Çatı Aday

Çatı Aday

Son dakika çatı aday haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çatı aday ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çatı aday haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çatı Aday

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çatı aday gelişmeleri de dahil olmak üzere 544 çatı aday haberi bulunmuştur. Tüm çatı aday haberleri aşağıda listelenmiştir.
Millet İttifakı'nda Babacan ve Demirtaş krizi!
Millet İttifakı'nda Babacan ve Demirtaş krizi! 6'lı ittifak liderleri dün Meral Akşener’in ev sahipliğinde toplandı. Beşinci toplantıda liderlerin cumhurbaşkanı adayının eşkalini belirlediği söyleniyor. Öte yandan Ali Babacan ve Selahattin Demirtaş'ın adaylık sinyali Kemal Kılıçdaroğlu'nun planlarını bozacağı ifade ediliyor. İşte Millet İttifakı ile ilgili tüm detaylar...
4.07.2022 Siyaset
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı!
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı! Millet İttifakı'nda adaylık sürece iyice kızıştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu gerilemişten adaylığı ilan etmek istiyor. Ancak 6’lı ittifakın cumhurbaşkanı adayı henüz belirlenemedi. Öte yandan İmamoğlu'ndan adaylık için peş peşe hamleler geliyor. Bunun yanında yarışa yeni bir isim de dahil olduğunu açıkladı. İşte Millet İttifakı'nda adaylık krizi ile ilgili son dakika tüm detaylar...
30.06.2022 Siyaset
FLAŞ GELİŞME! Galatasaray'da bir Fatih Terim dönemi daha...
FLAŞ GELİŞME! Galatasaray'da bir Fatih Terim dönemi daha... 11 Haziran'da seçime gitmeye hazırlanan Galatasaray'da Dursun Özbek ismi bir hayli ön plana çıkarken, Metin Öztürk'ün 'çatı aday' çağrısına destek veren Özbek'in yeni başkan olacağı tahmin ediliyor. Torrent'le kesinlikle çalışmayı düşünmeyen yeni yönetim Fatih Terim sürprizi yapabilir.
18.05.2022 Galatasaray
6 isim 2 resmi aday 1 sürpriz!
6 isim 2 resmi aday 1 sürpriz! 30 Nisan'da olağanüstü kongreye gitmeye hazırlanan Galatasaray'da Dursun Özbek, Abdurrahim Albayrak ve Ünal Aysal aday olmayacaklarını açıkladı.
5.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'da seçim öncesi yeni gelişme! Ortak aday bulundu!
Galatasaray'da seçim öncesi yeni gelişme! Ortak aday bulundu! Galatasaray'da Burak Elmas döneminin ibra edilmemesinin ardından çatı aday arayışına geçildi. Sarı-kırmızılı kulübün önde gelen isimleri, camianın yükünü kaldırabilecek başkan bulmak ve herkesi kucaklayan bir yönetim oluşturmak için harekete geçti. Aslan'da çatı aday için belirlenen ilk isim ise belli oldu.
31.03.2022 Galatasaray
Muharrem İnce: Çatı aday katılımı düşürür, her parti kendi adayını göstermeli
Muharrem İnce: Çatı aday katılımı düşürür, her parti kendi adayını göstermeli Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı için aday olması gerekenlerin, partilerin genel başkanları olduğunu belirterek, "Matematik bilen insanlar, çatı aday formülüne yanaşmazlar. Çatı aday formülü, katılımı düşürür. Her parti kendi adayını göstermelidir" dedi.
7.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Ekim ayında Meclis'e geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Ekim ayında Meclis'e geliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dış siyasetteki mücadele alanlarından iç politikadaki sıcak tartışmalara, gündeme dair bütün gelişmeleri CNN TÜRK – Kanal D ortak yayınında değerlendirdi. Sel bölgesindeki vatandaşları uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Darda zorda kalmadıkça ulaşıma kapalı sayılabilecek karayollarını da tercih etmeyin, çünkü her an heyelan olabilir." çağrısında bulundu. Okullar açılacak mı? sorusuna yanıt veren Erdoğan şu ifadeleri kullandı: Müjdeyi yeni Milli Eğitim Bakanı'ndan alacaksınız. Pazartesi günü Kabine Toplantısı'nda bu konuyu ele alacağız. Yüz yüze eğitime geçebilmek temennimiz. Mahmut Bey; gerçekten 'okullarımızı açalım' diyorsa, Kabine olarak bu işe ikna olursak 'Hayırlı olsun' deriz.
