Cazan

Cazan

Son dakika cazan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cazan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cazan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cazan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cazan gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 cazan haberi bulunmuştur. Tüm cazan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaya resmen duyurdular: Suudi Arabistan'ı vurduk
Dünyaya resmen duyurdular: Suudi Arabistan'ı vurduk Yemen'deki İran destekli Husiler, Suudi Arabistan'da milli petrol şirketi Saudi Aramco tesislerinin de yer aldığı bazı noktaları silahlı insansız hava araçları ile hedef aldığını duyurdu.
20.11.2021 Dünya
Suudi Arabistan, petrol limanı ve Aramco'ya yapılan saldırıları doğruladı
Suudi Arabistan, petrol limanı ve Aramco'ya yapılan saldırıları doğruladı Suudi Arabistan Enerji Bakanlığı, petrol sevkiyatı açısından dünyanın en büyük limanlarından "Ras Tanura Limanı" ve Saudi Aramco tesislerine saldırılar düzenlendiğini bildirdi.
7.03.2021 Dünya
Yemen sınırında 3 Suudi Arabistan askeri öldürüldü
Yemen sınırında 3 Suudi Arabistan askeri öldürüldü Suudi Arabistan, Yemen sınırında 3 askerinin öldürüldüğünü duyurdu.
8.12.2019 Dünya
Husilerden askeri karargâha saldırı!
Husilerden askeri karargâha saldırı! Yemen'deki Husiler, Suudi Arabistan'ın güneyindeki bir karargaha saldırı düzenledi. Bölgeden gelen son haberlere göre, olayda ölü ve yaralılar var.
19.09.2019 Dünya
Husilerin Suudi Arabistan'ı hedef alan İHA'sı düşürüldü
Husilerin Suudi Arabistan'ı hedef alan İHA'sı düşürüldü Suudi Arabistan öncülüğündeki Arap Koalisyonu Sözcüsü Turki el-Maliki, Yemen'deki Husilere ait bir insansız hava aracının (İHA) düşürüldüğünü duyurdu.
26.08.2019 Dünya
Husilerden Suudi Arabistan hava üssü ile havalimanına saldırı
Husilerden Suudi Arabistan hava üssü ile havalimanına saldırı Yemen'deki Husiler, insansız hava araçlarıyla (İHA) Suudi Arabistan'ın güneyindeki Kral Halid Hava Üssü ile Abha Havalimanı'nı hedef aldıklarını açıkladı.
25.08.2019 Dünya
Suudi Arabistan'ın güneyinde Husilere ait İHA düşürüldü
Suudi Arabistan'ın güneyinde Husilere ait İHA düşürüldü Yemen'deki İran destekli Husiler, Suudi Arabistan'ın güneyindeki Kral Halid Hava Üssü'nün vurulduğunu açıklarken, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri de Husilere ait bir insansız hava aracının (İHA) düşürüldüğünü duyurdu.
24.08.2019 Dünya
Suudi Arabistan'a balistik füze saldırısı
Suudi Arabistan'a balistik füze saldırısı Yemen'de Husiler, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Cazan bölgesindeki ortak operasyon merkezini balistik füzeyle hedef aldı.
22.08.2019 Dünya
Husilerden Suudi Arabistan'a bir saldırı daha
Husilerden Suudi Arabistan'a bir saldırı daha İran destekli isyancı grup, Yemen'den kalkan insansız hava araçlarıyla Suudi Arabistan'daki petrol tesislerini vurduğunu duyurdu.
17.08.2019 Dünya
Husiler'den Suudi Arabistan'a bir saldırı daha
Husiler'den Suudi Arabistan'a bir saldırı daha İran destekli isyancı grup, iç savaş ülkesi Yemen'den Suudi Arabistan'ın Abha Havalimanı'na İHA'larla saldırı düzenledi.
13.08.2019 Dünya
Husilerden Suudi Arabistan'ın güneybatısına İHA saldırısı
Husilerden Suudi Arabistan'ın güneybatısına İHA saldırısı Yemen'deki Husiler, Suudi Arabistan'ın güneybatısındaki Abha ve Necran havalimanları ile Hamis Muşayt kentindeki Kral Halid Hava Üssü'ne insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırı düzenledi.
5.08.2019 Dünya
Husilerden Suudi Arabistan'ın Abha Havalimanı'na İHA saldırısı
Husilerden Suudi Arabistan'ın Abha Havalimanı'na İHA saldırısı Yemen'deki Husiler, Suudi Arabistan'ın güneyindeki Abha Havalimanı'na İnsansız Hava Aracı (İHA) ile saldırı düzenledi.
