Cennetin Gözyaşları

Cennetin Gözyaşları

Son dakika Cennetin Gözyaşları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cennetin Gözyaşları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cennetin Gözyaşları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cennetin Gözyaşları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cennetin gözyaşları gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 cennetin gözyaşları haberi bulunmuştur. Tüm cennetin gözyaşları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zehra Yılmaz kimdir? Cem Belevi sevgilisi Zehra Yılmaz’a evlilik teklif etti! Zehra Yılmaz kaç yaşında, nereli?
Zehra Yılmaz kimdir? Cem Belevi sevgilisi Zehra Yılmaz’a evlilik teklif etti! Zehra Yılmaz kaç yaşında, nereli? Oyuncu Cem Belevi, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Zehra Yılmaz'a evlilik teklifinde bulundu. 3 yıldır aşk yaşadığı Zehra Yılmaz’a doğum gününde evlenme teklif eden Belevi önce doğum gününü kutladı, ardından yüzük çıkararak evlilik teklifinde bulundu. Yılmaz, Belevi'nin evlilik teklifini kabul ederken, o anlara ilişkin görüntüler de sosyal medyadan paylaşıldı. Öten yandan Zehra Yılmaz Gençliğim Eyvah dizisinde Çağla karakterine hayat veriyor. Peki, Zehra Yılmaz kimdir? Zehra Yılmaz kaç yaşında ve nereli?
31.07.2020 Gündem
Almila Ada ve Berk Cankat, 'Kırık Ayna'da
Almila Ada ve Berk Cankat, 'Kırık Ayna'da Geçen yayın döneminde 'Cennetin Gözyaşları' dizisi ile ekranlarda boy gösteren Almila Ada, önümüzdeki yayın döneminde Fox TV'de yayınlanacak 'Kırık Ayna' dizisinin başrolünü kaptı.
28.07.2018 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? - 28 Mayıs Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 28 Mayıs Pazartesi 28 Mayıs Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 06:45’de “Beni Bırakma” adlı favori dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına gelecek. ATV ekranlarının sevilen bu renkli dizisi ile mükemmel bir hafta başına giriş yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı yayın akışına dahil oluyor. ATV ekranlarının renkli yarışma programını izlerken hem kendinizle yarışabilir hem de akşamınızı daha hareketli bir atmosfere dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
28.05.2018 Gündem
Ben İzmir’e  Zehra Uzak Doğu’ya
Ben İzmir’e Zehra Uzak Doğu’ya ‘Cennetin Gözyaşları’ dizisinde oynayan Ebru Destan ve Zehra Yılmaz önceki gün Zorlu AVM’deydi. Destan, “Artık son iki bölümümüz kaldı.
22.05.2018 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı 22 Mayıs Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 06:45’de “Beni Bırakma” adlı renkli dizinin tekrar bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Sürükleyici kesitleri ile herkesi mutlu etmeyi başaran diziyi sabahın ilk saatlerinde keyif içinde seyrederek güzel bir sabah geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 21:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisini seyrederken mükemmel bir akşam geçirmiş olacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
22.05.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi 21 Mayıs Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde ilk olarak 06:45’de başlayacak olan “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkacak. Akşam kuşağında ise 21:00’da “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı başlıyor. Sorular karşısında yarışma imkanı sunan program ile hareketli bir akşama şimdiden hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.
21.05.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 14 Mayıs Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 14 Mayıs Pazartesi 14 Mayıs Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen dizisi ile mükemmel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı ile eğlence dolu bir TV keyfi sizleri bekliyor olacak. Çayınızı veya kahvenizi yudumlarken seyredebileceğiniz programı hem keyif içinde izleyebilir hem de eleyici sorular karşısında kendinizi yarıştırabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
14.05.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı 08 Mayıs Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü ile ekranlar karşısına çıkıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile mükemmel anlara tanıklık edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı nefes kesen fenomen dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil olacak. Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan bu dizi ile heyecan dolu anlar sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
8.05.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 29 Nisan Pazar
ATV yayın akışında bugün neler var? - 29 Nisan Pazar 29 Nisan Pazar gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 07:30’da “ATV’de Hafta Sonu” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına merhaba diyecek. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve haberler detayları ile birlikte sizlerle olacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Cennetin Gözyaşları” adlı sevilen fenomen dizinin heyecan dolu yepyeni bölümü ekranları dolduruyor. Pazar akşamınıza renk katan diziyi, dostlarınızla birlikte izleyerek sürükleyici bir akşam vakti geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
29.04.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 16 Nisan Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 16 Nisan Pazartesi 16 Nisan Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:50’de “Beni Bırakma” adlı sevilen fenomen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile mükemmel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı yayın akışına başlayacak. Heyecan dolu kesitler sunan yarışma ile hem akşamınızı renklendirebilir hem de kendinizi yarıştırma imkanı bulabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
16.04.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Nisan Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Nisan Salı 10 Nisan Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına dahil olacak. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri ve son dakika haberlerini detayları ile bu bültenden analiz edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Renkli kareleri ile tüm sevenlerini ekranları karşısına bağlayan bu diziyi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışlı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
10.04.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var?  - 03 Nisan Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 03 Nisan Salı 03 Nisan Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara geçecek. Sevilen fenomen dizinin yeni bölümlerini izleme şansınız yoksa, bu tekrarlarını hafta içi her sabah ATV ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Her karesinde farklı yaşanmışlıkları işaret eden dizi, yepyeni bölümü ile yine tüm sevenlerini ekranları karşısına toplayacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
