Cemre Burak

Cemre Burak

Son dakika Cemre Burak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cemre Burak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cemre Burak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemre Burak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemre burak gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 cemre burak haberi bulunmuştur. Tüm cemre burak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nil Burak: Erkeklere söylüyorum lütfen daha seçici olun
Nil Burak: Erkeklere söylüyorum lütfen daha seçici olun Kanal D'deki '2.Sayfa' programına Nil Burak konuk oldu. Şarkıcı yıllar sonra oğlu Cemre ve Eda K. arasında yaşanan kavgayı anlattı
8.01.2019 Magazin
Buse Narcı: Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum
Buse Narcı: Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum Buse Narcı 25 yaşında. Onu Özcan Deniz'in sevgilisi olarak tanıdık ama beş yıllık birliktelikleri geçtiğimiz yıl bitti. Güzel ve seksi bir kadın. “Gözlerinin rengini ameliyatla maviye çevirdi” haberleriyle gündeme bomba gibi düştü. Ama kendisi, “Diş çektirmekten bile korkarım, ameliyat olmadım” diyor.
9.10.2017 Magazin
Buse Narcı sevgilisini eliyle besliyor!
Buse Narcı sevgilisini eliyle besliyor! Buse Narcı ile Nil Burak'ın oğlu Cemre Burak, bir aydır aşk yaşıyor. Narcı, plajlarda sevgilisini eliyle besliyor.
14.08.2017 Magazin
Soner hayranları
Soner hayranları Pop müziğin sevilen ismi Soner Sarıkabadayı önceki gün Yalıkavak Palmarina Tren Beach’te sahne aldı.
10.08.2017 Magazin
İskelede aşk
İskelede aşk Bodrum’da tatil yapan Buse Narcı, DJ sevgilisi Cemre Burak ile Tren Beach iskelesinde görüntülendi.
2.08.2017 Magazin
Nil Burak'ın oğluna aşık!
Nil Burak'ın oğluna aşık! “Türk Malı” dizisinin oyuncusu Buse Narcı, şarkıcı Nil Burak’ın oğlu Cemre Burak ile yeni bir aşka yelken açtı.
26.07.2017 Magazin
Ünlü şarkıcının oğluna şok suçlama!
Ünlü şarkıcının oğluna şok suçlama! Ünlü şarkıcı Nil Burak’ın “Cemre Burak” adıyla ünlenen oğlu Cemre Yaz Tokses, DJ’lik yaptığı gece kulübünde bir kadını dövmekle suçlanıyor
21.11.2014 Magazin
'Müzik sektöründe kimseye güvenilmiyor'
'Müzik sektöründe kimseye güvenilmiyor' Aradın mı? adlı single’ı ile yazın en çok dinlenilen isimlerinden olan Nazlı, çok fazla hayal kırıklığına uğradığını söylüyor:'Aradın mı?' ne kadar zaman sonra gelen bir single oldu?İlk olarak Beni Yazın adlı albümüm; ardından Rest adlı single, Saygı Duruşu ve Can Bedenden Çıkmayınca...
21.08.2014 Arşiv
Kartal'daki olayın toplu intihar olduğu öğrenildi! 3 kişinin ayrı ayrı yazdığı 'son notları' ortaya çıktı...
Kartal'daki olayın toplu intihar olduğu öğrenildi! 3 kişinin ayrı ayrı yazdığı 'son notları' ortaya çıktı... Kartal'da bir evde 2 arkadaşıyla bulunan Cemre Bilmez başına isabet eden kurşunla hayatını kaybederken yanında bulunan bir arkadaşı da ağır yaralanmıştı. Olayda yer alan ve gözaltına alınan Y.İ.B. isimli şahsın ifadesine göre, Bilmez’in esrarengiz ölümünün aslında toplu intihar olduğu öğrenildi. Toplu şekilde intihar etmek için evde bir araya gelen Cemre Bilmez ile M.B.B. nin kendi başlarına ateş ederek intihar ettiği, Y.İ.B.’nin ise arkadaşlarını görerek intihardan vazgeçtiği öğrenildi.
24.05.2022 Yaşam
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Cemre Yaz Tokses'in anne özlemi!
Cemre Yaz Tokses'in anne özlemi! Nil Burak’ın oğlu Cemre Yaz Tokses önceki akşam sevgilisi Yaren Şahin’le Asmalımescit’teki bir mekanda görüntülendi.
