Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Mart Pazartesi

26 Mart Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü izleyerek güne renkli ve keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “8.Gün” adlı polisiye kesitler sunan dizinin yeni bölümü başlayacak. Dört gözle beklediğiniz bu yeni bölümü sevdiklerinizle birlikte izleyerek akşamınızı daha keyifli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Mart Pazartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile güne başlangıç yapılıyor. Sevilen dizinin tekrarını izledikten sonra 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah haberleri ekranlar karşısına çıkıyor. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlar karşısına çıkan programı izleyerek sabahınızı daha heyecanlı ve hareketli hale getirebilirsiniz. Programda yine yıllar öncesine ait pek çok kayıp dosyası ve cinayet olayları işleniyor. Muhabir ekibinin araştırmaları ile tüm kayıplar gün yüzüne çıkıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı öğle bülteni ekranlarınıza dahil olacak. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve detaylar, bu bültende ele alınıyor. Sağlıktan yaşama, ekonomide piyasaya, politikadan siyasete kadar akla gelebilecek pek çok konu içeriği detaylı şekilde seyirci kitlesine aktarılacak. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü izleyerek gün ortanızı daha hareketli ve keyifli kılabilirsiniz.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısına çıkacak. Yaşamın farklı dönemlerine ve farklı aşamalarında meydana gelmiş acıklı hayat öyküleri bu programın konusunu oluşturuyor. Farklı hayat hikayelerine tanıklık etmek istiyorsanız bu programı kaçırmayın. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlara dahil olacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, ayrıntıları ile bu bültenden izleyebilirsiniz.

20:00’da ATV ekranlarınızın yeni dizisi “8.Gün” yayın akışına başlıyor. Her karesinde farklı gelişmeleri anlatan diziyi sevdiklerinizle birlikte izleyerek heyecan dolu akşam yaşayabilirsiniz. 22:00’da bu sevilen yeni dizinin tekrarı ekranlara dahil olacak. 00:15’de “Son Durak” adlı güncel yaşam programını yayın akışına geçiyor. Yaşamın farklı gelişmelerini gözler önüne seren programı her gece ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz.

01:15’de “Windstorm-3” adlı yabancı sinema filmi yayın akışına başlayacak. Hemen ardından 03:25’de “Cennetin Gözyaşları” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor. 05:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak.

Haberin Devamı