Çevre Bakanı

Çevre Bakanı

Son dakika çevre bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çevre bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çevre bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çevre Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çevre bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.432 çevre bakanı haberi bulunmuştur. Tüm çevre bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Bakan Ersoy: En çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık
Bakan Ersoy: En çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı EMITT'in açılış programına katıldı. Bakan Ersoy, “Biz en çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık.  Hem krizi çok iyi yönettik hem de kriz sonrasında en iyi performans gösteren ülke olduk. Paylaştığımız rakamlar Türkiye’nin turizmde süper lige yükseldiğini gösteriyor. 2028 hedefimizi de 90 milyon turist ve 100 milyar dolar gelir olarak duyurduk. İnşallah bu hedefleri birer birer tutturacağız" dedi.  
12.04.2023 Ekonomi
Guterres ve Emine Erdoğan, BM Genel Kurulunda düzenlenen Sıfır Atık Özel Oturumu’nda konuştu
Guterres ve Emine Erdoğan, BM Genel Kurulunda düzenlenen Sıfır Atık Özel Oturumu’nda konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterliğinin özel davetlisi olarak katıldığı BM Genel Kurulu'ndaki Sıfır Atık Özel Oturumu'nda, iklim ve çevre sorununda dünyada adil dağılım ilkesine dayalı hakkaniyetli bir sisteme ihtiyaç olduğunu söyledi.
30.03.2023 Gündem
Peru Devlet Başkanı Castillo meclisi feshetti, OHAL ilan edildi
Peru Devlet Başkanı Castillo meclisi feshetti, OHAL ilan edildi Peru Devlet Başkanı Pedro Castillo'nun Cumhuriyet Meclisi'ni feshetmesinin ardından ülkede olağanüstü hal ilan edilerek sokağa çıkma yasağı getirildi.
7.12.2022 Dünya
İngiltere’de yeni kabine belli oldu
İngiltere’de yeni kabine belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak, hükümetin yeni kabinesini belirledi.
25.10.2022 Dünya
Emine Erdoğan: Çevre sorunlarının çözümünde medyanın apayrı bir rolü ve önemi var
Emine Erdoğan: Çevre sorunlarının çözümünde medyanın apayrı bir rolü ve önemi var Çevre Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, çevre sorunlarının çözümünde medyanın apayrı bir rolü ve önemi olduğunu, kitle iletişim araçlarının insanların duygu ve düşünce dünyaları üzerindeki etkisinin gün geçtikçe daha da arttığını belirtti.
20.10.2022 Siyaset
İran’dan İngiltere’ye yaptırım kararı
İran’dan İngiltere’ye yaptırım kararı İran Dışişleri Bakanlığı, terör örgütlerine destek vermek, insan hakları ihlalinde bulunmak ve İran’da kaos çıkartma suçlamasıyla aralarında İranlı komutan Kasım Süleymani suikastı sırasında İngiltere Genelkurmay Başkanı olan General Mark Carleton-Smith gibi isimlerin yer aldığı İngiliz 4 kurum ve 9 yetkili ismi yaptırım listesine aldı.
19.10.2022 Dünya
Arsa fiyatları artacak mı, takvim nasıl işleyecek? Bakan Kurum kafa karışıklığını giderdi
Arsa fiyatları artacak mı, takvim nasıl işleyecek? Bakan Kurum kafa karışıklığını giderdi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, arsa fiyatlarının artıp artmayacağı konusunda vatandaşları bilgilendirerek, "Konut projesine başvuranlar arsaya da başvurabilirler. İkisi de çıkarsa birini tercih etmek durumundalar. Arsalarda taksitlerde fiyat artışı olmayacak. Taksitler sabit olacak. Aynı anda başvuran çiftlerden biri müracaat ettikleri bankaya gidip başvurusunu çekmek durumunda. Başvuru ücreti de tarafına iade edilecek." dedi. Takvimle ilgili de Kurum, "Mart 2023’e kadar kuralar çekilecek. Noter huzurunda, adaletli bir şekilde yapılacak. Dileyenler yerinde görecek, dileyenler de canlı yayından takip edebilecek. İlk gün ya da son gün başvuran arasında bir fark olmayacak. Kura sonrasında da gerekli işlemler gerçekleştirilecek." diye konuştu.
