Cenaze Namazı

Cenaze Namazı

Son dakika cenaze namazı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cenaze namazı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cenaze namazı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cenaze Namazı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cenaze namazı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.077 cenaze namazı haberi bulunmuştur. Tüm cenaze namazı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medya tartışması kanlı bitti! Ölmeden önce verdiği ifadeyle yakalandılar
Sosyal medya tartışması kanlı bitti! Ölmeden önce verdiği ifadeyle yakalandılar Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir kahvehanede otururken sosyal medyada yaşadığı tartışma nedeniyle husumetli olduğu Y.T. tarafından tabancayla vurulan Arda Yücel Ekşi, tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra hayatını kaybetti. Ekşi’nin ölmeden önce alınan ifadesinde yer alan şüphelilere operasyon yapıldı.
25.04.2024 Gündem
Maden işçisi son yolculuğuna uğurlandı
Maden işçisi son yolculuğuna uğurlandı Erzincan’ın İliç ilçesindeki maden ocağında 13 Şubat günü meydana gelen toprak kayması olayının ardından dün toprak altında kalan işçilerden 66 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Adnan Keklik, iki bakanın katıldığı cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
20.04.2024 Gündem
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu
Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu Oyuncu Erkan Petekkaya'nın babası Akın Petekkaya hayatını kaybetti.
27.03.2024 Magazin
Doğum gününde şehit olan  polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı
Doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta görev sırasında geçirdiği trafik kazasında doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der'in (34) cenazesi, memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ebediyete Hakka, ablaların ablasını uğurluyoruz. Bizimle birlikte yol arkadaşlığını yapan bir ablamız bir hanımefendiydi. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.
3.02.2024 Gündem
Namaz İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Namaz İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Namaz İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Namaz İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam'ın farzlarından biri olan namaz 5 ayrı zaman diliminde kılınır. Her Müslüman için namaz kılmak dini bir görevdir. 
1.02.2024 Dini Bilgiler
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Pençe-Kilit şehitlerine acı veda
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Pençe-Kilit şehitlerine acı veda Türkiye, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahramanlarını son yolculuklarına uğurluyor. Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Delen'in tabutuna sarılan babası Bayram Delen, "Sen benim babamdın, hakkını helal et" dedi. Anne Zeynep Delen de tabuta sarılıp, "Koçum, seni böyle mi görecektim" deyip, gözyaşlarına boğuldu.
14.01.2024 Gündem
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Nihat Özdemir'in acı kaybı! Kız kardeşi Ayşegül Şarer yaşamını yitirdi
Nihat Özdemir'in acı kaybı! Kız kardeşi Ayşegül Şarer yaşamını yitirdi Limak Grubu Onursal Başkanı Nihat Özdemir'in kız kardeşi Ayşegül Şarer hayatını kaybetti.
26.12.2023 Gündem
Madeni su basmasında 'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne yaşamını yitirdi
Madeni su basmasında 'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne yaşamını yitirdi Karaman'ın Ermenek ilçesinde 9 yıl önce su basan maden ocağında hayatını kaybeden oğlu Tezcan Gökçe'nin arama çalışmalarında "Benim oğlum suda yüzme bilmez ki" sözleriyle tanınan ve o dönem herkesi duygulandıran Ayşe Gökçe (82) hayatını kaybetti. Oğlunun cenaze törenine yırtık lastik ayakkabıyla katılan baba Recep Gökçe de 3 yıl önce koronavirüse yenik düşmüştü.
25.12.2023 Gündem
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı  Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlendiği hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem, Gaziantep'te ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit oğlunun tabutuna sarılan baba Mehmet İyem, "Oğlum sana bütün haklarım helaldir" dedi. Kardeşi ise ağabeyini asker selamıyla uğurladı.
