Ceylan Özgül

Ceylan Özgül

Son dakika ceylan özgül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceylan özgül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceylan özgül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceylan Özgül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceylan özgül gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 ceylan özgül haberi bulunmuştur. Tüm ceylan özgül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tek tek konuştular: Annemi kandırmışlar...
Tek tek konuştular: Annemi kandırmışlar... Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik soruşturma sonucunda haklarında dava açılan ve örgütün elebaşı Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 167'si tutuklu 226 sanığın yargılandığı davada, sanıkların savunmaları alındı.
27.09.2019 Gündem
Duruşmada şoke eden sözler! 'Brad Pitt bile olsanız...'
Duruşmada şoke eden sözler! 'Brad Pitt bile olsanız...' Adnan Oktar suç örgütü davasında örgüte 'kız kazandırma imamı' olmakla suçlanan tutuklu sanık Bora Yıldız, “Kız tavlama imamı tabiri hakaret amaçlı, itibarsızlaştırma amaçlı bir nitelendirmedir. İddia edilen bir silahlı örgüt suçlamasında kız tavlama imamı suçlaması bile böyle bir örgütün olmadığını gösterir” diyerek suçlamaları reddetti.
19.09.2019 Gündem
'Turnike sistemi' ile ilgili konuştu tüm iğrençlik ortaya çıktı
'Turnike sistemi' ile ilgili konuştu tüm iğrençlik ortaya çıktı Adnan Oktar ve grubuna yönelik 171'i tutuklu 226 sanık hakkında açılan davanın ikinci duruşmasına erkeklerin imamı olarak suçlanan tutuklu sanık Tarkan Yavaş'ın savunması ile başladı.
18.09.2019 Gündem
İki kilit ismi evlendi
İki kilit ismi evlendi Adnan Oktar Suç Örgütü Soruşturması'nın itirafçıları arasında yer alan ve operasyon öncesi hem savcılığa hem de İstanbul Mali Suçlar Şubesi'ne önemli bilgiler aktaran iki kilit isim Ceylan Özgül ve Ümit Kuruca evlendi
11.02.2019 Yaşam
Yavaş da komplo iddiasına sarıldı
Yavaş da komplo iddiasına sarıldı Adnan Oktar’ın sağ kolu tutuklu Tarkan Yavaş’ın mahkeme ifadesi ortaya çıktı. Yavaş “Bu operasyonla ilgili İstanbul’a İngiliz istihbaratından heyet geldi” iddiasında bulundu
14.10.2018 Gündem
Ceylan Özgül hakkında flaş karar
Ceylan Özgül hakkında flaş karar Adnan Oktar soruşturmasının firari sanığı Tarkan Yavaş'ın, Adnan Oktar grubundan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalar ile kendisine iftira attığını öne sürdüğü Ceylan Özgül hakkında yaptığı şikayet takipsizlikle sonuçlandı.
3.08.2018 Gündem
‘Eski kedicik’ Adnan Oktar’ın kardeşinden şikayetçi oldu
‘Eski kedicik’ Adnan Oktar’ın kardeşinden şikayetçi oldu Adnan Oktar grubundan 2017 yılında ayrılan Ceylan Özgül, Adnan Oktar’ın kardeşi Kenan Oktar hakkında şikayetçi oldu. Savcılığa ifade veren Özgül, Kenan Oktar’ın kendisinin İngiliz ajanı olduğunu iddia ettiğini söyledi.
31.07.2018 Gündem
Son dakika: Adnan Oktar ile ilgili flaş açıklamalar
Son dakika: Adnan Oktar ile ilgili flaş açıklamalar Adnan Oktar grubunun eski üyelerinden Ceylan Özgül ve Fırat Develioğlu soruları yanıtladı. Adnan Oktar'ın cinsel hayatının olmadığını belirten Ceylan Özgül, "Son zamanlardaki videolarında da göründüğü gibi ciddi bir sağlık sorunu var. Cinsel hayatına şahit olmadım. Adnan Oktar cinsellikle ilgili işlerin içinde çok fazla olmak istiyor ama olamıyor. Bu nedenle de farklı yöntemler kullanıyor diye anlıyorum." dedi.
