Cansız Manken

Cansız Manken

Son dakika cansız manken haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cansız manken ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cansız manken haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cansız Manken

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cansız manken gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 cansız manken haberi bulunmuştur. Tüm cansız manken haberleri aşağıda listelenmiştir.
Montla birlikte cansız mankeni de çalıyordu! Esnaf yakaladı
Montla birlikte cansız mankeni de çalıyordu! Esnaf yakaladı Fatih'te bir giyim mağazasına dadanan hırsızlar esnafı canından bezdirdi. Giyim mağazasında birden fazla yaşanan hırsızlık ise, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
22.10.2023 Yaşam
Dere yatağına atılmış cansız manken sandı! Yanına yaklaşınca korkunç manzarayla karşılaştı
Dere yatağına atılmış cansız manken sandı! Yanına yaklaşınca korkunç manzarayla karşılaştı Bursa'nın İnegöl ilçesinde Mezit deresi kenarında dinlenmek için mola veren Mehmet Ali Han, su kenarında kadın cesedi ile karşılaştı. Polise haber veren Mehmet Ali Han, "Dere yatağındaki gördüğümü cansız manken sandım. Yanına gidince gerçeği fark ettim." diye konuştu.
12.07.2023 Gündem
Polis alarma geçti! Ceset diye geldiler, içinden bakın ne çıktı
Polis alarma geçti! Ceset diye geldiler, içinden bakın ne çıktı Antalya’nın Kepez ilçesinde yol kenarındaki dağlık alanda, polisi alarma geçiren beze sarılı nesnenin içinden cansız manken çıktı.
19.04.2023 Yaşam
Ay yörüngesine gönderilen Orion uzay aracı Dünya’ya döndü
Ay yörüngesine gönderilen Orion uzay aracı Dünya’ya döndü ABD’nin Ay'a insan taşımayı hedefleyen Artemis Ay Programı çerçevesinde Ay yörüngesine gönderdiği Orion uzay aracı, başarılı şekilde Dünya’ya geri döndü. Orion’un Dünya’ya dönüşü Apollo 17'nin Ay'a inişinin 50. yıl dönümüne denk geldi.
11.12.2022 Dünya
Şebnem hemşirenin ölümü... Olay yerinde keşif yapıldı: 3'üncü kattan aşağıya attılar
Şebnem hemşirenin ölümü... Olay yerinde keşif yapıldı: 3'üncü kattan aşağıya attılar İstanbul Kadıköy’de geçtiğimiz haziran ayında bir pansiyonun üçüncü katından düşerek hayatını kaybeden hemşire Şebnem Köker’in (29) ölümüne ilişkin soruşturma aşamasında savcılık, olay yerinde keşif yaptı. Keşif anlarına ait cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde cansız mankenin pansiyonun üçüncü katından atıldığı görüldü.
31.01.2022 Yaşam
Şebnem hemşirenin ölümüne keşif! Cansız manken aşağıya atıldı
Şebnem hemşirenin ölümüne keşif! Cansız manken aşağıya atıldı Kadıköy’de geçtiğimiz haziran ayında bir pansiyonun üçüncü katından düşerek hayatını kaybeden hemşire Şebnem Köker’in (29) ölümüne ilişkin soruşturma aşamasında savcılık, olay yerinde keşif yaptı. Keşif anlarına ait cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde cansız mankenin pansiyonun üçüncü katından atıldığı görüldü.
31.01.2022 Yaşam
Canlı yayında rezalet!  TV sunucusunun programa çıkardığı tecavüzcüden isteği şok etti...
Canlı yayında rezalet! TV sunucusunun programa çıkardığı tecavüzcüden isteği şok etti... Son dakika haberine göre; Fildişi Sahili'nde bir televizyon programına tecavüz zanlısına yer verilmesi ve cansız manken üzerinden 'tecavüzü canlandırmasını istemesi' tepkiyle karşılandı.
