Çaycı

Çaycı

Son dakika çaycı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çaycı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çaycı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çaycı

haberleri sayfasında son dakika yaÅŸanan çaycı geliÅŸmeleri de dahil olmak üzere 262 çaycı haberi bulunmuÅŸtur. Tüm çaycı haberleri aÅŸağıda listelenmiÅŸtir.
A101 19 Eylül 2024 indirimleri: 19 Eylül A101 kataloÄŸunda hangi ürünler indirimli?
A101 19 Eylül 2024 indirimleri: 19 Eylül A101 kataloÄŸunda hangi ürünler indirimli?A101 aktüel ürünler kataloÄŸu perÅŸembe indirimleri ile yayında. Süpürge, çaycı, elektrikli cezve, derin dondurucu, tartı, blender, mikrodalga fırın gibi pek çok ürün bu perÅŸembe raflarda yerini alıyor. Peki, a101'de bu hafta neler var? Ä°ÅŸte, A101 aktüel ürünler kataloÄŸu 19 Eylül 2024 tamamı...
16.09.2024Ekonomi
Adana otogarında ilginç gelenek: Otobüsten inen yabancıyı 01 saniyede tanıyorlar! Kurtulması imkansız çaycı geleneÄŸi
Adana otogarında ilginç gelenek: Otobüsten inen yabancıyı 01 saniyede tanıyorlar! Kurtulması imkansız çaycı geleneÄŸiÇocuktum. Yaz tatiline ailemle birlikte memlekete gidiyordum. Yol üstü geçtiÄŸiniz ÅŸehirler arasında Adana varsa dikkatli olmalıydınız, sonradan öğrendim. Bir gün önceden alınan biletler, bizi öğlen vakti varış noktasına ulaÅŸtıracaktı. Ki bu, Adana'ya öğle sıcağında varmak demekti. DediÄŸim gibi, Adana'da bir yabancıysanız sizi 01 saniyede tanırlar ve hikayeniz orada baÅŸlar.
29.07.2024Adana
Seçil Erzan mahkeme salonunda en büyük korkusunu açıkladı
Seçil Erzan mahkeme salonunda en büyük korkusunu açıkladıYüksek karlı özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre BelözoÄŸlu gibi isimlerin de bulunduÄŸu pek çok kiÅŸiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam edildi. DuruÅŸmada Erzan, "Bir ÅŸube müdürünün odasından valizlerle para alınıp aÅŸağıya yatırılması, ertesi gün iÅŸten atılmam anlamına geliyordu. Bu kesinlikle araÅŸtırılması gereken bir konuydu. En korktuÄŸum ÅŸey iÅŸten atılırım korkusuydu" dedi. Mahkeme, Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmederek duruÅŸmayı erteledi.
29.05.2024Gündem
Google ile Kanada dijital telifte anlaÅŸtı! 'Türkiye için de bir gereklilik ve zaman kaybetmeden çıkarılmalı'
Google ile Kanada dijital telifte anlaÅŸtı! 'Türkiye için de bir gereklilik ve zaman kaybetmeden çıkarılmalı'Google'ın 'Çevrim İçi Haberler Yasası' kapsamında, Kanada hükümetine her yıl yaklaşık 74 milyon dolar ödeme yapacağı açıklandı. Peki bu aÅŸamaya nasıl gelindi? Söz konusu geliÅŸme diÄŸer ülkeler için ne anlama geliyor? Doç. Dr. Berk Çaycı ile mercek altına aldık.
4.12.2023Gündem
Alpaslan Özmol 'öldü' haberine karşı harekete geçti!
Alpaslan Özmol 'öldü' haberine karşı harekete geçti!'Çocuklar Duymasın' dizisindeki Çaycı Hüseyin karakteri ile hafızalara kazınan Alpaslan Özmol, hakkında yapılan 'Çaycı Hüseyin öldü' haberlerinden bıktı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan ünlü isim, konuyla ilgili harekete geçti.