29.07.2019 Dünya
Husiler, Suudi Arabistan askerlerine saldırdı
Husiler, Suudi Arabistan askerlerine saldırdı Yemen'de İran destekli Husilerin, Suudi Arabistan'ın güneyindeki Cazan bölgesinde, Suudi askerlere yönelik düzenledikleri saldırıda, birkaç askeri öldürdükleri ve yaraladıkları açıklandı.
23.07.2019 Dünya
Husiler Suudi Arabistan'ın Cazan Havaalanı'nı vurdu
Husiler Suudi Arabistan'ın Cazan Havaalanı'nı vurdu Yemen'deki Husiler, Suudi Arabistan'ın güneyindeki Cazan kentinde bulunan havaalanına insansız hava araçlarıyla (İHA) geniş çaplı bir saldırı düzenledi.
17.07.2019 Dünya
Suudi Arabistan Cazan'da SİHA düşürdü
Suudi Arabistan Cazan'da SİHA düşürdü Suudi Arabistan'ın Cazan kentindeki Kral Abdullah Havalimanı güzergahında ilerleyen Husiler'e ait bir SİHA'nın düşürüldüğü bildirildi.
5.07.2019 Dünya
Suudi Cazan limanına uzaktan kumandalı botla saldırı girişimi
Suudi Cazan limanına uzaktan kumandalı botla saldırı girişimi Husilerin Cazan limanını hedef alan bomba yüklü iki hücumbotla saldırı girişimi, Suudi Arabistan Kraliyet Deniz Kuvvetleri tarafından engellendi
30.09.2018 Dünya
Husilerden Suudi Arabistan'a roket saldırısı
Husilerden Suudi Arabistan'a roket saldırısı Yemen topraklarından Suudi Arabistan'ın Zahran el-Cenub (Güney Zahran) iline roket atılması sonucu aralarında bir caminin de bulunduğu bazı binalar zarar gördü.
18.09.2018 Dünya
Suudi Arabistan'a füze saldırısı
Suudi Arabistan'a füze saldırısı Yemen topraklarından Suudi Arabistan'ın güneyindeki Cazan kentine fırlatılan füzenin havada imha edildiği bildirildi.
15.09.2018 Dünya
Suudi Arabistan'a füze saldırısı
Suudi Arabistan'a füze saldırısı Yemen topraklarından Suudi Arabistan'ın güneyindeki Cazan kentine atılan füze havada imha edildi.
23.08.2018 Dünya
Suudi Arabistan'a füze saldırısı
Suudi Arabistan'a füze saldırısı Yemen topraklarından Suudi Arabistan'ın güneyindeki Cazan kentine atılan bir balistik füze havada imha edildi.
11.08.2018 Dünya
29 çocuğu öldürmek meşru haklarıymış!
29 çocuğu öldürmek meşru haklarıymış! Yemen’de çocukları taşıyan bir otobüse Suudi Arabistan ve öncülüğündeki koalisyon tarafından düzenlenen saldırıda 29’u çocuk 50 kişi öldü, 30’u çocuk 48 kişi yaralandı. Suudiler yaptıkları açıklamada saldırıyı savunarak “Meşru bir eylemdi” dedi
10.08.2018 Dünya
Suudi Arabistan'a balistik füze  saldırısı
Suudi Arabistan'a balistik füze saldırısı Yemen topraklarından Suudi Arabistan'ın güneyindeki Cazan kentine atılan 2 balistik füze havada imha edildi.
10.08.2018 Dünya
Husilerden Suudi Arabistan'a füze saldırısı
Husilerden Suudi Arabistan'a füze saldırısı Yemen'deki Husiler, Suudi Arabistan'ın güneyinde yer alan Cazan bölgesine balistik füze saldırısı düzenledi.
8.08.2018 Dünya
Husilerden Suudi Arabistan'a balistik füze saldırısı
Husilerden Suudi Arabistan'a balistik füze saldırısı Yemen'deki Husilerin Suudi Arabistan'ın güneyinde bulunan Cazan kentine balistik füze fırlatması nedeniyle bir Pakistanlının yaralandığı bildirildi.
17.06.2018 Dünya
Husilerden Suudi Arabistan'a balistik füze saldırısı
Husilerden Suudi Arabistan'a balistik füze saldırısı Yemen'deki Husilerin Suudi Arabistan'ın güneyinde bulunan Cazan kentine attığı balistik füzenin havada imha edildiği belirtildi.
13.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cazan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cazan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.