1.09.2021 Dünya
Gülşen: Cansız manken sandım,benmişim
Gülşen: Cansız manken sandım,benmişim Şarkıcı Gülşen, ayna karşısında verdiği pozu yayınladı. Kendisini cansız mankene benzettiğini ifade eden ünlü şarkıcının zayıflığı da dikkatlerden kaçmadı.
19.04.2021 Magazin
Tünel inşaatında erkek cesedi bulundu
Tünel inşaatında erkek cesedi bulundu Bursa'da devam eden Yüksek Hızlı Tren Tüneli inşaat alanında, erkek cesedi bulundu. Polis, soruşturma başlattı.
24.02.2021 Gündem
Van'da ilginç görüntü! Trafo direğine koydular
Van'da ilginç görüntü! Trafo direğine koydular Van'ın Erciş ilçesinin Yeşilova Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, kuşların elektrik tellerine konup akıma kapılmaması için trafo direğine cansız manken yerleştirdi. Mahalle Muhtarı Maksut Tuz, kuş ölümlerinin fazla olması nedeniyle mahallede yaşayanların böyle bir tedbir aldığını söyledi.
2.01.2021 Yaşam
Bu taksiyi görenler şaştı kaldı! Ön koltukta...
Bu taksiyi görenler şaştı kaldı! Ön koltukta... Düzce’de taksicilik yapan Hakan Atılgan, salgın nedeniyle müşterilerle arasındaki sosyal mesafeyi korumak için aracın ön koltuğuna oturulmaması amacıyla cansız manken taşımaya başladı. Atılgan, müşterilerinden olumlu geri dönüşler aldığını belirtirken, ancak 3-4 kişi binmek isteyenlerin tepki gösterdiğini ifade etti.
18.11.2020 Gündem
Ermenistan'dan PKK taktiği: Mevzilere manken yerleştirdiler
Ermenistan'dan PKK taktiği: Mevzilere manken yerleştirdiler Azerbaycan ordusunun envanterine kattığı Türk SİHA'ları karşısında çaresiz kalan Ermenistan ordusu, terör örgütü PKK taktiğine yöneldi. Ermeni güçleri hedef şaşırtmak için mevzilere cansız mankenler yerleştirmeye başladı.
19.10.2020 Dünya
1 Temmuz itibarı ile satışlar patladı! Talep gittikçe artıyor
1 Temmuz itibarı ile satışlar patladı! Talep gittikçe artıyor corona virüs nedeniyle düğünlere ara verilmişti. 1 Temmuz itibarıyla belirlenen şartlar dahilinde düğünler yeniden başladı. Buna göre düğün salonlarında sosyal mesafe kuralı, maske ve dezenfektan kullanma şartı getirildi. Bu şartlara ek olarak farklı kentlerdeki düğünlerde takı takılması için cansız mankenler kullanılmaya başladı. Takıların gelin ve damat yerine cansız mankenlere takılması mankenlerin üretim ve satışının yapıldığı firmalarda hareketliliğe neden oldu.
7.07.2020 Yaşam
Takılar gelin- damat yerine cansız mankenlere takıldı
Takılar gelin- damat yerine cansız mankenlere takıldı Tekirdağ'ın Saray ilçesinde, hayatlarını birleştiren Sinem ve Sinan Dağ çiftinin düğünleri koronavirüs tedbirleri kapsamında yapıldı. Düğünde takılar gelin- damat yerine, yanlarına konulan cansız mankenlere takıldı.
5.07.2020 Yaşam
Kafelerde cansız mankenli sosyal mesafe önlemi
Kafelerde cansız mankenli sosyal mesafe önlemi Corona virüs önlemleri kapsamında kapalı olan kafelerin ne zaman açılacağı merak konusu. Ancak bazı işletmeciler normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte hazırlıklarını yapmaya başladı. Kimi kafelerse 'yeni normali' daha eğlenceli hale getirmek için oturulması yasak olan masalara uyarı yazısı yerine cansız manken koydu.