17.07.2023Magazin
15 Temmuz ÅŸehitleri kaç kiÅŸi, 15 Temmuz ÅŸehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Åžehitler Köprüsü'nde kaç kiÅŸi öldü? 15 Temmuz'da ölen ÅŸehitlerin isimleri, yaÅŸları ve memleketleri
15 Temmuz ÅŸehitleri kaç kiÅŸi, 15 Temmuz ÅŸehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Åžehitler Köprüsü'nde kaç kiÅŸi öldü? 15 Temmuz'da ölen ÅŸehitlerin isimleri, yaÅŸları ve memleketleri15 Temmuz ÅŸehitleri isimleri, fotoÄŸrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiÄŸi bugün en çok araÅŸtırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniÅŸ göstermiÅŸ, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe giriÅŸiminin baÅŸarısız olmasını saÄŸlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kiÅŸi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde ÅŸehitlerimizi anmak isteyenler kaç ÅŸehit verildiÄŸini, isimlerini ve memleketlerini araÅŸtırıyor. Peki, 15 Temmuz ÅŸehitleri kaç kiÅŸi, 15 Temmuz ÅŸehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Åžehitler Köprüsü'nde kaç kiÅŸi öldü? 15 Temmuz'da ölen ÅŸehitlerin isimleri, yaÅŸları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023Gündem
Enkazda hatıralarını arıyor: Küçük bir fotoÄŸraf bile bizim için servet olurdu
Enkazda hatıralarını arıyor: Küçük bir fotoÄŸraf bile bizim için servet olurduHatay'da depremde evleri yıkılan Çayırcı ailesi, enkaz kaldırma çalışmaları sonrası kalıntılar arasında gözyaÅŸlarıyla hatıralarını aradı. Depremde anılarının da yok olduÄŸunu söyleyen Sabahat Çayırcı (40), "EÅŸyalarımıza denk gelemedik. Bulacağımız küçük bir fotoÄŸraf bile servet olurdu. Canımız kurtuldu ama anılarımız, geçmiÅŸimiz gitti" dedi.
29.03.2023YaÅŸam
'SoÄŸuk çay' tartışmasında müÅŸterisini öldüren sanığa müebbet
'SoÄŸuk çay' tartışmasında müÅŸterisini öldüren sanığa müebbetKonya'nın Meram ilçesinde 'soÄŸuk çay' nedeniyle çıkan kavgada müşterisi Emel Göçer'i (33) tabanca ile öldüren seyyar çaycı Muhammet Ä°lhan (35), müebbet hapse çarptırıldı.
23.01.2023YaÅŸam
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın saÄŸlık durumunun kritik olduÄŸu öğrenildi.
20.02.2023Magazin
Kış mevsiminin atomu! Bardak bardak içiyorlar
Kış mevsiminin atomu! Bardak bardak içiyorlarKahramanmaraş’ın tarihi mekanlarından olan Saraçhane Çarşısı’nda 36 yıldır çayhane iÅŸleten Çaycı Recep’in ‘atom’u kış aylarının vazgeçilmez içeceÄŸi olmuÅŸ durumda.
5.01.2023Sağlık
'Çaycı Hüseyin'  Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti
'Çaycı Hüseyin' Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybettiOynadığı dizi karakterleri 'Çaycı Hüseyin' ile bilinen Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti.
19.12.2022Magazin
'Çay soÄŸuk' dediÄŸi için müÅŸterisi Emel'i öldüren sanığa müebbet hapis istemi
'Çay soÄŸuk' dediÄŸi için müÅŸterisi Emel'i öldüren sanığa müebbet hapis istemiKonya'da çayın soÄŸuk geldiÄŸi iddiasıyla çıkan tartışmada müşterisi emlakçı Emel Göçer'i (33) tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan seyyar çaycı Muhammet Ä°lhan (35)  hakkında 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istendi.Â
9.11.2022Gündem
Yargı'da oklar Ilgaz'a çevrildi!
