Carlos Ghosn

Carlos Ghosn

Son dakika Carlos Ghosn haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Carlos Ghosn ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Carlos Ghosn haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Carlos Ghosn

haberleri sayfasında son dakika yaşanan carlos ghosn gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 carlos ghosn haberi bulunmuştur. Tüm carlos ghosn haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski Nissan üst yöneticisi Ghosn 5 milyon euro ödeyecek
Eski Nissan üst yöneticisi Ghosn 5 milyon euro ödeyecek Amsterdam Bölge Mahkemesi, ev hapsinde tutulduğu Japonya'dan Lübnan'a kaçan eski Nissan Üst Yöneticisi ve eski Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance Yönetim Kurulu Başkanı da olan Carlos Ghosn'un, şirketten aldığı 5 milyon euroluk maaşı geri ödemesine hükmetti.
20.05.2021 Dünya
Nissan CEO'sunun kaçırılma davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar...
Nissan CEO'sunun kaçırılma davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar... Nissan CEO'sunun kaçırılması davasında kararı çıktı. Mahkeme özel bir jet şirketinin yöneticisi sanık Okan Kösemen ve pilot sanıklar Bahri Kutlu Sömek ile Noyan Pasin'in "Göçmen kaçakçılığı" suçundan 4 yıl 2'şer ay hapis ve 31 bin 40'ar lira adli para cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.
24.02.2021 Gündem
Eski Nissan CEO'su Ghosn'un Lübnan'a kaçmasına ilişkin davada istenen cezalar belli oldu
Eski Nissan CEO'su Ghosn'un Lübnan'a kaçmasına ilişkin davada istenen cezalar belli oldu Eski Nissan Üst Yöneticisi Lübnan asıllı Carlos Ghosn'un, ev hapsinde tutulduğu Japonya'dan Lübnan'a İstanbul üzerinden kaçmasına ilişkin davada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcılık, bir şirket yöneticisi ve 2 pilotun "göçmen kaçakçılığı" suçundan 12 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.
20.01.2021 Gündem
Nissan eski CEO'sunun Lübnan'a kaçmasına ilişkin davada sona doğru
Nissan eski CEO'sunun Lübnan'a kaçmasına ilişkin davada sona doğru Japonya’da ev hapsinde tutulan Nissan’ın eski CEO’su Carlos Ghosn’un İstanbul üzerinden Lübnan'a kaçmasına ilişkin 7 sanığın yargılandığı dava, savcının esas hakkındaki mütalaasını hazırlaması için ertelendi. Mahkeme, sanıklar hakkındaki yurtdışı çıkış yasağının da devamına karar verdi.
17.12.2020 Gündem
Eski Nissan CEO'su Ghosn’un kaçışına yardım eden ABD’liler hakim karşısına çıktı
Eski Nissan CEO'su Ghosn’un kaçışına yardım eden ABD’liler hakim karşısına çıktı Eski Nissan CEO’su Carlos Ghosn’un geçen yıl bir kutu içerisinde Japonya’dan kaçışına yardım ettiği belirtilen Michael Taylor ve oğlu Peter Taylor’un duruşması yapıldı. Sanıkların avukatları, Michael ve oğlunun Japonya'nın mahkum etmeye çalıştığı yasaya uymadığına hükmetti.
29.08.2020 Dünya
Nissan Eski CEO'sunun kaçırılması davasında flaş karar!
Nissan Eski CEO'sunun kaçırılması davasında flaş karar! Eski Nissan Üst Yöneticisi (CEO) Lübnan asıllı Carlos Ghosn'un, ev hapsinde tutulduğu Japonya'dan Lübnan'a İstanbul üzerinden kaçmasına ilişkin 4 pilot, bir şirket yöneticisi ve 2 hostesin yargılandığı davada, tutuklu 5 sanığın tahliyesine karar verildi.
3.07.2020 Dünya
Otomobil devi Nissan 20 bin kişiyi işten çıkaracak
Otomobil devi Nissan 20 bin kişiyi işten çıkaracak Corona virüs nedeniyle satışları düşen Japon otomobil üreticisi Nissan, küresel iş gücünün yüzde 15'ini oluşturan 20 binden fazla kişiyi işten çıkarmayı planlıyor.
23.05.2020 Otomobil
Eski Nissan CEO'sunun kaçmasına yardım eden iki kişi tutuklandı
Eski Nissan CEO'sunun kaçmasına yardım eden iki kişi tutuklandı Eski Nissan Üst Yöneticisi (CEO) Lübnan asıllı Carlos Ghosn’un Japonya’dan kaçışına yardım ettiği ileri sürülen Amerikalı Michael Taylor ile oğlu Peter Taylor’ın ABD’nin Massachussets eyaletinde tutuklandığı bildirildi.
