Ceset Parçaları

Ceset Parçaları

Son dakika ceset parçaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceset parçaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceset parçaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceset Parçaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceset parçaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 ceset parçaları haberi bulunmuştur. Tüm ceset parçaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede Eskişehir'de kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunan Nazmi Önal'ın (64) ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan kardeşi M.Ö., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
10.01.2024 Gündem
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu Eskişehir'de 25 gün önce evinden çıkıp, bir daha haber alınamayan şizofreni hastası Nazmi Önal'ın (64) parçalara ayrılmış cesedi bulundu. Yapılan ilk incelemede, Önal’ın cesedinin sokak hayvanları tarafından parçalanıp, farklı yerlere taşındığı belirlendi.
21.10.2023 Yaşam
Katil kadını öldürüp parçalara ayırdı! Polis halktan yardım isterken, dehşete düşüren ayrıntılar ortaya çıktı
Katil kadını öldürüp parçalara ayırdı! Polis halktan yardım isterken, dehşete düşüren ayrıntılar ortaya çıktı Kimliği belirsiz bir kadının cesedi üç ayrı bavulda ve üç ayrı yerde bulunması ülkeyi dehşete düşürdü. Kalıntıların bir kadına ait olduğu ve polisin katili bulmak için halktan yardım istediği belirtildi. Delray Beach polisi 'Her ipucunu araştırıyoruz' dedi.
26.07.2023 Dünya
Derin dondurucuda parçalara ayrılmış ceset bulundu!
Derin dondurucuda parçalara ayrılmış ceset bulundu! İstanbul'da bir apartman dairesinde parçalara ayrılarak derin dondurucuya konulmuş bir erkeğe ait ceset bulundu.
12.07.2023 Gündem
Tarladan parça parça ceset çıkardılar! Korkunç gerçeği itiraf etti
Tarladan parça parça ceset çıkardılar! Korkunç gerçeği itiraf etti Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 5 yıl önce arkadaşının öldürdüğü bir kişiyi, birlikte tarlaya gömdüklerini itiraf eden şüphelinin gösterdiği noktada, iş makinesiyle açılan çukurda çürümüş bir ceset bulundu.
24.08.2022 Yaşam
'Gelin' cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı!
'Gelin' cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı! Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 65 yaşındaki Fehmi Adsız'ın, tartıştığı 31 yaşındaki Kırgızistan uyruklu gelini Ayat Adsız'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra kollarını ve bacaklarını, testere ile parçalara ayırdığı ortaya çıktı. İfadesinde, gelininin, torunlarını sürekli dövdüğünü bu nedenle cinayeti işlediğini söyleyen Adsız tutuklandı.
13.10.2021 Gündem
Köpeğin ağzında gördüler! 13 parçaya bölünmüş, başsız cesetler...
Köpeğin ağzında gördüler! 13 parçaya bölünmüş, başsız cesetler... Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, parçalara bölünerek gömülen, başları ise bulunamayan emlakçı İranlı çift cinayetiyle ilgili 2 şüphelinin İran'a kaçtığı belirlendi. Öldürülen M.Z.'nin üvey kız kardeşi ve erkek arkadaşının, emlak komisyonu nedeniyle cinayeti işleyerek, kaçtıkları tespit edildi. 2 kişinin iade edilmesi için görüşmeler yapıldığı öğrenildi.
29.07.2021 Gündem
Sapanca'daki başsız cesetlerin kimliği ve uyruğu belli oldu!
Sapanca'daki başsız cesetlerin kimliği ve uyruğu belli oldu! Son dakika haberine göre; Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, parçalara bölünen başsız cesetlerin, kadının göğüslerindeki silikonun seri numarasından, 2 İranlıya ait olduğu tespit edildi. İranlıların kimlikleri, operasyon sürdüğü için açıklanmadı.
7.07.2021 Gündem
Bingöl'de foseptikte parçalanmış ceset bulundu
Bingöl'de foseptikte parçalanmış ceset bulundu Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, foseptikte parçalanmış erkek cesedi bulundu.
