Çanta

Çanta

Son dakika çanta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çanta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çanta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çanta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çanta gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.863 çanta haberi bulunmuştur. Tüm çanta haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı! İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında Ahlam Albashır “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak “ ve 6 kişiye karşı “Kasten öldürme” suçlarından 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Albashır'a ayrıca diğer suçlardan bin 794 yıla kadar hapis cezası verildi
26.04.2024 Gündem
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
AVM'ye giden herkes için geçerli! Tazminat alabilirsiniz, hemen başvuru yapın
AVM'ye giden herkes için geçerli! Tazminat alabilirsiniz, hemen başvuru yapın AVM'nin içinde yer alan mağazalarda, otoparkta ya da dışarıdaki dükkanlarda, çanta-eşya hırsızlığı ve kayıp olayları yaşanabiliyor. İşletmeler bu gibi durumlarda astıkları 'Çalınan ve kaybolan eşyalarınızdan müessesemiz sorumlu değildir' yazısına sığınıyor. Peki bu yazının hukuki sorumluluğa ve kusur durumlarına etkisi var mı? Uzman isim bu durumda tazminat talebinde bulunulabileceğine dikkat çekti. İşte detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı Niğde merkezli 4 ilde düzenlenen nitelikli dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 4’ü kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi.
25.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Kadın Emeği Pazarı el yapımı ürünleri Adanalılarla buluşturdu
Kadın Emeği Pazarı el yapımı ürünleri Adanalılarla buluşturdu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kadın Emeği Pazarı’nın beşincisi açıldı.
8.03.2024 Adana
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi İzmir'de ikinci el kitapları 'Hermes Sahaf' adını verdiği iş yerinde satan 16 yıllık sahaf Ümit Nar'ın (51) tescil talebi, dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes’in Türkiye’deki avukatlarının ‘ticari isim ihlali itirazı’ üzerine Türk Patent Kurumu tarafından reddedildi. Ret kararı sonrası Ankara Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde Hermes'e karşı dava açan Nar, "Bana bu durum komik geliyor. İzmir'de şubesi olmayan, dünya çapında çok yüksek gelir kategorisindeki bir kesime hitap eden firmayla karıştırılma ihtimalim yok denecek kadar az. Bazı iletişim, çevre danışmanlığı, arkeoloji veya tercüme firmaları da aynı isme sahip. Ayrıca bunlar tescil edilmiş. Yani ya patent kurumu ya mahkeme bu firmaları haklı bulmuş. Ben de bu hukuki sürecin sonunda haklı bulunarak markamı tescil ettireceğime inanıyorum" dedi.
6.03.2024 Gündem
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklar, satış cirolarına yansımaya başladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, Sevgililer günü için hediyelik satışlarının haftalık cirolara ortalama yüzde 20 – 25 katkı getireceğini belirtti. IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara da ocak ayına göre verilen sipariş sayısında yüzde 35’lik artış olmasını beklediklerini söyledi. Bu dönemde en çok talep gören kategoriler ise kıyafet, takı ve kozmetik ürünleri oldu.
11.02.2024 Ekonomi
Sözcük Türleri Nelerdir? Sözcükler Türlerine Göre Kaça Ayrılır, Örnekleri Nelerdir?
Sözcük Türleri Nelerdir? Sözcükler Türlerine Göre Kaça Ayrılır, Örnekleri Nelerdir? Kullanım amacına bağlı olarak sözcük türleri Türkçede birçok farklı seçenek üzerinden ele alınır. Genel olarak ise üç ana gruba ayrılmak suretiyle amaca uygun şekilde kullanılır. Aynı zamanda kelime türü ile birlikte sözcük türü olarak ifade edilebilir. Bunlar içerisinde genel olarak isimler, fiiller ve edatlar yer alır. Aynı zamanda başlıca ele alınan bu gruplar kendi içerisinde detaylı şekilde ayrılır.
4.02.2024 Gündem
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır?
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır? Teknoloji günümüzde durmadan gelişmeye devam ederken, birçok farklı ürün hayatımıza dahil olmaya başladı. Bazı eşyaları kayıp etme veya konulduğu yeri hatırlamama durumları birçok insan tarafından yaşanmaktadır. İşte bu noktada Airtag ürünü devreye giriyor.
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Gelinini öldürüp, cesedini yakan sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Gelinini öldürüp, cesedini yakan sanığa ağırlaştırılmış müebbet Muğla'nın Seydikemer ilçesinde evine gittiği gelini Hatice Öğüt'ü (46) öldürüp, cesedini ateşe veren Kamil Öğüt (73), ağırlaştırmış müebbet ve 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
10.01.2024 Gündem
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu?
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu? Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı. Raporda, bir dönem Galatasaray’da tercümanlık yapan Musa Mert Çetin ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen Avukat Candaş Gürol ile konuşmaları tespit edildi. Erzan’ın Mert Çetin’e Muslera’yı ikna etmesi için mesajlar attığı, Çetin’in de Muslera ve Podolski’yi ikna etmek için konuştuğunu söylediği mesajlar yer aldı.
3.01.2024 Gündem
Taksim'de yeni yıla saatler kala hareketlilik başladı
Taksim'de yeni yıla saatler kala hareketlilik başladı Taksim İstiklal Caddesi'nde yeni yıla saatler kala hareketlilik başladı. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.
