Chp İstanbul İl Başkanlığı

Chp İstanbul İl Başkanlığı

Son dakika CHP İstanbul İl Başkanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CHP İstanbul İl Başkanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CHP İstanbul İl Başkanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chp İstanbul İl Başkanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chp istanbul il başkanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.113 chp istanbul il başkanlığı haberi bulunmuştur. Tüm chp istanbul il başkanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında iş insanı Hüseyin Köksal, İstanbul soruşturma kapsamında ifade verdi.
29.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liranın makbuzu yok
CHP'de para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liranın makbuzu yok CHP'deki para sayma soruşturmasında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan ifade verdi. Bağışı topladıktan sonra pandemi sürecinin başladığını belirten Keskin, "Arkadaşlarımdan aldığım ve il binasının satın alınması için topladığım paralara karşılık makbuz vermeyi düşünemedim” dedi. Özcan ise, "Biz siyasetçiyiz. Toplumumuza hizmet etmek için partimize bir bina kazandırdık. Onu da herhangi bir yerden haram paralarla değil, her partilinin alın teriyle kazandığı helal paralarla elde ettik. Bundan onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Gündem
Para sayma görüntülerine ilişkin 2 belediye başkanı ifadeye çağırıldı
Para sayma görüntülerine ilişkin 2 belediye başkanı ifadeye çağırıldı CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın satın alınmasına ilişkin para sayma görüntülerine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç şüpheli olarak ifadeye çağırıldı.
26.03.2024 Gündem
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde paraların toplandığı ofiste üzerinde ‘İBB Spor Kulübü’ yazan para dolu çantanın getirildiği görülüyor.
20.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir?
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir? CHP İstanbul il başkanı kim seçildi, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? CHP İstanbul il kongresi sonuçları merak ediliyor. 6 yıl boyunca İstanbul İl Başkanlığı görevini gerçekleştiren Canan Kaftancıoğlu, İl Başkanlığı'na ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Kılıçdaroğlu ve fiilen görevini bırakan CHP Grup Başkanı Özgür Özel kongreye katılmadı. Peki, CHP İstanbul il başkanı kim oldu, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? İşte CHP İstanbul il kongresi sonuçları…
9.10.2023 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan manifesto hazırlıkları
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan manifesto hazırlıkları CHP'de seçim sonrası ilk değişim çağrısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakın zamanda yeni bir adım atması bekleniyor. İmamoğlu, "Değişime Davet" adıyla bir manifesto yayımlayacak. Öte yandan CHP'de kongre sürecinin başlamasından hemen önce, İmamoğlu CHP İstanbul ilçe başkanları ile bir araya geldi.
4.07.2023 Gündem
Selvi Kılıçdaroğlu koronavirüse yakalandı
Selvi Kılıçdaroğlu koronavirüse yakalandı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, dün gerçekleştirilen İkinci Yüzyıla Çağrı buluşmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Selvi Kılıçdaroğlu da böylesine tarihi, böylesine önemli bir güne tanıklık etmek istemişti. Ancak kendisi rahatsızdı.
4.12.2022 Gündem
Maltepe mitinginde kaç kişi vardı, CHP Maltepe mitingine kaç kişi katıldı?
Maltepe mitinginde kaç kişi vardı, CHP Maltepe mitingine kaç kişi katıldı? CHP Maltepe mitingi kaç kişi vardı? Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlediği "Milletin Sesi" mitingi yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mitinge eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte geldi. Mitinge, CHP genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, parti meclis üyeleri, yüksek disiplin kurulu üyeleri, CHP’li büyükşehir belediye başkanları, CHP’li ilçe belediye başkanları da katıldı. Miting geride kalırken mitinge kaç kişinin katıldığı merak konusu oldu. Peki, Maltepe mitinginde kaç kişi vardı, Maltepe mitingine kaç kişi katıldı?
23.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tazminat davası
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tazminat davası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yönelik 500 bin TL'lik tazminat davası açtı.
13.05.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan Kaftancıoğlu kararına tepki
Kılıçdaroğlu'ndan Kaftancıoğlu kararına tepki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Canan Kaftancıoğlu'nun cezasının Yargıtay tarafından onanması kararına CHP İl Başkanlığı önünde yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.
12.05.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Sanatçıları baş tacı etmek bizim görevimizdir
Kılıçdaroğlu: Sanatçıları baş tacı etmek bizim görevimizdir CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Öykü ve Fotoğraf Yarışması Ödül Törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bize umut veren sanat ve sanatçılardır. Onları baş tacı etmek bizim görevimizdir" dedi.
