Cem Yılmaz Aşk

Cem Yılmaz Aşk

Son dakika Cem Yılmaz aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cem Yılmaz aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cem Yılmaz aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Yılmaz Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem yılmaz aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 374 cem yılmaz aşk haberi bulunmuştur. Tüm cem yılmaz aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Yılmaz eski sevgilisiyle barıştı mı?
Cem Yılmaz eski sevgilisiyle barıştı mı? Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın 2009 yılında aşk yaşadığı oyuncu Hare Sürel’le yeniden barıştığı iddia edildi.
28.12.2020 Magazin
Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'ın kapısında...
Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'ın kapısında... Komedyen Cem Yılmaz, önceki gün 400 bin lira değerindeki lüks aracı ile Serenay Sarıkaya’nın evinin önünde objektiflere takıldı.
8.09.2020 Magazin
Defne Samyeli aileye girdi
Defne Samyeli aileye girdi Komedyen Cem Yılmaz, aşk yaşadığı eski sunucu Defne Samyeli ile birlikte İzmir’de ağabeyi Can Yılmaz ve Zafer Algöz’ün sahnelediği gösteriyi izledi. Cem Yılmaz'ın anne ve babasının da katıldığı gecede aile saadeti yaşandı.
31.05.2019 Magazin
Cem Yılmaz'ın 'yatakta çok iyiydik' diyen sevgilisi hamile!
Cem Yılmaz'ın 'yatakta çok iyiydik' diyen sevgilisi hamile! Cem Yılmaz'ın "Yatakta çok iyiydik" diye açıklama yapmasıyla hafızalara kazınan sevgilisi Özge Sabuncu'nun hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.
2.10.2017 Magazin
Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi: Yatakta kopuyorduk
Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi: Yatakta kopuyorduk Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Özge Sabuncu, takipçisinin yorumuna kızıp şoke eden bir mesaj attı.
13.06.2017 Magazin
Cem Yılmaz'ın yeni aşkı: Merve Çağıran
Cem Yılmaz'ın yeni aşkı: Merve Çağıran Cem Yılmaz 'Fi' dizisinde rol alan Merve Çağıran ile aşk yaşıyor. Ünlü komedyen ile güzel oyuncu samimi bir şekilde görüntülendi.
28.04.2017 Magazin
Ebru Şallı ile Cem Yılmaz evleniyor!
Ebru Şallı ile Cem Yılmaz evleniyor! Cem Yılmaz ile aşk yaşayan ünlü model Ebru Şallı'nın tektaş yüzüğü dikkat çekti! Ünlü çift evleniyor mu?
23.03.2017 Magazin
Yine aynı adama aşıklar
Yine aynı adama aşıklar Cem Yılmaz, gönlünü eski sevgilisi Cansu Dere'nin arkadaşı Ayşe Hatun Önal'a kaptırdı. Eski eşi de...
9.12.2014 Magazin
Sevgili açıklaması!
Sevgili açıklaması! Cem Yılmaz aşk haberleri için ne dedi?
25.04.2014 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisinin fotoğrafı gündem oldu! İşte Cem Yılmaz ve Mert Demir'in o karesi...
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisinin fotoğrafı gündem oldu! İşte Cem Yılmaz ve Mert Demir'in o karesi... Son olarak 'Aile' dizisinde Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 2021 yılında ayrıldığı komedyen Cem Yılmaz ile şimdilerde aşk yaşadığı şarkıcı Mert Demir'in aynı karede yer aldığı görüntüler aylar sonra magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girdi.
28.04.2024 Magazin
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi!
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi! Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolü paylaştığı 'Aile' dizisinin sona ermesinin ardından Serenay Sarıkaya Mert Demir’le olan aşkıyla konuşulmaya devam ediyor. Serenay Sarıkaya, son olarak kuliste hazırlanırken verdiği pozla beğeni yağmuruna tutuldu.
