Chris Brown

Chris Brown

Son dakika Chris Brown haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chris Brown ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chris Brown haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chris Brown

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chris brown gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 chris brown haberi bulunmuştur. Tüm chris brown haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hafta sonu kaçamağı yaptılar! 'Karavan günlükleri'
Hafta sonu kaçamağı yaptılar! 'Karavan günlükleri' Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar çifti, oğullarının yarışını izlemek için karavan ile Edirne'ye gitti.
21.05.2022 Magazin
Chris Brown, eski aşkı Rihanna için paylaşım yaptı!
Chris Brown, eski aşkı Rihanna için paylaşım yaptı! Bir süredir ASAP Rocky ile aşk yaşayan ve ocak ayında bebek beklediğini duyuran Rihanna, hamilelik sürecinde giyim tarzı ve açıklamalarıyla adından söz ettirmişti. 13 Mayıs günü doğum yaptığı öğrenilen ünlü şarkıcıyı tebrik edenlerden biri de olaylı şekilde ayrıldığı eski sevgilisi Chris Brown oldu.
21.05.2022 Magazin
Chris Brown serbest bırakıldı
Chris Brown serbest bırakıldı Fransa'nın başkenti Paris'te tecavüz iddiasıyla gözaltına alınan Amerikalı ünlü rap ve R&B şarkıcısı Chris Brown, sorgusu sonrası serbest bırakıldı.
23.01.2019 Dünya
Chris Brown Paris'te gözaltına alındı
Chris Brown Paris'te gözaltına alındı ABD'li ünlü rap şarkıcısı Chris Brown tecavüz şüphesiyle Fransa'nın başkenti Paris'te gözaltına alındı.
22.01.2019 Magazin
Rihanna’dan 800 milyonluk darbe!
Rihanna’dan 800 milyonluk darbe! Rihanna, kendisine yönelik rahatsız edici bir reklam gösterdiği için Snapchat’i kınamıştı. Rihanna’nın paylaşımından sonra şirket, 800 milyon dolar değer kaybetti
20.03.2018 Magazin
Rihanna: Snapchat’i telefonunuzdan silin
Rihanna: Snapchat’i telefonunuzdan silin Ünlü şarkıcı Rihanna, Snapchat uygulamasının kendisi ve Chris Brown’un isimlerini kullanarak ‘’hangisini dövmek isterdiniz’’ şeklinde bir reklam kampanyası başlatmasının ardından hayranlarını boykota çağırdı.
17.03.2018 Magazin
Eski sevgili konuştu: Beni kullandı, üçlü cinsel ilişki istedi!
Eski sevgili konuştu: Beni kullandı, üçlü cinsel ilişki istedi! Ünlü Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'ın eski sevgilisi model Veronice Valle, İngiliz sporcu ile ilgili oldukça ilginç iddialarda bulundu. Bunlar arasında Hamilton'ın üçlü cinsel ilişki istediği iması da bulunuyor.
16.01.2018 Dünya
Rihanna’yı hala seviyorum!
Rihanna’yı hala seviyorum! Rihanna ile yıllar önce aşk yaşayan ve şiddet uygulayan Chris Brown, ayrılığın ardından ilk kez konuştu: “Rihanna’yı hala seviyorum”
16.08.2017 Magazin
Rihanna'yı döven eski sevgilisinden şok hamle!
Rihanna'yı döven eski sevgilisinden şok hamle! Rihanna'nın Instagram paylaşımına, eski sevgilisi Chris Brown göz emojisi koyarak yorum yaptı. Bu durum ünlü şarkıcının hayranlarını kızdırdı.
9.08.2017 Magazin
Yıldız futbolcuyu silahla tehdit ettiler
Yıldız futbolcuyu silahla tehdit ettiler Ümit Akbulut tarafından dolandırıldığını iddia eden Fenerbahçeli futbolcu Gregory van der Wiel’in avukatı Abide Gülel Birsen, "Van der Wiel’i silahla tehdit ettiler" dedi.
10.06.2017 Fenerbahçe
Skandallar kraliçesi Rihanna!
Skandallar kraliçesi Rihanna! Attığı her adımla adından söz ettiren skandallar kraliçesi Rihanna, bu konuda nam salmış şarkıcı Madonna’yı aratmıyor...
10.11.2016 Magazin
Yine Brown yine şiddet!
Yine Brown yine şiddet! Grammy ödüllü ABD’li ünlü R&B şarkıcısı Chris Brown, Los Angeles kentinde bir kadını silahla tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındı...
31.08.2016 Magazin
Amerikalı şarkıcı Chris Brown gözaltında
Amerikalı şarkıcı Chris Brown gözaltında Los Angeles polisinin gözaltına aldığı Brown, bir kadını silahla tehdit etmekle suçlanıyor
31.08.2016 Magazin
Bu kez sınırı aştı!
Bu kez sınırı aştı! ABD’li rapçi Kanye West, birbirinden ilginç işlerinin arasına bir yenisini daha ekledi. Ancak bu kez sınırı gerçekten aştı ve 12 ünlü ismi çırılçıplak bir şekilde yatakta gösterdi.
25.06.2016 Magazin
'Hastayım' deyip idmana çıkmadı, konserde yakalandı!
'Hastayım' deyip idmana çıkmadı, konserde yakalandı! La Liga ekibi Real Sociedad'da midesinde problem olduğu gerekçesiyle Pazartesi günü idmana çıkmayan Carlos Vela'nın önceki gece Madrid'de konsere gittiği ortaya çıktı.
18.03.2016 İspanya
Serhat, Rita’yı geçti
Serhat, Rita’yı geçti Serhat Hacıpaşalıoğlu, single çalışması ‘Je M’adore’ ile kırılması çok zor bir rekora imza attı...
24.10.2015 Magazin
Avustralya’dan vize yok
Avustralya’dan vize yok Aralık ayında Avustralya’da konser vermesi planlanan Amerikalı rap şarkıcısı Chris Brown, eski sevgilisi Rihanna’yı dövdüğü için vize engeline takıldı
27.09.2015 Magazin
Kafada heykel dövmesi
Kafada heykel dövmesi ABD’Lİ RAPÇİ Chis Brown adından bu sefer de kafasına yaptırdığı dövme ile söz ettirtti...
26.08.2015 Magazin
Rihanna dudak dudağa!
Rihanna dudak dudağa! Ünlü şarkıcı Rihanna, İtalya'da tatiline devam ediyor.
5.09.2014 Magazin
Rihanna'nın eski sevgilisine suikast girişimi
Rihanna'nın eski sevgilisine suikast girişimi Amerikalı ünlü rap şarkıcısı Chris Brown, MTV müzik ödüllerinin düzenlendiği gün verdiği bir davet sırasında silahlı saldırıya uğradı.
25.08.2014 Magazin
Eski aşk yeniden alevlendi
Eski aşk yeniden alevlendi Kısa bir süre ilişki yaşadığı hip hop şarkıcısı Drake ile yeniden bir araya gelen Rihanna, Drake’i New York konserinde VIP locadan izledi...
21.08.2014 Magazin
Terim'e meydan okudu!
Terim'e meydan okudu! Dünya çapında fenomen haline gelen Ice Bucket Challenge (Bir Kova Buz) etkinliğine Bilic de katıldı.
20.08.2014 Beşiktaş
'Eski sevgilinle bağlarını kesmezsen...'
18.03.2014 Magazin
Bu dans çok konuşulur!
Bu dans çok konuşulur! Rihanna, sevgilisiyle sahnede kendinden geçti...
28.02.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Chris Brown ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chris brown haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.