17.07.2018 Gündem
Villadaki gizli geçitten kaçmış
Villadaki gizli geçitten kaçmış Adnan Oktar yapılanmasına yönelik operasyonun 5. gününde gözaltı sayısı 190’a çıktı. Polis baskını durumunda 3 ayrı kaçış planı yapan Oktar’ın villasından gizli geçitten kaçtığı ortaya çıktı
16.07.2018 Gündem
‘Bacılar’ ve ‘cariyeler’i ‘turnike’ye sokmuş!
‘Bacılar’ ve ‘cariyeler’i ‘turnike’ye sokmuş! Önceki gün gözaltına alınan Adnan Hoca ve ‘kedicik’leriyle ilgili, mide bulandırıcı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Oktar’ın ‘bacılar ve cariyeler’ adlı yapılanmayla, genç kızları nasıl fuhuş tuzağına çektiği, seks kasetleriyle de kaçmalarını engellediği mağdur ifadeleriyle gözler önüne serildi Adnan hoca ve örgütüne ‘Çocuklara tacizden askeri casusluğa’ kadar 30 ayrı suçlama yöneltildi. Türkiye tarihinde ilk kez bir örgüt bu kadar çeşitli suçtan sorumlu tutuldu. Tecavüze uğradığını iddia eden 35 kişi şikayetçi oldu. Aralarında iki CEO’nun kızlarının da olduğu belirtiliyor.
13.07.2018 Gündem
Eski 'kedicik'ten bomba itiraf! Cinsel ilişkiye giremiyordu...
Eski 'kedicik'ten bomba itiraf! Cinsel ilişkiye giremiyordu... Adnan Oktar grubundan 2017’de ayrılan ve ‘eski kedicik’ olarak tabir edilen Ceylan Özgül,örgüt içinde geçmişte yaşadığı ve şahit olduğu olayları anlattı. Özgül, Adnan Oktar'ın hastalığından dolayı kadınlarla cinsel ilişkiye giremediğini de söyledi.
12.07.2018 Gündem
Ceylan Özgül Adnan Oktar ve örgütüyle ilgili şok detayları anlattı!
Ceylan Özgül Adnan Oktar ve örgütüyle ilgili şok detayları anlattı! Geçtiğimiz aylarda örgütten ayrılarak gündemi sarsan açıklamalar yapan Ceylan Özgül, yeni bir yaşama merhaba derken Adnan Oktar ve örgütü hakkında şikayetçi olmuştu. Kendisi ile birlikte örgütten kaçan birçok isim Adnan Oktar ve örgütünden şikayetçi olurken, verilen ifadeler bugün Mali Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen dev operasyonun da altyapısını hazırlamıştı.
11.07.2018 Gündem
Gözaltı haberini böyle kutladı
Gözaltı haberini böyle kutladı Adnan Oktar'ın en ünlü kediciklerinden biri olarak tanınan ve olaylı bir şekilde Adnan Oktar ve ekibinden ayrılan Ceylan Özgül, yapılan operasyona "Bugün Güneş daha bir güzel doğdu" yorumunu yaptı.
11.07.2018 Magazin
Ceylan Özgül'den 'Kediciklere' bomba suçlamalar!
Ceylan Özgül'den 'Kediciklere' bomba suçlamalar! Adnan Oktar'ın ayağında terlik ve pijamaları ile firar eden kediciklerinden Ceylan Özgül (Özbudak) operasyon sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
11.07.2018 Gündem
Evden kaçan 'kedicik' Adnan Oktar'ı yaktı!