3.04.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Mart Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Mart Pazartesi 26 Mart Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü izleyerek güne renkli ve keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “8.Gün” adlı polisiye kesitler sunan dizinin yeni bölümü başlayacak. Dört gözle beklediğiniz bu yeni bölümü sevdiklerinizle birlikte izleyerek akşamınızı daha keyifli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
26.03.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 20 Mart Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 20 Mart Salı 20 Mart Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı sevilen sürükleyici dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız hafta içi her gün aynı saatte tekrar bölümlerini takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümünü izleyebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
20.03.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? -12 Mart Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? -12 Mart Pazartesi 12 Mart Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:50’de “Beni Bırakma” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini takip edemiyorsanız bu tekrarlarını sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı sevilen dizi final bölümü ile ekranlara veda ediyor. Nefes kesen final bölümünü ailenizle birlikte izleyerek muhteşem bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
12.03.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 09 Mart Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 09 Mart Cuma 09 Mart Cuma gününe ait ATV yayın akışı sabah, 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Haberin nabzını yoklayan tüm gündem gelişmelerini bu sabah bülteninden anlık olarak seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen diziyi, ailenizle birlikte izleyerek keyif dolu bir cuma akşamı yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
9.03.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? – 05 Mart Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? – 05 Mart Pazartesi 05 Mart Pazartesi gününe ait yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini takip edemiyorsanız sabah saatlerinde bu tekrarlarını izleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçecek. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken hem akşamınızı renkli kılabilir hem de sürükleyici kesitlere tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
5.03.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? – 02 Mart Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? – 02 Mart Cuma 02 Mart Cuma gününe ait ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile birlikte başlıyor. Haberin nabzını tutan tüm olayları ve yaşananları ekranlarınızdan detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin renkli ve keyif dolu yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Her karesinde farklı duygular barındıran heyecan dolu sürükleyici diziyi sevdiklerinizle birlikte ATV ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takip etmeniz yeterli.
2.03.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Şubat Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Şubat Pazartesi 26 Şubat Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:50’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen dizinin tekrarını izleyerek renkli bir güne merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlardaki yerini alacak. Sürükleyici kesitleri ile yayına geçen diziyi sevdiklerinizle birlikte seyrederek keyif dolu bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
26.02.2018 Gündem
Cennet'in Gözyaşları 20. bölümde dengeler değişecek!
Cennet'in Gözyaşları 20. bölümde dengeler değişecek! Cennet'in Gözyaşları 20. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. ATV'nin sevilen dizisi Cennet'in Gözyaşları yeni bölümde tüm dengeler değişecek. İşte Cennet'in Gözyaşları yeni bölümden ilk sahneler...
18.02.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 12 Şubat Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 12 Şubat Pazartesi 12 Şubat Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:50’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara merhaba diyecek. Sabah dizi keyfi yapmayı seviyorsanız bu renkli diziyi mutlaka değerlendirin. Akşam saatlerinde ise saat 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınıza dahil olacak. Yeni bölümde yine fırtınalar kopuyor! Yaşananlar karşısında hayretlik duyacağınız yepyeni bölüm sizlerle olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını takipte kalın.
12.02.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 29 Ocak Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 29 Ocak Pazartesi 29 Ocak Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini takip edemiyorsanız hafta içi her gün tekrarlarını seyrederek güne başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin yeni bölümü ile karşılaşabileceksiniz. Sürükleyici anlar yaşatan yeni bölümü izlerken heyecanlı ve renkli bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
29.01.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 16 Ocak Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 16 Ocak Salı 16 Ocak Salı gününe ait ATV yayın akışı, sabah 06:45'de "Beni Bırakma" adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen diziyi hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınızdan seyrederek son yaşananlardan haberdar olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:30'da İstanbulspor- Fenerbahçe karşılaşmasını izleyebileceksiniz. Her karesinde etkileneceğiniz maç programı ile akşamınızı daha heyecanlı ve keyif dolu hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
16.01.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 15 Ocak Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 15 Ocak Pazartesi 15 Ocak Pazartesi gününe ait ATV yayın akışı, saat 07:00’da “Beni Bırakma” adlı fenomen dizinin tekrarı ekranlardaki yerini alıyor. Sabaha erken uyananlardansanız dizinin tekrar bölümünü seyrederek güne başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise saat 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dram ağırlıklı dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Her karesinde farklı olayları işaret eden yeni bölüm ile pazartesi akşamınızı daha renkli ve sürükleyici bir atmosfere dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi mutlaka takipte kalın.
15.01.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 05 Ocak Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 05 Ocak Cuma 05 Ocak Cuma gününe ait yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı ana haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Sağlık, ekonomi, yaşam, hava durumu, spor ve trafik gibi geniş konu seçenekleri ile gündemin tüm gelişmelerinden bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Dev Avcısı Jack” adlı sinema filmi ekranlara geliyor. Cuma akşamı mükemmel bir sinema keyfi yapmak isterseniz bu sürükleyici filmi sakın izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkındaki tüm detaylar haberimizin devamında…
5.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cennetin Gözyaşları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cennetin gözyaşları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.