9.01.2022 Siyaset
CHP İstanbul İl Başkanlığı binasındaki izinsiz çalışma durduruldu
CHP İstanbul İl Başkanlığı binasındaki izinsiz çalışma durduruldu CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın kiraladığı binada izin alınmadan tadilat yapması şikâyet konusu oldu.
22.12.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne eleştiri
Kılıçdaroğlu'ndan 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne eleştiri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da katıldığı programda İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararlarını eleştirdi.
16.10.2020 Siyaset
CHP'yi karıştıran atamanın arkasında Abdullah Gül mü var?
CHP'yi karıştıran atamanın arkasında Abdullah Gül mü var? CHP'de sular durulmuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki iki numaralı koltuğa Can Akın Çağlar’ın oturması büyük tepki çekti. İBB'deki bu atamanın arkasındaki ismin Abdullah Gül olduğu ifade edildi.
10.07.2020 Siyaset
Kocasakal ve Çiçek'e ihraç şoku!
Kocasakal ve Çiçek'e ihraç şoku! CHP İstanbul İl Başkanlığı, CNN Türk kanalında programa katılan parti üyesi Ümit Kocasakal ile İrem Çiçek’i kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.
14.02.2020 Siyaset
CHP İstanbul İl Başkanlığına yeniden Canan Kaftancıoğlu seçildi
CHP İstanbul İl Başkanlığına yeniden Canan Kaftancıoğlu seçildi CUMHURİYET Halk Partisi 37. Olağan İstanbul İl Kongresi'nde Canan Kaftancıoğlu, 444 delegenin oyuyla yeniden İstanbul İl Başkanlığı'na seçildi.
9.02.2020 Siyaset
İBB'den çıkarılan işçiler CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlattı
İBB'den çıkarılan işçiler CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlattı İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSPARK, İSTAÇ, BELTUR, BELBİM, Medya AŞ, İSFALT ve İSTGÜVEN şirketlerindeki görevlerine son verilen bir grup işçi CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlattı.
16.09.2019 Gündem
Kılıçdaroğlu: Biz, cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırmak zorundayız
Kılıçdaroğlu: Biz, cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırmak zorundayız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim, bu ülkenin vatanseverleri olarak bir görevimiz var. Biz, cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırmak zorundayız. Biz, güzel ülkemizde gelişmiş ülkelerin standartlarını taşıyan bir demokrasiyi ve demokrasi kültürünü bu ülkeye getirmek zorundayız." dedi.
5.06.2019 Siyaset
CHP örgütlerinden ‘kurultay’ çağrısı
CHP örgütlerinden ‘kurultay’ çağrısı Kılıçdaroğlu, grup başkanvekillerini belirlemek için toplantı yaptığı saatlerde, İstanbul İl Başkanlığı’nda toplanan 200 kişilik grup eylem düzenledi. ‘Koltuk sevdasının bu partide yeri yoktur’ sloganının atıldığı gösteride, CHP liderine ‘kurultayı topla’ çağrısı yapıldı
8.07.2018 Siyaset
CHP İl Başkanlığı önünde eylem
CHP İl Başkanlığı önünde eylem Bir grup CHP'li genç değişim talebiyle CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde basın açıklaması yaptı. CHP Uşak Gençlik Kolları Başkanı Turan Özsoy, ''Program değişikliği ve kadro değişikliğine işaret ediyoruz" diye konuştu.
8.07.2018 Siyaset
CHP önünde "İnce" eylemi
CHP önünde "İnce" eylemi 24 Haziran seçimlerinde alınan sonuçlardan memnun olmayan çok sayıda CHP’li, genel merkez binası önünde parti yönetimini protesto ediyor.
26.06.2018 Gündem
Taksim Meydanı bariyerlerle kapatıldı
Taksim Meydanı bariyerlerle kapatıldı CHP'nin 'OHAL değil demokrasi istiyoruz' sloganı ile Türkiye genelinde yapacağı oturma eylemleri öncesi Taksim Meydanı'nda yoğun güvenlik önlemleri alındı. Taksim Cumhuriyet anıtı ve çevresi polis bariyerleriyle kapatılırken alana kimse alınmıyor.
16.04.2018 Gündem
CHP İstanbul İl Başkanı belli oldu
CHP İstanbul İl Başkanı belli oldu CHP İstanbul İl Başkanlığı'na Canan Kaftancıoğlu seçildi
13.01.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Chp İstanbul İl Başkanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chp istanbul il başkanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.