Çatal

Çatal

Son dakika çatal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çatal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çatal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çatal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çatal gelişmeleri de dahil olmak üzere 746 çatal haberi bulunmuştur. Tüm çatal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan kapsülün Uluslararası Uzay İstasyonu'na yolculuğu tamamlandı. Gezeravcı ile birlikte 3 astronotun daha bulunduğu Dragon kapsülü uzay istasyonu ile kenetlendi. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar için karşılama töreni TSİ 15:30'da yapılacak. Alper Gezeravcı, bu sırada istasyonda kendilerini bekleyen ekip arkadaşlarına Türkiye'den götürdüğü hediyeleri verecek. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar istasyona giriş yaptı.
20.01.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gazeravcı ve ve 3 takım arkadaşını taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru ilerliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, uzay aracının bugün saat 13:45'te Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) kenetlenmesini beklediklerini belirtti. Bakan Kacır tarihi anların Taksim ve Kızılay meydanlarındaki planetaryumlardan takip edileceğini söyledi.
20.01.2024 Gündem
Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra'yı öldüren sanık: Onu öldürten dayısı Erol Bey'dir
Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra'yı öldüren sanık: Onu öldürten dayısı Erol Bey'dir Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 el ateş edip öldüren tutuklu sanık Yılmaz Fahrioğlu (45), duruşmadaki ifadesinde, "Zehra Hanım'ı öldürten dayısı Erol Bey'dir. Beni oraya çağırdı. 'Orada konuşalım' dedi. Erol Bey yine benimle görüşmedi. Zehra Hanım ile görüşmeye başladık. Ağır hakaretler etti" dedi.
25.12.2023 Gündem
Sineklerin Tanrısı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sineklerin Tanrısı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Sineklerin Tanrısı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sineklerin Tanrısı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Sineklerin tanrısı William Golding tarafından 1954 senesinde yazılmış olan bir romandır. Sineklerin tanrısı İngilizce versiyonu ile 1970 senesinde Türkiye'de yabancı dilde eğitim veren devlet okullarının İngilizce dersinde okutulmuştur. 
20.12.2023 Eğitim
İnşaat şirketi sahibine kurşun yağdırarak öldürmüştü!  Zehra'nın dayısının ifadesi ortaya çıktı: Yılmaz, tehditle projeye ortak olmak istiyordu
İnşaat şirketi sahibine kurşun yağdırarak öldürmüştü! Zehra'nın dayısının ifadesi ortaya çıktı: Yılmaz, tehditle projeye ortak olmak istiyordu İnşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı tabancayla 9 el ateş edip öldüren Yılmaz Fahrioğlu'nun yargılandığı davanın duruşmasında söz alan kadının dayısı Erol G., “Zehra'nın Yılmaz'a borcu vardı. Biz milyonluk proje yapıyorduk. Yılmaz, verdiği paranın fazlasını istediği için tehditle projeye ortak olmak istiyordu" dedi.
30.11.2023 Gündem
Zehra Çatal'ı 9 kurşunla öldüren sanık mahkemede mağdur olduğunu öne sürdü: Tahliyemi talep ediyorum
Zehra Çatal'ı 9 kurşunla öldüren sanık mahkemede mağdur olduğunu öne sürdü: Tahliyemi talep ediyorum Yılmaz Fahrioğlu inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı tabancayla 9 el ateş edip öldürmüştü. Tutuklu yargılanan sanık Yılmaz Fahrioğlu, olayda mağdur olduğunu öne sürerek, “Zehra beni dolandırdı. Paramı vereceğini söyledi ama oyaladı, vermedi. Çocuklarım mağdur ve perişan. Tahliyemi talep ediyorum" dedi. Mahkeme, Fahrioğlu'nun talebini reddetti.
26.10.2023 Gündem
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti!