20.05.2020 Dünya
Paralar havada uçuşmuş! 'Ballı iş yani'
Paralar havada uçuşmuş! 'Ballı iş yani' Japonya’da ev hapsinde tutulan Nissan’ın eski CEO’su Carlos Ghosn’un İstanbul üzerinden Lübnan’a kaçışıyla ilgili 7 kişi hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede kaçışta büyük rolü olan MNG Jet’in Ticaret Müdürü Okan Köse-men’in hesabına gelen 216 bin 800 Euro ve 66 bin 900 dolar ile bir arkadaşına attığı mesajda “ballı iş” yazması dikkat çekti.
16.05.2020 Gündem
Eski Nissan Üst Yöneticisi Ghosn'un kaçışına ilişkin davanın  sanığından "tehdit" iddiası
Eski Nissan Üst Yöneticisi Ghosn'un kaçışına ilişkin davanın sanığından "tehdit" iddiası Eski Nissan Üst Yöneticisi (CEO) Lübnan asıllı Carlos Ghosn'un, ev hapsinde tutulduğu Japonya'dan Lübnan'a İstanbul üzerinden kaçmasına ilişkin 4 pilot, bir şirket yöneticisi ve 2 hostes olmak üzere toplam 7 sanık hakkında açılan davaya konu iddianamede, kaçış uçaklarını ayarladığı iddiasıyla cezalandırılması talep edilen özel hava yolu şirketi ticaret müdürü Okan Kösemen'in "tehdit edildiğine" yönelik savunması yer aldı.
15.05.2020 Gündem
‘Ballı iş’in ayrıntıları ortaya çıktı! Hesabında yüklü miktarda para...
‘Ballı iş’in ayrıntıları ortaya çıktı! Hesabında yüklü miktarda para... Son dakika haberine göre, Nissan eski CEO’su Carlos Ghosn’un firarının detayları ortaya çıktı. Gelen son bilgilere göre pilotlar Ghosn'un firarından haberdardı. “Ballı iş” diyen kargo şirketi yöneticisinin banka hesabında yüksek miktarda para girişi saptandı.
11.05.2020 Gündem
Eski Nissan CEO'su Carlos Ghosn'un kaçırılması ile ilgili flaş gelişme
Eski Nissan CEO'su Carlos Ghosn'un kaçırılması ile ilgili flaş gelişme Eski Nissan Üst Yöneticisi (CEO) Lübnan asıllı Carlos Ghosn'un, ev hapsinde tutulduğu Japonya'dan Lübnan'a İstanbul üzerinden kaçmasına ilişkin soruşturma çerçevesinde, 4 pilot, bir şirket yöneticisi ve 2 hostes olmak üzere 7 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi.
7.05.2020 Gündem
Nissan CEO'sunun kaçırılmasıyla ilgili dava açıldı
Nissan CEO'sunun kaçırılmasıyla ilgili dava açıldı Japonya'da ev hapsinde tutulan Nissan'ın eski CEO'su Carlos Ghosn'un İstanbul üzerinden Lübnan'a kaçırılmasıyla ilgili aralarında özel bir jet şirketinin müdürü Okan Kösemen'in de aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında Göçmen kaçakçılığı" suçundan iddianame hazırlandı. 2 hostes hakkında ise Suçu bildirmeme" suçundan cezalandırılma istendi.
7.05.2020 Gündem
Atatürk Havalimanı'ndaki özel uçuşlara yeni uygulama
Atatürk Havalimanı'ndaki özel uçuşlara yeni uygulama Nissan eski CEO'su Carlos Ghosn'un Japonya'dan özel uçakla İstanbul üzerinden Lübnan'a kaçışının ardından, Atatürk Havalimanı'ndan özel uçaklarla yapılacak uçuşlara ilişkin yeni bir uygulamaya geçildi. Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği'nin talimatıyla özel uçakların kalkışı öncesi ve inişi sonrası polis ile gümrük muhafaza görevlisi uçak başında hazır bulundurulacak, uçaktaki yolcu ve mürettebat ile bagaj-kargo da kontrol edilecek.
15.01.2020 Gündem
Renault ve Nissan ortaklığı bozulmayacak
Renault ve Nissan ortaklığı bozulmayacak Fransız otomobil üreticisi Renault ve Japon ortağı Nissan basında yer alan ve hisselerinin son yılların en düşük seviyesine gerilemesine neden olan şirketlerin ortaklıklarını bozacağı haberini yalanladı.
14.01.2020 Otomobil
Firari CEO Carlos Ghosn’un Atatürk Havalimanı'nda kaçış anı ortaya çıktı
Firari CEO Carlos Ghosn’un Atatürk Havalimanı'nda kaçış anı ortaya çıktı Japonya’da ev hapsinde tutulan Nissan’ın eski CEO’su Carlos Ghosn’un, filmleri aratmayan kaçışının görüntüleri ortaya çıktı.
