Çatı Katı

Çatı Katı

Son dakika çatı katı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çatı katı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çatı katı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çatı Katı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çatı katı gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 çatı katı haberi bulunmuştur. Tüm çatı katı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve beraberindeki partililer, belediye binası önünde açıklama yaptı. Akpınar, "Ne öyle bir oda var, ne öyle bir jakuzi var" dedi.
7.04.2024 Gündem
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, banka kredileri ve sigorta işlemleri konusunda daha iyi ticari şartlar elde etmek için fazla mal varlığı bildiriminde bulunmakla suçlandığı sivil dolandırıcılık davasında karar verildi. Buna göre Trump, 354.9 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.
17.02.2024 Dünya
Gökhan Türkmen bu yaz ikinci kez Kuruçeşme Açıkhava'yı salladı!
Gökhan Türkmen bu yaz ikinci kez Kuruçeşme Açıkhava'yı salladı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, dün akşam romantik aşk şarkılarının sevilen ismi Gökhan Türkmen’i ağırladı. Son dönemin en modern müzisyenlerinden olan Türkmen, bu yaz ikinci defa, Boğaz’ın eşsiz manzarasında, yazın doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde sevenleriyle buluştu.
31.07.2023 Magazin
Mecidiyeköy'de 5 katlı binanın çatısı yandı: 3 yaralı
Mecidiyeköy'de 5 katlı binanın çatısı yandı: 3 yaralı Mecidiyeköy'de 5 katlı binanın çatı katında çıkan yangında 3 kişi yaralandı. Yaralılar vatandaşlar tarafından kurtarıldı.
17.05.2023 Yaşam
Basınçlı suyun ulaştığı binada faciayı korkuluklar önlemiş
Basınçlı suyun ulaştığı binada faciayı korkuluklar önlemiş Trabzon'da sahil yolunu göle döndüren, 15 daire, 2 iş yeri ve 5 araca hasar veren ana isale hattındaki patlamaya ilişkin incelemede, 3 milyon TL'lik hasar tespit edildi. Basınçlı suyun ulaştığı 8 katlı apartmanın hasar gören çatı katı balkon duvarının düşmesini de demir korkulukların önlediği ortaya çıktı.
30.03.2023 Yaşam
Bağcılar'da kaldığı çatı katını yakıp kiracılara dehşeti yaşattı sosyal medyada paylaştı
Bağcılar'da kaldığı çatı katını yakıp kiracılara dehşeti yaşattı sosyal medyada paylaştı Bağcılar'da, iddiaya göre 3'üncü kattaki kiracıları çıkarmak için çatı katını ateşe verip, görüntüleri sosyal medyada paylaşan Uğut Berat Dere gözaltına alındı.
24.03.2023 Yaşam
İzmir’de korku dolu anlar! Çatıya yıldırım düştü, 3 kişi korkudan bayıldı
İzmir’de korku dolu anlar! Çatıya yıldırım düştü, 3 kişi korkudan bayıldı İzmir’in Torbalı ilçesinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken, 2 katlı bir binanın çatısına yıldırım düştü. Korkuyla uykusundan uyanan 3 vatandaşın baygınlık geçirdiği öğrenildi.
27.01.2023 Yaşam
Meteoroloji "turuncu" kodla uyardı: Trakya’ya fırtına ve sağanak geliyor
Meteoroloji "turuncu" kodla uyardı: Trakya’ya fırtına ve sağanak geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD, Trakya Bölgesi’nde yaşanacak fırtına ve sağanak yağışlar için vatandaşları uyardı.
10.12.2022 Gündem
Bursa'da 6 katlı binanın çatı katı alev alev yandı, 1 kişi dumandan etkilendi
Bursa'da 6 katlı binanın çatı katı alev alev yandı, 1 kişi dumandan etkilendi Bursa'da altı katlı apartmanın çatı katında fritözdan çıkan yangın, itfaiye ekibinin bir saatlik müdahalesiyle söndürüldü. Olayda 1 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin sardığı daire kullanılamaz hale geldi.
23.09.2022 Yaşam
Küçükçekmece'de 4 katlı binada yangın! 'İçeride durum çok kötü'
Küçükçekmece'de 4 katlı binada yangın! 'İçeride durum çok kötü' İstanbul Küçükçekmece'de 4 katlı binanın çatısı yandı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda kısa sürede kontrol altına alındı. 77 yaşındaki Ayşe Vıcil " 'Yanıyor yanıyor' diye bağırdım. Bir kişi pencereye çıkmadı, çok korktum" dedi. 
30.07.2022 Yaşam
Sancaktepe'de 4 katlı binanın çatı katı alev alev yanıyor
Sancaktepe'de 4 katlı binanın çatı katı alev alev yanıyor İstanbul Sancaktepe'de 4 katlı binanın en üst katı alev alev yanıyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
6.07.2022 Yaşam
5 evi birden soyan kadın hırsız, çaldığı tabletin konumundan bulundu!
5 evi birden soyan kadın hırsız, çaldığı tabletin konumundan bulundu! Bursa'da 5 evi soyan ve 21 ayrı suçtan kaydı bulunan kadın hırsız 30 iPhone, 1 tablet, bir poşet altın, çalıntı olduğu tespit edilen para, musluk başı ve peluş ayıcıkla çatıdan çatıya süren kovalamaca sonucu polis ekipleri tarafından yakalandı. Ayrıca kadın hırsızın saklandığı çatı katı, çaldığı tabletin konumundan bulundu. Pişman olduğunu söyleyen kadın, bir arkadaşının da yanında olduğunu ve kaçtığını belirterek sitemde bulundu.
