Çerkezköy

Çerkezköy

Son dakika çerkezköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çerkezköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çerkezköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çerkezköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çerkezköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 808 çerkezköy haberi bulunmuştur. Tüm çerkezköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı Tekirdağ’da jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin bir adresteki aramasında karton bardakta ekili kenevir ele geçirildiği belirtildi.
1.04.2024 Gündem
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Tekirdağ geldi. Tekirdağ yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Tekirdağ'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Mahzen-19 operasyonunda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı
Mahzen-19 operasyonunda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı gruba yönelik polis ve jandarma ekiplerinin düzenlediği 'Mahzen-19' operasyonunda 13 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.
25.03.2024 Gündem
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Tekirdağ aday listesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Tekirdağ aday listesi Tekirdağ yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Tekirdağ iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Tekirdağ aday listesi
24.03.2024 Gündem
Hızlı tren hattı'nda göçük! 2 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor
Hızlı tren hattı'nda göçük! 2 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı, çalışması sırasında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 2 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.
21.03.2024 Vatan TV
Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı'nda göçük meydana geldi
Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı'nda göçük meydana geldi Çerkezköy 'de Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı'nda göçük altında kalan işçilerin cansız bedenine ulaşıldı
21.03.2024 Gündem
Tekirdağ'da korkunç kaza: Tır ile minibüs çarpıştı!
Tekirdağ'da korkunç kaza: Tır ile minibüs çarpıştı! Tekirdağ Saray'dan Çerkezköy istikametine giden 34 BGE 76 plakalı tır, Vize'den Çerkezköy istikametine seyreden 59 KS 182 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.
21.03.2024 Vatan TV
Tekirdağ'da facia! Tırla yolcu minibüsü çarpıştı: 5 ölü, 10 yaralı
Tekirdağ'da facia! Tırla yolcu minibüsü çarpıştı: 5 ölü, 10 yaralı Tekirdağ Saray'dan Çerkezköy istikametine giden 34 BGE 76 plakalı tır, Vize'den Çerkezköy istikametine seyreden 59 KS 182 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Olay yerine ambulans ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.
21.03.2024 Gündem
Fahiş hesap çıkartıp, senet imzalatan mekan sahiplerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Fahiş hesap çıkartıp, senet imzalatan mekan sahiplerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde müşterilere fahiş hesap çıkartıp, ödemeyenlere senet imzalatan eğlence mekanı sahiplerine yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.
26.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin her ne surette olursa olsun, bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle, suç şebekeleriyle, çetelerle, şehir eşkıyalarıyla, milletimizin canına ve malına kasteden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu vesileyle dünkü hadise sonrasında farklı mecralardan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm siyasi parti genel başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
11.02.2024 Gündem
Uzmanından şah damarı tıkanıklığı uyarısı: Bazen hiçbir bulgu vermeden hastanın büyük bir inme yaşamasıyla da kendini gösterebilir
Uzmanından şah damarı tıkanıklığı uyarısı: Bazen hiçbir bulgu vermeden hastanın büyük bir inme yaşamasıyla da kendini gösterebilir Uzmanlar vatandaşları son zamanlar da sayısı oldukça artan ve son derece tehlikeli olan şah damarı tıkanıklığı konusunda uyarıyor. Hastalık bazen konuşma bozukluğu, kol ve bacaklarda hissizlik, geçici veya kalıcı konuşma bozukluğu gibi semptomlar gösterebilirken bazen de hiç bir bulgu göstermeden de inmeye neden olabiliyor.
18.01.2024 Sağlık
Candan Yüceer kimdir? CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer nereli, kaç yaşında?
Candan Yüceer kimdir? CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer nereli, kaç yaşında? 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer'in hayatı merak konusu oldu. Aslen Malatyalı olan Candan Yüceer, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Tekirdağ'da değişikliğe gitmesinin ardından adı geçen isimlerin başında gelmişti. Peki CHP Tekirdağ Belediye Başkan adayı Candan Yüceer kimdir?
11.01.2024 Gündem
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var...
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var... Yoğun talep üzerine fiyatları 10 ila 20 kat artan arsalar yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Yoğun ilgiden dolayı fiyatlarda 10 kata varan artışlar var. İstanbul'un civar illeri tercih edilirken arsa almak için Balıkesir'e hatta Eskişehir'e gidenler bile var.
