Çevre

Çevre

Son dakika çevre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çevre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çevre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çevre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çevre gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.394 çevre haberi bulunmuştur. Tüm çevre haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı?
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 2024 saat kaçta başlıyor, bitiyor? Sorularına yanıt aranırken İzmir bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar da sorgulanmaya başlandı. Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İşte İzmir bisiklet turu kapalı yollar ve güzergahı…
27.04.2024 Yaşam
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem Erzincan'ın Tercan ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
26.04.2024 Gündem
Tayvan’da 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Tayvan’da 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Tayvan’ın doğusunda bulunan Hualien şehrinde 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
26.04.2024 Dünya
Özhaseki, depremzedelere borç iddiasına yanıt verdi! 'Hepsi iftiradır'
Özhaseki, depremzedelere borç iddiasına yanıt verdi! 'Hepsi iftiradır' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var Antalya'nın Kemer ilçesinde Beydağları Sahil Milli Park alanı içerisindeki Kındılçeşme'de bungalov ve villa gibi inşaatları içeren projeye izin veren plan revizyonu, Danıştay tarafından kesin olarak iptal edildiği açıklandı.
24.04.2024 Gündem
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinin Celaliye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Ergonomi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Ergonomi Örnekleri Nelerdir?
Ergonomi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Ergonomi Örnekleri Nelerdir? Günlük hayatta ergonomi kelimesi ile çok sıkça karşılaşabiliyoruz. Bu kelimenin anlamı genellikle sıkça karıştırılır. Ergonomi kelimesi, genellikle konfor kelimesi ile karıştırılıyor. Kısacası, ergonomi kelimesi iş bilimi anlamına gelir.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, on üç yıl aradan sonra resmi ziyaretler kapsamında Irak'a gitti. Resmi törenin ardından Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid görüşme gerçekleştirdi ve heyetler arasında anlaşmalar imzalandı. İki lider basın açıklaması yaptı. Erdoğan, konuşmasında terörle mücadele konusundaki iş birliğine dikkat çekerek "PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bakın şimdi seçimler yeni bitti. Belediye başkanı arkadaşlar göreve başladılar. Benim onlardan ricam lütfen kentsel dönüşüm yapacak şekilde şehirlerinin depreme dayanıksız bölgelerinde hazırlıklar yapsınlar. Gelsinler, kapısı sonuna kadar açık. Hangi partili olursa olsun, A'dan Z'ye aklınıza gelen bütün partiler gelsin. Kentsel dönüşüm yapmak istediklerinde elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.
20.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık
Bakan Özhaseki: İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; İstanbul’daki toprak kaymasına ilişkin “14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık. Mağdur vatandaşlar şuan yerleştirdiler ama zaman içerisinde barınma ihtiyacını karşılayacak şekilde adımlarımızı atıyoruz” dedi.
20.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa'daki toprak kayması saniye saniye görüntülendi
Gaziosmanpaşa'daki toprak kayması saniye saniye görüntülendi Gaziosmanpaşa’da dün akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Yaşanan olayın ardından İstanbul Valisi Davut Gül sabah saatlerinde olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Gündem
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
20.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa'da toprak kayması; 24 bina ve toplam 96 kişi tahliye edildi
Gaziosmanpaşa'da toprak kayması; 24 bina ve toplam 96 kişi tahliye edildi Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde bulunan alanda toprak kayması meydana geldi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Toprak kaymasının yaşandığı alanda tahliye edilen bina sayısı 24'e yükselmiştir. Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir" denildi.
19.04.2024 Gündem
Tokat'ta depremler durmuyor! Öncü sarsıntıların hafife alınmaması lazım
Tokat'ta depremler durmuyor! Öncü sarsıntıların hafife alınmaması lazım Toka'ta dün meydana gelen ve çevre şehirlerden de hissedilen depreminden ardından ise bölgede 100'e yakın sarsıntı kaydedildi. "Hafife almamak lazım" diyen Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
19.04.2024 Gündem
Tokat'ta meydana gelen deprem bir çok ilde hissedildi
Tokat'ta meydana gelen deprem bir çok ilde hissedildi Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan ve AFAD'dan açıklamalar peş peşe geldi. Depremin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu yaptığı açıklamada, "AFAD ekipleri saha taraması yapıyor" dedi.
18.04.2024 Vatan TV
Tokat 5.6 büyüklüğünde depremle sarsıldı
Tokat 5.6 büyüklüğünde depremle sarsıldı Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan ve AFAD'dan açıklamalar peş peşe geldi. Depremin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu yaptığı açıklamada, "AFAD ekipleri saha taraması yapıyor" dedi.
18.04.2024 Vatan TV
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı Mardin’in Artuklu ilçesinin Yenişehir Mahallesi’nde üzerine istinat duvarı çöken 2 katlı müstakil ev, yıkılma tehlikesi nedeniyle tahliye edildi.
18.04.2024 Gündem
Hibe desteği ile kurdu, şimdi talebe yetişemiyor, paraya para demiyor!
Hibe desteği ile kurdu, şimdi talebe yetişemiyor, paraya para demiyor! Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan 4 çocuk annesi Saadet Seray, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor. Yoğun talep ve siparişlere yetişemediğini belirten kadın girişimci, çevre il ve ilçelere mantar satışı yaptığını belirtti.
18.04.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana
Tokat'ta 4.7 büyüklüğünde deprem! Açıklamalar art arda geldi
Tokat'ta 4.7 büyüklüğünde deprem! Açıklamalar art arda geldi Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem; Samsun, Sivas ve Yozgat gibi çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AFAD, olumsuz bir durumun olmadığını açıkladı. Saat 02.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
18.04.2024 Gündem
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor?
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor? İş insanı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Alkış, yaptığı yazılı açıklamada, "Türk futbolunun içinde bulunduğu kaotik atmosferden çıkma zamanı gelmiştir." ifadesini kullandı. Peki, TFF Başkan Adayı Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor, hangi takımlı?
17.04.2024 Gündem
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri paylaştı! Adana, sarı kategoride yer aldı: Toza dikkat
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri paylaştı! Adana, sarı kategoride yer aldı: Toza dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yayınlanan 19 Nisan tarihli Günlük Ortalama Yüzey Toz Konsantrasyonu Tahmini verilerine göre, Adana için orta seviyede toz konsantrasyonu tahmini yapıldı.
17.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Çevre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çevre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.