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti! Antalya’da annesini bıçakla rehin alıp bıraktıktan sonra çağırılan polislere çamaşır suyu atarak eve girmelerini engelleyen, 4 saat direndikten sonra bacağından vurularak yakalanan Fırat Altun (28), tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.
21.09.2023 Yaşam
Ünlü Ressamların Eserleri Nelerdir? Ünlü Ressamların Eserleri'nin Özellikleri
Ünlü Ressamların Eserleri Nelerdir? Ünlü Ressamların Eserleri'nin Özellikleri Görsel sanatlardan biri olan resim, kullanılan malzemelere ve çizilen imgelere göre birçok türe ayrılır. Sadece insan yüzlerinin çizildiği resimlere portre, en az üç ya da dört panelden oluşan resimlere ise poliptik denir. Tarih boyunca birçok ressam sanat anlayışları doğrultusunda yeni resim akımları başlatmışlardır. Bunların arasında en bilinenleri şunlardır: 1- Kübizm 2- Barok 3- Dadaizm 4- Sürrealizm 5- Ekspresyonizm 
29.08.2023 Kültür Sanat
İnşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı öldüren sanık hakkındaki iddianame kabul edildi! Mahkemede dehşet anlarını anlattı...
İnşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı öldüren sanık hakkındaki iddianame kabul edildi! Mahkemede dehşet anlarını anlattı... Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 el ateş edip öldüren Yılmaz Fahrioğlu (45), ilk duruşmada, Çatal'ın kendisine inşaat işleri nedeniyle 2 milyon 800 bin lira borcu olduğunu belirterek, "'2 senedir beni oyalıyorsun' dedim. Zehra bana küfretmeye başladı. Kendimi kaybedip, çantadan çıkardığım tabancayı sıktım. Olay sonrası tabancayı tarlaya attım" dedi.
24.08.2023 Gündem
İnşaat şirketindeki cinayette sır perdesi aralandı! 'Ben döndüm büroya gel görüşelim'
İnşaat şirketindeki cinayette sır perdesi aralandı! 'Ben döndüm büroya gel görüşelim' Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 kez ateş ederek öldüren Yılmaz Fahrioğlu (45) hakkında 'Kadına karşı kasten öldürme' ve 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis talep edildi. İddianamedeki ifadesinde, alacak meselesi yüzünden cinayeti işlediğini belirten Fahrioğlu'nun, "Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Çok pişmanım. Keşke böyle bir olayı gerçekleştirmeseydim" dediği öğrenildi.
15.08.2023 Yaşam
Motosiklet sürücüsü Nur Ökçesiz kazada hayatını kaybetmişti: Acı detaylar ortaya çıktı
Motosiklet sürücüsü Nur Ökçesiz kazada hayatını kaybetmişti: Acı detaylar ortaya çıktı Nevşehir’de otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Nur Ökçesiz'in (16), kaza sırasında kask takmadığı, 1 gün önce kask siparişi verdiği öğrenildi. Kazadaki motosikletin sahibi Ömer Çatal, arkadaşı Nur'un motosiklet sevdasının yarışçı olan ve çok sayıda derece elde eden ablası Sümeyye Ökçesiz'den geldiğini, iki kardeşin ileriki günlerde Antalya'da düzenlenecek yarışlara gitmeyi planladığını söyledi.
7.07.2023 Gündem
AVM'de düzenlenen konserde dehşet! Ölü ve yaralılar var
AVM'de düzenlenen konserde dehşet! Ölü ve yaralılar var İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, konserde çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
26.06.2023 Yaşam
'Gelinim Mutfakta'da milyoner gelin!
'Gelinim Mutfakta'da milyoner gelin! Kanal D’de Nusel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı fenomen yarışma 'Gelinim Mutfakta'ya bu hafta yepyeni bir yarışmacı katıldı. Kayınvalidesi Dilek Gül ile yarışmaya katılan gelin Kader Gül, çeyizi ile programa iddialı bir giriş yaptı.
