Capital

Capital

Son dakika Capital haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Capital ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Capital haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Capital

haberleri sayfasında son dakika yaşanan capital gelişmeleri de dahil olmak üzere 914 capital haberi bulunmuştur. Tüm capital haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek?
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
4.05.2024 Ekonomi
İki şirket halka arz olacak! SPK onayladı
İki şirket halka arz olacak! SPK onayladı Sermaye Piyasası Kurulu, Koç Metalurji ve Altınay Savunma'nın halka arzını onayladı.
3.05.2024 Ekonomi
Adana merkezli operasyon: 146 kişi gözaltına alındı
Adana merkezli operasyon: 146 kişi gözaltına alındı Adana merkezli 20 ilde Nitelikli Dolandırıcılık, Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma ve Suçtan Elde Edilen Mal Varlığı Değerlerini Aklama suçlarına yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Sibergöz-23” operasyonlarında 146 şüpheli yakalandı.
3.03.2024 Adana
Avrupa'dan fintek yatırımı
Avrupa'dan fintek yatırımı Türkiye’de fintek sektöründe faaliyet gösteren şirketlerden Dgpays, ikinci yatırım turunu tamamlayarak Avrupa’dan önemli bir yatırım aldı.
27.02.2024 Vitrin
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir?
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir? Limak Çimento (LMKDC) halka arz talep toplama başladı. Çimento sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Limak Çimento’nun halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Halka arz onayı alan Limak Çimento, talep toplamaya başladı. Peki, LMDC katılım endeksine uygun mu? LMDC halka arz kaç lot verir?
17.02.2024 Ekonomi
Türk yapımı mobil oyun dünyanın zirvesinde! Bakan Mehmet Fatih Kacır tebrik etti...
Türk yapımı mobil oyun dünyanın zirvesinde! Bakan Mehmet Fatih Kacır tebrik etti... İstanbul merkezli Dream Games'in geliştirdiği mobil oyun Royal Match, ünlü rakibi Candy Crush'ı tahtından indirerek en çok gelir elde eden oyun haline geldi.
25.12.2023 Ekonomi
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakır tel üreticisi şirket halka arz oluyor
Bakır tel üreticisi şirket halka arz oluyor İnce bakır tel üreticisi Mega Metal halka açılıyor. Şirket 07-08 Aralık 2023 tarihlerinde talep toplayacak.
5.12.2023 Ekonomi
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak?
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak? Çates Elektrik halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Çates Elektrik Üretimin halka arzı onaylanınca yatırımcılar Çates Elektrik Halka arz sürecine dair detayları sorgulamaya başladı. Çates halka arzın toplam büyüklüğü 1.8 milyar TL olacak. Çates Elektrik, halka arz yoluyla 140.405.000 TL olan mevcut sermayesini 24.795.000 TL artırarak 165.200.000 TL’ye çıkaracak. Halka arz aşamasında ayrıca şirketin mevcut ortağı Parla Enerji Yatırımları A.Ş.’ye ait 8.255.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar da satılacak. Böylece Çates Elektrik halka arzında toplamda 33.050.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşecek.
30.11.2023 Finans
Türk balık üreticisine uluslararası yatırım
Türk balık üreticisine uluslararası yatırım Birleşik Arap Emirlikleri merkezli uluslararası yatırım şirketi E20 Investment, levrek ve çipura üreticisi Lucky Fish’in yüzde 70 hissesini Mediterra Capital'dan alarak çoğunluk hissedarı oldu.
31.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dün Nahçıvan'a gerçekleştirdiği ziyaret dünya basını tarafından yakından takip edildi. Azeri medyası Erdoğan'ın ülkelerine verdiği desteğe vurgu yaparken, Alman medyası ziyaretin 'sembolik bir önemi' olduğunu yazdı. Yunan medyası ise Türkiye'nin Kafkasya'da daha güçlü olduğuna dikkat çekti.
26.09.2023 Gündem
58 internet sitesi için kapatma kararı
58 internet sitesi için kapatma kararı Sermaye Piyasası Kurulu, 58 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.
14.07.2023 Ekonomi
A1 Capital hisse ne zaman işlem görecek, A1cap kaç lot verdi?  A1 Capital halka arz sonuçları ile borsada ne zaman işlem görecek?
A1 Capital hisse ne zaman işlem görecek, A1cap kaç lot verdi? A1 Capital halka arz sonuçları ile borsada ne zaman işlem görecek? A1 Capital halka arz sonuçları açıklandı. A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin halka arz sonuçları belli oldu, şirketin hisseleri 25 TL’den halka arz edildi. Halka arza katılım gösteren yatırımcı sayısı 786 bin 954 olarak belirlendi. Hisselerin dağıtımı ise 753 bin 367 yatırımcıya yapıldı. Toplam halka arz büyüklüğü ise 875 milyon TL oldu. Peki, A1 Capital halka arz borsada ne zaman işlem görecek? A1 Capital kaç lot verdi?
14.06.2023 Ekonomi
(A1 Capital halka arz sonuçları) A1 Capital halka arz kaç lot verdi, A1 Capital ne zaman borsada işlem görecek?
(A1 Capital halka arz sonuçları) A1 Capital halka arz kaç lot verdi, A1 Capital ne zaman borsada işlem görecek? A1 Capital Yatırım A.Ş.'nin halka arz talep toplama süreci 7-8-9 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleşmiştir. 25,00 TL halka arz fiyatı olan A1Cap yatırımcılarına sonuçları duyurdu. Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) geçtiğimiz hafta onay verdiği 4 halka arzdan biri olan A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (A1CAP) 7-8-9 Haziran 2023 tarihlerinde bireysele eşit dağıtım yöntemi ile yatırımcılardan talep topladı. Peki, A1 Capital halka arz kaç lot verdi, A1 Capital ne zaman borsada işlem görecek?
