Zehra Çatal

Zehra Çatal

Son dakika Zehra Çatal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zehra Çatal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zehra Çatal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zehra Çatal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zehra çatal gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 zehra çatal haberi bulunmuştur. Tüm zehra çatal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra'yı öldüren sanık: Onu öldürten dayısı Erol Bey'dir
Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra'yı öldüren sanık: Onu öldürten dayısı Erol Bey'dir Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 el ateş edip öldüren tutuklu sanık Yılmaz Fahrioğlu (45), duruşmadaki ifadesinde, "Zehra Hanım'ı öldürten dayısı Erol Bey'dir. Beni oraya çağırdı. 'Orada konuşalım' dedi. Erol Bey yine benimle görüşmedi. Zehra Hanım ile görüşmeye başladık. Ağır hakaretler etti" dedi.
25.12.2023 Gündem
İnşaat şirketi sahibine kurşun yağdırarak öldürmüştü!  Zehra'nın dayısının ifadesi ortaya çıktı: Yılmaz, tehditle projeye ortak olmak istiyordu
İnşaat şirketi sahibine kurşun yağdırarak öldürmüştü! Zehra'nın dayısının ifadesi ortaya çıktı: Yılmaz, tehditle projeye ortak olmak istiyordu İnşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı tabancayla 9 el ateş edip öldüren Yılmaz Fahrioğlu'nun yargılandığı davanın duruşmasında söz alan kadının dayısı Erol G., “Zehra'nın Yılmaz'a borcu vardı. Biz milyonluk proje yapıyorduk. Yılmaz, verdiği paranın fazlasını istediği için tehditle projeye ortak olmak istiyordu" dedi.
30.11.2023 Gündem
Zehra Çatal'ı 9 kurşunla öldüren sanık mahkemede mağdur olduğunu öne sürdü: Tahliyemi talep ediyorum
Zehra Çatal'ı 9 kurşunla öldüren sanık mahkemede mağdur olduğunu öne sürdü: Tahliyemi talep ediyorum Yılmaz Fahrioğlu inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı tabancayla 9 el ateş edip öldürmüştü. Tutuklu yargılanan sanık Yılmaz Fahrioğlu, olayda mağdur olduğunu öne sürerek, “Zehra beni dolandırdı. Paramı vereceğini söyledi ama oyaladı, vermedi. Çocuklarım mağdur ve perişan. Tahliyemi talep ediyorum" dedi. Mahkeme, Fahrioğlu'nun talebini reddetti.
26.10.2023 Gündem
İnşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı öldüren sanık hakkındaki iddianame kabul edildi! Mahkemede dehşet anlarını anlattı...
İnşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı öldüren sanık hakkındaki iddianame kabul edildi! Mahkemede dehşet anlarını anlattı... Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 el ateş edip öldüren Yılmaz Fahrioğlu (45), ilk duruşmada, Çatal'ın kendisine inşaat işleri nedeniyle 2 milyon 800 bin lira borcu olduğunu belirterek, "'2 senedir beni oyalıyorsun' dedim. Zehra bana küfretmeye başladı. Kendimi kaybedip, çantadan çıkardığım tabancayı sıktım. Olay sonrası tabancayı tarlaya attım" dedi.
24.08.2023 Gündem
İnşaat şirketindeki cinayette sır perdesi aralandı! 'Ben döndüm büroya gel görüşelim'
İnşaat şirketindeki cinayette sır perdesi aralandı! 'Ben döndüm büroya gel görüşelim' Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 kez ateş ederek öldüren Yılmaz Fahrioğlu (45) hakkında 'Kadına karşı kasten öldürme' ve 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis talep edildi. İddianamedeki ifadesinde, alacak meselesi yüzünden cinayeti işlediğini belirten Fahrioğlu'nun, "Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Çok pişmanım. Keşke böyle bir olayı gerçekleştirmeseydim" dediği öğrenildi.
15.08.2023 Yaşam
Zehra'nın borcu yoktu, şüpheli zorla para almaya çalışıyordu!
Zehra'nın borcu yoktu, şüpheli zorla para almaya çalışıyordu! Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Yılmaz Fahrioğlu (45) tarafından tabancayla öldürülen inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ın (40) yakınları, iddia edildiği gibi Çatal'ın borcu olmadığını, kaçan şüphelinin aksine zorla para almaya çalıştığını ileri sürdü.