24.12.2023 Gündem
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti 1960'ta kurulan Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay, zatürreye bağlı organ yetmezliğinden 81 yaşında hayatını kaybetti
6.12.2023 Magazin
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
10 yıllık ihmal baba-kızın sonu oldu! Geriye bu fotoğraf kaldı
10 yıllık ihmal baba-kızın sonu oldu! Geriye bu fotoğraf kaldı Zonguldak'ta dere yatağına düşen otomobilde hayatını kaybeden Kazım Özsoy (47) ile kızı Nazife Özsoy (5), yan yana toprağa verildi. Güllük köyü muhtarı Hüseyin Çetin, "Bu, 3'üncü kaza. Burası için kaymakamlıktan bariyer istemiştik" dedi.
23.10.2023 Yaşam
Trabzonspor eski Asbaşkanı Nevzat Ergüney hayatını kaybetti
Trabzonspor eski Asbaşkanı Nevzat Ergüney hayatını kaybetti Trabzonspor eski Asbaşkanı ve Divan Kurulu Üyesi Nevzat Ergüney (73) çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
22.10.2023 Yaşam
Ali Erbaş, Filistin'deki saldırılarda ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldırdı
Ali Erbaş, Filistin'deki saldırılarda ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldırdı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Gazze'deki saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kıldırdı. Erbaş, "Son 1 haftadır İsrail'in, Filistin üzerinde yapmış olduğu katliam, soykırım, dünyanın gözü önünde yapılıyor ve ne yazık ki insan olduğunu söyleyen bazı kimseler, bazı ülkeler bunu destekliyor" dedi.
18.10.2023 Gündem
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Sela sözleri ve okunuşu | Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? Sela vakti ve anlamı
Sela sözleri ve okunuşu | Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? Sela vakti ve anlamı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Filistin'e saldırılarında hayatını kaybedenler için camilerde sela okunacağını duyurdu. Peki, Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? İşte Sela sözleri ve okunuşu…
18.10.2023 Gündem
Kayseri'de teröristlerin aracını gasbedip, öldürdüğü veteriner son yolculuğuna uğurlandı
Kayseri'de teröristlerin aracını gasbedip, öldürdüğü veteriner son yolculuğuna uğurlandı Kayseri'de, teröristler tarafından öldürülüp aracı gasbedilerek Ankara'daki bombalı eylemde kullanılan 1 çocuk babası veteriner Mikail Bozlağan (24), toprağa verildi.
2.10.2023 Gündem
Bursa'da satır ve bıçaklar konuştu...Kavga anı kamerada
Bursa'da satır ve bıçaklar konuştu...Kavga anı kamerada Bursa’da iki grup genç arasında çıkan sözlü tartışma bıçaklı satırlı kavgaya dönüştü. Biri ağır, iki kişinin yaralandığı kavga kameraya yansıdı.
9.09.2023 Yaşam
Kahramanmaraş'ta kamyon, cenaze namazı kılanların arasına daldı; ölü ve yaralılar var
Kahramanmaraş'ta kamyon, cenaze namazı kılanların arasına daldı; ölü ve yaralılar var Kahramanmaraş'ta freninin boşaldığı öne sürülen kamyon, mezarlıkta cenaze namazı kılanların arasına daldı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.
9.09.2023 Haber
Dizi oyuncusundan akıl almaz hırsızlık, canlandırdığı rolünü gerçek hayata taşıdı
Dizi oyuncusundan akıl almaz hırsızlık, canlandırdığı rolünü gerçek hayata taşıdı Dijital bir platformda yayınlanan 'Kıyma' isimli dizide rol alan U.Ü’nün Adana'da Avukat Yunus Levent Küfüdür'ün cüzdanını çalarak kayıplara karıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
9.09.2023 Yaşam
Kahramanmaraş'ta korkunç kaza! Kamyon, cenaze namazı kılanların arasına daldı
Kahramanmaraş'ta korkunç kaza! Kamyon, cenaze namazı kılanların arasına daldı Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, bir kamyonun cenaze namazı için toplananlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ise kamyonun bir fren arızasının olmadığını belirtirken, virajı alamadığı için korkunç kazanın meydana geldiğini belirtti.
9.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cenaze Namazı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cenaze namazı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.