12.08.2021 Gündem
AK Parti'den Babacan'a sert tepki! 'İki yüzlülük'
AK Parti'den Babacan'a sert tepki! 'İki yüzlülük' DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2018’deki Cumhurbaşkanlığı seçiminde 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün adaylığı için girişimlerde bulunduğunu açıkladı. Babacan’ın sözlerine AK Parti’den tepki yağdı.
11.05.2021 Siyaset
Muharrem İnce tek tek açıkladı: Beştepe'ye giden CHP'li...
Muharrem İnce tek tek açıkladı: Beştepe'ye giden CHP'li... CHP'den ayrılarak Memleket Hareketi'ni başlatan ve bu oluşumu siyasi partiye dönüştürme yolunda olan Muharrem İnce, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Türkiye gündemine damga vuran "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili konuşan Muharrem İnce, "Bekleyin, kim olduğu mahkeme kayıtlarından çıkacak" dedi. Ayrıca İnce, partisinin 45 gün içerisinde kurulacağını açıkladı.
3.03.2021 Gündem
Seçiminin galibi: Tshisekedi
Seçiminin galibi: Tshisekedi Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde (KDC) 30 Aralık'ta düzenlenen cumhurbaşkanı seçimini Felix Tshisekedi'nin kazandığı bildirildi. Bağımsız Ulusal Seçim Komisyonu tarafından açıklanan geçici sonuçlara göre, 30 Aralık'ta yapılan seçime katılım oranı yüzde 47,56 oldu.
10.01.2019 Dünya
Flaş Muharrem İnce iddiası: Yerel seçimlere kadar...
Flaş Muharrem İnce iddiası: Yerel seçimlere kadar... 24 Haziran seçimlerinin ardından CHP'de yaşanan gelişmeleri değerlendiren Milliyet yazarı Güneri Cıvaoğlu, "İnce’yi önümüzdeki yerel seçimlere kadar CHP Genel Başkanı olarak göremeyeceğimiz belli olmuştur." yorumunda bulundu.
27.06.2018 Siyaset
Araştırmacılar seçim sonuçlarını değerlendirdi
Araştırmacılar seçim sonuçlarını değerlendirdi ANAR'ın Genel Müdürü İbrahim Uslu, CHP'nin bu ittifak sisteminde zararlı çıktığını, "bazı partileri parlamentoya taşıyacağım" diye destek vermesinin oy kaybına yol açtığını belirterek, "CHP'nin stratejisi çok başarılı ve iyi planlanmış bir strateji değildi. İttifaktan küçük partiler daha kar ederek çıkarken büyük partiler biraz maliyet ödedi." dedi.
25.06.2018 Siyaset
MHP'de 5 isim başvuru yapmadı
MHP'de 5 isim başvuru yapmadı 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday adaylığı başvuru sürecini tamamlayan MHP'de 5 milletvekili yeniden başvuru yapmadı. Toplam bin 815 başvurunun yapıldığı MHP'de tekrar başvuru yapmayan vekillerden en dikkat çeken isim ise Ekmeleddin İhsanoğlu oldu.
7.05.2018 Siyaset
Reuters: Abdullah Gül Saadet Partisi'nin adayı olmayacak
Reuters: Abdullah Gül Saadet Partisi'nin adayı olmayacak Uluslararası ajans, 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün SP ile cumhurbaşkanlığı adaylığı için uzlaşma sağlayamadığını duyurdu.
27.04.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım'dan Abdullah Gül'ün adaylığı ile ilgili flaş sözler
Başbakan Yıldırım'dan Abdullah Gül'ün adaylığı ile ilgili flaş sözler Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylığı ile ilgili konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Görüldüğü kadarıyla akamete uğradı.Bir mühendislik projesiydi, patladı, elde kaldı.İnsanlar biriktirdikleri itibarı korumalıdır. Çatı aday çok bilinmeyenli bir denklem" dedi.
26.04.2018 Siyaset
CHP'dan Abdullah Gül açıklaması
CHP'dan Abdullah Gül açıklaması CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 24 Haziran seçimleriyla ilgili en çok merak edilen soruya yanıt verdi. Özel, Abdullah Gül'ün CHP'nin gündeminde olmadığını ifade etti.