Evden kaçan 'kedicik' Adnan Oktar'ı yaktı! Evden kaçan eski kedicik Ceylan Özgül, Adnan Oktar'a karşı koruma tedbiri aldırdı. Oktar, eğer karara uymazsa hapis cezası alacak.
19.04.2018 Magazin
Eski kedicik Ceylan Özgül'den Adnan Oktar'a kötü haber!
Eski kedicik Ceylan Özgül'den Adnan Oktar'a kötü haber! Adnan Oktar'ın yanından firar eden ve açıklamalarıyla gündem yaratan kedicik Ceylan Özgül, Adnan Oktar'a karşı koruma tedbiri aldırdı. İstanbul Anadolu 14. Aile Mahkemesi, Adnan Oktar ve Didem Ürer'in de aralarında yer aldığı bir çok kişi hakkında uzaklaştırma kararı verdi. Karara uyulmaması durumunda ise 6 aylık hapis cezası var.
19.04.2018 Magazin
Ceylan Özgül'den yeni bombalar
Ceylan Özgül'den yeni bombalar Adnan Oktar'ın yanından firar ettiği haberleri ile gündeme gelen kediciklerden Ceylan Özgül, yaptığı son açıklamada birbirinden çarpıcı suçlamalarda bulundu.
22.03.2018 Gündem
Gizli dünyaları ifşa oldu! Firari kedicik...
Gizli dünyaları ifşa oldu! Firari kedicik... Adnan Oktar'ın gözde kediciklerinden Yasemin Kiriş, firar iddiaları ile gündeme gelen Ceylan Özgül için "Sürekli peşindeydi hocamızın. Bakışlarıyla etki altına almaya çalışıyordu" dedi.
22.03.2018 Magazin
Firar eden Ceylan Özgül'ü zora sokacak görüntü
Firar eden Ceylan Özgül'ü zora sokacak görüntü Kankaları, firar ettiği iddiaları ile gündeme gelen kedicik Ceylan Özgül'ün Adnan Oktar'ın karşısında oynadığı görüntüleri servis etti.
22.03.2018 Magazin
Firar eden Ceylan Özgül'ü zora sokacak görüntü
Firar eden Ceylan Özgül'ü zora sokacak görüntü Kankaları, firar ettiği iddiaları ile gündeme gelen kedicik Ceylan Özgül'ün Adnan Oktar'ın karşısında oynadığı görüntüleri servis etti.
21.01.2022 Magazin
Adnan Oktar'ın yanından kaçan ilk kadın Ceylan Özgül değilmiş!
Adnan Oktar'ın yanından kaçan ilk kadın Ceylan Özgül değilmiş! Kediciklerden Ceylan Özgül, Adnan Oktar'ın yanından kaçarken ortaya yeni iddialar da atıldı. Ceylan, Oktar'ın yanından kaçan ilk kedicik değilmiş, daha önce de bir kadın kaçmış.
21.03.2018 Magazin
Kedicikler birbirine düştü
Kedicikler birbirine düştü Adnan Oktar'ın kediciklerinden Ceylan Özgül'ün kaçması kankalarını fena kızdırdı. Oktar'ın son dönemdeki gözdesi Tülay Kumaşçı eski arkadaşı için "Ajan" imasında bulundu.
20.03.2018 Magazin
Adnan Oktar'dan kaçan kedicik Ceylan Özgül'den olay itiraflar
Adnan Oktar'dan kaçan kedicik Ceylan Özgül'den olay itiraflar Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar'ın gözde 'kedicik'lerinden olan Ceylan Özgül, Oktar'ın yanından kaçmasının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
20.03.2018 Magazin
Adnan Hoca davasına görevsizlik
Adnan Hoca davasına görevsizlik Davanın zamanaşımı ile düşmesi kararının bozulmasından sonra yeniden görüşülen davada, görevsizlik kararı çıktı
13.07.2007 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ceylan Özgül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceylan özgül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.