Cemil Çiçek

Cemil Çiçek

Son dakika cemil çiçek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cemil çiçek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cemil çiçek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemil Çiçek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemil çiçek gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.254 cemil çiçek haberi bulunmuştur. Tüm cemil çiçek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
TOGG'la ilgili flaş açıklama: Avrupa'da test onaylarımız geçiyor
TOGG'la ilgili flaş açıklama: Avrupa'da test onaylarımız geçiyor Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, mart ayında TOGG’un piyasada olacağını belirterek, "Avrupa'da test onaylarımız geçiyor şu anda. 92 tane testten geçiyor. Türkiye'nin otomobilini, 120 yıllık insanlık hayalini, 60 yıldır Türk insanının hayali, Türk iş dünyası olarak sizlerin de desteğiyle inşallah faaliyete geçecek” dedi.
19.12.2022 Ekonomi
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu Bir otomobilden daha fazlası diyerek yola çıkan Togg’un Gemlik’teki kampüsünün açılışı, tarihe yönelik göndermeler ve tarihi karşılaştırmalara sahne oldu. Cumhuriyet’in 10’uncu yılında Uşak’ta çekilen, "Cumhuriyeti biz böyle kazandık.” pankartının yer aldığı unutulmaz fotoğraf ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gemlik’te “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı önündeki karesi, törenin simgesel anlamına değer kattı.
31.10.2022 Ekonomi
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye’nin eninde sonunda yeni bir anayasa yapacağını belirterek, “Üzüntümüz bunun gecikmesindedir. Gecikmesi hem milletimize hem ülkemize kaybettirmektedir. Unutmamak gerekir ki yeni anayasa olmadan yeni Türkiye de olmaz” dedi.
3.10.2022 Gündem
Hisarcıklıoğlu: Mart ayında TOGG arabasını hep beraber göreceğiz
Hisarcıklıoğlu: Mart ayında TOGG arabasını hep beraber göreceğiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "TOGG fabrikamızı 29 Ekim'de Gemlik'te açılışını yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Allah nasip ederse de mart ayında inşallah Afyonkarahisar'da TOGG arabasını hep beraber göreceğiz” dedi. 
26.09.2022 Ekonomi
TOGG'da geri sayım başladı! Türkiye için dönüm noktası
TOGG'da geri sayım başladı! Türkiye için dönüm noktası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Türk insanının 120 yıllık hayali, 60 yıl önce yarım kalan bir rüyamız vardı, Türkiye'nin otomobili. Bu görevi üstlendikten sonra Allah nasip ederse 29 Ekim'de hep beraber TOGG fabrikasını açıyoruz" dedi.
24.09.2022 Ekonomi
TOGG'da geri sayım başladı! İki kritik tarih heyecanla bekleniyor
TOGG'da geri sayım başladı! İki kritik tarih heyecanla bekleniyor Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli aracı TOGG hakkında da konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "60 yıl önce yarıda kalmış bir rüyamız vardı. Bu neydi? Türkiye'nin otomobilinin üretilmesi. Türk markasıyla üretilmesi. Bize bu görev verilince Türk özel sektörüne, yani sizlere güvenerek dedik ki; ‘Biz bu işi yaparız. Türk iş dünyası olarak yaparız’ dedik. Allah nasip ederse bütün IP hakları bizim. Yüzde 51'i yerli ve milli. Türkiye'nin ilk otomobilini, TOGG'u, teknolojik anlamda da dünyayla aynı zamanda yapıyoruz. Artık fosil yakıt devri bitiyor. Ne başlıyor? Elektrikli otomobiller. Bunu Avrupa'da da yapan 2-3 ülke var. Başka yok. Amerika'da var, Çin'de var. Başka da yok. Türkiye'nin ilk yer ve milli arabası TOGG'un fabrikasını 29 Ekim'de açacağız. Allah nasip ederse de inşallah mart ayında Keşan'da TOGG'a hep beraber bineceğiz" ifadelerini kullandı.
12.08.2022 Ekonomi
Kira fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Bakan Bozdağ duyurdu
Kira fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Bakan Bozdağ duyurdu Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Kira ihtilaflarının tamamını ara bulucuya gönderme konusunda kararlıyız. Hazırlıklar bittiğinde TBMM'de de değerlendirilecek ve kabulü halinde de yasalaşacaktır" dedi.
31.05.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronlarına nefes aldırmıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronlarına nefes aldırmıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Devlet Övünç Madalyası Töreni'nde konuştu. "Teröristlerin tepelerine tepelerine biniyor, nerede olursa olsun inlerini tek tek başlarına geçiriyoruz" diyen Erdoğan, "Dünya harp tarihini yeniden yazan yerli ve milli İHA'larla Suriye'deki, Irak'taki terör baronlarına nefes aldırmıyoruz. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.