22.05.2023 Televizyon
Aşık olduğu solisti öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi
Aşık olduğu solisti öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi Bursa'nın Osmangazi ilçesinde platonik aşık olduğu solist Nurcan İnan'ı (41) kızının gözü önünde öldüren İzzet Akdeniz (46) için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
30.04.2023 Gündem
4 adaylı seçim ikinci tura kalır mı? Bülent Turan'dan 14 Mayıs açıklaması
4 adaylı seçim ikinci tura kalır mı? Bülent Turan'dan 14 Mayıs açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CNN TÜRK Ankara temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya Bülent Turan "AK Parti'yi 40'larda Erdoğan'ı 50'lerde görüyorum. Her zamankinden fazla oy alacak. Bizim rakibimiz yok, Erdoğan farkla kazanır." dedi.
26.04.2023 Gündem
Bakırköy'de kiracısını darbettiği öne sürülen ev sahibine 24 yıla kadar hapis istemi
Bakırköy'de kiracısını darbettiği öne sürülen ev sahibine 24 yıla kadar hapis istemi İstanbul Bakırköy'de kira zammını kabul etmeyen kiracısı Guldzhakhan Krıtckaıa'ya ve misafirine küfrederek çatalla saldırdığı öne sürülen ev sahibi Mehmet Cengiz Bilik'in 24 yıla kadar hapsi istendi. Bilik savunmasında, "Buzdolabında çok sayıda eşya vardı, fazlalıkları yere attım. Misafir olan Nadir Övünç kırılmış camların üzerine bilerek bastı" dedi. 
12.04.2023 Yaşam
Zehra'nın borcu yoktu, şüpheli zorla para almaya çalışıyordu!
Zehra'nın borcu yoktu, şüpheli zorla para almaya çalışıyordu! Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Yılmaz Fahrioğlu (45) tarafından tabancayla öldürülen inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ın (40) yakınları, iddia edildiği gibi Çatal'ın borcu olmadığını, kaçan şüphelinin aksine zorla para almaya çalıştığını ileri sürdü.
21.03.2023 Haber
Öldürülen Zehra'nın yakınları: Borcu yoktu, şüpheli zorla para almaya çalışıyordu
Öldürülen Zehra'nın yakınları: Borcu yoktu, şüpheli zorla para almaya çalışıyordu Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Yılmaz Fahrioğlu (45) tarafından tabancayla öldürülen inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ın (40) yakınları, iddia edildiği gibi Çatal'ın borcu olmadığını, kaçan şüphelinin aksine zorla para almaya çalıştığını ileri sürdü.
21.03.2023 Yaşam
İnşaat şirketi sahibi Zehra, iş yerinde öldürüldü! Başından ve boynundan vurulmuş
İnşaat şirketi sahibi Zehra, iş yerinde öldürüldü! Başından ve boynundan vurulmuş Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 45 yaşındaki Yılmaz Fahrioğlu, iddiaya göre alacak tartışmasında 40 yaşındaki inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı tabanca ile 6 kez ateş ederek öldürdü.
20.03.2023 Yaşam
Mehmet Bulanık kimdir? Hataylı iş insanı Mehmet Bulanık depremden sonra hikâyesini anlattı!
Mehmet Bulanık kimdir? Hataylı iş insanı Mehmet Bulanık depremden sonra hikâyesini anlattı! Deprem İş insanı Mehmet Bulanık’ı da etkiledi. Hatay'ın en büyük zincir marketlerinin sahibiydi. 23 marketinden 20'si ve 8 evi yıkıldı. Şimdiyse çadırda yaşıyor. Bulanık, Hatay'ı ve çalışmayı bırakmayacaklarını söylüyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Alper Öztürk, Bulanık'a mikrofon uzattı, etkileyici hikayesini kayıt altına aldı. Peki, Mehmet Bulanık kimdir?
