Choi Soon-Sil

Choi Soon-Sil

Son dakika Choi Soon-sil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Choi Soon-sil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Choi Soon-sil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Choi Soon-Sil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan choi soon-sil gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 choi soon-sil haberi bulunmuştur. Tüm choi soon-sil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya bu skandalla çalkalandı! Ünlü iş adamı serbest kaldı
Dünya bu skandalla çalkalandı! Ünlü iş adamı serbest kaldı Samsung'un varisi Lee Jae-yong, Güney Kore hapishanesinden şartlı tahliye ile serbest bırakıldı. Dev şirketin eski yöneticisi rüşvet verdiği gerekçesiyle 18 aydır cezaevindeydi.
13.08.2021 Dünya
Teknoloji devi bir skandalla daha sarsıldı! 2,5 yıl hapis...
Teknoloji devi bir skandalla daha sarsıldı! 2,5 yıl hapis... Güney Kore Seul Yüksek Mahkemesi, 2015 yılında iki Samsung biriminin tartışmalı birleşmesinde usulsüzlük olduğu gerekçesiyle Samsung Group yönetim Kurulu Başkanı ve varisi olan Lee Jae-yong'ı 2.5 yıl hapis cezasının çarptırılmasına karar verdi.
18.01.2021 Dünya
Devlet Başkanına 30 yıl hapis şoku
Devlet Başkanına 30 yıl hapis şoku Güney Kore'de savcılar, görevini kötüye kullanma ve rüşvet alma suçlamalarından yargılanan eski Devlet Başkanı Park Geun-hye'in 30 yıl hapse mahkum edilmesini istedi.
27.02.2018 Dünya
Samsung'un veliahtına 5 yıl hapis!
Samsung'un veliahtına 5 yıl hapis! Seul'deki bir mahkeme, dünyaca ünlü teknoloji firması Samsung'un veliahtı Lee Jae-yong'u hakkındaki rüşvet suçlaması nedeniyle hapis cezasına çarptırıldı.
25.08.2017 Dünya
Güney Kore'de Choi'ye 3 yıl hapis cezası
Güney Kore'de Choi'ye 3 yıl hapis cezası Güney Kore'de eski Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin azline yol açan yolsuzluk skandalının merkezindeki isim olan Park'ın 40 yıllık arkadaşı Choi Soon-sil, kızı için iltimas talep etmekten 3 yıl hapis cezası aldı.
23.06.2017 Dünya
Devlet başkanının iddianamesi tamamlandı!
Devlet başkanının iddianamesi tamamlandı! Adının karıştığı yolsuzluk skandalı yüzünden tutuklu yargılanan Güney Kore eski devlet başkanı Park Geun-hye hakkında savcılık iddianamesi tamamlandı.
17.04.2017 Dünya
Park için yakalama kararı istenecek
Park için yakalama kararı istenecek Güney Kore'de devlet başkanlığı görevinden azledilen Park için istenen talebi mahkeme onaylarsa, 20 günlük gözaltı süreci söz konusu olabilir.
27.03.2017 Dünya
Güney Kore'de Park'ın devlet başkanlığından azli kutlandı
Güney Kore'de Park'ın devlet başkanlığından azli kutlandı Güney Koreliler, Park Geun-hye'nin devlet başkanlığı görevinden azledilmesini kutladı. Göstericiler, eski devlet başkanının tutuklanmasını istedi. Kararı protesto edenlerin gösterisinde ölenlerin sayısı 3'e çıktı.
11.03.2017 Dünya
Güney Kore’de ‘kanlı’ azil
Güney Kore’de ‘kanlı’ azil Güney Kore Anayasa Mahkemesi, arkadaşı Choi Soon-sil’in kendisiyle yakınlığını kullanarak rüşvet almasına göz yuman Devlet Başkanı Park Geun-hye’nin görevine son verdi. Kararın ardından çıkan olaylarda 2 gösterici yaşamını yitirdi
10.03.2017 Dünya
Güney Kore Devlet Başkanı'nın görevine son verildi!
Güney Kore Devlet Başkanı'nın görevine son verildi! Güney Kore Devlet Başkanlığı koltuğunun sahibi Park Geun-hye görevden alındı.Park, ülke tarihinde demokratik seçimle gelip görevinden alınan ilk isim oldu.
10.03.2017 Dünya
Samsung'un veliahdı tutuklandı
Samsung'un veliahdı tutuklandı Güney Kore'de teknoloji şirketi Samsung'un Başkan Yardımcısı ve veliahdı Lee Jae-yong, yolsuzluk ve siyasi nüfuz skandalına yönelik soruşturma kapsamında tutuklandı
17.02.2017 Dünya
Samsung'un veliahtı yeniden sorgulandı!
Samsung'un veliahtı yeniden sorgulandı! Samsung'un veliahtı olarak görülen Lee Jae-yong, özel savcılar tarafından yeniden sorgulandı
17.06.2021 Dünya
Yolsuzluk skandalına Danimarka'dan müdahale
Yolsuzluk skandalına Danimarka'dan müdahale Danimarka, Güney Kore'de Devlet Başkanının eski dostu aynı zamanda yolsuzluk ve siyasi nüfuz skandalının kilit ismi Choi Soon-sil'in kızının iadesi için Güney Kore'den ek bilgiler istedi.