31.12.2023 Gündem
Bel Ağrısı Nasıl Geçer? Bel Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Bel Ağrısı Nasıl Geçer? Bel Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bel ağrısı oldukça zorlu sağlık problemlerinden biridir. Kişilerin hem sosyal hem de iş ve okul hayatlarını olumsuz olarak etkilemektedir. Bel ağrıları sıklıkla hamilelik döneminde, sürekli oturarak ya da ağır beden işi yapmakla meydana gelebilir. Ancak belirli egzersiz ve yöntemler ile bel ağrısı kısa süre içerisinde geçebilir.
28.12.2023 Sağlık
Simge Ünal gözünü kırpmadan 100 bin TL verdi!
Simge Ünal gözünü kırpmadan 100 bin TL verdi! İddialı açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Simge Ünal, tatil yaptığı Yunanistan'da iş görüşmeleri de yapacağını söyledi. Daha önce "Lükse veda ediyorum" diyen model, Komşu'da gerçekleşeck çekimler için de özel olarak alışverişe çıktı.
22.12.2023 Magazin
Chanel mağazasında 250 bin dolarlık soygun!
Chanel mağazasında 250 bin dolarlık soygun! ABD’de lüks moda markası Chanel’in mağazasında gerçekleştirilen soygunda hırsızlar en az 250 bin dolar değerinde 99 çanta çaldı.
21.12.2023 Gündem
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner E-ticaret platformu Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC)’nin resmi “E-Ticaret Hizmetleri Partner”i Trendyol oldu. İşbirliğinin, Türkiye’yle birlikte Avrupa ülkelerini de kapsayacağı belirtildi.
20.12.2023 Diğer Sporlar
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum Türkiye'nin gündeminde olan fon vurgunu soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Futbol camiasından birçok ismi yüksek faiz vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın içinde GPS cihazı bulunan çantayı verdiği iddia edilen eski futbolcu Semih Kaya'nın savcılık ifadesine ulaşıldı. Erzan'ın 200 bin dolarlık fon getirisini mavi çanta içinde kendisine verdiğini belirten Kaya, bu parayı aldıktan sonra Denizbank'taki hesabına yatırdığını söyledi. Kaya, ertesi gün havalimanında çantasından ses gelmesi üzerine GPS cihazı bulduğunu belirterek 'Seçil'in Levent'teki ofisine gidip bu durumun ne olduğunu sordum. Çünkü çantada GPS olduğunu görünce çok korktum, beni takip ettiklerini düşündüm' şeklinde konuştu.
28.11.2023 Gündem
Sephora nedir, Sephora kimin, hangi ülkenin? Sephora Bağdat Caddesi ne hediye veriyor?
Sephora nedir, Sephora kimin, hangi ülkenin? Sephora Bağdat Caddesi ne hediye veriyor? İstanbul Kadıköy'de açılacak olan yeni Sephora mağazası, ilk 500 müşterisine hediye sunacağını duyurdu. Akşam saatlerinden itibaren yüzlerce kişi kuyrukta beklemeye başladı. O anlar sosyal medyada da gündemine oturunca Sephora hakkında yapılan araştırmalar da hızlandı.
11.11.2023 Gündem
İki sevgiliyi öldürüp Kızılırmak Nehri'ne atan belediye çalışanı zanlıların cezası belli oldu
İki sevgiliyi öldürüp Kızılırmak Nehri'ne atan belediye çalışanı zanlıların cezası belli oldu Kan donduran olay 25 Mart 2022 tarihinde Kırşehir'de yaşandı. Sevgili iki genci öldürdükten sonra Kızılırmak Nehri'ne atan katil zanlıları hakkında verilen cezaları Ankara Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.
9.11.2023 Gündem
Bu tuzağa sakın düşmeyin! Alışveriş yapanlar dikkat, tazminat talep edebilirsiniz
Bu tuzağa sakın düşmeyin! Alışveriş yapanlar dikkat, tazminat talep edebilirsiniz Alışveriş yapılan mağazalarda, oturulan kafe ve restoranlarda “Müessesemiz çalınan veya kaybolan eşyalarınızdan sorumlu değildir.” yazısına sıkça rastlanılır. Gün içinde binlerce kişinin girip çıktığı bu yerlerde hırsızlık yaşanması tüm sorumluluğu müşteriye yüklese de hukuka göre bu yazının geçerliliği yok. Avukat Muhsine Tülin Kavasoğlu da “Mağaza işleticisinin kendisinden beklenen özeni göstermemesi sebebiyle tüketicinin eşyasının çalınması halinde mağaza işleticisinden tazminat talep edilmesi mümkündür” diyor.
9.11.2023 Ekonomi
İçinde 590 bin lira olan çanta buldu, sahibine teslim etti! Örnek davranış
İçinde 590 bin lira olan çanta buldu, sahibine teslim etti! Örnek davranış Samsun’da Aysel Aktaş, bir çanta içerisinde bulduğu 590 bin TL'yi polise giderek, sahibine teslim etti.
24.10.2023 Yaşam
Youtuber canlı yayında takipçilerine panik yaşattı! Özel hareket ekipleri otomobilinin lastiklerine ateş açıp, 3’ünü patlattı
Youtuber canlı yayında takipçilerine panik yaşattı! Özel hareket ekipleri otomobilinin lastiklerine ateş açıp, 3’ünü patlattı Konya’da online oyunlarla ilgili Youtube içerikleri hazırlayan Kadir Akman (31), yaptığı canlı yayında başına tabanca dayayarak intihar edeceğini söyledi. Özel hareket ekiplerinin hazır bekletildiği adreste müzakerecinin ikna etmeye çalıştığı Akman, elinde tabancayla kapalı otoparktaki otomobiline binip kaçtı.
20.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çanta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çanta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.