25.04.2018 Siyaset
AK Parti ve MHP yerel seçimde ‘çatı aday’ formülünü konuşuyor
AK Parti ve MHP yerel seçimde ‘çatı aday’ formülünü konuşuyor Cumhurbaşkanlığı seçiminde ortak hareket etme kararı alan AK Parti-MHP, ittifak görüşmelerini hızlandırdı. Kurulan Milli Mutabakat Komisyonu çalışmalarını kısa sürede genel başkanlara sunulacak. AKP ve MHP'nin, 30 Mart yerel seçimleri için de işbirliğine gitmeyi konuştuğu dile getiriliyor. Bunun için de çatı adayı formülü üzerinde çalışma yapıldığı belirtiliyor. Bu işbirliği netleşirse İzmir, Eskişehir, Muğla, Aydın gibi illerde AK Parti; Adana, Mersin, Karabük, Osmaniye, Manisa, Bartın gibi illerde ise MHP'nin adayları ile öne çıkacağı öne sürülüyor.
28.01.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım: Aramıza nifak sokmak isteyenler, o tohumları...'
Başbakan Yıldırım: Aramıza nifak sokmak isteyenler, o tohumları...' Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'nde konuştu. Yıldırım, 'Aramıza nifak sokmak isteyenler olmadı mı? Oldu. Dönüp dolaşıp o tohumları kendi tarlalarına ektiler.' dedi.
21.05.2017 Siyaset
‘Çatı adayı’ yanıtı: Daha erken
‘Çatı adayı’ yanıtı: Daha erken Demokrat Parti’yi ziyaret eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Çatı aday var mı” sorusu üzerine, “Bu konular görüşülmedi. Çatı aday deniyor, daha erken. Bu aşamada bu tür görüşmeleri yapmayı doğru bulmuyoruz” dedi
29.09.2021 Gündem
İdam cezası için çağrı
İdam cezası için çağrı MHP lideri Devlet Bahçeli, “Durmayalım, alttan almayalım, gecikmeyelim” diyerek idam cezası teklifinin Meclis’e getirilmesi çağrısı yaptı. Bahçeli, “Erken seçim bu yıl olmaz, gerek de yok” dedi
29.09.2021 Gündem
Ünlü anketçi son araştırma sonuçlarını açıkladı
Ünlü anketçi son araştırma sonuçlarını açıkladı TBMM önümüzdeki yaz başında Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ni halka götürmeye hazırlanıyor. Peki halk Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında ne düşünüyor? GENAR Başkanı İhsan Aktaş Türkiye'nin siyasi gündemini değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
'AK Parti bana bakanlık teklif etti'
'AK Parti bana bakanlık teklif etti' Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Meral Akşener, “Bizim partimizde şöyle bir özellik vardır. Şöyle derler; bir numaralı sandalye hariç her yere aday olabilirsiniz. Eğer o bir numaralı sandalyeye, koltuğa aday olmaya kalkışırsanız CIA ajanı olursunuz, MOSSAD ajanı olursunuz. 2012’de Sayın Koray Aydan’a denildiği gibi cemaatin desteklediği aday olursunuz” dedi.
29.09.2021 Gündem
Meral Akşener: Baş paralel bu durumda Bahçeli
Meral Akşener: Baş paralel bu durumda Bahçeli Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, paralel proje söylentileriyle ilgili, “Eski Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için de böyle demişlerdi. Şimdi de benim için diyorlar. O dönem sayın İhsanoğlu, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin adayıydı. Ekmeleddin İhsanoğlu bir paralel proje ise, onun seçen baş paralel de Sayın Bahçeli oluyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
İşte Hacıosmanoğlu'nun yönetim listesi
İşte Hacıosmanoğlu'nun yönetim listesi Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 5-6 Aralık'ta düzenlenecek olağan genel kurul öncesinde listesindeki isimleri tanıttı.
2.12.2015 Trabzonspor
Meral Akşener: Cumhurbaşkanı adayı ben olacaktım ama…
Meral Akşener: Cumhurbaşkanı adayı ben olacaktım ama… MHP'li eski milletvekili Meral Akşener, MHP'de yaşanan liderlik yarışına dair önemli açıklamalar yaptı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çatı Aday ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çatı aday haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.