Özge Sabuncu

Özge Sabuncu

Son dakika Özge Sabuncu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özge Sabuncu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özge Sabuncu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge Sabuncu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge sabuncu gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 özge sabuncu haberi bulunmuştur. Tüm özge sabuncu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gergin çıkış
Gergin çıkış Özge Sabuncu’yla geçtiğimiz hafta yeniden barışan Cem Yılmaz, önceki gece Ataşehir DasDas adlı mekandaydı.
25.03.2018 Magazin
7 saatlik eğlence
7 saatlik eğlence Cem Yılmaz, önceki akşam sevgilisi Özge Sabuncu’nun kardeşi Gözde’nin doğum günü partisine katıldı.
23.03.2018 Magazin
Özge Sabuncu kimdir?
Özge Sabuncu kimdir? Özge Sabuncu kimdir? Sorusunun cevabı merakla araştırılıyor. Cem Yılmaz'ın sevgilisi olan Özge Sabuncu yaptığı paylaşımla oldukça dikkat çekmişti. İşte Özge Sabuncu hakkında merak edilen bilgilerin detayı...
8.01.2018 Gündem
Kemal’in filmi çıkacak!
Kemal’in filmi çıkacak! Cem Yılmaz, sevgilisi Özge Sabuncu ile önceki gün Etiler’de bir restoranda baş başa yemek yedi.
7.01.2018 Magazin
Ahu Yağtu'yu sinirlendiren poz!
Ahu Yağtu'yu sinirlendiren poz! Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı, Kıvanç Baruönü’nün yönettiği ‘Arif V 216’nın galası önceki akşam Zincirlikuyu Zorlu PSM’de yapıldı.
5.01.2018 Magazin
Cem Yılmaz’ın evine taşındı!
Cem Yılmaz’ın evine taşındı! Komedyen Cem Yılmaz ve sevgilisi Özge Sabuncu Tuba Ünsal’ın yeni filminin galasında beraber görüntülendi. Filmi birlikte izleyen Cem Yılmaz ve Özge Sabuncu filmden çıkarken soruları yanıtsız bıraktı.
13.10.2017 Magazin
Muhatabı ben değilim
Muhatabı ben değilim Ahu Yağtu, Asmalımescit Corridor adlı mekandan çıkarken görüntülendi.
5.10.2017 Magazin
Bebek iddiası kızdırdı
Bebek iddiası kızdırdı Cem Yılmaz ile Ozan Güven önceki akşam Arnavutköy Zıpkın’da balık yedi.
4.10.2017 Magazin
Cem Yılmaz'ın 'yatakta çok iyiydik' diyen sevgilisi hamile!
Cem Yılmaz'ın 'yatakta çok iyiydik' diyen sevgilisi hamile! Cem Yılmaz'ın "Yatakta çok iyiydik" diye açıklama yapmasıyla hafızalara kazınan sevgilisi Özge Sabuncu'nun hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.
2.10.2017 Magazin
2. evlilik tepkisi: Bak sen!
2. evlilik tepkisi: Bak sen! Cem Yılmaz, sevgilisi Özge Sabuncu ile Ataşehir Das Das adlı mekan çıkışı görüntülendi.
30.09.2017 Magazin
25 yıllık arabayla tur attı!
25 yıllık arabayla tur attı! Komedyen Cem Yılmaz ile yakın arkadaşı Ozan Güven, önceki gün Etiler'de görüntülendi.
30.08.2017 Magazin
Kızları saklayın
Kızları saklayın Bebek’te sevgilisi Özge Sabuncu ve Tuba Ünsal’la buluşan Cem Yılmaz’ın keyfi yerindeydi. Valelere “Kızları saklayın” diyerek güldü.
19.08.2017 Magazin
Cem Yılmaz sosyal medyayı kapattı, aşk ortaya çıktı
Cem Yılmaz sosyal medyayı kapattı, aşk ortaya çıktı Sosyal medya hesaplarını kapatan Cem Yılmaz, Özge Sabuncu'nın Instgram hesabında ortaya çıktı.
25.07.2017 Magazin
Yatakta kopuyorduk
Yatakta kopuyorduk Cem Yılmaz’ın bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Özge Sabuncu, ünlü şovmenin sosyal medyadan paylaştığı bir pozun altına “Bu bu bu” notunu düştü.
13.06.2017 Magazin
Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi: Yatakta kopuyorduk
Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi: Yatakta kopuyorduk Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Özge Sabuncu, takipçisinin yorumuna kızıp şoke eden bir mesaj attı.
13.06.2017 Magazin
Ebru Şallı, Cem Yılmaz’ı sildi
Ebru Şallı, Cem Yılmaz’ı sildi Çıplak fotoğraf haberiyle gündemde olan Ebru Şallı, ağustos ayında birlikte görüntülendiği ve şimdiye kadar birlikteliğini sürdürdüğü söylenen Cem Yılmaz'ı takipten çıkardı.
1.05.2017 Magazin
İşte Cem Yılmaz’ın yeni sevgilisi!
İşte Cem Yılmaz’ın yeni sevgilisi! Cem Yılmaz'ın evinden paylaşım yapan genç kadının ünlü komedyenin yeni sevgilisi olduğu iddia edildi. İsmi Aslin Andonyan olan genç kız merak ediliyor.
7.04.2017 Magazin
Önce eski sevgiliyle bodrum, sonra eski eşle Fethiye
Önce eski sevgiliyle bodrum, sonra eski eşle Fethiye Ünlü komedyen Cem Yılmaz, önce eski sevgiliyle Bodrum’da, ardından eski eşle Fethiye’de görüldü...
26.05.2016 Magazin
Cem Yılmaz'dan 'evlilik' açıklaması
Cem Yılmaz'dan 'evlilik' açıklaması Yavuz Turgul için önceki akşam Cihangir’de düzenlenen doğum günü partisine katılan Cem Yılmaz, çıkışta eski sevgilisi Özge Sabuncu’yla barıştığı haberleri sorulunca özel hayatıyla ilgili net konuştu
7.04.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özge Sabuncu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge sabuncu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.