Para Sayma

Para Sayma

Son dakika para sayma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan para sayma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını para sayma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Para Sayma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan para sayma gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 para sayma haberi bulunmuştur. Tüm para sayma haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında iş insanı Hüseyin Köksal, İstanbul soruşturma kapsamında ifade verdi.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liranın makbuzu yok
CHP'de para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liranın makbuzu yok CHP'deki para sayma soruşturmasında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan ifade verdi. Bağışı topladıktan sonra pandemi sürecinin başladığını belirten Keskin, "Arkadaşlarımdan aldığım ve il binasının satın alınması için topladığım paralara karşılık makbuz vermeyi düşünemedim” dedi. Özcan ise, "Biz siyasetçiyiz. Toplumumuza hizmet etmek için partimize bir bina kazandırdık. Onu da herhangi bir yerden haram paralarla değil, her partilinin alın teriyle kazandığı helal paralarla elde ettik. Bundan onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Adayı Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar
AK Parti İBB Adayı Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler'de düzenlenen sahur programında CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Kurum, İstanbul'la ilgili yapacakları adımlar paylaşarak, "Biz İstanbul’umuzu asla ve asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz. Milletimizin her anında hep yanında olacağız. Bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez" ifadelerine yer verdi.
27.03.2024 Gündem
Para sayma görüntülerine ilişkin 2 belediye başkanı ifadeye çağırıldı
Para sayma görüntülerine ilişkin 2 belediye başkanı ifadeye çağırıldı CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın satın alınmasına ilişkin para sayma görüntülerine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç şüpheli olarak ifadeye çağırıldı.
26.03.2024 Gündem
'Ekrem İmamoğlu, Emirgan'daki 3 villayı mal beyanında gizledi' iddiası... Değeri 1,5 milyar TL
'Ekrem İmamoğlu, Emirgan'daki 3 villayı mal beyanında gizledi' iddiası... Değeri 1,5 milyar TL İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL (50 milyon dolar) değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddia edildi.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? AK Parti'li Abdulhamit Gül, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul'daki son anketi paylaştı. Hamza Dağ'ın İzmir'de sürpriz yapacağını ifade eden Gül, CHP lideri Özgür Özel'in 'darbe' sözlerini de değerlendirdi.
20.03.2024 Gündem
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde paraların toplandığı ofiste üzerinde ‘İBB Spor Kulübü’ yazan para dolu çantanın getirildiği görülüyor.
20.03.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç’tan önemli açıklamalar: ABD Eylem Tok ve oğlunu iade edecek mi?
Adalet Bakanı Tunç’tan önemli açıklamalar: ABD Eylem Tok ve oğlunu iade edecek mi? İftarda gazetecilerle bir araya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, oğlunu önce Mısır’a oradan da ABD’ye kaçıran anne Eylem Tok’tan kedi katiline verilen cezaya ve CHP’deki para sayma görüntülerine kadar kamuoyunun gündemine oturan çok sayıda konuyla ilgili soruları yanıtladı, önemli açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor CHP’nin il binasının alımı sırasında bir avukatlık bürosunda çekilen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri siyasi partilere yapılan bağışları gündeme getirdi. Partilere yapılacak bağışın üst limitinin mevzuata göre 2024 yılı için 351 bin 134 TL olarak belirlendiği görülürken, genel merkezlerin ise bu konu ile ilgili özel web sayfaları oluşturarak, kredi kartı veya havale üzerinden 25 TL’den başlayan rakamlarda bağış kabul ettikleri ortaya çıktı. Siyasi Partiler Kanununa göre bağışın şeklinin belli olduğunu vurgulayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Miktarı da bellidir. Yapılan kampanyada verilen hesap numaraları var. Bu hesap numara yatan paralar mıdır? Acaba bir başka kaynaktan mı geliyor?” derken, Hukukçu Prof. Dr. Erol Ulusoy da siyasi partilerin 5 milyon liraya kadar harcamalarını makbuz ve faturalandırmak zorunda olmadığını belirtti.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları toplayıp aralarında paylaşıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları toplayıp aralarında paylaşıyorlar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. CHP'deki para sayma görüntüleri hakkında konuşan Erdoğan "Demet demet dolarları, avroları toplayıp aralarında paylaşıyorlar. Bunlara bu ülke teslim edilir mi?" dedi.
17.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. CHP binasındaki para sayma görüntülerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Bağırarak çağırarak, yalan söyleyerek kimse kendisini bu kirden arındıramaz. Milletimiz bu sinsi oyunların hesabını 31 Mart’ta sandıkta soracak." ifadelerini kullandı.
15.03.2024 Gündem
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde?
