Çetin Doğan

Çetin Doğan

Son dakika Çetin Doğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çetin Doğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çetin Doğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çetin Doğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çetin doğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.426 çetin doğan haberi bulunmuştur. Tüm çetin doğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli Orgeneral Çetin Doğan'a hapis cezası
Emekli Orgeneral Çetin Doğan'a hapis cezası Balyoz davasında Yargıtay’ın bozma kararının ardından yeniden yapılan yargılamada, Eski 1. Ordu Komutanı Emekli Orgeneral Çetin Doğan 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
24.03.2023 Gündem
Siirt Evren Mahallesi TOKİ kura sonuçları! TOKİ Siirt kura sonuçları açıklandı mı, 2+1 ve 3+1 kura çekilişi isim listesi yayınlandı mı?
Siirt Evren Mahallesi TOKİ kura sonuçları! TOKİ Siirt kura sonuçları açıklandı mı, 2+1 ve 3+1 kura çekilişi isim listesi yayınlandı mı? Siirt Evren mahallesi TOKİ kura sonuçları isim listesi için yapılan aramalar arttı. Evren Mahallesi TOKİ evlerine 2+1 139 konut ve 3+1 21 konut için 821 adet başvuru yapıldı. Siirt Evren mahallesi TOKİ için kura sonuçları için arama motorlarına yönelen vatandaşlar TOKİ Siirt Evren Mahallesi kura sonuçları açıklandı mı, Siirt Evren Mahallesi TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor. Noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş ile Evren mahallesi Siirt TOKİ konutları hak sahipleri belirlendi.
3.08.2022 Ekonomi
28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir'e tahliye yolu açıldı
28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir'e tahliye yolu açıldı Ankara 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 28 Şubat davasında, müebbet hapis cezasına çarptırılan dönemin Genelkurmay 2'nci Başkanı Çevik Bir hakkında; sağlık sorunları nedeniyle infazına ara verilmesine karar verildi. Çevik Bir'in tahliye edilmesi bekleniyor.
1.08.2022 Gündem
Balyoz davasında savcı, 6 sanık için 12 yıl hapis istedi
Balyoz davasında savcı, 6 sanık için 12 yıl hapis istedi Yargıtay’ın, ‘Balyoz’ davasında 7 sanık için verilen beraat kararını bozmasının ardından aralarında 28 Şubat Davası’ndan hükümlü bulunan eski 1. Ordu Komutanı Orgeneral Çetin Doğan’ın da bulunduğu 6 sanığın yargılanmasında yeniden mütalaa açıklandı. Mütalaada, Yargıtay’ın bozma kararına uyulması ve 6 sanığın “Suç için anlaşma” suçundan 12 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Mütalaada yargılama aşamasında hayatını kaybeden Metin Yavuz hakkındaki davanın düşürülmesi talep edildi.
13.05.2022 Gündem
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi?
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi? 28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı? "Postmodern darbe" ifadesiyle Türk siyaset tarihine geçen 28 Şubat darbesinin üzerinden tam 25 yıl geçti. Milli Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlarla, Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin kurduğu koalisyon hükümeti dağılmıştı. Ardından Refah Partisi kapatılmış, Necmettin Erbakan'a siyaset yasağı konulmuştu. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı, 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2022 Gündem
28 Şubat davasında 4 sanık yeniden yargılanacak
28 Şubat davasında 4 sanık yeniden yargılanacak Yargıtay'ın haklarındaki hükmü bozmasının ardından 28 Şubat davası sanıklarından dönemin Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Halil Kemal Gürüz, YÖK üyesi Erdoğan Öznal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Hayri Bülent Alpkaya ve Genelkurmay Adli Müşaviri Tümgeneral Muhittin Erdal Şenel'in yarın yeniden yargılanmasına başlanacak.
21.11.2021 Gündem
28 Şubat davasında hüküm giyen 13 emekli generalin rütbeleri söküldü
28 Şubat davasında hüküm giyen 13 emekli generalin rütbeleri söküldü Genelkurmay Personel Başkanlığı, 28 Şubat davasında hüküm giyen 13 emekli generalin rütbelerinin sökülmesine ilişkin idari işlemin yapıldığını mahkemeye bildirdi.