17.06.2022 Yaşam
Sancaktepe'de 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı
Sancaktepe'de 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı Sancaktepe'de 5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı. Yangın, itfaiyenin çalışmaları ile söndürüldü.
6.06.2022 Yaşam
Çekmeköy’de 4 katlı apartmanın çatısı alev alev yandı, mahalleli sokağa döküldü
Çekmeköy’de 4 katlı apartmanın çatısı alev alev yandı, mahalleli sokağa döküldü Çekmeköy’de apartmanın çatı katı dairesinde meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. Sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sonrası alevler bütün çatıyı sardı.
15.12.2021 Yaşam
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Eyüpsultan'da 4 katlı binanın çatı katında yangın
Eyüpsultan'da 4 katlı binanın çatı katında yangın Eyüpsultan'da kumaş üretim atölyesinin bulunduğu 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucu çatı katında ve binanın çatısında hasar meydana geldi.
8.10.2021 Yaşam
Amazon Prime Video Türkiye'nin eylül takvimi açıklandı
Amazon Prime Video Türkiye'nin eylül takvimi açıklandı Amazon Prime Video Türkiye, Eylül ayında merakla beklenen yapımlar “Cinderella”, “The Voyeurs”, “Lularich”, “Everybody’s Talking About Jamie” ve “Birds of Paradise”ı izleyicilerle buluşturuyor.
28.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Haberler peş peşe geldi...
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Haberler peş peşe geldi... Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla sarsılıyor. 13 şehirde, 41 noktada yangın çıkarken, şu ana kadar 3 kişi yaşamını yitirdi, 138 kişi de yaralandı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Muğla Milas yangını kontrol altına alındı. Muğla Bodrum Güvercinlik yangını kontrol altına alındı. Kahramanmaraş ve Adana Ceyhan'daki yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Soğutma çalışmaları devam ediyor” dedi. Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise "Vatandaşlarımızın da tüm ihtiyaçlarını, zararlarını temin edeceğiz. Bu amaçla da çalışmaları başlattık. Hasar tespiti yapılan vatandaşlarımıza da kısmi ödemeleri başlatıyoruz yarından itibaren. Ziraat Bankası da bu amaçla açık olacak ve vatandaşlarımıza ilk ödemeleri yapacağız." ifadelerini kullandı. İşte Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangınlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
30.07.2021 Gündem
Yiğit Kirazcı: Faturayı gönderirsiniz
Yiğit Kirazcı: Faturayı gönderirsiniz En son Çatı Katı Aşk dizisiyle izlediğimiz Yiğit Kirazcı önceki gün arkadaşlarıyla Cihangir’de bir kafedeydi.
11.03.2021 Magazin
Nilay Deniz'e bir ayda yedi teklif!
Nilay Deniz'e bir ayda yedi teklif! Son olarak ‘Çatı Katı Aşk’ dizisinde rol alan oyuncu Nilay Deniz’e, bir ayda yedi teklif geldiği ortaya çıktı.
11.01.2021 Magazin
Nilay Deniz boşandıktan sonra hemen bunu yaptı
Nilay Deniz boşandıktan sonra hemen bunu yaptı Oyuncu Nilay Deniz, üç yıl önce evlendiği görüntü yönetmeni Erçin Karabulut’tan boşandı.
5.01.2021 Magazin
Ev alacak milyonları ilgilendiriyor! Ödeme yapmayın, tapu...
Ev alacak milyonları ilgilendiriyor! Ödeme yapmayın, tapu... Milyonlarca vatandaş için geçerli. Ev sahibi olmak isteyenler, bu hayalini gerçekleştirmek için en uygun fırsatları değerlendirmek istiyor. Ucuz ev arayışında olan vatandaşlar için çok önemli bir uyarı geldi. Yakın zaman da konut sahibi olmak için ödeme yapanları da kapsayan bu uyarıda tapusu alınan evin bile kaybetme riski bulunuyor. Ekonomik gücü yetersiz firmaların kentsel dönüşüme girmesi binlerce dönüşümzede yaratırken yeni bir mağduriyet daha doğdu. İnşaatlar yarım kalınca sadece evi yıkılanlar değil, yapılan yeni projelerden ev alan tüketiciler de zarar gördü. Vatandaşın ödeme yaptığı, hatta tapusunu aldığı evi kaybetme riski var.
13.12.2020 Ekonomi
Yangında çatıda mahsur kaldılar! Korku dolu anlar...
Yangında çatıda mahsur kaldılar! Korku dolu anlar... Ankara'nın Altındağ ilçesinde, 2 katlı binada çıkan yangında çatıya çıkan 2'si çocuk 4 kişi, itfaiye tarafından kurtarıldı.
30.11.2020 Gündem
Çatı Katı Aşk final mi yapıyor? Çatı Katı Aşk neden final yapıyor?
Çatı Katı Aşk final mi yapıyor? Çatı Katı Aşk neden final yapıyor? Çatı Katı Aşk final mi yapıyor? Çatı Katı Aşk yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Yeni bölüm fragmanıyla final yapacağı da kesinleşti. Ekran macerasında 15 haftayı geride bırakan Çatı Katı Aşk 16. Bölümüyle final ekran macerasını tamamlayacak. Peki Çatı Katı Aşk neden final yapıyor?
24.10.2020 Gündem
Çatı Katı Aşk final yapıyor!
Çatı Katı Aşk final yapıyor! Çatı Katı Aşk 16. bölüm fragmanı yayında. Ateş ve Şirin'in başı derde giriyor!
21.10.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Çatı Katı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çatı katı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.