Çevreci

Çevreci

Son dakika çevreci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çevreci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çevreci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çevreci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çevreci gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.549 çevreci haberi bulunmuştur. Tüm çevreci haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! Bakan Uraloğlu detayları aktardı
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! Bakan Uraloğlu detayları aktardı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’deki bütün şehirleri raylı sistemlerle donatmaya devam ettiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile dün akşam yayınlanan resmi gazetede belirtildiği üzere Bosna Bulvarı-Bahçelievler-Kazım Karabekir Raylı Sistem Hattı ile Konya Şehir Hastanesi-Stadyum 2. Etap Tramvay Hattı’nın yapımının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildiğini söyledi.
6.04.2024 Ekonomi
Enerji Bakanı Bayraktar açıkladı: Diyarbakır’da günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz
Enerji Bakanı Bayraktar açıkladı: Diyarbakır’da günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Diyarbakır bizim için önemli bir petrol yeri. Günlük 15 bin varile yakın petrol üretiliyor. İnşallah yeni keşiflerle daha da yukarıya götüreceğiz” dedi.
14.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 27. sayısı, 6 Mart tarihinde raflarda yerini alıyor. Sayı; Girişimcilik ve Yenilik kavramları ile geniş konu seçkisine yer veriyor.
6.03.2024 Vitrin
Lord Jacob Rothschild hayatını kaybetti
Lord Jacob Rothschild hayatını kaybetti Dünyanın en zengin ailelerinden olan Rothschild Ailesi'nin baronu olarak nitelendirilen Lord Jacob Rothschild, hayatını kaybetti.
26.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Gerçekleşecek projeler konuşuldu: Vali Köşger, TCDD 6. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti
Gerçekleşecek projeler konuşuldu: Vali Köşger, TCDD 6. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti İlimizde bulunan kurum ve kuruluşları sık sık ziyaret etmeye özen gösteren Vali Yavuz Selim Köşger, TCDD 6. Bölge Müdürlüğü ile TCDD Taşımacılık A.Ş. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
15.02.2024 Adana
AB, elektronik cihazlarda ‘ortak şarj’ kullanılacağını duyurdu
AB, elektronik cihazlarda ‘ortak şarj’ kullanılacağını duyurdu Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Cumartesi yaptığı açıklamada, 2024 itibarıyla şarj cihazlarının her elektronik alet için tek tip şekilde üretilmeye başlayarak ‘ortak şarj’ sistemine geçeceklerini duyurdu.
1.01.2024 Dünya
Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç: En büyük önceliğimiz ülkemizin dijital egemenliği
Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç: En büyük önceliğimiz ülkemizin dijital egemenliği Türkiye Yüzyılı’nı ‘Dijitalin Yüzyılı’ yapma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, yıl boyunca yaptıkları faaliyetleri değerlendirdi, gelecek hedeflerini anlattı. Ali Taha Koç, “Geleceğe daha umutla bakıyoruz” dedi.
28.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Türk Telekom üçüncü çeyrekte 22,4 milyar TL gelir elde etti
Türk Telekom üçüncü çeyrekte 22,4 milyar TL gelir elde etti Türk Telekom, 2023 yılı üçüncü çeyrekte yıllık bazda yüzde 78,2 büyüyerek, 22,4 milyar TL konsolide gelir elde etti. Şirketin yılın ilk 9 ayındaki toplam geliri geçen yıla oranla yüzde 69,6 artışla 55,6 milyar TL’ye ulaştı.
8.11.2023 Finans
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim Karakteristik kırsal kesimde e-ticaretin büyük bir canlılıkla gelişmesi, kırsal bölgeler gittikçe daha fazla genç iş gücünü çekmeye başlamış. Kentlerde eğitim gören gençler, kırsal bölgelerdeki memleketlerine dönerek iş kurmaya, hatta bazı gençler iş bulmak için kırsal bölgelere gitmeyi tercih etmiş.
30.09.2023 Dünya
Evdeki temizlik malzemeleri zehir saçıyor! Etkisi aylarca sürüyor
Evdeki temizlik malzemeleri zehir saçıyor! Etkisi aylarca sürüyor ABD merkezli Çevresel Çalışma Grubu’nun (EWG) yaptığı bir araştırma, bazı ev temizlik ürünlerinin aylarca havada kalabilecek yüzlerce tehlikeli bileşiği açığa çıkarabildiğini ortaya koydu.
15.09.2023 Yaşam
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Kore'de düzenlenen 24'üncü Dünya Bilgi Forumu'nda yabancı yatırımcılara seslenerek, "Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı ve kazanmaya devam edecek, bundan emin olabilirsiniz. İhtiyacınız olan desteği size sağlamak için durmaksızın çalışıyoruz. Gelin birlikte çalışalım ve kazanalım" dedi.
13.09.2023 Ekonomi
Bilinmeyen güzellikler ortaya çıktı! Kimi sesine kimi de görüntüsüne hayran kalıyor...