11.09.2021 Gündem
İzmir depreminde yıkılan Doğanlar Apartmanı'yla ilgili flaş iddia!
İzmir depreminde yıkılan Doğanlar Apartmanı'yla ilgili flaş iddia! İzmir’de 30 Ekim 2020’de meydana gelen depremde, 15 kişinin öldüğü 12 kişinin de yaralandığı Doğanlar Apartmanı ile ilgili davaya devam edildi. 2'si tutuklu 4 sanık hakim karşısına çıktı. Tutuklu yargılanan Mehmet Sedat Boyacı, "Bana apartmanda 2018 yılında tadilat yapıldığı ve kirişlerde delikler açıldığı söylendi” dedi. Tanık olarak dinlenen T.Ü. ise tadilat öncesi yaptıkları test sonucu binanın yüksek riskli çıktığını belirterek, "Çıkan raporda bina beşinci dereceden çürük çıktı" ifadelerini kullandı.
9.09.2021 Gündem
28 Şubat davasında 14 kişi hakkında yakalama kararı
28 Şubat davasında 14 kişi hakkında yakalama kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 28 Şubat davasında cezası kesinleşen Çevik Bir ile Çetin Doğan'ın da aralarında bulunduğu 14 sanık hakkında yakalama kararı çıkardı.
19.08.2021 Gündem
28 Şubat davasında flaş gelişme! Tutuklama kararı çıkarıldı
28 Şubat davasında flaş gelişme! Tutuklama kararı çıkarıldı Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi, 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası alan aralarında Çevik Bir ile Çetin Doğan'ın da bulunduğu 14 sanık hakkında tutuklama kararı verdi.
18.08.2021 Gündem
28 Şubat davasında 14 sanığa verilen cezalar onandı
28 Şubat davasında 14 sanığa verilen cezalar onandı Yargıtay, 28 Şubat davasında aralarında Çevik Bir ile Çetin Doğan'ın da bulunduğu 14 sanığa verilen hapis cezalarını onadı.
9.07.2021 Gündem
28 Şubat davasında 18 sanık hakkında karar
28 Şubat davasında 18 sanık hakkında karar Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 21. Ceza Dairesi, 28 Şubat davasında 18 sanığa verilen müebbet hapis cezalarını hukuka uygun buldu.
23.06.2020 Gündem
FETÖ Mehmet Baransu hakkında flaş gelişme!
FETÖ Mehmet Baransu hakkında flaş gelişme! ‘FETÖ’ davası kapsamında tutuklu bulunan Mehmet Baransu, kaleme aldığı bir yazıda Balyoz davasının görüldüğü İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi heyetine ‘Hakaret’ ve ‘İftira’ attığı iddiasıyla bir kez daha Ağır Cezalık oldu.
5.01.2020 Gündem
FETÖ'nün kapatılan Zirve Üniversitesi davasında karar
FETÖ'nün kapatılan Zirve Üniversitesi davasında karar Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile iltisakı nedeniyle Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Zirve Üniversitesine yönelik davada, akademisyen ve üniversite personelinin de aralarında yer aldığı 19 sanık, 6 ay 7 gün ile 7 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.
14.05.2019 Gündem
Balyoz davası hakimine 8 yıl 9 ay hapis!
Balyoz davası hakimine 8 yıl 9 ay hapis! İstanbul hakimiyken Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kumpas davalarından olduğu ortaya çıkan Balyoz planı davasında sanıkların tutuklanmasına karar veren eski Yargıtay üyesi İdris Asan'a, FETÖ üyeliği suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
6.03.2019 Gündem
28 Şubat davasının gerekçeli kararı açıklandı
28 Şubat davasının gerekçeli kararı açıklandı 28 Şubat davasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, "REFAHYOL Hükümetinin istifasıyla sanıkların eylemleri arasında nedensellik bağı bulunduğu" belirtildi.
