Celalettin Güvenç

Celalettin Güvenç

Son dakika celalettin güvenç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan celalettin güvenç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını celalettin güvenç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Celalettin Güvenç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan celalettin güvenç gelişmeleri de dahil olmak üzere 218 celalettin güvenç haberi bulunmuştur. Tüm celalettin güvenç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahir Ünal: 20 yıldır iktidar olan siyasi harekete saygı duymayı öğrenmeliler
Mahir Ünal: 20 yıldır iktidar olan siyasi harekete saygı duymayı öğrenmeliler AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, masa etrafında toplanan siyasi liderlerin iktidar olmaya çalıştığını belirterek, "Yani, daha iktidara yürümeyi beceremeyenler, iktidar olmuş ve 20 yıldan beridir de iktidarda kalabilmiş bir siyasi harekete öncelikle saygı duymayı öğrenmeliler. Çünkü bu, saygı duyulacak bir şey" dedi.
1.05.2022 Siyaset
AK Partili Ünal: 250 bin trole aylık maaş vererek bu millet sizi iktidara getirmez
AK Partili Ünal: 250 bin trole aylık maaş vererek bu millet sizi iktidara getirmez AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, iktidar hayali kuranların öncelikle şehirlerde sınavı geçmeleri gerektiğini belirterek, "Öyle algı operasyonlarıyla, göz boyamalarıyla, reklam faaliyetleriyle, 250 bin trole aylık maaş verip, dijital fenomenlere yatırım yaparak bu millet sizi iktidara getirmez" dedi.
8.04.2022 Siyaset
AK Parti'li Zengin: 2023, 3 boyutlu resme bakarak bir sınırı geçmeye dair bir ideal
AK Parti'li Zengin: 2023, 3 boyutlu resme bakarak bir sınırı geçmeye dair bir ideal Kahramanmaraş'ta halk otobüsü esnafı ve esnaf odaları temsilcileriyle bir araya gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin, 2023 seçimlerinin Türkiye için simgesel bir anlamı olduğunu belirterek, "Bizim için aslında 2023 dediğimiz şey, Türkiye'yle alakalı bir sınırı geçmeye, 3 boyutlu resme bakarak bir sınırı geçmeye dair bir ideal" dedi.
19.02.2022 Siyaset
AK Parti Milletvekili İmran Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Milletvekili İmran Kılıç son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede 64 yaşında vefat eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ta düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
19.11.2021 Gündem
Güvenlik soruşturmasına ilişkin kanun teklifi komisyonda
Güvenlik soruşturmasına ilişkin kanun teklifi komisyonda İlk kez veya yeniden kamu hizmeti ve görevlerine atanacaklar hakkında yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması hükümlerinin yeniden düzenlenmesini içeren Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanun Teklifi'nin görüşmelerine TBMM İçişleri Komisyonunda başlandı.
24.06.2020 Memur
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ömer Kahya son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ömer Kahya son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ömer Kahya'nın naaşı, memleketi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde toprağa verildi.
20.06.2020 Gündem
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı!
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı! İdlib'deki hain saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Şehit askerlerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Törenlere binlerce kişi katıldı. Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal için Pendik'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende konuşan Erdoğan "Şehitler Tepesi boş kalmayacak" dedi.
29.02.2020 Yaşam
Bekçilere silah kullanma yetkisi verildi mi?
Bekçilere silah kullanma yetkisi verildi mi? Bekçi alımındaki artış, bekçi olmak isteyen vatandaşların yoğun bir şekilde 2020 bekçi alımı ne zaman yapılacak? Bekçi alımı şartları nelerdir? Soruları sormasına neden oldu. Bekçi şartlarında değişikliğe gidildi, TBMM İçişleri Komisyonunda, Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanunu Teklifi'nin ilk 9 maddesi kabul edildi. Peki bekçilere silah kullanma yetkisi verildi mi? İşte 2020 bekçi alımı hakkında merak edilenler…
29.01.2020 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni görevleri...
Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni görevleri... TBMM Başkanlık Divanı üyelikleri için yapılan seçime dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Genel Kurulun 16 Temmuz tarihli 6. birleşiminde yapılan seçim sonucunda, Anayasa Komisyonu Başkanlığına AK Parti'den Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Başkanvekilliğine Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Sözcülüğe Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Katipliğe Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz getirildi.
19.07.2018 Siyaset
Yurt dışı oyları sayılınca vekilliği kaybetti
Yurt dışı oyları sayılınca vekilliği kaybetti Yurt dışında kullanılan oyların partilere dağıtılmasıyla Kahramanamraş'ta dün İYİ Parti'nin kazandığı milletvekilliği bugün CHP'nin oldu.
