yaptıklarıyla anar'
'Tarih insanları yaptıklarıyla anar' Erdoğan, CNN International televizyonunda gazeteci Christiane Amanpour'un gündeme dair sorularını yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Amanpour'a konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Amanpour'a konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nükleer Güvenlik Zirvesi için gittiği ABD'de CNN sunucusu Christiane Amanpour'a özel röportaj verdi.
29.09.2021 Gündem
ABD'ye sert tepki: 'Onları meşru ortak olarak görenler...'
ABD'ye sert tepki: 'Onları meşru ortak olarak görenler...' Davutoğlu, "CNN International" kanalında gazeteci Christiane Amanpour'un sorularını yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu yatırımcılarla 3 milyar dolarlık projeyi görüştü
Davutoğlu yatırımcılarla 3 milyar dolarlık projeyi görüştü Başbakan Davutoğlu, doğrudan yatırım yapan, piyasa değeri 4 trilyon doları aşan uluslararası şirketlerin yönetim kurulu başkanı ve CEO'ları ile yaptığı görüşmelerde, 3 milyar doların üzerinde yatırım projelerini ele aldı.
29.09.2021 Gündem
Cerablus’ta kara operasyonuna girecek miyiz?
Cerablus’ta kara operasyonuna girecek miyiz? Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, Türkiye'nin kara operasyonuna katılması için olması gereken şartı bugün köşesine taşıdı...
29.09.2021 Gündem
‘İster başkanlık ister parlamenter sistem...’
‘İster başkanlık ister parlamenter sistem...’ Başbakan, özgürlükçü bir anayasa için ‘şahsi hesapları’ kenara bırakma çağrısı yaptı, “Anayasayı birlikte yazalım, ister başkanlık, ister parlamenter sistem...” dedi.
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu: Türkiye her anlamda rol almaya hazır
Davutoğlu: Türkiye her anlamda rol almaya hazır Başbakan Ahmet Davutoğlu CNN International kanalında yaptığı açıklamada 'DAEŞ'e karşı kara operasyonu yapılacak mı?' sorusuna cevap verdi.
29.09.2021 Gündem
O bölgede ‘ılımlı’ eğitimi
O bölgede ‘ılımlı’ eğitimi Başbakan Davutoğlu, güvenli bölgenin muhaliflerin silahlanabileceği bir alan olup olmayacağı sorusu üzerine “Evet” dedi
29.09.2021 Gündem
İsrail’e dokundu yandı
İsrail’e dokundu yandı 34 yıldır CNN’de görev yapan ödüllü Amerikalı gazeteci Jim Clancy, İsrail karşıtı tweetleri sonrası işinden oldu
17.01.2015 Dünya
Türkiye’nin şartlarını anlattı
Türkiye’nin şartlarını anlattı CNN’in ünlü programcısı Christiane Amanpour, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Türkiye’de bir röportaj gerçekleştirdi...
29.09.2021 Gündem
'Esad'ı devirmek varsa kara operasyonuna varız'
'Esad'ı devirmek varsa kara operasyonuna varız' Başbakan Ahmet Davutoğlu CNN Dış Haberler Şefi Christiane Amanpour'a verdiği röportajda, "PYD başta olmak üzere diğer gruplar da Esad'a karşı muhaliflere destek verseydi IŞİD diye bir örgüt olmayacaktı" dedi...
29.09.2021 Gündem
Barzani’den Kürtlere bağımsızlık mesajı
Barzani’den Kürtlere bağımsızlık mesajı Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi’nin lideri Mesut Barzani, Irak’ta yaşanan son gelişmeler ışığında Kürtlerin kendi geleceklerini tayin etme zamanının geldiğini söyledi...
24.06.2014 Dünya
Cameron'a şok tepki: "Kapat çeneni"
Cameron'a şok tepki: "Kapat çeneni" Başbakan konuşmasını uzatınca...
12.05.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Christiane Amanpour ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki christiane amanpour haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.