8.01.2020 Gündem
Eski Nissan CEO'nun kaçışı: 5 kişi tutuklandı, 2 uçağa el konuldu
Eski Nissan CEO'nun kaçışı: 5 kişi tutuklandı, 2 uçağa el konuldu Japonya'da ev hapsinde tutulan Nissan'ın eski CEO'su Carlos Ghosn'un Lübnan'a kaçışıyla ilgili gözaltına alınan 7 kişi, polisteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından 2 yer hizmetleri çalışanı F.K. ve İ.M.H. serbest bırakılırken, 5 kişi tutuklandı. 2 uçağa da el konuldu. Operasyon Müdürü O.K. ifadesinde, eşi ve çocuğuna zarar verileceği tehdidi üzerine yardım etiğini ileri sürdü.
4.01.2020 Gündem
Firari CEO, 13 saat ’hayalet yolcu’ olarak uçmuş
Firari CEO, 13 saat ’hayalet yolcu’ olarak uçmuş Japonya’da ev hapsinde tutulan Nissan’ın eski CEO’su Carlos Ghosn’un, filmleri aratmayacak bir planla Lübnan’ın başkenti Beyrut’a kaçışında, ’hayalet yolcu’ olarak seyahat ettiği ortaya çıktı. Ghosn’u, Osaka’dan alıp İstanbul’a getirilen jette 2 Amerikalı, İstanbul’dan Beyrut’a götüren jette ise İstanbul’da gözaltına alınan 7 kişiden bir olan O.K. tek yolcu olarak gösterildi. Her 2 jetin pilotları da yolcu listelerinin yer aldığı uçuş manifestolarını, uçakta bulunan ünlü CEO’nun adı olmamasına rağmen imzalayarak, uçuşu gerçekleştirdi.
3.01.2020 Dünya
Bakan Yardımcısı Çataklı sınır dışı edilen terörist sayısını açıkladı
Bakan Yardımcısı Çataklı sınır dışı edilen terörist sayısını açıkladı İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı; "11 Kasım 2019'dan sonra sınır dışı edilen yabancı terörist savaşçı sayısı 150 oldu" açıklamasında bulundu.
3.01.2020 Gündem
Ghosn’un kaçmasına yardım ettiği iddia edilen 7 kişi adliyede
Ghosn’un kaçmasına yardım ettiği iddia edilen 7 kişi adliyede Nissan eski CEO’su Carlos Ghosn’un Türkiye üzerinden Lübnan’a kaçırılmasına yardım ettiği iddia edilen zanlılar Bakırköy Adalet Sarayına getirildi.
3.01.2020 Gündem
Interpol o isim için kırmızı bülten çıkardı
Interpol o isim için kırmızı bülten çıkardı Japonya'da adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanırken Lübnan'a kaçan Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance'ın eski Yönetim Kurulu Başkanı Lübnan asıllı Carlos Ghosn hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.
2.01.2020 Dünya
Dünya bunu konuşuyor! Böyle getirildiler
Dünya bunu konuşuyor! Böyle getirildiler JAPONYA'da ev hapsinde tutulan Nissan'ın eski CEO'su Carlos Ghosn'un Lübnan'a kaçışıyla ilgili İstanbul'da başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 7 kişi, sağlık kontrolünden geçirildi.
2.01.2020 Gündem
Bakanlık duyurdu! Soruşturma başlatıldı, pilotun konuşmaları ortaya çıktı
Bakanlık duyurdu! Soruşturma başlatıldı, pilotun konuşmaları ortaya çıktı İçişleri Bakanlığı, Nissan'ın eski CEO`su Carlos Ghosn'un İstanbul'dan Beyrut'a kaçışıyla ilgili soruşturma başlattı. Olayla ilgili 29 ve 30 Aralık'ta Osaka-İstanbul-Beyrut hattında, Atatürk Havalimanı'ndan gerçekleşen iki ayrı uçuş şüpheli olarak değerlendirildi. Lübnan Adalet Bakanı Albert Serhan, yaptığı yazılı açıklamada, "Lübnan Temyiz Mahkemesi Başsavcılığı, eski Nissan Üst Yöneticisi Carlos Ghosn ile ilgili Interpol'den kırmızı bülten notunu teslim aldı." ifadelerini kullandı.
2.01.2020 Ekonomi
Ünlü CEO'yu karısı böyle kaçırmış
Ünlü CEO'yu karısı böyle kaçırmış Japonya’da ev hapsinde tutulan Nissan’ın eski CEO’su Carlos Ghosn’un Osaka’dan İstanbul’a oradan da Beyrut’a kaçışını eşi Carole’un planladığı belirtiliyor.
2.01.2020 Dünya
Carlos Ghosn Beyrut'a kaçtı
Carlos Ghosn Beyrut'a kaçtı Japonya'da ev hapsinde bulunan Nissan'ın eski CEO`su Carlos Ghosn'un Beyrut'a kaçtığı ortaya çıktı.
31.12.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Carlos Ghosn ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki carlos ghosn haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.