6.05.2021 Gündem
Cesedi parçalayıp foseptiğe atmışlar! Kafatası ve göğüs kafesi aranıyor
Cesedi parçalayıp foseptiğe atmışlar! Kafatası ve göğüs kafesi aranıyor Antalya'da öldürüldüğü ortaya çıkan ve foseptikte parçalanmış cesedi bulunan Süleyman Eken'in (54), kayıp olan kafatası ve göğüs kafesini bulmak için arama yapılıyor. 6 bin liralık borç yüzünden cinayeti işledikleri iddiasıyla gözaltına alınan Oktay ve Mehmet Yılmaz kardeşlerin ise sorgusu sürüyor.
8.04.2021 Gündem
Korkunç cinayet! Cesedi parçalayıp, foseptiğe atmışlar
Korkunç cinayet! Cesedi parçalayıp, foseptiğe atmışlar Antalya'da geçen yıl ocak ayından bu yana kayıp aranan Süleyman Eken'in (54) öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayet zanlıları Oktay ve Mehmet Yılmaz kardeşlerin, Eken'i öldürdükten sonra parçaladıkları cesedini, annelerinin evinin bahçesindeki foseptiğe attıkları belirlendi.
7.04.2021 Gündem
Parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Katil eşi ve sevgilisi çıktı
Parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Katil eşi ve sevgilisi çıktı Sakarya’nın Serdivan ilçesinde farklı çantalar içerisinde bulunan parçalanmış cesetle ilgili yürütülen soruşturmada öldürülen kişinin Afganistan uyruklu B.H.K. (37) olduğu belirlendi. B.H.K.'yi öldürdüğü belirlenen eşi W.H.K. (27) ve onun sevgilisi M.K.A.’nın vahşi cinayetin ardından yurt dışına kaçtıkları tespit edildi.
2.02.2021 Gündem
Kan donduran cinayette 'perdeli parmak' detayı!
Kan donduran cinayette 'perdeli parmak' detayı! Sakarya'nın Serdivan ilçesinde, çanta içerisinde bulunan ceset parçalarıyla ilgili araştırma yapan polis, kişinin kimliğini belirleme yolunda önemli bir adım attı. Kesilen sağ ayak parmaklarının perdeli olmasından yola çıkan polis, kayıp kişilerin bilgilerini karşılaştırarak kardeşi olan kişiden DNA için örnek aldı.
15.01.2021 Yaşam
Süleyman Akbaba cinayetinde kan donduran detaylar! "Karımla bastım"
Süleyman Akbaba cinayetinde kan donduran detaylar! "Karımla bastım" Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan cesedi 8 parçaya bölünmüş şekilde bulunan Süleyman Akbaba'nın komşusu cinayeti itiraf etti ayrıntıları ise dehşete düşürdü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusunda komşusu Alparslan cinayeti itiraf etti. Evde eşi ile birlikte Süleyman Akbaba'yı yakalayan koca sorgusunda evde cinayeti işlediğini daha sonrada parçalayıp 8 ayrı poşete koyduğu cesedi TEM otoyoluna götürüp attığını anlattı.
17.07.2020 Gündem
TEM kenarında bulunan parçalanmış cesedin kimliği belirlendi
TEM kenarında bulunan parçalanmış cesedin kimliği belirlendi TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkii'nde yol kenarında parçalara ayrılarak poşetlere konulan cesedin Esenyurt’ta 5 gün önce kaybolan 48 yaşındaki Süleyman Akbaba’ya ait olduğunu belirledi.
15.07.2020 Gündem
TEM kenarında dehşet! Ceset parçaları bulundu
TEM kenarında dehşet! Ceset parçaları bulundu İstanbul TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkiinde parçalanarak poşetlere konulmuş bir kişiye ait ceset bulundu.
14.07.2020 Gündem
7 yıldır kayıptı! Reklamcının cesedi kuyuda parçalanmış halde bulundu
7 yıldır kayıptı! Reklamcının cesedi kuyuda parçalanmış halde bulundu Denizli'de, 7 yıl önce ortadan kaybolan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan Levent Karaduman'a (43) ait olduğu değerlendirilen ceset, ortağı olan teyzesinin oğlu Ali Osman S.'nin (31) Baklan ilçesindeki evinin arkasındaki 17 metre derinliğindeki su kuyusunda bulundu. Gözaltına alınan Ali Osman S.'nin polisteki sorgusu sürerken, öldürüldükten sonra parçalanarak su kuyusuna çuval içinde atılan ceset, yaklaşık 17 saatlik çalışmayla çıkarıldı.
7.07.2020 Gündem
Kemik parçaları Ecrin bebeğe ait çıktı!