Bilinmeyen güzellikler ortaya çıktı! Kimi sesine kimi de görüntüsüne hayran kalıyor... Aydın’ın Yenipazar, Çine ve Bozdoğan ilçelerinin zirvesinde yer alan bin 792 metre yüksekliğe sahip Madran Dağı’nın Bozdoğan yakasında inceleme gezisi yapan Çevreci ve Doğa Fotoğrafçısı Yücel Sevingül, Altıntaş Yaylası civarında bilinmeyen 20’ye yakın şelalenin fotoğrafını çekti.
11.09.2023 Yaşam
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor. Bakan Bayraktar "Farklı deniz yetki alanları karalarda lokasyonlarda, Hakkari'de, Eylül'de Van'da sondaj yapacağız" dedi.
28.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Enflasyona ilişkin ise "Enflasyonu vatandaşın günlük hayatından çıkaracağız, biraz sabır bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
21.08.2023 Gündem
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji Turkcell’den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
19.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tek haneye indireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tek haneye indireceğiz Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrası Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Akbelen ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçici veya dönemsel sıkıntıların yol açtığı parçalı bulutlu havalara güvenerek fitne yelkenlerini şişirmek isteyenler yine hüsrana uğrayacaklardır" diye konuştu.
7.08.2023 Gündem
Seyitli’nin 146 milyonluk dev güneş enerjisi yatırımı son aşamada
Seyitli’nin 146 milyonluk dev güneş enerjisi yatırımı son aşamada MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Yunusemre ilçesi Seyitli Mahallesi sınırlarında 146 milyon 316 bin TL’lik yatırımla inşa ettiği 5 megavatlık güneş enerji santralinin panel montajlarında son aşamaya gelindi.
6.08.2023 Ekonomi
Kurtulmuş: Her alanda güçlü Türkiye'yi hep birlikte kuracağız
Kurtulmuş: Her alanda güçlü Türkiye'yi hep birlikte kuracağız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Geldiğimiz noktada Türkiye sanayisi başlı başına bir başarı öyküsüdür. Bugün geldiğimiz noktayı asla yeterli bulmuyoruz çok daha ileriye gitmeliyiz, çok daha güçlü olmalıyız. Her alanda güçlü bir Türkiye'yi, hep birlikte kuracağız. Türkiye Yüzyılı, teknolojide, sanayide, Ar-Ge'de, özellikle yüksek teknolojilerde, özellikle uluslararası ilişkilerde güçlü bir Türkiye olacaktır" dedi.
27.07.2023 Gündem
Scratch Cup 2023 sonuçlandı
Scratch Cup 2023 sonuçlandı Habitat Derneği ve QNB Finansbank iş birliği ile gerçekleşen Scratch Cup 2023 bu yıl dördüncü kez gerçekleştirildi.
15.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı 9 millet bahçesinin açılış töreninde konuştu. Kentsel dönüşümde kararlılık vurgusu yapan ve vatandaşa çağrıda bulunan Erdoğan, "Daha kararlı adımlar atacağız. Böylesi bir konuda tamahkarlığa izin vermeyeceğiz. Gözünü para hırsı bürüyenlerin kaprislerine boyun eğmeyeceğiz. Ne gerekiyorsa bu meseleyi çözeceğiz. Binanız depreme dayanıklı değilse dönüşüm süreceğini başlatın, afet kapınızı çalmadan siz tedbirinizi alın" dedi.
8.06.2023 Gündem
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump döneminde başkan yardımcısı olan Mike Pence, 2024’te gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde resmen aday oldu.
5.06.2023 Dünya
Cng Nedir, Ne İşe Yarar? Cng Nerelerde Kullanılır?
Cng Nedir, Ne İşe Yarar? Cng Nerelerde Kullanılır? CNG, sıkıştırılmış doğalgaz olarak bilinmektedir. Özellikle motor ve otogaz yakıtı olarak otomotiv endüstrisinde kullanılmaktadır. Doğal gazın standart atmosferik basınçta tutulan hacminin yüzde birinden daha az sıkıştırılmasıyla oluşturulan bir gaz olarak bilinmektedir. Oluşturulan CNG, aynı zamanda arabalarda da kullanılabilmektedir. Çevreci olması ve düşük emisyon oranına sahip olması nedeniyle ülkemizde özellikle toplu taşıma araçlarında kullanılması tercih edilmektedir. 
5.06.2023 Gündem
Oktay Kaynarca'nın aldığı otomobilin fiyatı dudak uçuklattı!
Oktay Kaynarca'nın aldığı otomobilin fiyatı dudak uçuklattı! 'Ben Bu Cihana Sığmazam'la ekranlarda fırtınalar estiren Oktay Kaynarca'nın yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı. 58 yaşındaki oyuncu çevreyi düşünerek elektrikli araca geçti.
1.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çevreci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çevreci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.