17.10.2022 Ekonomi
Antarktika'da, bilimsel araştırma istasyonlarındaki kadınlara cinsel taciz
Antarktika'da, bilimsel araştırma istasyonlarındaki kadınlara cinsel taciz Avustralyalı bilim insanının raporu, Antarktika Bilimsel Araştırma istasyonlarında çalışan kadınların uğradığı cinsel taciz ve ayrımcılığı ortaya koydu. Çevre Bakanı raporla ilgili dün açıklama yaparak “Şok oldum ve hayal kırıklığına uğradım. Kesinlikle açık konuşayım: hiçbir işyerinde cinsel tacize veya uygunsuz davranışa yer yoktur” dedi.
30.09.2022 Dünya
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss, hükümetteki yeni kabine atamalarını yaptı. Devlet bakanlarının yeni görevleri belirlendi.
7.09.2022 Dünya
Bakan Ersoy, Barbarlık Müzesi açılış törenine katıldı
Bakan Ersoy, Barbarlık Müzesi açılış törenine katıldı KKTC’de bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restore edilen Barbarlık Müzesi'nin açılışına katıldı.
17.08.2022 Dünya
Türkiye ile KKTC arasında gençlik ve spor alanında iş birliği! İmzalar atıldı
Türkiye ile KKTC arasında gençlik ve spor alanında iş birliği! İmzalar atıldı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KKTC Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Gençlik ve Spor Alanında İşbirliği Protokolü imzaladı.
1.06.2022 Gündem
Evi olmayana müjde! Aidat öder gibi ev satın alınacak, konutta yeni dönemin şifreleri...
Evi olmayana müjde! Aidat öder gibi ev satın alınacak, konutta yeni dönemin şifreleri... Satılık ve kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artış sonrası hükümet harekete geçti. Ev sahibi olmak isteyenleri doğrudan ilgilendiren bir adım atılıyor. Düşük taksitlerle ev sahibi olmak mümkün hale gelecek. 81 ilde konut seferberliği başlatılıyor. Peki avntajlı fiyatlarla kimler konut sahibi olabilecek? Evi olmayan dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasının amaçlandığı kapmanya ile kiralardaki artışın da önüne geçilmesi hedefleniyor. Öte yandan konut maliyetlerinin düşürülmesi de gündemde. İşte gayrimenkul sektörünü hareketlendiren konunun detayları...
1.06.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, tarih belli oldu
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, tarih belli oldu Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Bakan Dönmez tarihi açıkladı. Faturalara yansıyacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 5. Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi'nde yaptığı konuşmada Karadeniz'de temmuz ayında boruların deniz altına döşenmesi için ilk kaynağın yapılacağını belirterek, "İnşallah önümüzdeki yıl vatandaşlarımız Karadeniz gazıyla buluşacak. Karadeniz gazını mutfağında kullanacak. Borular 2 bin 200 metre su derinliğinden geçecek ve toplamda da 170 kilometre uzunluğunda olacak. Türkali-1 ve Türkali-2 kuyularındaki akış testlerini tamamladık. Türkali-1'de günlük 1,7 milyon metreküp, Türkali-2'de günlük 2,6 milyon metreküplük gaz akışını yakaladık. Testlerimiz sonucu kuyu başına günlük ortalama 3 milyon metreküpe kadar çıkabileceğimizi gördük" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
27.05.2022 Ekonomi
Polonya, Rusya’dan petrol ithalatını sonlandırıyor
Polonya, Rusya’dan petrol ithalatını sonlandırıyor Polonya, Rusya’dan petrol ithalatını bu yılın sonuna kadar durduracağını açıkladı.
30.03.2022 Dünya
Koalalar ile ilgili flaş karar! Onlar da listeye alındı
Koalalar ile ilgili flaş karar! Onlar da listeye alındı Avustralya hükümeti, son zamanlarda yaşanan orman yangınları, kuraklık gibi nedenlerle sayıları oldukça azalan koalaları nesli tükenmekte olan hayvanlar listesine aldı.