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde? Yerel seçime 15 gün kala AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul ve Ankara'daki son duruma ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 Gündem
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: Eylem Tok ve oğlunun iadesi için ABD'nin istediği belgeleri hazırladık
Bakan Tunç: Eylem Tok ve oğlunun iadesi için ABD'nin istediği belgeleri hazırladık Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü trafik kazasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tunç, "Mısır üzerinden ABD'ye geçmişlerdi. ABD ile adli yazışmalarımızı gerçekleştirdik. 7 Mart tarihinde de iade talebimizi illettik. Bugün itibarıyla bize ABD'den cevabi yazı geldi. İstenen belgeler vardı ve bu belgeleri tamamladık" diye konuştu. Tunç, "Dün itibarıyla bu dosya ile ilgili 2 gözaltı gerçekleşti" dedi.
12.03.2024 Gündem
Havalimanında operasyon: Balya balya sahte parayla yakalandı
Havalimanında operasyon: Balya balya sahte parayla yakalandı İstanbul'daki uluslararası havalimanlarından birinde düzenlenen operasyonda, Lübnan'ın başkenti Beyrut'tan kalkan uçaktaki 2 yolcu gözaltına alındı. Sahte oldukları değerlendirilen 580 bin Amerikan dolarına el konulurken, Arap kökenli şüpheliler tutuklandı.
24.11.2023 Gündem
'Yolyemezler'e ikinci darbe! Örgüt lideri gizli bölmede yakalandı
'Yolyemezler'e ikinci darbe! Örgüt lideri gizli bölmede yakalandı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca yürütülen soruşturma kapsamında ‘Yolyemezler’ suç örgütüne yapılan operasyonun devamında, örgüt lideri dolap kapakları içerisinde gizli bölmede yakalandı. Örgüt liderinin yakalandığı gizli bölmede 1 kalaşnikof tüfek, 1 Uzi marka otomatik tabanca, 6 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. ‘Yolyemezler’ silahlı suç örgütüne yapılan operasyonlarda örgütün yöneticisinin de içlerinde bulunduğu toplam 27 şüpheli gözaltına alındı.
22.11.2023 Gündem
İstanbul'da sahte pasaport operasyonu: 3 gözaltı
İstanbul'da sahte pasaport operasyonu: 3 gözaltı İstanbul'da sahte para, pasaport ve kimlik üreterek piyasaya sürdüğü tespit edilen şüphelilere operasyon yapıldı. Esenyurt'ta yapılan baskınlarda 3 şüpheli gözaltına alındı.
26.05.2023 Gündem
Sahte olduğunu düşündü, gerçeği sonra öğrendi! 'Teklif olursa değerlendireceğim'
Sahte olduğunu düşündü, gerçeği sonra öğrendi! 'Teklif olursa değerlendireceğim' Karslı vatandaş üzerindeki paraları sayarken 50'TL'de sıfır olmadığını fark etti. Vatandaş hatalı basım sıfırı olmayan 50 TL'ye teklif olduğu takdirde değerlendireceğini kaydetti.
6.12.2022 Yaşam
Polisler villaya girince gözlerine inanamadı! Kalpazanlardan akılalmaz sistem
Polisler villaya girince gözlerine inanamadı! Kalpazanlardan akılalmaz sistem Akılalmaz olay Osmaniye'de yaşandı. Bir villada bir şeylerin ters gittiğini anlayan polis, şüphelileri 6 aylık teknik ve fiziki olarak takibe aldı. Zamanı gelince başlatılan operasyonda villaya giren ekipler gözlerine inanamadı. Üç şüphelinin kurduğu sistem usta kalpazanlara taş çıkardı. Sahte paraların özelliği ise şaşkına çevirdi .
3.12.2022 Yaşam
Vatandaşları dolandırıp işte böyle dalga geçtiler!
Vatandaşları dolandırıp işte böyle dalga geçtiler! Ankara'da kilometresi yüksek olan tam 211 aracın göstergesinde oynama yaparak satan ve buradan gelen parayla tefecilik yoluyla 450 vatandaşın hayatını karartan Haydar İleriler'in lideri olduğu İleriler Suç Örgütü'nün pes dedirten bir videosuna ulaşıldı. 13 paravan şirket üzerinden büyük vurgun yapan suç örgütü Ankara Mali Şube polisinin operasyonuyla çökertilmiş, çok sayıda örgüt üyesi tutuklanmıştı. Suç örgütü üyelerinin, dolandırdıkları vatandaşların deste deste parasını alay ederek saydıkları pişkinlik dolu görüntülerde, örgüt üyesi Cem İ. elindeki binlerce liralık para destesini sayarken parmak ıslatma aparatı olarak örgüt üyesi Durmuş Ö.'nün dilini kullandı. İkili birbirine dil çıkararak gülüşürken, arka planda ise telefon görüşmesinde başka bir mağduru tuzağa çekmeye çalıştıkları ortaya çıktı.
14.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Para Sayma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki para sayma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.