16.03.2022 Siyaset
Eski bakan Sadi Somuncuoğlu için TBMM'de tören
Eski bakan Sadi Somuncuoğlu için TBMM'de tören Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu (82) için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) tören düzenlendi.
1.03.2022 Yaşam
Eski bakan Sadi Somuncuoğlu için TBMM'de tören
Eski bakan Sadi Somuncuoğlu için TBMM'de tören Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu (82) için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) tören düzenlendi.
1.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
2.12.2021 Siyaset
Eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş için TBMM'de tören
Eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş için TBMM'de tören Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş (87) için TBMM'de tören düzenlendi.
24.11.2021 Gündem
50+1 nedir? 50+1 seçim sistemi nedir? Seçimlerde 50 +1 kuralı!
50+1 nedir? 50+1 seçim sistemi nedir? Seçimlerde 50 +1 kuralı! Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi ve eski Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Bu sistem (yüzde 50+1) doğru olmamıştır, bugün de gelecekte de sıkıntı çıkarır. Şahıslardan ayrı söylüyorum. Hiç gerek yoktu. Daha farklı bir sistem olabilirdi. Vakit de geçti ama kimsenin kimseyle görüştüğü de yok" diyerek yeni bir tartışma başlatmıştı. Çiçek'in yüzde 50+1 sözlerine sert tepki ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den gelirken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de tartışmalara neden olan 50+1 tartışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Çelik, "Önümüzdeki seçime bu sistemle gidilecek" dedi. Peki, 50+1 nedir? 50+1 seçim sistemi nedir? İşte 50 artı 1 sistemi hakkında merak edilenler…
17.11.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çıkışı!
MHP lideri Devlet Bahçeli'den EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çıkışı! Milliyetçi Harekete Partisi lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "24 Haziran seçimlerine girerken hazırlamış olduğumuz beyannamede neyi vaat ettiysek arkasındayız. Bütçe imkanları doğrultusunda, kademeli geçişle birlikte EYT sorunu Meclis'te görüşülecek bu sorun ortadan kaldırılacaktır. 3600 Ek Gösterge'nin verilmesi için hükümetimize her desteği vereceğiz. Asgari ücretle yaşayan vatandaşlarımızın enflasyona ezdirilmemesi, ücretlerin iyileştirilmesi temennimizdir." dedi.
16.11.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki: Açıklamaları skandaldır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki: Açıklamaları skandaldır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, "Macron’un Türkiye’nin askerlerini çekmesi çağrısı skandaldır" diyerek sert tepki gösterdi.
15.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili flaş açıklama! Meral Akşener...
Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili flaş açıklama! Meral Akşener... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin, "Ben aday değilim. Kendi adıma bunu konuşabilirim. Ben cumhurbaşkanı adayı değilim, net bir şekilde. kendi adıma söylenen bir söz bu. Kim aday olacak kısmında seçilecek, kazanacak bir adayla ve cumhurbaşkanlığını devam ettirecek bir adayla gideceğiz. Ben aday değilim, ben başbakanlığa adayım" dedi.
25.09.2021 Siyaset
Eski Sağlık Bakanı Yaşar Eryılmaz için TBMM'de tören
Eski Sağlık Bakanı Yaşar Eryılmaz için TBMM'de tören Ankara'da, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Sağlık Bakanı Yaşar Eryılmaz (77) için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi.
11.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
22.04.2021 Siyaset
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlandı
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlandı Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde kılınan ceneze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
15.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara 7.Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, buradan canlı bağlantı ile Ordu - Şanlıurfa İl Kongrelerine seslendi. Erdoğan, "Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız." dedi.
17.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı! Kritik açıklama geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı! Kritik açıklama geldi Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısı sonrası yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Batı'da yükselişe geçen İslam düşmanlığı konusu ele alındı." denildi.
27.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Selçuk Özdağ’a telefon! 'Neler oluyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Selçuk Özdağ’a telefon! 'Neler oluyor' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evinin önünde silahlı ve sopalı bir grubun saldırısı sonucu yaralanan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ı telefonla arayarak olayla ilgili bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.
18.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nda, Kurul üyeleri, eğitim ve kültür alanları ile bölgesel gelişmeler üzerine fikir teatisinde bulundu.
4.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde önemli toplantı
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde önemli toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nda, Doğu Akdeniz, Libya ve Suriye başta olmak üzere dış politika gelişmeleri ele alındı.
2.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cemil Çiçek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemil çiçek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.