10.03.2023 Gündem
Hatay'ın en zenginlerindendi! 20 marketi 8 evi yerle bir oldu: Oğlum 20 çeşit kahvaltıyı beğenmemişti
Hatay'ın en zenginlerindendi! 20 marketi 8 evi yerle bir oldu: Oğlum 20 çeşit kahvaltıyı beğenmemişti 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde tüm mal varlığını kaybeden iş insanı Mehmet Bulanık, CNN Türk Özel haberler şefi Fulya Öztürk'e konuştu. Bulanık, "Oğlum 20 çeşit kahvaltıyı beğenmemişti, şimdi depoda çaydanlık bulunca hazine bulmuş gibi sevindik" dedi.
10.03.2023 Gündem
Ateş Kuşları dizisi hangi gün? Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
Ateş Kuşları dizisi hangi gün? Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Ateş Kuşları hangi gün yayınlanıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bozdağ Film yapımcılığında izleyiciyle buluşan ve yönetmenliğini Benal Tairi'nin yaptığı Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
3.03.2023 Televizyon
Fahiş kira ile ilgili harekete geçildi! İşte ev sahiplerini bekleyen cezalar
Fahiş kira ile ilgili harekete geçildi! İşte ev sahiplerini bekleyen cezalar Deprem bölgesinden en çok göç alan illerden Ankara'daki fahiş kira artışları, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmasında mercek altına alındı. Gayrimenkul satış ve kiralama ilanı siteleri incelenerek, deprem öncesi ve sonrasındaki fiyatlar karşılaştırılıyor. Fiyat artışına neden olanlara yönelik 'fiyatları etkileme' suçundan soruşturma yürütülerek, dava açılabilecek. İşte fahiş kira uygulayan ev sahiplerini bekleyen cezalar...
3.03.2023 Gündem
Kahramanmaraş'taki gizemli bina sosyal medyada gündem oldu! Züccaciye dükkanındaki tabaklar yerinden bile dahi oynamadı
Kahramanmaraş'taki gizemli bina sosyal medyada gündem oldu! Züccaciye dükkanındaki tabaklar yerinden bile dahi oynamadı Kahramanmaraş Elbistan ve Pazarcık merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde bir çok bina yerle bir olmuştu. Enkaza dönen yapıların hemen yanındaki bir binanın sapasağlam ayakta kalması ve alt katındaki züccaciye dükkanındaki tabak, çatal ve bıçakların yerinden dahi oynamamış olması görenleri şaşkına çevirmişti. Sosyal medyada gündem olan o binanın müteahhidi Akın Öncül, CNN TÜRK'e özel açıklamalarda bulundu. Öncül, açıklamasında "Biz projeye uyduk. Elimizden geldiğince tüm ekibimizle kontak kurarak işin başında durarak, imalatımızı yapımımızı sürdürdük. Sağlam bina derken biz yapılması gerekeni yaptık." ifadelerini kullandı.
16.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta depremde tabakların yerinden oynamadığı gizemli binanın müteahhidi konuştu
Kahramanmaraş'ta depremde tabakların yerinden oynamadığı gizemli binanın müteahhidi konuştu Elbistan ve Pazarcık merkezli depremlerde Kahramanmaraş'ta çok sayıda bina yerle bir olmuştu. Enkaza dönen yapıların hemen yanındaki bir binanın sapasağlam ayakta kalması ve alt katındaki züccaciye dükkanındaki tabak, çatal ve bıçakların yerinden dahi oynamamış olması görenleri şaşkına çevirmişti. Sosyal medyada gündem olan o binanın müteahhidi Akın Öncül, CNN TÜRK'e özel açıklamalarda bulundu. Öncül, açıklamasında "Biz projeye uyduk. Elimizden geldiğince tüm ekibimizle kontak kurarak işin başında durarak, imalatımızı yapımımızı sürdürdük. Sağlam bina derken biz yapılması gerekeni yaptık." ifadelerini kullandı.
16.02.2023 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Çatal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çatal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.