2.11.2020 Magazin
Elimi Bırakma 46. bölümde neler oluyor?
Elimi Bırakma 46. bölümde neler oluyor? Başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz'un paylaştığı Elimi Bırakma dizisinin fragmanı yayınlandı.
16.09.2019 Televizyon
Çocukluk hayalini gerçekleştirdi!
Çocukluk hayalini gerçekleştirdi! Geçtiğimiz yıllarda yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Tolga Ortancıl, çocukluk hayalini gerçekleştirdi.
12.02.2019 Magazin
Elimi Bırakma 5. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Elimi Bırakma 5. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Elimi Bırakma 5. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'in severek izlenen dizisi Elimi Bırakma 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Elimi Bırakma dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek.
19.08.2018 Gündem
Elimi Bırakma 4. yeni bölümde Azra zor durumda!
Elimi Bırakma 4. yeni bölümde Azra zor durumda! Elimi Bırakma 4. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve büyük heyecan yarattı. Bu akşam ekrana gelecek olan Elimi Bırakma dizisinde Azra çok zor durumda kalıyor. Peki kardeşini bulabilecek mi? İşte Elimi Bırakma yeni bölümden ayrıntılar...
12.08.2018 Gündem
Elimi Bırakma 4. bölümde neler olacak?
Elimi Bırakma 4. bölümde neler olacak? TRT 1'in yeni dizisi Elimi Bırakma soluksuz devam ediyor. Pazar akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Azra, Mert'e bir adım daha yaklaşıyor. Peki onun yerini bulabilecek mi? Elimi Bırakma 4. bölüm için heyecan dorukta.
11.08.2018 Gündem
Bu Şehir Arkandan Gelecek zirvede başladı!
Bu Şehir Arkandan Gelecek zirvede başladı! Ay Yapım’ın yeni dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ratinglerde AB grubunda 6.59 izlenme oranıyla birinci oldu. İlk bölümüyle izleyiciden tam not alan dizi, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturarak günün en çok konuşulan programı oldu.
5.01.2017 Televizyon
Bomba iddia! Burak Yılmaz ile Ceylan Çapa...
Bomba iddia! Burak Yılmaz ile Ceylan Çapa... Burak Yılmaz ile eşi İstem Atilla arasındaki ipler yine iyice gerildi. İstem Hanım, yıldız futbolcunun Ceylan Çapa ile olan yakınlığını kıskandı. Sosyetik güzelin ise ‘Burak çok iyi biri ama evli adamla asla aşk yaşamam’ dediği konuşuluyor.
23.11.2016 Magazin
12 Haziran'da bu ilçelere elektrik yok
12 Haziran'da bu ilçelere elektrik yok Ataşehir, Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla ve Ümraniye'nin bazı mahallelerine 12 Haziran'da elektrik verilemeyecek.
10.06.2016 Yaşam
‘Kenan’a feda olsun’
‘Kenan’a feda olsun’ Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun düğününe İstanbul’dan ünlü akını yaşandı. Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç’in sonradan katılacağını belirtip ‘Yorgunuz ama Kenan’a feda olsun’ dedi.
14.05.2016 Magazin
Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanında ölüm kalım mücadelesi-izle
Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanında ölüm kalım mücadelesi-izle Atv ekranlarının heyecan dolu dizisi Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler bu akşam yayınlanacak yeni bölümde nefesler tutulacak. Okul gezisi sırasında geçirdikleri kaza sonucunda Songül ölüm kalım mücadelesi veriyor. Peki Songül yaşayacak mı? Kırgın Çiçekler heyecan dolu yeni bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...
23.11.2015 Magazin
Kırgın Çiçekler 10.bölüm fragmanında duygusal anlar-izle
Kırgın Çiçekler 10.bölüm fragmanında duygusal anlar-izle Kırgın Çiçekler 10.bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler tarafından merakla beklenen Kırgın Çiçekler 10.bölüm fragmanında dizi severlere yeni bölüm hakkında ufak ipuçları verildi. Kırgın Çiçekler 10.bölüm hakkında merak edilen her şey haberimizde.
27.08.2015 Magazin
Kırgın Çiçekler 10.bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Kırgın Çiçekler 10.bölüm fragmanı yayınlandı-izle Kırgın Çiçekler 10.bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölümüyle yine seyircileri ekrana kilitleyecek. Kırgın Çiçekler yeni bölümü 31 Ağustos Pazartesi ATV'de!
25.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cemre Burak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemre burak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.