Kemik parçaları Ecrin bebeğe ait çıktı! Samsun'un Vezirköprü ilçesinde geçen yıl evinin önünden kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı arama çalışmaları sırasında bulunan kafatası ve kemik parçalarının küçük kıza ait olduğu kesinleşti. Yürütülen soruşturma kapsamında 6 kişi gözaltına alındı.
23.06.2020 Yaşam
Prof. Dr. Sevil Atasoy: “Corona virüsten ölenlere otopsi yapılmalı”
Prof. Dr. Sevil Atasoy: “Corona virüsten ölenlere otopsi yapılmalı” Corona virüsün yol açtığı Covid-19 salgınının insan eliyle üretilen bir sentetik silah olduğuna inanmadığını belirten Prof. Dr. Sevil Atasoy, ancak bu yüzyılda biyolojik saldırılar görülebileceğine dikkat çekiyor. Bu tür olası saldırılara ya da salgınlara karşı önlem alınmasının önemini vurgulayan Prof. Dr. Sevil Atasoy, virüslerle ilgili DNA ve RNA bankaları kurulması ve virüsleri tespit edecek dedektörlerin geliştirilmesi gerektiğine işaret etti. Bu mücadelenin bir genetik dedektiflik öyküsü olduğunu belirten Prof. Dr. Sevil Atasoy, “Bu bir polisiyedir ve genetik bir polisiyedir” dedi.
19.04.2020 Sağlık
Manisa'daki vahşette cesedi parçalanan kişinin Özcan Eren olduğu kesinleşti
Manisa'daki vahşette cesedi parçalanan kişinin Özcan Eren olduğu kesinleşti Manisa'nın Soma ilçesinde Sevişler Baraj Gölü ile Aydıncık Baraj Göleti çevresinde bulunan erkeğe ait parçalanmış insan uzuvlarının İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki DNA testi tamamlandı. Cesedin tahmin edildiği gibi Özcan Eren'e (22) ait olduğu tespit edildi. Vahşetin ayrıntıları güvenlik güçlerinin çalışmaları sonucu ortaya çıktı.
9.04.2020 Gündem
Manisa'da korkunç olay! Ceset parçaları bulunmaya devam ediyor
Manisa'da korkunç olay! Ceset parçaları bulunmaya devam ediyor Manisa'nın Soma ilçesindeki baraj gölü kenarında bulunan ve 10 gün önce kaçırılan Özcan Eren'e (22) ait olduğu tahmin edilen kesik insan kolunun bulunduğu bölgede, bacağın bir kısmı bulundu. Jandarmanın sudan çıkardığı bacak parçası, cenaze aracına konulup, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, aramalara bugünlük ara verildi.
18.03.2020 Yaşam
Adana'da yol kenarında korkunç ölüm! Şok ayrıntılar ortaya çıktı...
Adana'da yol kenarında korkunç ölüm! Şok ayrıntılar ortaya çıktı... Adana'dan gelen haber tüyler ürpertmişti. Ceyhan ilçesinde tuvalet ihtiyacını gidermek için seyahat ettiği otomobilden indikten sonra parçalanmış cesedi bulunan Mehtap Ateş'in üzerinden birden çok aracın geçtiği ortaya çıktı.
1.02.2020 Yaşam
Tuvalet için araçtan indi! Sonrası korkunç
Tuvalet için araçtan indi! Sonrası korkunç Arkadaşıyla birlikte Adana'ya giden kadın, tuvalet ihtiyacını karşılamak için arabadan inince feci şekilde can verdi.
1.02.2020 Yaşam
Hayalet tekne sahile vurdu! İçinden 5 ceset çıktı
Hayalet tekne sahile vurdu! İçinden 5 ceset çıktı Japonya'nın Sado Adası’nda içerisinde 5 cansız beden ile 2 kişiye ait ceset parçaları bulunan Kuzey Kore'ye ait bir balıkçı teknesi sahile vurdu.
29.12.2019 Dünya
Meksika'da poşetlerde 12 kişiye ait ceset parçaları bulundu
Meksika'da poşetlerde 12 kişiye ait ceset parçaları bulundu Meksika'da 5'i kadın olmak üzere 12 kişinin parçalanmış cesetlerinin konulduğu plastik poşetler bulundu.
14.11.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ceset Parçaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceset parçaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.