17.06.2021 Dünya
Samsung'un veliahtı için tutuklama kararı çıkartıldı
Samsung'un veliahtı için tutuklama kararı çıkartıldı Devlet Başkanı Park'ın koltuğunu sallayan yolsuzluk skandalında, teknoloji devinin Lee Jae-yong veliahtı görüldüğü yerde yakalanacak. Lee Jae-yong, geçen hafta 20 saat sorgulanmıştı.
17.06.2021 Dünya
Samsung'un veliahtı, Devlet Başkanı Park'ı suçladı
Samsung'un veliahtı, Devlet Başkanı Park'ı suçladı Güney Kore'deki siyasi skandal soruşturmasında rüşvet verdiği suçlamasına ilişkin 22 saat boyunca savcılara ifade veren Samsung'un veliahtı Jay Y. Lee, Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin Park'ın dostu Choi soon-Sil'in vakıflarına para yardımı yapılması için baskı yaptığını söyledi. Savcılar şimdi Lee'nin tutuklanıp tutuklanamasına karar verecek.
17.06.2021 Dünya
Samsung başkan yardımcısı ifadeye çağrıldı!
Samsung başkan yardımcısı ifadeye çağrıldı! Samsung başkan yardımcısı Jay Y. Lee ifade vermeye çağrıldı. Jay Y. Lee "siyasi iltimas için bağış yapmak"la suçlanıyor.
17.06.2021 Dünya
Güney Kore Devlet Başkanı Park yargılanmaya başladı
Güney Kore Devlet Başkanı Park yargılanmaya başladı Güney Kore'de Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin yetkilerinin elinden alınmasına yol açan yolsuzluk ve siyasi nüfuz skandalıyla ilgili davanın ilk duruşma yapıldı.
17.06.2021 Dünya
Güney Kore'de Park karşıtı gösteriler 10. haftasında
Güney Kore'de Park karşıtı gösteriler 10. haftasında Güney Kore'de Devlet Başkanı Park Guen-hye'nin eski dostu Choi Soon-sil'in resmi görevi bulunmamasına rağmen önemli devlet işlerine müdahil olduğunun ortaya çıkmasıyla patlak veren skandala tepkiler artarak devam ediyor.
31.12.2016 Dünya
Güney Kore'de sanatçılara kara liste iddiası
Güney Kore'de sanatçılara kara liste iddiası Ülkede binlerce sanatçının Seul yönetimiyle görüş ayrılıkları yaşadığı için kara listeye alındığı iddiası soruşturulacak
17.06.2021 Dünya
Skandal büyüyor! Eski sağlık bakanı gözaltına alındı
Skandal büyüyor! Eski sağlık bakanı gözaltına alındı Güney Kore'de Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin yetkilerinin elinden alınmasına yol açan yolsuzluk skandalıyla ilgili soruşturma kapsamında eski Sağlık Bakanı Moon Hyung-pyo gözaltına alındı.
28.12.2016 Dünya
Güney Kore'de skandalın kilit ismi Choi ilk kez mahkemeye çıktı
Güney Kore'de skandalın kilit ismi Choi ilk kez mahkemeye çıktı Güney Kore'de Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin, resmi görevi olmamasına rağmen devlet işlerini etkilediği ve dolandırıcılık yaptığı suçlamasıyla tutuklanan yakın arkadaşı Choi Soon-sil, ilk kez hakim karşısına çıktı.
19.12.2016 Dünya
Halk istedi meclis azletti
Halk istedi meclis azletti Ülkesinde haftalardır yolsuzluk protestolarının hedefi olan Güney Kore lideri Park, mecliste yapılan oylama ile görevden azledildi. Halk ‘bayram’ yaptı
17.06.2021 Dünya
Güney Kore'deki Choi skandalı
Güney Kore'deki Choi skandalı Güney Kore Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin, resmi görevi olmayan eski dostu Choi Soon-sil'in, önemli devlet işlerine müdahil olmasına göz yumduğu gerekçesiyle hakkında açılacak meclis soruşturması için yarın yapılması planlanan oylama ertelendi.
17.06.2021 Dünya
Devlet Başkanının babasının evi kundaklandı
Devlet Başkanının babasının evi kundaklandı Skandallarla gündeme gelen Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin 1979 yılında öldürülen babası General Park Chung-hee'nin doğduğu ev kundaklandı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
17.06.2021 Dünya
Soruşturmaya bağımsız danışman atandı
Soruşturmaya bağımsız danışman atandı Güney Kore Devlet Başkanı Park Geun-hye hakkında görevi kötüye kullandığı iddiasıyla bağımsız soruşturma yapılmasına ilişkin yasa tasarısının geçen hafta onaylanmasının ardından, soruşturmaya başkanlık etmesi için eski bir savcı bağımsız danışman olarak atandı.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Choi Soon-Sil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki choi soon-sil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.