11.02.2022 Dünya
KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu kaza geçirdi!
KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu kaza geçirdi! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Gazimağusa-Lefkoşa yolunda trafik kazası geçirdi. Ataoğlu’nun, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.
21.01.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Angola'da duyurdu: 7 anlaşma imzaladık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Angola'da duyurdu: 7 anlaşma imzaladık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Angola Devlet Başkanı Manuel Gonçalves Lourenço ile anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Angola'nın daha önce Türkiye'den İHA ve SİHA talepleri olduğunu, bugün de zırhlı taşıyıcılarla ilgili bazı görüşmeler yaptıklarını bildirdi.
18.10.2021 Siyaset
Tunus'ta yeni hükümet kuruldu! Bir ilk gerçekleşti
Tunus'ta yeni hükümet kuruldu! Bir ilk gerçekleşti Tunus'ta hükümeti kurmakla görevlendirilen Necla Buden Ramazan, 23 bakandan oluşan yeni kabineyi açıkladı. Aynı zamanda akademisyen kimliği taşıyan Buden, Arap dünyasının ve Tunus'un ilk kadın Başbakanı oldu.
11.10.2021 Dünya
Arjantin'de beş bakan istifa etti
Arjantin'de beş bakan istifa etti Arjantin’de pazar günü düzenlenen parlamento ön seçimlerinde, hükümet kanadının oy kaybetmesinin ardından 5 bakan görevini bırakma kararı aldı.
15.09.2021 Dünya
Tehlikeli sızıntı! Kıbrıs’a ilerliyor! Türkiye de teyakkuzda
Tehlikeli sızıntı! Kıbrıs’a ilerliyor! Türkiye de teyakkuzda Son dakika haberi... Suriye kaynaklı petrol sızıntısına ilişkin KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’ndan flaş bir açıklama geldi. Bakan Ataoğlu, "Gelen ciddi miktardaki yakıtın KKTC'yi teğet geçeceği yönünde haber aldık, bu da bizi mutlu ediyor" ifadelerini kullandı. Sızıntıyla ilgili Türkiye'nin de devrede olduğu öğrenildi.
31.08.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: Herkes orada olsun...
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: Herkes orada olsun... Son dakika haberi... AK Parti’de ‘afet’ zirvesi gerçekleşti, 7 bakan sunum yaptı. Bakanlar sel ve yangın bölgelerinde olmaya devam edecek. Çevre Bakanı Kurum’un, selde zarar gören ya da yıkılan evler için ilk ihale tarihinin 31 Ağustos olduğunu açıkladığı belirtildi. Sunumlarda yangının maliyetinin, inşa edilecek evlerle birlikte 1 milyar 84 milyon lira olduğu açıklandı.
25.08.2021 Siyaset
Kanada’da 2035 yılından itibaren trafiğe çıkacak yeni otomobiller elektrikli olacak
Kanada’da 2035 yılından itibaren trafiğe çıkacak yeni otomobiller elektrikli olacak Kanada trafiğine yeni çıkacak otomobiller ile hafif ticari araçların 2035 yılından itibaren elektrikli olacağı açıklandı.
30.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Dönmez: Karapınar GES'i 2022'de tam kapasiteyle devreye alacağız
Bakan Dönmez: Karapınar GES'i 2022'de tam kapasiteyle devreye alacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Dünyanın sayılı büyüklükteki güneş santrallerinden olan Karapınar Güneş Enerjisi Santrali'ni (GES) inşallah 2022 sonunda tam kapasiteyle devreye alacağız" dedi.
11.06.2021 Ekonomi
Amazon yağmur ormanlarından arsa satıyorlar
Amazon yağmur ormanlarından arsa satıyorlar Brezilya'da Amazon yağmur ormanlarında yerlilerin yaşadığı koruma altındaki alanların sosyal ağlarda satışa çıkarıldığı tespit edildi. Ormanlık alanları işgal ederek ağaçları yakan kişiler, bu alanları tarım arazisi olarak satışa çıkarıyor.
27.02.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çevre Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çevre bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.