21.03.2023 Haber
Öldürülen Zehra'nın yakınları: Borcu yoktu, şüpheli zorla para almaya çalışıyordu
Öldürülen Zehra'nın yakınları: Borcu yoktu, şüpheli zorla para almaya çalışıyordu Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Yılmaz Fahrioğlu (45) tarafından tabancayla öldürülen inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ın (40) yakınları, iddia edildiği gibi Çatal'ın borcu olmadığını, kaçan şüphelinin aksine zorla para almaya çalıştığını ileri sürdü.
21.03.2023 Yaşam
İnşaat şirketi sahibi Zehra, iş yerinde öldürüldü! Başından ve boynundan vurulmuş
İnşaat şirketi sahibi Zehra, iş yerinde öldürüldü! Başından ve boynundan vurulmuş Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 45 yaşındaki Yılmaz Fahrioğlu, iddiaya göre alacak tartışmasında 40 yaşındaki inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı tabanca ile 6 kez ateş ederek öldürdü.
20.03.2023 Yaşam
Emine Erdoğan: Hiçbir para bize bir damla su yaratamaz
Emine Erdoğan: Hiçbir para bize bir damla su yaratamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Atıktan Sanata Projesi, İstanbul Havalimanı inşaatı sırasında oluşan  atık materyalin, sanat eserlerine dönüştürülmesi fikriyle oluştu. İlk kez bir  inşaat sahasında, bir sanat atölyesi kuruldu. Bugüne kadar 10 ton atık geri  dönüştürüldü. Bu çalışmalar sonucunda, 'botanik', 'moda', 'heykel' ve  'kullanılabilir ürün' kategorilerinde çeşitli eserler ortaya çıktı. Bunların  satışından elde edilecek gelir, sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak."
21.06.2019 Gündem
Gece yarısı üst üste iki kaza! 4 ölü
Gece yarısı üst üste iki kaza! 4 ölü İzmir ve Balıkesir'de meydana gelen kazalarda 4 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.
26.01.2018 Yaşam
İtiraf etti! Saraçoğlu Stadı'nı da Beşiktaş gibi kana bulayacakmış
İtiraf etti! Saraçoğlu Stadı'nı da Beşiktaş gibi kana bulayacakmış İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na geçtiğimiz yıl düzenlenen ve bölücü terör örgütünün uzantısı olarak bilinen TAK tarafından üstlenilen havan toplu saldırının faillerinden birisi yakalanarak gözaltına alındı. Telefonundan Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu stadı ve etrafının çekildiği fotoğraflar çıkan terörist, Beşiktaş katliamının ikizini Fenerbahçe'nin stadı için planladığını ve patlayıcıların Batman’da bulunduğunu itiraf etti.
29.09.2021 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki patlama nedeni havan
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki patlama nedeni havan Havalimanına yaklaşık 2 kilometre mesafeden 4 havan mermisi atıldığı tespit edildi...
29.09.2021 Gündem
DSP adayları belli oldu
DSP adayları belli oldu Demokratik Sol Parti aday listesini YSK’ya sundu...
29.09.2021 Gündem
AK Parti vekil adayları belli oldu!
AK Parti vekil adayları belli oldu! AK Parti üst kurul çalışması bitti. Milletvekili adayları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
Zengin çocuklarına 5 yıldızlı servis
Zengin çocuklarına 5 yıldızlı servis “Çocukların Reina’sı” olarak nitelendirilen The Play Barn, çocuk eğitiminde bilinen tüm sınırları ve kuralları kaldırıyor. Üyelik sistemleri ise gece kulüplerini aratmıyor. Mesela çocuklar, giriş çıkışları önceden alınan parmak izleri sayesinde yapıyor
14.12.2007 Arşiv
Sahneye ilk çıkışımda 10 lira aldım 1 milyarı ilk kez 2002'de gördüm (1)
Sahneye ilk çıkışımda 10 lira aldım 1 milyarı ilk kez 2002'de gördüm (1) 2002'de gördüm 86 yaşındaki Müzeyyen Senar 70'inci sanat yılını kutluyor. Sanat yaşını lâyıkıyla gösterse de gerçek yaşını hiç göstermiyor. Onunla, 10 Haziran Perşembe gecesi 70'inci sanat yılı nedeniyle Harbiye Açıkhava'da düzenlenen "onur konseri" öncesi görüştük...
13.06.2004 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Zehra Çatal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zehra çatal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.