26.12.2023 Ekonomi
Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir? Deprem uzmanı Türkiye için ne dedi? Yoshinori Moriwaki’nin İstanbul depremi yorumu
Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir? Deprem uzmanı Türkiye için ne dedi? Yoshinori Moriwaki’nin İstanbul depremi yorumu Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki Türkiye'de depreme yönelik açıklama yaptı. Türkiye'deki fay hatlarının doğudan batıya doğru harekete geçtiğini belirten Moriwaki, Bingöl, Bitlis, Muş ve Van tarafında bir deprem beklenebileceğini söyledi. Peki, Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir, Türkiye için ne dedi?
30.11.2023 Gündem
Sokak ortasında kanlı pusu! Araçtaki 2 kişiye kurşun yağdırdılar
Sokak ortasında kanlı pusu! Araçtaki 2 kişiye kurşun yağdırdılar Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde motosikletle husumetlisini ve araç içerisinde bulunan 2 kişiyi mermi yağmuruna tutan bir kişi ile birlikte, silahlı saldırı olayının azmettirici olduğu iddia edilen, silahı veren ve kaçmalarına yardım eden 3 kişi daha olmak üzere toplamda 4 şüpheli Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün titiz çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.
30.11.2023 Gündem
Tekirdağ’da benzerine az rastlanacak dava! 20 yıllık evlilik iptal edildi, gerekçesi şaşırttı...
Tekirdağ’da benzerine az rastlanacak dava! 20 yıllık evlilik iptal edildi, gerekçesi şaşırttı... Eşine az rastlanır olay Tekirdağ'da yaşandı. Kapaklı ilçesinde yaşayan çift, boşanmak için Çerkezköy 2. Aile Mahkemesine başvurdu. G.A. isimli kadının eşi U.A.’dan boşanmak istemesi üzerine U.A. da evliliğin geçerli olmadığını belirtip, nikah merasimi sırasında orada olmadığını ve imzayı da kendisinin atmadığını belirterek evliliğin iptali davası açtı. Mahkeme, dosyaları inceleyerek, ‘evliliğin yokluğu’ hükmüne karar verdi.
1.11.2023 Gündem
Ters şeride giren minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Ters şeride giren minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Tekirdağ'da ters şeride giren minibüs ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
12.10.2023 Yaşam
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Kız arkadaşını elektrik süpürgesinin kablosuyla boğarak öldürmüştü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Kız arkadaşını elektrik süpürgesinin kablosuyla boğarak öldürmüştü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde tartıştığı kız arkadaşı Züleyha Adıgüzel'i (23) elektrik süpürgesinin kablosuyla boğarak öldürdükten sonra tutuklanan Ümit Işık'ın (26), genç kızla 1,5 ay önce tanışıp, 3'üncü kez buluştukları ortaya çıktı.
17.08.2023 Gündem
Tekirdağ'da kimya fabrikasında yangın çıktı
Tekirdağ'da kimya fabrikasında yangın çıktı Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir kimya fabrikasında yangın çıktı. Yangını söndürmek için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.
7.08.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Düğünde olay çıktı! Polislere taşlı, sopalı ve baltalı saldırı
Düğünde olay çıktı! Polislere taşlı, sopalı ve baltalı saldırı Tekirdağ'da uyarılara rağmen gece yarısına kadar devam eden sokak düğününü durdurmaya gelen polis ekipleri, düğünde bulunanların taşlı, sopalı ve baltalı saldırısına uğradı. Kendilerine saldıran grubu dağıtmak için cop ve biber gazı kullanan polis ekipleri, şahısları güçlükle kontrol altına aldı.
26.06.2023 Yaşam
İstanbul Havalimanı’nda bayram tatili yoğunluğu
İstanbul Havalimanı’nda bayram tatili yoğunluğu Kurban Bayramına sayılı günler kala 9 günlük tatili İstanbul dışında değerlendirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’nda yoğunluk oluşturdu.
23.06.2023 Gündem
İki il arası 70 dakikaya düşecek! Dev projede tarih belli oldu
İki il arası 70 dakikaya düşecek! Dev projede tarih belli oldu Saatte 200 kilometre hıza uygun çift hatlı inşa edilen demiryolu ile Edirne-İstanbul arası 1 saat 10 dakikaya düşecek. Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Edirne’yi İstanbul’a bağlayacak Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi'nin 2024 yılında Çerkezköy’den Kapıkule'ye kadar olan hattaki tüm çalışmalar bitmiş olacağını belirtti.
31.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çerkezköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çerkezköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.