26.04.2024 Magazin
Cem Yılmaz'ın ortağıyla aşk mı yaşıyor? Defne Samyeli ilk kez açıkladı
Cem Yılmaz'ın ortağıyla aşk mı yaşıyor? Defne Samyeli ilk kez açıkladı Defne Samyeli, önceki gece görüntülendiği Bebek’te Cem Yılmaz'ın ortağı Muzaffer Yıldırım ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi.
26.02.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına eski sevgilisi Umut Evirgen'den yorum!
Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına eski sevgilisi Umut Evirgen'den yorum! Serenay Sarıkaya, yer aldığı 'Alice Müzikali'nin veda partisinden karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Sarıkaya'nın paylaşımına, Cem Yılmaz ile ayrıldıktan sonra aşk yaşamaya başladığı ve geçtiğimiz yıl ilişkisini noktaladığı ünlü işletmeci Umut Evirgen ise kayıtsız kalmadı.
1.06.2023 Magazin
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
Serenay Sarıkaya'dan güldüren paylaşım: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik
Serenay Sarıkaya'dan güldüren paylaşım: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik Şahmaran dizisinde Şahsu rolüyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya'nın, cesur sahneleriyle adından söz ettirmişti. Dizide Sarıkaya'nın ayakları gündem olmuştu. Ünlü oyuncu, bu kez de ayna karşısında poz verdi. Sarıkaya'nın telefon kılıfının üzerinde yazan yazı dikkat çekti.
31.01.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyayı salladı!
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyayı salladı! Şahmaran dizisindeki 'Şahsu' karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun bir sahnede masada oturduğu pozu sosyal medyada paylaşıldı. Güzel oyuncunun ayakları hakkında acımasız yorumlar yapan kullanıcılara diğer kullanıcılar tepki gösterdi.
22.01.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı!
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı! Dijital bir platformda yayınlanan 'Şahmeran' dizisiyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya tarzı ile de magazin gündeminde yer alıyor. Son olarak Sarıkaya'nın mavi çantasının fiyatı adeta dudak uçuklattı.
18.01.2023 Magazin
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi! Ünlü şarkıcı Cem Belevi katıldığı bir davette 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Güzel oldu karşılıklı anlaştık. Sonuçta üç günlük, dünya geçiyor gidiyoruz. Küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok" dedi.
9.01.2023 Magazin
Hasan Can Kaya ilk filmini çekmek için kolları sıvadı!
Hasan Can Kaya ilk filmini çekmek için kolları sıvadı! Son yılların en çok konuşulan komedyenlerinden, “Konuşanlar” serisinin yaratıcısı Hasan Can Kaya, ilk sinema filmiyle sevenleriyle buluşacak.
7.10.2022 Magazin
Kaan Yıldırım'dan Hande Erçel açıklaması geldi: Ne söylüyorsa doğrudur
Kaan Yıldırım'dan Hande Erçel açıklaması geldi: Ne söylüyorsa doğrudur Bodrum tatilinde Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu ile buluşan Kaan Yıldırım, İstanbul'a döndü. Kısa süre önce Londra ve ardından Marmaris'te aşk tatili yapan Hande Erçel ile Kaan Yıldırım'ın mutluluğu kısa sürdü. Geçtiğimiz günlerde kameralara yansıyan Hande Erçel, "Hayatımda kimse yok... Şu an işimle yoğunum. Çok mutluyum. Kaan hep arkadaşımdı, arkadaşım kalacak" diyerek ayrılık haberlerini doğruladı. Kaan Yıldırım ise Hande Erçel ile ilgili gelen soruları yanıtladı.
17.06.2022 Magazin
Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu ve Kaan Yıldırım aynı teknede!
Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu ve Kaan Yıldırım aynı teknede! Uraz Kaygılaroğlu, son olarak Erşan Kuneri dizisinde birlikte rol aldığı Cem Yılmaz'la tatile çıktı. İkiliye oyuncu Kaan Yıldırım da eşlik etti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve slip mayo tercih eden Kaygılaroğlu, ünlü isimlerle bir pozunu paylaşmayı ihmal etmedi.
14.06.2022 Magazin
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cem Yılmaz Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem yılmaz aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.