25.06.2018 Siyaset
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset
CHP’li İnce’ye Maraş tepkisi
CHP’li İnce’ye Maraş tepkisi AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin “...Atatürk düşmanı Maraş dondurmacısı kılıklı zavallılardan uzak dur, yeter” diyerek talihsiz şekilde kahraman bir şehrin geleneksel kıyafetine dil uzattığını ifade ederek, İnce’yi kınadıklarını ve telin ettiklerini söyledi.
13.11.2017 Siyaset
"Barzani ile Katalonya eş zamanlı geldi, batı iki yüzlülüğünü gösterdi"
"Barzani ile Katalonya eş zamanlı geldi, batı iki yüzlülüğünü gösterdi" TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Güvenç, "Avrupa'da çok ibretlik bir olay yaşanıyor. Barzani ile Katalonya eş zamanlı geldi. Tarihin bir cilvesi. Barzani ile ilgili bizi Kürtlere düşman etmeye çalıştılar. Aynı zamanda eş zamanlı bir şey yapıldı. Batı iki yüzlülüğünü bir kez daha gösterdi" dedi.
30.10.2017 Siyaset
'PKK'nın hedefinde Kürtler var'
'PKK'nın hedefinde Kürtler var' TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Güvenç'in kabulü - Celalettin Güvenç: "DEAŞ'ın hedefi nasıl Müslümanlarsa, PKK ve PYD'nin de hedefi Kürtlerdir. Çünkü bunların üstleri bu emri veriyor"
29.09.2021 Gündem
Yayman: Türkiye, en çok dizi film satan 2'nci ülke
Yayman: Türkiye, en çok dizi film satan 2'nci ülke Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Türkiye'nin dünyada ABD'den sonra en çok dizi film satan 2'nci ülke olduğunu söyledi
27.10.2016 Ekonomi
Komisyondan 15 Temmuz kararı!
Komisyondan 15 Temmuz kararı! 15 Temmuz'un resmi tatil ilan edilmesi komisyonda kabul edildi. Kazan ilçesine "kahraman" ünvanının verilmesi de komisyondan geçti.
29.09.2021 Gündem
Veysi Kaynak: Dabık'a kutsiyet atfediyorlardı
Veysi Kaynak: Dabık'a kutsiyet atfediyorlardı Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Dabık'a, DEAŞ terör örgütünce özel bir kutsiyet atfediyorlardı...
29.09.2021 Gündem
Meclis'te büyük gerginlik! Kürsüde Bayık'ın açıklamasını okumaya başlayınca...
Meclis'te büyük gerginlik! Kürsüde Bayık'ın açıklamasını okumaya başlayınca... TBMM Genel Kurulu’nda HDP’nin Ceylanpınar’da iki polisin şehit edilmesine ilişkin verdiği grup önerisinin görüşmeleri sırasında gerginlik yaşandı.
29.09.2021 Gündem
Pazarcık vizyon projeleri sayesinde yükseliyor
Pazarcık vizyon projeleri sayesinde yükseliyor Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ın büyük özverisi ve vizyon projeleri sayesinde Pazarcık büyük bir hızla büyümesini sürdürüyor
18.02.2016 Yaşam
Hakkari’nin taşınmaması için Cumhurbaşkanı ile görüştüler
Hakkari’nin taşınmaması için Cumhurbaşkanı ile görüştüler HAKKARİ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Hakkari vilayet merkezinin Yüksekova’ya taşınmaması için Cumhurbaşyanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştüklerini söyledi. Taş, bu gelişmeyi de sosyal medya hesabından duyurdu.
29.09.2021 Gündem
"Mescid-i Aksa, çökme tehlikesiyle karşı karşıya"
"Mescid-i Aksa, çökme tehlikesiyle karşı karşıya" Mescid-i Aksa'nın altına açılan tünellere dev kamyon ve tırların girebildiğini dile getiren İkrimavi, tünellerin büyüklüğüne ve oluşan tehlikeye dikkati çekti
17.01.2016 Dünya
1 Kasım'da 7 Haziran’ın galibi 36 vekil seçilemedi
1 Kasım'da 7 Haziran’ın galibi 36 vekil seçilemedi Dört partili yeni Meclis’e Ak Parti 118, CHP ise 7 vekil sokabildi. 7 Haziran seçimlerinde milletvekili olan 36 isim yeni Meclis’te yer alamazken 98 olan kadın vekil sayısı da 76’ya düştü...
29.09.2021 Gündem
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye silahlı saldırı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye silahlı saldırı Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin silahlı saldırıya uğradığını, Çiftçi'nin saldırıdan yara almadan kurtulduğunu bildirdi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti’de revizyon
AK Parti’de revizyon 13 vekil seçilemeyecek yere konuldu. Üç dönemlik oldukları için 7 Haziran’da dışarıda kalan 70 isimden 24’ü listeye girdi. Ali Babacan ve Tuğrul Türkeş sürpriz isimler oldu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Celalettin Güvenç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki celalettin güvenç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.