3.07.2018 Gündem
28 Şubat davasında karar açıklandı
28 Şubat davasında karar açıklandı 28 Şubat davasında aralarında İsmail Hakkı Karadayı, Çevik Bir ve Çetin Doğan'ın da bulunduğu 21 sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Davada 68 sanığın beraatına karar verildi.
13.04.2018 Gündem
28 Şubat için karar günü
28 Şubat için karar günü 28 Şubat 1997 tarihli MGK toplantısında alınan kararlarla tarihe ‘postmodern darbe’ diye geçen süreçle ilgili davada 5 yıl sonunda karar aşamasına gelindi. Dönemin Genelkurmay Başkanı Karadayı ile 2. Başkanı Çevik Bir’in de aralarında bulunduğu 103 sanık için bugün karar bekleniyor
12.04.2018 Gündem
28 Şubat’a ağır müebbet talebi!
28 Şubat’a ağır müebbet talebi! ‘Postmodern darbe’ olarak anılan 28 Şubat dönemiyle ilgili davada savcı, dönemin Genelkurmay Başkanı Karadayı ve 2. Başkan Bir’in de aralarında bulunduğu 60 kişi için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi
29.09.2021 Gündem
Adalet herkese lazım oluyor!
Adalet herkese lazım oluyor! FETÖ’nün Balyoz kumpasını karara bağlayan dönemin İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Diken, örgüt üyesi olarak yargılandığı davada hakimin yüzüne bakamadı
29.09.2021 Gündem
Balyoz savunmaları için takipsizlik
Balyoz savunmaları için takipsizlik Balyoz sanıklarının savunmalarında kendilerine hakaret ettikleri iddiasıyla dönemin heyeti tarafından savcılığa şikayet edilen 13 Balyoz sanığıyla ilgili savcılık kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi
29.09.2021 Gündem
Çiller: BÇG belgelerini Meral Akşener getirdi
Çiller: BÇG belgelerini Meral Akşener getirdi 28 Şubat davasında mağdur tanık sıfatıyla ifade veren dönemin Başbakan Yardımcısı Tansu Çiller BÇG belgelerini İçişleri Bakanı olan Meral Akşener'in getirdiğini söyledi. Çiller, "Eğer bunlar gerçekten devletin bakanlarıyla koordinasyon şeklinde yapıldıysa niye şaşkınlık içinde İçişleri Bakanı bana getirsin? Akşener'in getirdiği belgeler ıslak imzalı belgelerdi" dedi.Çiller, "Milli Güvenlik Kurulunda fiziki ya da psikolojik şiddet gördünüz mü" şeklindeki soruya, bağırarak, "Kimin haddine" diye cevap verdi. BÇG ile ilgili bir soruya yanıt veren sanıklardan dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı Çevik Bir de "Batı Çalışma Grubu ismini ben verdim, 'Ülkemizin yönü Batı'ya bakmaktadır' mesajını vermek için ismini 'Batı' verdik. İç Güvenlik Harekat Dairesi bünyesinde çalıştı" dedi.
29.09.2021 Gündem
‘28 Şubat darbesi bir koalisyonun icraatıdır’
‘28 Şubat darbesi bir koalisyonun icraatıdır’ 28 Şubat davasında mağdur sıfatıyla ifade veren dönemin Başbakan Yardımcısı Çiller, “Bir post modern darbedir. Bu darbe içerisinde çeşitli unsurların, silahlı ve silahsız kuvvetlerin bulunduğu bir koalisyonun icraatıdır” dedi
18.07.2017 Siyaset
Pakistan’ı karıştıran font
Pakistan’ı karıştıran font Pakistan’da Başbakan Navaz Şerif’in kızı Meryem’in adının karıştığı yolsuzluk skandalında delil olarak gösterilen 2006 tarihli belgelerin, Microsoft’un 2007’de kullanıma soktuğu ‘Calibri’ fontuyla yazıldığı ortaya çıktı
13.07.2017 Dünya
Hidayet Karaca savunma yapmadı
Hidayet Karaca savunma yapmadı Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in de yer aldığı 73 sanıklı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) çatı davasında, tutuklu sanık Hidayet Karaca, rahatsızlığını gerekçe göstererek savunma yapmadı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çetin Doğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çetin doğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.