Cengiz Semercioğlu

Cengiz Semercioğlu

Son dakika cengiz semercioğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cengiz semercioğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cengiz semercioğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cengiz Semercioğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cengiz semercioğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 cengiz semercioğlu haberi bulunmuştur. Tüm cengiz semercioğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aysun Kayacı isyanda! 'Bıktım! Ben inançlı biriyim'
Aysun Kayacı isyanda! 'Bıktım! Ben inançlı biriyim' Aysun Kayacı yıllar sonra sessizliğini bozdu. 'Benim oyum ile çobanın oyu bir mi?' sözüyle olay yaratan Kayacı, sosyal medyada hesabı olmadığını söyledi.
15.04.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenenen "2021–2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzlerinin Tanıtımı ve Trafik Medya Ödülleri Programı"na konuştu. Erdoğan, "Türkiye, dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu." dedi.
2.02.2021 Siyaset
Emre Belözoğlu itiraf etti: Benim için en zor maç!
Emre Belözoğlu itiraf etti: Benim için en zor maç! Cengiz Semercioğlu, Acun Ilıcalı'nın locasında rastladığı Emre Belözoğlu ile bir sohbet gerçekleştirdi.
24.02.2020 Fenerbahçe
Can Yaman'ın yeni hali hayranlarını şaşırttı
Can Yaman'ın yeni hali hayranlarını şaşırttı Libido açıklamalarıyla gündem olan oyuncu Can Yaman, askerlik vazifesini yerine getirmek için saç ve sakal tıraşı oldu. Yaman'ın tıraş sonrası çekilen fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.
8.01.2020 Magazin
İlker Kaleli: Libido anlamadığım bir konu
İlker Kaleli: Libido anlamadığım bir konu Oyuncu Can Yaman’ın Cengiz Semercioğlu’na verdiği röportajdaki 'libido' çıkışı büyük ses getirdi. Tayland'dan dönen İlker Kaleli de konuya dahil oldu.
11.12.2019 Magazin
Demet Özdemir: Benimle ilgili konuşma
Demet Özdemir: Benimle ilgili konuşma Son dönemde gündemden düşmeyen Can Yaman'a bir uyarı da 'Erkenci Kuş'daki partneri ve bir dönem aşk yaşadığı eski sevgilisi Demet Özdemir'den geldi.
9.12.2019 Magazin
"Demetle 20'nci bölüm sevgili olduk"
"Demetle 20'nci bölüm sevgili olduk" Atina ve Roma’nın ardından İspanya’nın Madrid şehrine giden Can Yaman, havaalanında izdihama neden oldu. Ünlü oyuncuya “Gördüğü ilgi PR başarısı mı, yoksa gerçek mi”, “Bu ilgiyi neye bağlıyor”, “Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ne düşünüyor” gibi merak edilen tüm soruları Cengiz Semercioğlu sordu.
1.12.2019 Magazin
Serdar ile Chloe yeniden mi evleniyor?
Serdar ile Chloe yeniden mi evleniyor? Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programında bugün flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre geçtiğimiz aylarda boşanan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, 3 hafta önce bir araya geldi.
26.11.2019 Magazin
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu Müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın En Çok Dinlenen Kadın Sanatçısı Sıla, En Çok Dinlenen Erkek Sanatçısı ise Ben Fero oldu.
6.11.2019 Magazin
Ilıcalı 'Çok ses getirecek' dedi ve açıkladı!
Ilıcalı 'Çok ses getirecek' dedi ve açıkladı! Dün kendi kanalı TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk olan Acun Ilıcalı, Survivor'ın ardından Exatlon yarışmasının da Türkiye'de çekileceğini ve YouTuber'ların yarışacağını söyledi.
23.10.2019 Magazin
Reina saldırısından çıkan aşkın düğünü
Reina saldırısından çıkan aşkın düğünü Bundan 2.5 yıl önce 31 Aralık 2016’yı yeni yıla bağlayan gece Reina'da yaşanan terör saldırısında 39 kişi hayatını kaybetmişti. Bu saldırıdan kurtulan Tuğba, kurtulmasını sağlayan Sami ile korkunç geceden 2.5 yıl sonra evlendi.
4.09.2019 Yaşam
2 ay tekerlekli sandalye kullanacak
2 ay tekerlekli sandalye kullanacak Daha önce üç hamileliğinde bebeğini kaybeden Seren Serengil, dördüncü kez hamile.
2.08.2019 Magazin
Olay tartışma! Karaca'ya 'cahil' dedi!