Yargı'da oklar Ilgaz'a çevrildi!Pazar akÅŸamlarının sevilen dizisi Yargı 6 Kasım Pazar akÅŸamı 42’nci bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde Burak'ın Eren'i vurmasıyla Ilgaz'da Burak'a ateÅŸ etti. Bacağından vurulan Burak'ı hastaneye Ilgaz yetiÅŸtirdi. Peki Yargı'nın son bölümünde neler oldu? Yargı 42. bölümde yaÅŸananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
7.11.2022Magazin
Takipsizlik verilen cinsel saldırı soruÅŸturması ÅŸüphelisine babalık davası
Takipsizlik verilen cinsel saldırı soruÅŸturması ÅŸüphelisine babalık davasıAnkara'da H.D.G. (26), 2018'de çaycı olarak çalıştığı Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevli albaylar A.Ç. ile T.K.'nin kendisine cinsel saldırıda bulunduÄŸu ve bunun sonucunda hamile kaldığı iddiasıyla ÅŸikayette bulundu. Ankara Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı, iddia edilen suçun tarihi ile ÅŸikayet tarihi arasında uzun zaman olduÄŸu gerekçesiyle kovuÅŸturmaya yer olmadığı kararı verdi. 2019'da kız çocuÄŸu dünyaya getiren H.D.G.'nin açtığı babalık davasında bebeÄŸin babasının albay T.K. olduÄŸu belirlendi.
21.10.2022YaÅŸam
Çaycı 15 yıl boyunca biriktirdi! Görenler inanamıyor, müdürlük harekete geçti
Çaycı 15 yıl boyunca biriktirdi! Görenler inanamıyor, müdürlük harekete geçtiBurdur'da çay ocağı iÅŸleten Ãœzeyir Çetin (53) yaklaşık 15 yıldır kullandığı çay paketlerini iÅŸ yerinin önündeki panoda sergiliyor. Bugüne kadar 5 bin çay paketi biriktiren Ãœzeyir Çetin, "Kendimce bir görsellik oluÅŸturmaya çalıştım. Kağıtların görselliÄŸini deÄŸiÅŸtirip resim yapmayı düşünüyorum" dedi.
16.09.2022YaÅŸam
Ä°zmir’de nüfus müdürlüÄŸündeki operasyona 5 tutuklama: Çete lideri ayrıntısı
Ä°zmir’de nüfus müdürlüÄŸündeki operasyona 5 tutuklama: Çete lideri ayrıntısıİzmir'de organize suç örgütüne yardım, rüşvet alıp, vermek ve evrakta sahtecilik suçlamasıyla aralarında nüfus ve vatandaÅŸlık iÅŸleri müdürünün de bulunduÄŸu 5 kiÅŸi tutuklandı. Öte yandan geçtiÄŸimiz Temmuz ayında KaradaÄŸ'da yakalanan organize suç örgütü lideri Deniz Camgöz'ün üzerinden de, operasyonda tutuklanan şüphelilerden birine ait pasaport çıktığı öğrenildi.
6.08.2022YaÅŸam
Belediye baÅŸkanıydı, çaycı oldu! Belediye binasının karşısında...
Belediye baÅŸkanıydı, çaycı oldu! Belediye binasının karşısında...EskiÅŸehir’de 2009-2014 yılları arasında Mihalıççık Belediye BaÅŸkanlığı yapan Ãœmit Güven, ÅŸimdilerde belediye binasının tam karşısında çaycılık yaparak geçimini saÄŸlıyor.
22.03.2022YaÅŸam
Petek Dinçöz - Serkan KodaloÄŸlu çifti boÅŸanıyor
Petek Dinçöz - Serkan KodaloÄŸlu çifti boÅŸanıyorPetek Dinçöz, 2014 yılında Serkan KodaloÄŸlu ile nikah masasına oturmuÅŸtu. Ä°rfan Aslan adında bir de oÄŸulları olan çift 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.
15.03.2022Magazin
'Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol dolandırıldı!
'Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol dolandırıldı!'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Çaycı Hüseyin' olarak tanıdığımız ve sosyal medyada sıkça 'öldü' paylaşımlarıyla anılan 45 yaşındaki oyuncu Alpaslan Özmol, sosyal medyada 'mavi tik' vaadiyle dolandırıldı. Ä°brahim T.'ye bin TL veren oyuncu, daha sonra hesabının çalındığı söylenip 2 bin 500 TL daha istenince mahkemenin yolunu tuttu.
15.03.2022Magazin
Elektrik faturasına alternatif! 20 yıl bedava kullanma ve gelir elde etme fırsatı!
Elektrik faturasına alternatif! 20 yıl bedava kullanma ve gelir elde etme fırsatı!Gün geçtikçe artan elektrik ve doğal gaz maliyetleri pek çok kişiyi enerjide alternatif arayışlara yöneltti. Son yıllarda popüler olan güneş panelleri de oldukça ilgi görüyor. Enerji sistemi kurulurken dikkat edilmesi gereken noktaları anlatan mühendis Kerem Çilli, "Ev almak gibi düşünün. Bir kere ödüyorsunuz ve sonra faturadan inanılmaz kâr ediyorsunuz" dedi. Karavanında güneş paneli kullanan Serdar Bilal de, "Bir villa kadar elektrik tüketiyoruz. Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi gibi tüm aletleri kullanıyoruz" diyerek deneyimlerini paylaştı.
20.02.2022Ekonomi
Herkes zam, o indirim yaptı! 1 liradan satıyor
Herkes zam, o indirim yaptı! 1 liradan satıyorBursa'da çay ocağı işleten esnaf, herkesin zam yaptığı ortamda yüzde elli indirime gitti.
9.02.2022YaÅŸam
Gelin geldiği mahallede 'kahveci hanım ağa' oldu
Gelin geldiği mahallede 'kahveci hanım ağa' olduBurdur'da 4 yıldır kahvehane işleten Sıdıka Gül Oğuzkan (51), çoğunluğu erkek müşterilerinin 'Sıdıka abla', 'başkan', 'hanım ağa', 'Gül hanım' hitabından memnun olduğunu söyledi.
29.11.2021YaÅŸam
Araya Arda Turan bile girdi ama... Fatih Terim istedi Burak Elmas üçünü de kovdu! Galatasaray'da kriz...
Araya Arda Turan bile girdi ama... Fatih Terim istedi Burak Elmas üçünü de kovdu! Galatasaray'da kriz...Florya'da 35 yıl görev alan çaycı Vahit Sezgin'in emekliye ayrılması ve iki garsonun iÅŸlerine son verilmesi dikkat çekerken, Galatasaray'da yıldız futbolcunun 'bencillik krizine' girmesi ise Fatih Terim'i kızdırdı.
10.11.2021Galatasaray
Çaycı Hüseyin lakabıyla bilinen Alparslan Özmol acı haberi böyle duyurdu!
Çaycı Hüseyin lakabıyla bilinen Alparslan Özmol acı haberi böyle duyurdu!Hafızalarda Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin karakteriyle yer edinen ünlü oyuncu Alparslan Özmol'un babası CoÅŸkun Özmol hayatını kaybetti.
14.10.2021Magazin
ByLock’un lisans sahibi David Keynes hakim karşısında: Beni 'Çaycı Mehmet' gibi düÅŸünebilirsiniz
ByLock’un lisans sahibi David Keynes hakim karşısında: Beni 'Çaycı Mehmet' gibi düÅŸünebilirsinizFETÖ ÅŸifreli haberleÅŸme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes, hakim karşısına çıktı. Keynes’in savunmasında "Ben programın lisans sahibi olarak görünüyorum ama beni ÅŸirketteki 'Çaycı Mehmet' gibi düşünebilirsiniz. Hiçbir ÅŸeyden haberim yok. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum" dediÄŸi öğrenildi.
6.10.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çaycı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diÄŸer görselleri incelemek istiyorsanız haber baÅŸlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çaycı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.