10.06.2023 Ekonomi
A1 Capital halka arz kaç lot düşer, eşit mi oransal mı? A1CAP halka arz borsada ne zaman işlem görecek?
A1 Capital halka arz kaç lot düşer, eşit mi oransal mı? A1CAP halka arz borsada ne zaman işlem görecek? A1 Capital, SPK’dan aldığı onayla hisselerinin yüzde 35’ini halka arz etmeye hazırlanıyor. Mevcut 100 milyon TL nominal değerli sermayesini 35 milyon TL artırma ve halka arz etme kararı alan A1 Capital, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) almış olduğu onayla halka arzını gerçekleştireceğini açıklamasının ardından A1 Capital halka arz tarihi, hisse kodu ve fiyatı için yapılan aramalar arttı. Peki, A1 Capital halka arz, izahname nasıl? A1 Capital kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? A1 Capital hisse eşit mi oransal mı? A1 Capital halka arz detaylar…
9.06.2023 Ekonomi
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı.
22.05.2023 Gündem
Şirketler, 2023 yılının ilk çeyrek finansallarını açıkladı
Şirketler, 2023 yılının ilk çeyrek finansallarını açıkladı Bazı şirketler, 2023’ün ilk çeyreğinde net satış gelirlerini açıkladı. Buna göre; Penta Teknoloji, 2023 yılının ilk üç aylık döneminde konsolide cirosunu geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 84 artırarak 3,6 milyar TL’ye ulaştırdı. Ülker Bisküvi, 2023 yılının ilk çeyreğinde cirosunu 10,1 milyar TL’ye ulaştırdı. Net satış gelirleri yüzde 103,6 büyüyen ŞOK Marketler’in ekonomiye ve istihdama katkısı devam etti.
10.05.2023 Ekonomi
Milli Muharip Uçak dış basında böyle yankılandı: Büyük bir güç gösterisi
Milli Muharip Uçak dış basında böyle yankılandı: Büyük bir güç gösterisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Muharip Uçağın adının KAAN olduğunu açıkladı. Erdoğan'ın açıklamaları dünya basınında geniş yer bulurken düzenlenen tören için 'büyük bir güç gösterisi' yorumu yapıldı.
2.05.2023 Gündem
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor...
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti Seçim Beyannamesi dünya basınında geniş yer buldu. Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Yunan basını son seçim anketlerinin sonuçlarını açıkladı.
12.04.2023 Dünya
36 yasa dışı forex sitesine kapatma kararı
36 yasa dışı forex sitesine kapatma kararı Sermaye Piyasası Kurulu, 36 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.
10.03.2023 Ekonomi
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi…
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi… Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle halka arzı iki defa ertelenen Göknur Gıda’da talep toplama sona erdi. Borsa İstanbul’da yerini almak için gün sayan Göknur Gıda’nın işlem tarihi merak konusu oldu. Peki, Göknur Gıda ne zaman işlem görecek?
7.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Dikkat çeken muhalefet analizi: Çöküşün eşiğinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Dikkat çeken muhalefet analizi: Çöküşün eşiğinde Meral Akşener'in açıklamaları ile muhalefet cephesinde ortaya çıkan çatlak sonrası Erdoğan'ın ilk değerlendirmesi dünya basınında geniş yer buldu. Erdoğan'ın 'Oturdular, konuştular, dağıldılar' sözünü okurlarına aktaran Bloomberg haberinde dikkat çeken bir analize yer verdi.
5.03.2023 Dünya
Deprem sonrası İngiliz sunucunun küstah Türkiye yorumuna tepki yağdı: Utanç verici, programın kaldırılması gerekiyor
Deprem sonrası İngiliz sunucunun küstah Türkiye yorumuna tepki yağdı: Utanç verici, programın kaldırılması gerekiyor Türkiye'de peş peşe meydana gelen depremlerden sonra tüm dünya yardım için harekete geçmişken İngiltere'de yayın yapan Capital FM radyosunun sunucusu DJ Ant Payne'nin deprem hakkında yaptığı yorum büyük tepki çekti. Ünlü sunucu tepkilerin ardından özür diledi.
15.02.2023 Dünya
Bitcoin flaş tahmin! Uçuşa geçti
Bitcoin flaş tahmin! Uçuşa geçti Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Lider kripto para birimi Bitcoin 381 gün aranın ardından yeniden atağa geçti. Kritik 20 bin dolar seviyesinin üzerine yükselen BTC için yeniden umut veren tahminler yapıldı. SkyBridge Capital‘in kurucusu Anthony Scaramucci, Bitcoin'in 2 yıl içinde 50 ila 100 bin dolara yükselebileceğini dile getirdi. Yatırımcı Bill Tai ise yükseliş öncesi 12 bin dolar dip seviyelerinin gelebileceğini öngördüğünü söyledi.
16.01.2023 Ekonomi
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar… Astor halka arz oluyor. Halka arzın Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmasının ardından yatırımcılar Astor halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı, kaç lot verir sorularına yanıt arıyor. Dağıtım payı 175,000.000 TL, ek pay da 35,000.000 TL olarak belirlendi. Peki, Astor halka arz hangi bankalarda? İşte Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
11.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Capital ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki capital haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.