Olay tartışma! Karaca'ya 'cahil' dedi! Reynmen, yeni şarkısı “Ela”nın YouTube’un dünya listesinde 1 numaraya oturduğunu ve bu listeye giren ilk Türk olduğunu duyurdu. Işın Karaca, Reynmen’in sayfasından aldığı ekran görüntüsünü paylaşıp, “İzlenmeden çok beğeni almış” diyerek onu YouTube’a şikayet etti. Reynmen ise Karaca için “cahil” dedi. Kim haklı, kim haksız sizce?
15.07.2019 Magazin
Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar! Her şeyi anlattı...
Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar! Her şeyi anlattı... TV8 kanalının sahibi Acun ılıcalı, Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Sabah Sohbeti' programına konuk oldu. Ilıcalı, hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı.
10.07.2019 Magazin
Bahar Öztan: Bodrum'da 23 odalı otelim var
Bahar Öztan: Bodrum'da 23 odalı otelim var Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu 'Sabah Sohbeti' programına oyuncu Bahar Öztan konuk oldu. Bir döneme damga vuran usta oyuncu, hakkında merak edilenlerini anlattı.
2.07.2019 Magazin
Emre Aşık çocukların velayetini aldı! Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi
Emre Aşık çocukların velayetini aldı! Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi Yağmur Sarnıç ile boşanma aşamasında olan eski milli futbolcu Emre Aşık, açtığı dava sonucu üç çocuğunun velayetini aldı.
2.07.2019 Magazin
Esra Bilgiç ile Gökhan Töre boşandı
Esra Bilgiç ile Gökhan Töre boşandı Gökhan Töre ve Esra Bilgiç bir süredir aralarında anlaşmazlık yaşadıkları gerekçesiyle ortak verdikleri kararla geçtiğimiz hafta Küçükçekmece Adliyesi'ne başvurdu.
17.06.2019 Magazin
"Beren, Kenan’ı değil Efe’yi seviyor"
"Beren, Kenan’ı değil Efe’yi seviyor" Bir süredir boşanacakları konuşulan çiftten Kenan Doğulu, sessizliğini bozdu ve 'keyfimiz yerinde, sorun yok' açıklaması yaptı. Bu açıklamadan dakikalar sonra Beren Saat, eski sevgilisi Efe Güray'ın fotoğrafını kalp emojisi ile Instagram hesabından paylaştı. İkilinin yılan hikayesine dönen ilişkisini Cengiz Semercioğlu köşesine taşıdı...
11.05.2019 Magazin
Murat Dalkılıç: Hande'nin yanında olacağım
Murat Dalkılıç: Hande'nin yanında olacağım Murat Dalkılıç, özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalar yaptı.
10.03.2019 Magazin
Betül Demir: Yıllarca kalçalarımı sakladım
Betül Demir: Yıllarca kalçalarımı sakladım Betül Demir, ‘Cengiz Semercioğlu ile Ters Köşe’ye katıldı
8.03.2019 Magazin
Netflix, Organize İşler 2'ye ne kadar ödedi?
Netflix, Organize İşler 2'ye ne kadar ödedi? Cengiz Semercioğlu, günlerdir manşetleri meşgul eden konuyu köşesine taşıdı.
19.02.2019 Magazin
"Herkes yatak odamıza girdi"
"Herkes yatak odamıza girdi" Oyuncu Berk Oktay ve boşanma davası süren eşi Merve Şarapçıoğlu’nun iCloud hesapları geçen yıl hack’lenmiş ve çiftin mahrem fotoğrafları sosyal medyaya yayılmıştı.Merve Sarapçıoğlu konuyla ilgili ilk kez Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu'na konuştu.
17.02.2019 Magazin
Sinema sektöründeki kriz daha da derinleşiyor
Sinema sektöründeki kriz daha da derinleşiyor Yapımcılar ve en büyük sinema işletmecisi Mars arasındaki kriz derinleşiyor. Geri adım bir yana, dili daha da sertleşiyor. İşte tarafların son görüşleri...
4.01.2019 Gündem
Türk sineması hareketli günler yaşıyor! Filmler vizyona girmeyebilir
Türk sineması hareketli günler yaşıyor! Filmler vizyona girmeyebilir Türk sinema sektöründe yapımcılarla salon işletmecileri arasında ciddi bir kriz yaşanıyor. Eğer sorun çözülmezse ünlü yapımcılar filmlerini vizyona sokmayacak.
27.12.2018 Ekonomi
Bülent Ersoy mekan bastı!
Bülent Ersoy mekan bastı! Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu yazdı: Bülent Ersoy mekan bastı!
26.12.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cengiz Semercioğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cengiz semercioğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.