28.05.2020 Gündem
Boeing'in yörüngeye yerleşemeyen Starliner mekiği Dünya'ya döndü
Boeing'in yörüngeye yerleşemeyen Starliner mekiği Dünya'ya döndü ABD havacılık ve uzay şirketi Boeing'in, Uluslararası Uzay İstasyonu'na (UUİ) personel taşımak üzere tasarladığı ancak ilk fırlatma testinde yörüngeye istenildiği gibi yerleşemeyen Starliner mekiği, Dünya'ya geri göndü.
23.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Boeing'in yörüngeye yerleşemeyen Starliner mekiği Dünya'ya döndü
Boeing'in yörüngeye yerleşemeyen Starliner mekiği Dünya'ya döndü ABD havacılık ve uzay şirketi Boeing'in, Uluslararası Uzay İstasyonu'na (UUİ) personel taşımak üzere tasarladığı ancak ilk fırlatma testinde yörüngeye istenildiği gibi yerleşemeyen Starliner mekiği, Dünya'ya geri göndü.
22.12.2019 Dünya
Boeing'in Starliner mekiğinin fırlatma testi başarısız oldu
Boeing'in Starliner mekiğinin fırlatma testi başarısız oldu ABD havacılık ve uzay şirketi Boeing'in Uluslararası Uzay İstasyonuna (UUİ) personel taşımak üzere tasarladığı Starliner mekiği, ilk fırlatma testinde yörüngeye planlandığı gibi yerleşemedi.
21.12.2019 Bilim ve Teknoloji
O ülke şokta! 'Araçta ceset var' ihbarı yapıp...
O ülke şokta! 'Araçta ceset var' ihbarı yapıp... El Salvador’da bir araçta ceset olduğu ihbarı üzerine bölgeye giden polislerin inceleme yaptıkları sırada meydana gelen patlamada 2 polis yaralandı.
29.04.2019 Dünya
Görenler intihar sanıp şoke oluyor! Ama gerçek çok başka...
Görenler intihar sanıp şoke oluyor! Ama gerçek çok başka... Bursa'nın İnegöl ilçesinde gelinlik giydirilerek çatıya bırakılan manken herkesin dikkatini çekiyor. İlk görünüşte birinin intihar ettiğini sanan vatandaşlar, yakından baktıklarında cansız manken olduğunu fark edince gülümseyerek yollarına devam ediyor.
8.12.2018 Yaşam
Cansız manken zannettiler, ceset çıktı
Cansız manken zannettiler, ceset çıktı Adana'da dün akşam saatlerinde Seyhan Nehri'ne giren gencin cesedi bulundu. Yusuf Göl isimli vatandaş "Biz ilk başta cansız maket zannettik. Bazı vatandaşlar kontrol etti gerçekten de cesetmiş. Hemen polisi arayarak durumu bildirdik." diye konuştu.
20.08.2018 Yaşam
Görenler 112'yi aradı! Polis kontrol etmeye çalışınca şoke oldu
Görenler 112'yi aradı! Polis kontrol etmeye çalışınca şoke oldu Sivas’ta sokağa atılan cansız manken polisi alarma geçirdi. Ekipler yerde yatmakta olan kişiyi kontrol etmek istediklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı.
16.07.2018 Yaşam
Tüm Türkiye İsrail'e tepki için sokaklara döküldü!
Tüm Türkiye İsrail'e tepki için sokaklara döküldü! Türkiye'de bir çok ilde bir araya gelen yüzlerce kişi, Filistin bayraklarıyla yürüyerek İsrail'e tepki gösterdi.
15.05.2018 Yaşam
Bayrampaşa'daki lüks sitede korkunç olay
Bayrampaşa'daki lüks sitede korkunç olay Bayrampaşa'da lüks bir sitede Ukrayna uyruklu genç kadın 12. kat balkon korkuluklarına asılı bulundu.
25.04.2018 Yaşam
Atatürk Havalimanı'nda şüpheli paket fünye ile patlatıldı
Atatürk Havalimanı'nda şüpheli paket fünye ile patlatıldı ATATÜRK Havalimanı Dış Hatlar geliş katında, etrafı koli bandıyla sarılı sahipsiz eşya fünye ile patlatıldı. Paketten cansız manken çıktı.
21.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cansız Manken ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cansız manken haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.